Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Robert de Niro  (Pročitano 5490 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +36/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #30 poslato: 17.09.2007. 13:05 »

A 'ta tebi faji? :(
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
quiet_rebel
Građanin
**

Duh bunta: +6/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 17.09.2007. 13:05 »

Skroz ste ludi  osmeh Zvrko
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist
**

Duh bunta: +133/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: 17.09.2007. 13:08 »

A 'ta tebi faji? :(

ja petnes a ti tli.... didu-lidu-diiiiiii....
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Građanin
**

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #33 poslato: 17.09.2007. 18:43 »

Znas ko meni jos lici na Lambera - Zarko Lausevic  osmeh  Ne znam da li se tripujem, al' mi se njih dvojica bas lice  osmeh

Mislim da je i meni to jednom palo na pamet. A kome bi dao prednost kad je u pitanju glumacko umece? Lambera obicno kritikuju da je previse drven, ali ipak je ubedljiv u tome sto radi. Jesi li gledala onaj film kad glumi sahovskog velemajstora, super je triler, stariji, ne secam se tacno naziva - Lovac...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +36/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: 17.09.2007. 18:56 »

Secam se ja tog filma. Sjajan je. Kao i onaj triler, mislim da se "Raspece" zove.
Ima li potrebe da spominjemo Gorstaka? :)
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
quiet_rebel
Građanin
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 17.09.2007. 19:10 »

Pricas o filmu "Lovac na potezu"  osmeh

Inace, otac Christopher Lambert-a  je bio francuski diplomata u UN a on sam  je takodje visoko obrazovan covek  osmeh
Da znas, posto ga gotivis  osmeh

Pa pazi, Lambert je meni sasvim solidan glumac i nije drven. To kazu ljudi koji ga recimo nisu gledali u komedijama. Ja sam gledala jednu stariju Francusku komediju sa njim gde on cuva neke slatke pse (ne znam kako se zove) i prilicno je opusten kad treba da bude  osmeh
U sustini, covek nije neki genijalac, ali je sasvim pristojan glumac.
Sačuvana
Truman
Građanin
**

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #36 poslato: 18.09.2007. 14:59 »

Da, Lovac na potezu. Ma ok je on meni, a Gorstak je sjajan film. Steta sto je pravio pogresan izbor uloga ( moj utisak ) pa je sa A liste spao na B produkciju. Je l se slazes? Mislim da je mogao biti mnogo veca zvezda.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
quiet_rebel
Građanin
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 18.09.2007. 15:40 »

Sta znam, meni je licno simpatican, ali recimo da je tesko opstati i trajati. Za to treba biti zaista poseban i u pogledu talenta a i nekih drugih stvari.
Solidni glumci naprave par dobrih filmova i ostvare dobre uloge kad su u najboljim godinama, ali kako vreme prolazi opstaju samo najbolji  osmeh

Ako pocnes da razmisljas koje si sve glumce vidjao u nekim mnogo dobrim filmovima pre jedno 10-15 godina, a sad ih nema nigde ili su deklasirani,  docices do velikog broja. Zaista jako malo ljudi je uspelo da istraje i zadrzi istu klasu, istu reputaciju godinama, pa cak i u starosti.
Takodje je i bitno u kom vremenu radis i snimas filmove. Nekad nema preterano jake konkurencije, pa je lakse ostaviti utisak. Na primer danas  osmeh
Bojim se da je '80 kada je on ostvario najzapazenije uloge bilo mnogo boljih glumaca, tada su carovali  neki drugi ljudi.

Ako cemo posteno Lambert je prosecan glumac, ima mnogo boljih od njega, mozda je jednostavno vremenom prirodnom selekcijom ispao iz igre a ostali su da traju veci talenti.
Mada je i s druge strane filmska industrija dzungla u kojoj cesto nema pravde ni pravila. Rekao si da mislis da je mogao da bude veca zvezda - interesantno je da je Lambert i izgledao kao zvezda, ima pojavu, sarm i stav pravog macho lika. Takodje ima mnogo seljacina i netalentovanih likova koji traju, a on ispade iz igre. Na primer, sto je Tom Cruise nesto talentovaniji od Lambert-a?  Ja mislim da nije.  Stvarno ne znam sta da kazem...

Preporucujem ti da pogledas njegov film "Sicilijanac".

Oterasmo temu u drugom pravcu  osmeh Ovo je ipak tema o "nacionalisti" De Niru  osmeh  E on na primer traje i u svojih 64 godina ima posla na pretek. Naravno, tesko ce da snimi tako dobre filmove kao sto je snimao pre, jer se i film sad promenio, snimaju se drugaciji filmovi, a i on je ostario. Medjutim, lik je uspeo da traje.
Sačuvana
provincijalac
Građanin
**

Duh bunta: +37/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: 23.09.2007. 14:37 »

jel stvarno bio taksista neko vreme?

Sačuvana
quiet_rebel
Građanin
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: 24.09.2007. 17:31 »

Da, bio je  osmeh  I to u nameri da se sto bolje pripremi za ulogu u filmu "Taksista"  osmeh

Takodje je specijalno za ulogu u filmu "New York,New York" naucio da svira saksofon i nekoliko numera iz pomenutog filma zaista svira on. Tacnije, sve sto u filmu vidite da njegov lik svira je licno De Niro svirao sa ostalim muzicarima koji se pojavljuju u filmu. Isao je na casove kod nekog  jazz saksofoniste koji je u to vreme svirao po najpoznatijim klubovima i zove se Dzordzi Ol.

I to nisu jedini primeri toga sta je on sve radio zbog uloga  osmeh

Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: