Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Zanimljive poruke (SMS i e-mail)  (Pročitano 7982 puta)
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #75 poslato: 11.01.2008. 15:34 »

Evo glupe poruke od nekih ,,prijatelja ,, za Novu godinu
 ,, Nastoji da u zivotu ostvari svoj cilj,da svaki tvoj pokret bude useh.Ponosno koracaj i ne dozvoli da te iko sputava.SRECNA NOVA GODINA ,,
 Kakve veze ovo ima sa Novu godinu.Obicno se pisu neke jos gluplje dzibiribi zelje.Zasto je bas meni dosla ova poruka????!?!??!?  :sumnjalo: :sumnjalo: :sumnjalo: :sumnjalo: :sumnjalo: 

Zar nije bitnije to sto su te se setili nego samam poruka? Ljudi, nemojmo biti nadmeni i nosevima parati oblak ( sto je inace cest sporedni efekat elitizma i elitista, ali o tome se moze otvoriti posebna tema ).
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Nebojsa
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +7/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: 15.01.2008. 13:39 »

Iritiraju me one multiuser messages koje dobijam na e-mail, a da ih nisam ni trazio, niti ih dalje rasturam. A ne znam kako da kazem tim prijateljima da mi vise to ne salju, bio bih neljubazan. Takodje imate one glupe navodno humanitarne posiljke kada treba da prosledite da bi neka para pala za tesku i skupu operaciju nekog jadnog deteta. Ljudi se izgleda zajebavaju sa tim, kakve pare od slanja e-maila mogu da se dobiju!
Sačuvana
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +26/-1008
Na mreži Na mreži

« Odgovor #77 poslato: 20.01.2008. 23:09 »

Drugarica: "Svaki pad je novo iskustvo. rece moj brat sada..dok gleda odbojku."

Drug: "Ha ha ha... Moj drug video Azisa i poceo je da place.
Neprocenjiva situacija. I jos mu teku suze. Svi mu se smeju, a on pokusava sa njima, al ne ide..."
Ja: "Xaxaxaxa ja imam poster, moram da ga izvučem iz tajne pregrade u odeći svakog dana, da ga vidim, da bih smogla snage da i dalje plivam u životu"
Ja: "Da prihvatim novu zoru"
Drug: "Sanjao sam jezivu zmiju juce ujutru. A bilo je bogojavljanje :)"
Ja: "Znam, čula sam za "vaistinu se javi". A moja baka je jednom videla boga, a ja ću sutra bože zdravlje da napravim sertifikat da sam položila božiji životni ispit zrelosti i da mogu da podučavam adolescente za taj ispit, koji ako ne polože do četrdesete, moraju da peru noge i miške hiljadu godina : o"
(...)
Ja: "Pisali smo s sprej: "zivio abortus" a ispod ja, s pisana slova
                             "mama volim te
                             ne mama, neeee"
pre smo isto pisali zivio abortus, al spo pored pisali "pravite deca""
(...)
Ja:
">Pakos<, to smo mi, Pakos, sinak, zapamti to ime"
"I sada, i sutra"
"I prekosutra"
"I zanavek"
"Kako ne bi postao budjavi marshmelou."
Sačuvana
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Na mreži Na mreži

« Odgovor #78 poslato: 02.02.2008. 21:29 »

Nađoh upravo na svom yahoo nalogu nekoliko pisama i sličica čuvene gospojice M i mene... Naravno, pisma su moja... zasad sam pregledao samo dva poslednja koja sam joj napisao. Nije me mnogo zabolelo, ali mi nije niti svejedno. Ne mogu i dalje da verujem šta se desilo...
Ako hoćete pisma da pročitate, mogu ih objaviti ovde... mislim da nije potrebno nikakvo cenzurisanje. Na neki način se i radujem što sam ih našao... Ipak ostaje neki trag na ono vreme... na vreme kad sam zakoračio u period Velike pauze sa životom.
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #79 poslato: 03.02.2008. 17:29 »

moj pochetak predivnog dopisivanja mobilnim telefonom vuche pre chetiri-pet davnih godina u vreme koje je bilo najlepshe u celom mom zhivotu. tada sam se dopisivala sa jednom osobom koja je misteriozno nestala sa lica zemlje... bile su to prelepe poruke, prelepe kao prolece.
i danas, moj mobilni predstavlja najvecu riznicu blaga na ovome svetu. u njemu ima oko shest hiljada prelepih poruka i josh toliko nacrta za velika dela moja.
ali, ovo shto cu vam sada prezentovati nema veze ni sa mnom ni sa mojim mobilnim koji je najlepshi i najvredniji na chitavom svetu.
ovaj razgovor je razgovor nekih dveju osoba koji sam usnila:

Drugarica 1: Ohoho, citas Heraklita - hoces li izaci na ispit u ponedeljak?
Drugarice, a ja sanjam na starogrckom, kao sluzim se odlicno tim jezikom!

Drugarica 2: Xaxaxaxa a ja sam sinoc celu noc sanjala smrt!
Drugarice...xaxaxa, a znash chemu se smejem i shta mi daje volju da nastavim dalje?
Sinoc me je moj brat zvao i rekao mi da se uozbiljim, da uzmem ozbiljno da stvaram pa da
napravimo prodajnu izlozhbu nashih umetnichkih dela u galeriji, i povrh toga mi je rekao da
ima ideju za novu skulpturu. Bice to jedna saksija u kojoj je zabodeno neko drvce sa koga ce
viseti krompiri...a ispod...na zemlji u saksiji, nabacacemo chips, i skulptura ce se zvati
"vreme koje teche"
exexexexexe
to cemo vecheras da pravimo ako ukrademo neku saksiju :gledunebo:

Drugarica 1: Drugarice, a ja sam danas bila na Tvrdjavi i slikala sam drvece, da, i to samo krosnje i
nebo :)
Bice vam to divna skulptura! Drugarice, kad dolazis ovamo?

Drugarica 2: Pa ja mislim u nedelju, ja dodjem ovde samo zbog moje sobe...a necu da polazhem istoriju,
jel ce da idemo da gledamo?

Drugarica 1: Pa, ajd' hocemo!
Drugarice, onog dana kada se vracah sa inglisa sreroh GORANCHETA, rekao mi je 'Dobar dan' i
kao da je hteo josh neshto da mi kazhe, ali pognuo je glavu :-o

Drugarica 2: drugarice, obrukale smo se mnogo...ali...voli on nas, i to bi nam i pokazao kada bismo se
trudile vishe oko uchenja...uopshte se nismo trudile oko seminarskog i on je to video, i
ispitivao me u pravcu gde sam i ja to uvidela, i rekla sam sebi...kako si mogla sanja, kako
si mogla...a znash kako cu divno da uradim drugi seminarski goranche ce da me voli... :)

Drugarica 1: I ja cu, drugarice. Goranche je tada, kada me je sreo, hteo da me zove na konsultacije, ali
ja sam ubrzala hod i pobegla :$
Drugarice, uchicemo vishe i zavolece nas.
Sačuvana
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +29/-9
Na mreži Na mreži

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #80 poslato: 03.02.2008. 17:40 »

znachi, ti si ovaj razgovor sanjala?
i zaista ga se secash od rechi do rechi?
i chemu je poenta ovog razgovora ovde?
Sačuvana

Auxilium meum a Domino

The Lord is my shepherd; I shall not want
He maketh me to lie down in green pastures
He leadeth me beside the still waters
He restoreth my soul
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #81 poslato: 03.02.2008. 17:45 »

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tajna verzija odgovora na gospodinovo pitanje: nisam ga sanjala o veliki gospodine, nego se to samo tako kazhe, a poenta je u maestralnom kraju koji huji kroz srca velikana kao bujica meda i mleka  i chini me najvecim genijem koga je chovechanstvo ikada imalo!!!!!!!!!!!!!!!!!buuuuuuuuahahhahahahahha
Sačuvana
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #82 poslato: 03.02.2008. 17:52 »

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

tajna verzija odgovora na gospodinovo pitanje: nisam ga sanjala o veliki gospodine, nego se to samo tako kazhe, a poenta je u maestralnom kraju koji huji kroz srca velikana kao bujica meda i mleka  i chini me najvecim genijem koga je chovechanstvo ikada imalo!!!!!!!!!!!!!!!!!buuuuuuuuahahhahahahahha

Ok. ti si sertifikovani frik.
Sačuvana

Auxilium meum a Domino

He restoreth my soul
DaXa
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #83 poslato: 03.02.2008. 20:37 »

Drugarica 2 je rino ;] I ja mislim da taj Goranche podseca na mog profesora iz matisha Rashu, on je uberdlakav chovek, i gricka dnevnik i uvek pognuje glavu, i jednom kad smo bili u uchionici u podrumu zatvorili smo drvene kapake na prozoru i ugasili svetlo nasred chasa pa smo se jurili i tako dok on nie prishao i upalio svetlo al' tad smo svi vec bili seli na mesto, i nishta nie rekao, nastavio je sa lekciom...
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #84 poslato: 04.02.2008. 13:23 »

Drugarica 2: Xaxaxaxa a ja sam sinoc celu noc sanjala smrt!
Drugarice...xaxaxa, a znash chemu se smejem i shta mi daje volju da nastavim dalje?
Sinoc me je moj brat zvao i rekao mi da se uozbiljim, da uzmem ozbiljno da stvaram pa da
napravimo prodajnu izlozhbu nashih umetnichkih dela u galeriji, i povrh toga mi je rekao da
ima ideju za novu skulpturu. Bice to jedna saksija u kojoj je zabodeno neko drvce sa koga ce
viseti krompiri...a ispod...na zemlji u saksiji, nabacacemo chips, i skulptura ce se zvati
"vreme koje teche"

Ovo je dobra ideja, i trebalo bi višta takvih po gradu da realizujemo. Mora se krenuti u nekakav performans... samo okupiti nešto više ljudi... hrabrih i kreativnih ljudi... Jer za tu stvar je potrebno biti i hrabar i kreativan. I naravno, nosati kamericu kako bi se sve moglo dokumentovati.

Citat
Drugarica 2: Pa ja mislim u nedelju, ja dodjem ovde samo zbog moje sobe...

Da bi je čistila?  nedoumica

Citat
Drugarica 2: drugarice, obrukale smo se mnogo...ali...voli on nas, i to bi nam i pokazao kada bismo se
trudile vishe oko uchenja...uopshte se nismo trudile oko seminarskog i on je to video, i
ispitivao me u pravcu gde sam i ja to uvidela, i rekla sam sebi...kako si mogla sanja, kako
si mogla...a znash kako cu divno da uradim drugi seminarski goranche ce da me voli... :)

Znate da se do Gorančetovog srca se dolalazi preko Aristotela i Hajdegera  aplauz
Sačuvana

DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #85 poslato: 04.02.2008. 17:40 »

mislish li na: spamalot?
Sačuvana

Auxilium meum a Domino

He restoreth my soul
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #86 poslato: 06.02.2008. 22:31 »

Poruka iz vedra neba:
"Znash li ti drugarice da sam ja bila chlan folkerske grupe, da, da, da, i tamo su nas terali da se osmehujemo dok igramo"

Poslepodne reshih poslati drugarici poruku
"Oo
moja cimerka udje u kuhinju, iskoka kokice, ode u sobu, pojede, i opet koka
oO
neshto je nervozna...tralallala"
"A tebi je drago shto je nervozna - vidish da si zla! Gledam KRUG!"
"Nooooooooooooooooou
jel se plashish? Ja se mnogo lako uplashim mozh da zamislish kako sam gledala krug, sve vreme kroz prsti"
"Je li ti zvonio telefon posle?"
"Pa jeste, al bio je moj brat, i pitao me jesam ugasila svetlo
da
zakljuchala vrata
da
ugasila televizor
da
'e pa sad ce se upali'
reche mi i onda je pocheo da imitira dushji jezik...idem ja da pechem picu.
Drugarice, znash shta mi se radi, shtuca mi se i mislim da uzimam tvoj identitet."
"Drugarice, pa neeemoj. Pa drugarice, mi smo drugarice! I druzhimo se, a ne uzimamo jedna drugoj identitet. Oooo, sad kad mi zazvoni telefon...Ohohoho"
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #87 poslato: 06.02.2008. 22:41 »

Procitao sam prva dva reda i smorio se pa sam prekinuo. Ako ima nesto zanimljivo molim da me obavestite...mada cisto sumnjam.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Vidovita Rino
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #88 poslato: 22.02.2008. 00:36 »

Pasulj. Rech koja asocira na Marka.... Pasulj, jelo bogova.
Pasulj. Rech koja odzvanja svemirom, bozhanskom harmonijom razasuta.
Pasulj je omiljeno jelo Markovo. Kada neko hoce biti Marku prijatelj, on ga pozvati na pasulj kod njega kuci mora.
Kada Marko ima pasulj za ruchak kuci, njegove ochi zasijaju, a zhivot mu se ispuni lepotom.
Kada je dan kada se jede pasulj, ne samo Marko, vec cela njegova porodica je puna entuzijazma, i ako su u porodichnoj shetnji, svo vreme ce prichati o pasulju, ako su ga jeli, kakav je bio, ako tek trebaju, kako ce biti divan.
Marko mi je tako lepo prichao proshle nedelje o pasulju i o svojim ossecanjima koje gaji prema njemu, da je to kod mene, posle chetri pet dana urodilo plodom. Imala sam neku zhelju jesti pasulj, pa sam mu poslala poruku.
Posle nekoliko chasova, Marko mi je odgovorio:
"MamaJucheSkuvalaPunuSherpu
iSveSamGaPojeo,aOndaSamPovracao,danasOpetSkuvala :)"
Ovom porukom, zakljuchicu ovu divnu temu poukom: Ljubav prema pasulju nikada ne zamire. ili Ko jednom zavoli pasulj nikada vishe nece moci da ga ne voli ili Pasulj kao odredishte moga zhivota
Ovi zakljuchci su sad kao valovi koji nadoilaze, nadoilaze i donose shkoljke radosnim ljudima...
Sačuvana
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #89 poslato: 22.02.2008. 02:02 »

Taj Marko je legenda. Kad bi ga ovi ljudi ovde videli mislim da bi se smejali nekoliko dana neprestano. Ne znam, stvarno ne znam kako tu priliku da opišem ljudima. A ne vredi mnogo pričati o tome šta čovek govori ako nemaju još i predstavu čoveka pred sobom.

Ipak, sjajno prikazan uvod u SMS. Ono na kraju sa školjkama takođe je dobro, samo što meni sada pada na pamet da je moglo da se stavi nešto drugo, i da izađe na još bolje. Na primer da je zaključeno ovako: Ovi zakljuchci su sad kao valovi koji nadoilaze, nadoilaze i donose nosoroge radosnim ljudima.... Šta mislite? Moglo bi umesto nosoroga da stoji i "mastodonte", ili nešto poput toga. Nosorozi su uvek korisni: u svakom delu rečenice i bilo kada.
Sačuvana

Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: