@Izdajnik, da Mishel je Misho Kulic... to smo ga mi od milja i kilometra tako nazvali... a umjetnicka imena su mu "Mesec spava u susednoj sobi" i "Van Goghove klompe"...
drzim ti shupkove za taj ispit... ...a 'os mi dati seminarski da procitam

kada pozavrsavas sve naravno!
Dap:)
Meni predaje Jaukovic , opsesivno kompulsivni hajdegerovac:D
Nama je seminarski uslov da izadjemo na ispit. Plus seminarski iz F.antropologije, etike, Istorije f. 3 i f.prava.
Koji je Mishel? Jel mislis na Todorovica ili?
da kod tog Jaukovica treba da izadjem 16. ali.. nemam ja dete moje seminarski... ne ne ne... ko ga smirgla... ja nisam kod njega slusala... dakle, Hajdeger je na tapeti... uzas! ne volim Hajdegera, uvek me uvali u neke nevolje... danas sam dosla do revolucionarnog zakljucka da sam Huserlovac a ne Kantista... bio je to shok za mene ali progrlih svoju novu religiju oberucke...
Prole znam da trazi iz antropologije... kad smo vec kod toga... imas ti mozda spisak literature za tu antropologiju... ja redovno i uredo nisam isla... bilo je u 9 izjutra... ko se, molicu lepo, budi zorom ranom???
jedini seminarski koje sam sa zadovoljstvom radila su kod Sadzakova i Kaludjerovica... oni ljudi lepo umeju da ti kazu: valja/ uzas!