Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Novi Sad - Opste informacije, diskusije, pitanja...  (Pročitano 11401 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
...creatrix...
Banovani korisnik
**

Duh bunta: +46/-31
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

...zmija vijoglava...

« Odgovor #105 poslato: 28.06.2008. 22:41 »

Citat: ...creatrix...
ja sam devojcica
Izvini, nisam znao Namigivanje

ovo ti nije bolo ochi... Namigivanje

pa to je zanimljivo (odlazenje od mainstream-a)... znas... mobli bismo i nesto da uradimo kad dodjem u NS... recimo da te slikamo ili sl. to bi bilo zanimljivo.. a plus cemo i da se druzimo... it's a win win... a sta vozis ako se znati sme?

@Romanova- HVALA :) vrlo ste ljubazni :)
Sačuvana

steram onom ko mi da minus
WolfTrax
Urednik

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: 29.06.2008. 03:59 »

da budem iskren, nisam ni obracao paznju na to.. :)
sto se tice druzenja, moze a sto se tice slikanja, ne moze, nisam bas nesto u fazonu exponiranja
a sto se tice voznog parka, mozda mislis da sam ja motoras ali nisam, ja jasem 4 tocka :)
imao sam dosta kola a prestao sam da se trkam kada sam iscupao dve bandere i probio duplu ogradu sa M3 E36, jeste da je auto bio "divljak", bilo mi ga je jako zao...  plakanje

kad smo vec kod toga...par slika ns iz automobilske perspektive... ( iako nemaju nikakve veze sa smislom ove teme ali sam ih nasao na netu pa da opet prljavo iskoristim nepoznate autore... Namigivanje   )

Sačuvana

Bad day at the river is far better than the good day at the work....

Chris Craft Power Boats est. 1874
...creatrix...
Banovani korisnik
**

Van mreže Van mreže

...zmija vijoglava...

« Odgovor #107 poslato: 30.06.2008. 13:27 »

njao... jos jedan u inkognito ludilo shashavilo fazonu... :)

nema veze, cropovacemo ti glavu ili cemo ti staviti onako crno preko ociju na napisati "censured"

Sačuvana

WolfTrax
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: 30.06.2008. 13:48 »

hahahaha, malo se osecam nesigurnim zbog moje boje koze,znas, ja sam crnac Namigivanje

a posto ste me inspirisali da slikam ns, ovo je moj prvo remek delo, slikano juce dok sam se vezivao ali mislim da nisam bas dobro uhvatio boju neba... :)

Sačuvana

...creatrix...
Banovani korisnik
**

Van mreže Van mreže

...zmija vijoglava...

« Odgovor #109 poslato: 30.06.2008. 13:52 »

i ja se osecam nesigurno zbog svoje boje koze- ja sam belkinja... jezik

dobro je remek delo... mogu ja malo da brljavim po tome?

cime si se vezivao... kako si se vezivao?
Sačuvana

WolfTrax
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: 30.06.2008. 14:50 »

ti bar ne moras da bezis od KKK Namigivanje
slobodno se igraj sa slikom ako mislis da se od nje nesto moze napraviti
a sto se tice vezivanja, camac, ruke i kanap... osmeh
Sačuvana

...creatrix...
Banovani korisnik
**

Van mreže Van mreže

...zmija vijoglava...

« Odgovor #111 poslato: 30.06.2008. 14:53 »

mislis da od kkk-a moraju da beze samo crnci... od njih moraju da beze i belci koji stite crnce i koji ih fotografisu i podrzavaju ih... tako da... od zadrtih treba da beze ne samo oni koji su predmet te zadrtosti nego i oni koji ne misle kao i sami zadrtnici... :)

imas jos ovakijeih slika...
Sačuvana

WolfTrax
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: 30.06.2008. 15:23 »

verovatno si u pravu ali ako si belac, najgore sto moze da ti se desi jeste da te malo izlupaju ovo ono i da te etiketiraju sa nigga lover a ako si crnac, kad te zavezu za zapaljeni krst, tvoje muke tek pocinju...kao sto vidis, razlika je sustinska... Namigivanje

imam jos po koju slicicu, slikanu telefonom, naravno  osmeh

Sačuvana

...creatrix...
Banovani korisnik
**

Van mreže Van mreže

...zmija vijoglava...

« Odgovor #113 poslato: 30.06.2008. 15:44 »

s obzirom na to da je slikano telefonom... dobro izgleda :)

elem... slazem se da je razlika esencijalna... medjutim, nema niceg goreg nego kada te tvoji "rodjeni" etiketiraju i ekskomuniciraju... to ne moze da nadoknadi ni jedna zajednica niti njena ljubav... znam da se prakticki ne moze porediti sa razapinjanjem na spaljeni krst ali radije bih da mi to urade nego da me ekskomuniciraju (kako Sokratovski, bljak) :)
Sačuvana

WolfTrax
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: 30.06.2008. 15:52 »

ako te etiketiraju i ekskomuniciraju, onda ti nikako ne mogu biti "rodjeni", zar ne... ? Namigivanje
razmisli, "ispisivnje" iz jednog kruga, moze biti odlicna "ulaznica" sa sledeci, pa ekskomunikacija ne mora nuzno biti losa stvar...mozda je samo pocetak dobre...
Sačuvana

...creatrix...
Banovani korisnik
**

Van mreže Van mreže

...zmija vijoglava...

« Odgovor #115 poslato: 30.06.2008. 15:56 »

zato je rodjeni "rodjeni" :) a uostalom, ko ce koga ako ne svoj svoga najgore da ocrni? :) a onda i zajebe a onda ekskomunicira... uostalom... ono sto mene fascinira recimo jeste kako se u americi crnci masovno ubijaju po getoima... zar to nije... cudno? a opet potvrdjuje moju tezu :)
Sačuvana

WolfTrax
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: 30.06.2008. 16:00 »

ubistva u getu su delo belog coveka i "principa zavadi pa vladaj" ali "say it loud I am black and I am proud" je princip koji postoji odavno i koji ce izdrzati sva iskusenja...

ovo je slika sa olimpijade u Mexicu 1968 godine... crnci su atleticari iz amerike koji su tokom intoniranja himne i proglasenja pobednika, publiku pozdravili Black Panthers pozdravom... Namigivanje

Sačuvana

...creatrix...
Banovani korisnik
**

Van mreže Van mreže

...zmija vijoglava...

« Odgovor #117 poslato: 30.06.2008. 16:08 »

ne bih da zvucim kao tipicna belkinja i kazem: da nije to malo paranoicna teroija zavere... sada sam shvatila nesto... ne moze da bude odrziva ni tvoja teorija a ni moja... tvoja da je to zavadi pa vladaj momenat koji su belci kreirali niti moja da je to samo paranoicna ideja o teoriji zavere... zasto? jer, kao sto se belci kolju oko gluposti (sto imamo prilike da vidimo izbliza vec dvadeset godinha unazad ne samo na nasim prostorima) tako se i crnci kolju oko gluposti...

...to ti je to... sto rekoh... samo samog sebe mozes najbolje i najkvalitetnije da zajebes...

...elem... medju crnim panterima je bilo kukolja koji su osramotili celu organizaciju koja je uspesno radila na promociji civilnih prava i sloboda crnaca u americi... a onda i shire...

...ne znam zasto... ali ima nesto mocno kada crnac podigne pesnicu... nesto autoritativno...
Sačuvana

WolfTrax
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #118 poslato: 30.06.2008. 16:15 »

naprotiv, teorija zavere u ovom slucaju jedini princip koji potpuno objasnjava stvari...
sa druge strane, belaca ima vise nijansi, vise religija, vise interesa i vise vrsta a crnci su samo jedne boje i jednog interesa sto stvara ogromnu razliku u pogledu na stvari...

pesnica se dize kad se zaista mora u tome i jeste snaga tog gesta... Namigivanje

Sačuvana

...creatrix...
Banovani korisnik
**

Van mreže Van mreže

...zmija vijoglava...

« Odgovor #119 poslato: 30.06.2008. 16:25 »

sto se mene tice, belci se dele na lose i dobre... o crncima ne mogu da raspravljam jer nisam jedna od njih... ne mogu da tvrdim da su ovakvi ili onakvi ali sam sasvim sigurna da i medju njima ima dobrih i losih... to je jedina podela koju ja pravim...

shodno toj podeli usaglasavam se da se pesnica podigne kada je neophodna- protiv losih, bilo da su beli bilo da su crni ili zeleni... ili bilo koji drugi :)
Sačuvana

Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: