Sta znam, meni je licno simpatican, ali recimo da je tesko opstati i trajati. Za to treba biti zaista poseban i u pogledu talenta a i nekih drugih stvari.
Solidni glumci naprave par dobrih filmova i ostvare dobre uloge kad su u najboljim godinama, ali kako vreme prolazi opstaju samo najbolji

Ako pocnes da razmisljas koje si sve glumce vidjao u nekim mnogo dobrim filmovima pre jedno 10-15 godina, a sad ih nema nigde ili su deklasirani, docices do velikog broja. Zaista jako malo ljudi je uspelo da istraje i zadrzi istu klasu, istu reputaciju godinama, pa cak i u starosti.
Takodje je i bitno u kom vremenu radis i snimas filmove. Nekad nema preterano jake konkurencije, pa je lakse ostaviti utisak. Na primer danas

Bojim se da je '80 kada je on ostvario najzapazenije uloge bilo mnogo boljih glumaca, tada su carovali neki drugi ljudi.
Ako cemo posteno Lambert je prosecan glumac, ima mnogo boljih od njega, mozda je jednostavno vremenom prirodnom selekcijom ispao iz igre a ostali su da traju veci talenti.
Mada je i s druge strane filmska industrija dzungla u kojoj cesto nema pravde ni pravila. Rekao si da mislis da je mogao da bude veca zvezda - interesantno je da je Lambert i izgledao kao zvezda, ima pojavu, sarm i stav pravog macho lika. Takodje ima mnogo seljacina i netalentovanih likova koji traju, a on ispade iz igre. Na primer, sto je Tom Cruise nesto talentovaniji od Lambert-a? Ja mislim da nije. Stvarno ne znam sta da kazem...
Preporucujem ti da pogledas njegov film "Sicilijanac".
Oterasmo temu u drugom pravcu

Ovo je ipak tema o "nacionalisti" De Niru

E on na primer traje i u svojih 64 godina ima posla na pretek. Naravno, tesko ce da snimi tako dobre filmove kao sto je snimao pre, jer se i film sad promenio, snimaju se drugaciji filmovi, a i on je ostario. Medjutim, lik je uspeo da traje.