Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +24/-1007
Van mreže
Rino zna sve!!!
|
 |
« poslato: 14.01.2008. 01:44 » |
|
hajmo sada malo da pishemo o momentima koje primetimo u sebi kada smo zli, hajdemo sada da piishemo o tim momentima, ali ne samo o takvim momentima, vec o momentima kad vec sledeceg trenutka spoznamo da je to zlo i onako kazhemo sebi ajoj shto si zao to ti ne valja, ili nam dodje da se ubijemo, e, tako zadnja zla misao, u stvari postupak moj zao je bio sledeci... ispred fakulteta presrete mene neka baka da shteta bude veca, sa nekim paketima, kazhe kao dolazi iz crvenog krsta, kao mora da ide kuci ali nije kupila neku pumpicu, i ja je onako gledam uplasheno i brizhno dah, i rekoh da nemam sitno, a ona meni reche da usitnim, i ja reko da moram da idem... i otvorih teshka vrata fakulteta, pocheh da se penjem uz stepenice i da se smejem...eto, i onda, i tako.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Ako koza lazhe, rog ne lazhe"
|
|
|
|
modesty
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 14.01.2008. 01:46 » |
|
U jeeeeeeeeee... nisam dovoljno zla za ovaj topic, definitivno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 14.01.2008. 01:48 » |
|
Ni ja :(
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vidovita Rino
Urednik

Van mreže
Rino zna sve!!!
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 14.01.2008. 01:53 » |
|
to shto prichate je samo dokaz koliko malo volite sebe i kako ne ljuljkate sebe i mazite sebe svakog dana...o zhivoticu moj...ao ao ao
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Odradek
Slobodni mislilac

Duh bunta: +20/-5
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pax in domus
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 14.01.2008. 05:31 » |
|
...i kako ne ljuljkate sebe i mazite sebe svakog dana...
Ja radim samo ovo drugo. Je l' se racuna samo jedno?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Treat a lady like a whore and treat a whore like a lady.
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 14.01.2008. 10:33 » |
|
Postoji jedan dogadjaj gde sam ispao ZAO, ali ne bih sebe da diskreditujem na ovom forumu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +40/-7
Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 14.01.2008. 19:20 » |
|
E pa...ne znam...ja nikad ne dam na ulici pare prosjacima naprimer..eto to je pomalo zlo....i desava se da npr kad neko ko mi nije drag pogresi il nesto pa ja onako u sebi kazem " E bas volim".... Ajm ivl.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!
|
|
|
Odradek
Slobodni mislilac

Duh bunta: +20/-5
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pax in domus
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 14.01.2008. 19:23 » |
|
Ja sam jednom uhvatio misa kartonom na kojem je bio lepak. Onda sam ga polio benzinom i upalio mu krzno dok je jos bio ziv. :(
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Treat a lady like a whore and treat a whore like a lady.
|
|
|
|
modesty
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 14.01.2008. 23:22 » |
|
Ja sam jednom uhvatio misa kartonom na kojem je bio lepak. Onda sam ga polio benzinom i upalio mu krzno dok je jos bio ziv. :( Nihilist... kako si mogao? Stvarno si nehuman, sram te bilo :mucnina:
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 02.06.2008. 12:26 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
Vidovita Rino
Urednik

Van mreže
Rino zna sve!!!
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 02.06.2008. 12:27 » |
|
Ja ponekad ubijem razne bube, a juče sam pomislila kako bi bila divna zabava juriti muve po sobi i ubijati ih dlanovima. Ja kad treba da ubijem bubu... ja ponekad se setim kako je ona živo biće, i kako nikada više neće moći da pokrene svoje malene nogice, ali, ponekad me mrzi da je spašavam iz kade, oh, oh, zla li moga. I ja isto tako, sam jednom videla jednog mrava u kupatilu, koji se je vrteo oko jedne svoje noge, pa sam ga uzela i stavila u kutijicu za mindjuše, a on se je i dalje vreto, i ja sam ga tako posmatrala dugo dugo vremena, a onda sam otišla da spavam. Naravno, stavila sam mu i šećera, ako ogladni. Sutradan, kada sam se probudila, mrav je bio mrtav. Još uvek čuvam njegovo maleno telo u toj kutijici za mindjuše, ali, s obzirom da se to desilo pre dve godinice dana, ne znam da li je ono isparilo ja ja ja ja ja ja
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +97/-14
Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 02.06.2008. 15:26 » |
|
Ja sam zao svakodnevno. Mogao bih od toga da načinim neku sotonističku hagiografiju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fetišista se vraća na mesto fetiša
|
|
|
...creatrix...
Slobodni mislilac

Duh bunta: +15/-8
Van mreže
Pol: 
...piranha from the Amazon...
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 02.06.2008. 16:39 » |
|
Ne znam kako bih ti rekla ali mislim da si ti nekako isforsirano zao. Vidim da si dobar ali dobrota ne prodaje knjigu pa cu onda zacutati na tu temu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Silvija i Kekeenj to su srca dvaaa:D
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 02.06.2008. 16:42 » |
|
Godine su učinile svoje. Dobrota je luksuz koji sebi mogu da dopuste naivni. Lepo je imati sposobnost videti sebe u drugima, ali refleksija je ovaj put pogrešna.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
...creatrix...
Slobodni mislilac

Duh bunta: +15/-8
Van mreže
Pol: 
...piranha from the Amazon...
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 02.06.2008. 16:46 » |
|
Hocu da mi poziras i da govoris tako "principijelno" dok te budem drzala zubima.... To je drugi uslov... Podsecas me na jednog starijeg goaspodina, slikara sa kojim se povremeno....hm druzila jedna moja drugarica. Odvela me je jednom kod njega i trazio je od nas dve da se skinemo i lizemo a on da slika i da drka. Sve vreme je prosipao nekakve latinske fraze i pominjao dekonstrukciju postmoderne.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Silvija i Kekeenj to su srca dvaaa:D
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 02.06.2008. 16:50 » |
|
Moram da priznam, iako je ponuda toliko primamljiva držaću se celibata. Ukoliko ne budeš u prethodno dogovorenom odevnom izdanju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|