Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Zanimljive poruke (SMS i e-mail)  (Pročitano 10596 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +162/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: 09.04.2008. 13:19 »

Rino (sms): Leeej, kakav ludak????
Ja (sms): Živi ispod. Psovao, vređao, samo što me nije tukao. Sad su u zgradi dva policajca, zvao sam da dođu. Bili su kod mene, sad su kod njega.
Rino (sms): Xaxaxaxa, a ti li zato ideš kući, Diks, ili zbog vodu??
Ja (sms): Da. Idem zato što ne želim da mi ponovo dolazi i da se nerviram zbog toga, a i slavina mi je opet zavrnuta.
Rino (sms): Lele, Diks, kad budeš ko Tito će ga pošalješ na goli otok.
Ja (sms): Ne, nego ću golim rukama da mu čupam srce. Kao Šaka Zulu.
Rino (sms): Ouuuuuukeeeeeej....
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +88/-1014
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: 09.04.2008. 18:44 »

Nisam rekla 'ili' nego 'li'.
Mh.
Chak i to znam.
Verba sapientis viri prudentia sunt.
Sačuvana

Mrzim svoj mobilni telefon.
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: 05.06.2008. 14:21 »

Moja drugarica meni, sinoc, posle dvanaest. Kada sam videla ovo 'tamna materija' brzo sam ugasila telefon, jer sam se radovala mirnom snu
Ujutru, na svetlosti dana prochitala sam celokupnu poruku:

"Drugarice, mi sada idemo u tamnu materiju na tvrdjavi. Mozda se i ne vratimo.. Mozda! Strasno je, a mi se ne bojimo! Idemo u smrt, hrabro!"

Ja se sada pitam, zashto je meni moja drugarica poslala ovo..... zashto li mi je poslala ovu strashnu poruku... ali, odgovor je jednostavan!
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: 15.06.2008. 13:10 »

Nasha opshtina ima novog precednika.
Taj predsednik je imao najlepshi bilbord u celoj predsednichkoj kampanji. Bio je to veliki bilbord, jesenjih boja, boja, koje podsecaju na vitezove, i na Kosovo. Bio je to bilbord, koji nije mamio moje srce k njemu samo zbog boja, vec i zbog ljudi koji su bili oslikani na njemu, njihovih polozhaja i izraza lica.
Taj bilbord je bio veliki, mrachan. Na njemu je s jedne strane stajao taj chovek, najnoviji predsednik opshtine, sa pogledom uprtim ka nebu, i sa jednom rukom podignutom, kao oni stari mislioci, koji elegantno podizhu ruku, kada zhele neshto vazhno da kazhu. ta ruka je bila podignuta tako, kao da je drzhala neki elegantni zlacani pehar vina, ali, ne, nije bilo vina. Bila je misao ta koja je opijala nasheg najnovijeg predsednika opshtine.
Sa desne strane, u desnom delu bilborda, stajao je Velja Ilic, isto tako pogleda uprtog k nebu, i isto ruke elegantno podignute, kao da njegova,  i ruka nasheg predsednika opshtine, zhele da se spoje u mudrosti i u ljubavi.
U pozadini sve te krasote, u pozadini... nasha opshtina, jesenjih boja....
Predivan je taj bilbord bio.
danas, ja sam na sajtu nashe opshtine naishla i na opciju "Pitajte predsednika", pa rekoh da mu uputim jedan uzvisheni Imejl. Taj imejl je glasio ovako:

Poshtovani presveti gospodine predsedniche opshtine Vlasotince,

Velika mi je chast shto sam u mogucnosti da Vam se obratim pismenim putem, kao u neka stara vremena, kada su podanici pisali pisma, molbe svojim bogougodnim kraljevima, kojima je bilo stalo da pomognu zhiteljima svojih kraljevastva.
Velika je chast, i za Vas, pretpostavljam, da mozhete biti na najlepshem mogucem mestu, mestu predsednika Opshtine, odakle mozhete shiriti dobrotu, i blagostanje, gradjanima ove presvete Opshtine. Josh Vam je i lakshe, nego shto kraljevima nekoc beshe, jer se je tada i u ratove trebalo ic, a nisu imali ni kupatila, ni raznih stvari koje sada smatramo finim. Nisu imali ni brijacha, da obriju svoje velike brade, ni automobila, kako bi posetili sve kutke svoga voljenoga kraljevstva, a ni chetkice za zube.
No, da ne duljim, poshto je to sve vec poznato, zhelim Vas upitati jedno pitanje koje muchi moju nemirnu dushu.
Prvog aprila, kao shto znate, izgorela je nasha predivna biblioteka. Ja sam planirala da ceo raspust provedem tamo u spremanju ispita koji su mi ostali, jer tamo je divno, ima puno knjiga koje su mi potrebne, a i klima uredjaja. Onda sam chula uzhasavajucu vest.
Zhelela bih Vas, priupitati, u nadi da cete mi odgovoriti, ako ste mi radi odgovoriti, kada cu ponovo moci doci u dodir sa knjigama iz nashe biblioteke, i evo, podebljacu ovaj deo pisma, kako biste, ako Vas sluchajno mrzi chitati celo, kada se planira ponovno otvaranje biblioteke, i gde ce ona biti smeshtena?.
Ah, i josh jedna stvar, na koju zaboravih. Veoma mi je drago shto ste pobedili na ovim izborima, prevashodno zbog Vasheg predivnog bilborda, koji je bio najbolji od svih, pa bih Vas molila, ako Vam nije teshko da mi poshaljete sliku po kojoj je bilbord radjen, bilo bi to zaista divno, i zaista bi me usrecilo

Ponizno Vam se klanjajuci, Vash podanik

Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: 15.06.2008. 13:23 »

Jedino što smatram propustom jeste potpis. Predlagao sam ovoj gospojici da u potpisu stavi nešto od sljedećeg:

"Svinjetina", "Debeljoća", "Debeljotina Rino", ili tome šta slično. No, premda moji zahtevi nisu uslišani, ovo ostaje jedan od najboljih uradaka objavljenih na vorumu Diferencie.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: 15.06.2008. 13:40 »

Da Vam kazhem nestho g.Izdajnik,

meni je neprijatno kada vi napishete ovako neshto, imam osecaj kao da je to neko lazhno hvaljenje, jer pohvala mome uraku nigde i nikada nema, ili mozhda pozitivno ocenjivanje rezultata moga pisanja, pa vama mozhda i nije lazhno hvaljenje, ali za mene, to je promashetak. Jer, meni nije cilj bio da Vi sada kazhete neku rechenicu kao ovu, ili napishete neku knjigu koja ce analizirati sve ove rechenice, to je u redu, i to mi ne bi nikako poremetilo srecu koju bih imala, kada bi ovo shto sam napisala, izazvalo rekaciju kakvu sam htela.
To bi bio nuzhni uslov srece, a onaj shto se tiche tog teorisanja, neki, ne znam kako se to kazhe.
Dakle, kako bi trebala izgledati reakcija na moj tekst? Shto se tiche ovog teksta, cilj mu je bio da se osecam dobro, da se smejem dok pishem i da pricham sebi kako je lepo biti genijalan i zhiv, da sam poslala mejl predsedniku opshtine, a i da na licima chitalaca izazovem osmeh, i pozovem ih da se sa mnom igraju, ne moraju sa mnom, ali da se i sami igraju na taj nachin, a ne da gledaju televiziju po ceo dan i plachu kad gledaju film koji se zove "Troja", i zhive istim zhivotima koji su zhiveli njihovi otac i majka koji su iz neznanja shta drugo da rade rodili svoju decu, a onda ih upropastili, i koji su zaboravili na razne veoma znachajne stvari. Umesto tih znachajnih stvari, oni farbaju uskrshnja jaja da se ne bi obrukali pred komshijama, na daju svojoj deci da jedu krastavchice kod komshija kad su skupi, jer je to nevaspitano, i tako dalje.
Dakle, ja vam zahvaljujem na ovom kometaru, i na trudnji vashoj da me oraspolozhite, ali, nema potrebe za tim, jer zaista me tako samo podsecate na nevolje koje imadjoh, a one se tako nikako prevazici ne mogu.Moramo se praviti da nisu tu, a ne potencirati ih.
Zamislimo jedno polje dece. Tu se razna deca igraju, i pokazuju svojim rodjacima shta ona sve znaju. Tako tu ima puno dece, i jedno malo musavo dete se je razdralo da ono zheli da pokazhe neshto shto zna, da izrecituje neku pesmicu, ali u tom trenutku kad je progovorilo, josh jedno dete je isto progovorilo, i na njega su svi obratili pazhnju. Ono dete se je nashlo u neugodnoj situaciji. Kada je ono drugo dete zavrshilo svoje izlaganje i aplauza dobilo, posle nekoliko trenutaka, rekoshe onom drugom detetu, ajde sada da chujedmo shta ti znash, a to u stvari shto rade, je davanje nekakvog milosrdja, i nekakvo posramljivanje. Detetu je glupo da sada pochne da pricha, kada je nestao onaj trenutak, kada je bilo slobodno i bezbrizhno, teshko mu je da pochne, ali ga svi teraju.
I to nikada nece biti isto izlaganje kakvo bi bilo da je tom detetu rech data.
E, sada se mozhe postaviti pitanje, pa sada si ti svima nama rekla za to, i nikada nece biti isto.
Pa eto, jeste, tachno je. I ne znamo da li ce biti isto, ali ja se nadam da cu za nekoliko godina sve to i zaboraviti
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: 16.06.2008. 16:08 »

SMS poruka moje sestre upucena nekoj meni nepoznatoj osobi:

Pulverizator se sastoji od dve cevi horizontalne i vertikalne obe su suzene na kraju i onda dolazi do stvaranja vazdusne struje i tako se smanjuje stat. P pa onda dolazi do strujanja tecnosti to je sve sto znam ostalo je nesigurno
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: 21.06.2008. 16:10 »

Poruka od jedne drugarice iz srednje shkole koju nisam videla josh od letos:

"Posalji ovo na sto vise brojeva, saznaj sta misle o tebi:
1=naj drug/arica
2=sladak/a
3=cool
4=opicen/a
5=sexy
6=tih/a
7=cudan/a
8=stidljiv/a
Sta sam ja?"

"xaxaxa, a ako hocesh da znash shta misli o tebi tachno neko ko te mrzi? Ili***, a....ovo li je neka kriza identiteta? Inache, ja mislim o tebi da si pogubljena"

"Ma ovo anketa da vidim shta misle ljudi o meni. Ti napishi kako sam se odrazila na tebe"

"Oo
pa napisala sam
oO
Oo

vat ar ju duing?"
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: 21.06.2008. 16:14 »

Jao... Meni je to tužno... Dotična (čiji se identitet prikriva zvezdicama u prethodnoj poruci) mi deluje iz ove poruke sasvim retardirano... A možda mi svi ljudi koji šalju takve stvari deluju na taj način...

Na sreću pa nemam prijatelje, čak niti poznanike, koji bi mi slali slične stvari.
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: 21.06.2008. 16:21 »

CCC... shiz nat retarded, shiz vering glases
i ja sam se uplashila da nije ushla u krizu intentiteta, pa nisam htela da je pitam jel joj se neshto desilo, vec samo 'vat ar ju duing'.......ccc......
zamisli da dodje da prochita ovo, koliko bi joj bila povredjena osecanja... i zauvek bih izgubila tu drugaricu.... juuuu siiiii, neshto joj se desilo pa joj nije ni ushlo u glavu to shto sam joj rekla.......samting ofl...
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: 28.06.2008. 17:18 »

Pita me moj brat kad cu da idem u nish!
A ja mu kazhem

"U ponedeljak, shto????"

a on meni odgovara:

"Odlicno, pa mogla li bi da svratis do pozemaljski KALCO!? :-)!%e$*!? mi kupis majcku?"

"Pa mozhdaha
 da, da, mogla bih"

"Pa dobroh, ces budes uzudjesh uno gradhhh? (ako jeah, kd, di) Da dahdnem novce tebe."
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: 29.06.2008. 01:43 »

Ovu poruku sam krstila ILICKA GNOJ

Pesnik treba da vratis sutra obavezno knjigu -Dervis i smrt u skolsku biblioteku, upisana si na moje ime. (zbog tebe mogu da "ne zavrsim" skolu)

A ovo je moj predivan odgovor na nju:
Odakle toliko mrzhnje kulja, kao gnoja iz ove inache pochastvovajuce poruke....
Vraticu je mila mati, nemoj se ti sekirati, i ja doma imam knjiga kup, kao sebe volim tebe
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: 05.07.2008. 22:03 »

Ne razumem zashto mi predsednik opshtine josh uvek nije odgovorio na moje prelepo pismo? mozhda sam trebala da mu nacrtam i neku slichicu?
dokle cu da budem diskriminisana samo zato shto nemam noge
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: 10.08.2008. 16:38 »

Kada smo ja i kekenj bili tek u pochetku nasheg prijateljstva, ja sam ga zvala prvo Didi, pa Diksi, pa Diks. Ovaj mejl je iz toga perioda, a to je vrlo davan period (ovaj djed, to sam ja)

"Didi says (14:49):
ssssssssssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Djed says (14:49):
shta shta

The following message could not be delivered to all recipients:
shta shta

xaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxax
Djed says (14:50):
xaxax
i tako je djiksi postao super heroj
!

i tako je djiksi postao super heroj

!
U nemogutjnosti pisanja pod normalnim okolnostima na msn-u, uzoh za chast, ne .. uzoh za , ne znam sad, da ti napishem mejl sa nastavkom malopredjashnje misli.
Vidish, Diksi, ja kad bejah mala, ja imadjoh jednog roze konjitja, koji je imao neshto metalno od prednje O STIZE CHOKOLADICA
mmmmmmmmm zlatne poluuugeeee gggljljljljljl, da, chokoladica, ovaj, da metalno polusavijeno od prednje do zadnje noge x2, i tako sednesh na konjica i klackash se i vichesh Djihaaa Djihaaa.
E, tako meni pade na pamet da te umesto Diksi, zovem Djiksi, "
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: 10.08.2008. 17:07 »

From: Sreda Uzrocic
To: Pesnik Ukleti
Sent: Wednesday, January 24, 2007 7:40 AM

Patenat xaxaxaxa

ma, chekaj bre, shta znachi ovo patenat?
ja sam mislila da pishe patentnat
Sačuvana

Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: