Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Zanimljive poruke (SMS i e-mail)  (Pročitano 10599 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +88/-1014
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 28.03.2007. 18:11 »

Ono, pa ako vidim onda dal sam luda
Sačuvana

Mrzim svoj mobilni telefon.
UnDead
Gradjanin
*

Duh bunta: +3/-1
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Besmrtni Filozof

« Odgovor #16 poslato: 28.03.2007. 21:36 »

To nisam rekao... samo si previše <nešto> za svoje godine Namigivanje mada to nije negativna pojava  Zelenko
Sačuvana

We're just living to die...
                                    You'll understand when I'm dead...
maelstrom
Gradjanin
*

Duh bunta: +27/-4
Van mreže Van mreže

ocean pospremljen u kutije

« Odgovor #17 poslato: 28.03.2007. 21:47 »

Pazi, ova je cura najmudrija od sviju nas ovdje, za to bih ruku u vatru.
Sačuvana

Lanci na rešetkama,
zid te od sveta deli -:
spasao si se, samo
k o g a  si spasao, je li?
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 28.03.2007. 22:22 »

Mora da pitam, chek da vim kako se zove
Sačuvana

Lvzifer
Gradjanin
*

Duh bunta: +15/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 29.03.2007. 02:02 »

Pazi, ova je cura najmudrija od sviju nas ovdje, za to bih ruku u vatru.

Ma da. To ti je onaj stav " Glup mora da bude glup, a pametan ima izbor. " Pa sad opsti stav prema tome je "pametni smo ajde da izaberemo da budemo glupi" i ti ispadaju najpametniji. Ne fali njoj nista nema ona veze sa ludilom.
Sačuvana

Some people think they think but they are not really thinking  so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +162/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #20 poslato: 29.03.2007. 03:10 »

Rino je škrti genije: ne pokazuje šta zna, samo nagoveštava. (Mada, isprva htedoh da kažem: spoj genija i ludaka. Ha! No, setih se da će se ljutit, pa me bojkotovat nekoliko dana.)

No, kad biste dobijali od nje sms, shvatili biste o kakvoj se veličini radi. Ja rekoh odavno, rešen sam da je eksploatišem, pošto stigne u moje odaje.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #21 poslato: 29.03.2007. 08:55 »

A sta podrazumevas pod tim "u moje odaje"? Cheesy
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 29.03.2007. 13:13 »

EVO SAD CU JA DA VAM OBJASNIM
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 29.03.2007. 13:34 »

On će meni hijeno, on će meni

Ništa, sad cu ja da obelodanim njegove podle planove. Vidite, gospodin D. je meni obećao slavnu karijeru, kutju odnosno vilu, bazen sve sve sve DA GOSPODO, ČAK I NOSOROGA, a ja jadna se onako zaradovah, pa mu čak i dadoh ime - Vujadin, nego, i tako on meni razbi snove......

Vidite, taj podlac, je meni to obećao, ali od toga nema ništa, pošto on u stvari namerava, da me domami u Nišu (zato me i stalno zove, hipnotiše i ispira mozak), da bih ja pala u zamku NI MANJE NI VIŠE TRGOVACA BELIM ROBLJEM. Tj. ovde sa izrazito povećanom rukom pokazujem PRSTOM NA NJEGA - GOSPODINA D!

VIDITE, NJEGOVE ODAJE, NEKADJAŠNJA VILA, MEKANI KREVET U KOME BIH SE RAZBAŠKARILA POSTEPENO SU PRELAZILE U MEKANI KREVET KOJI VISI OD PLAFONA PA DO VREĆE, ČITAJTE VREĆE ZA SLEPE MIŠEVE, PA DO

KAVEZA.

To su te njegove čuvene odaje.

I još nešto. Danas sam dobila ispiračinu mozgra da čekajte da pročitam opet "Da mi raportirash u subotu, ovde da dojdesh da uradish narko i alko " na dalje nije bitno. Vidite, znajući, ne , to je prepreden um, da ću se ja naljutit na njeg, da ću se drat, ko je bre pijanica ko je bre alkkoholičar, i da ću iz inata doći da mu to i dokažem ALI MU NIJE USPELO, JER JE MENI U OČI PAO KALENDAR

VIDELA SAM JA KOJI JE DATUM U SUBOTU VIDELA SAM (dobro nisam ajde al pretpostavljam da je prvi april)

E vidite, to je PRVI APRIL AJDE KO ĆE DA NASTAVI DALJE ,DA MI KAŽE ZAŠTO BAŠ PRVI APRIL RECITE RECITE
Sačuvana

Baba_Yaga
Gradjanin
*

Duh bunta: +3/-2
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #24 poslato: 29.03.2007. 16:06 »

Prvi april je u nedelju.

ps: jebes (da prostite) belo roblje, oskudacija je. bubrege on 'oce.
Sačuvana

Strah i trepet za svu decu. Kako malu, tako i veliku.
UnDead
Gradjanin
*

Duh bunta: +3/-1
Van mreže Van mreže

Besmrtni Filozof

« Odgovor #25 poslato: 29.03.2007. 17:14 »

Ma da. To ti je onaj stav " Glup mora da bude glup, a pametan ima izbor. " Pa sad opsti stav prema tome je "pametni smo ajde da izaberemo da budemo glupi" i ti ispadaju najpametniji. Ne fali njoj nista nema ona veze sa ludilom.

Ko je spomenuo ludilo?
Sačuvana

We're just living to die...
                                    You'll understand when I'm dead...
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 03.04.2007. 00:16 »

Evo par mejlova koje sam danas razmenio. :) Uzivajte.  Namigivanje

JA
Subject: Kurac

Hominidu,

totalno nemam jebene krede, pa ti iz tog razloga ne odgovaram na poruku koju si mi danas poslao.
Fundamentalna jednacina mi je sjebala zivot.
Ne.

I, u mailu imas 498798548978798798454564879541111357987 poruka, pa te zato mrzi da trazis email?
Seronja. 

Email je: djordje.matejic@gmail.com

Nagomilana masa mutirane sperme i splacina igra ti po faci.

A subject, subject poruke ove, je onako kako sam te ja memorisao u svom imeniku.

Dupla bass pedala.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAK
Subject: RE: Kurac

Ovo sto sam boldovao je genijalno!  Drago mi je shto si ponovo u dimenziji!   

Zapamti fundamentalnu j-nu, zapamti... 

Hvala shto si mi nadenuo tako fenomenalno ime u svom imeniku. Ti znash da je rech kurac jedna od najmocnijih koja postoji. Takvu moc sadrzi da je to prosto jebeno bolesno u picku materinu kurac + picka = orgazam - orgazam + dete, govna, sperma i kurac.

Dupla bass pedala.

Jedva chekam da odem kod Groma. Jebeni krelac ima bubnjeve u svom podrumu EJ!

Pozzz dude!

Stay alternative.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JA
Subject: Ti zivis infekciju

Djordje: Dimenzija je od esencijalnog znacaja. I kada jednom krocis u nju, iz nje nikada povratka nema. S njom se samo dugo ili kratko moze pauzirati, ali prestati s njom, izici iz nje, je apsolutno nemoguce. Te to ni jednom ljudskom bicu uspelo nije.

Djordje: Naravno da je deo koji si boldovao genijalan. Ovo -> "Genijalno" <- je cak i previse blago receno. A sve to samo sto je iz mog uma izaslo.

(malo duza pauza...)

(Djordje levom rukom napipava dzep, stavlja ruku u nj, zatim vadi uzorak zgrusane sperme)

Djordje: Vidi. Od svinje.

Djordje: Fascinatna transcendentalna svinjska sperma kroz splacine plovi.

Djordje: Svinjin orgazam traje oko trideset minuta. Zamisli Marko, da si svinja, da lezis u blatu pola sata i svrsavas.

(pauza)

Djordje: Pusi kurac.

(kraj)

ORTAK
Subject: RE: Ti zivis infekciju

Jel si iskoristio svih 5 besplatnih SMS-ova ti izdrkana hrpo govana.

Inache to za svinjinih pola sata sam znao i to je stvarno genijalno! 

Ne znam shta ti je taj suicide period uradio ali bolje se znalazish u dimenziji neko ikad! 

Dimenzija jeste od esencijalnog znachaja, kao i sperma, ali samo od svinje, ova nasha ljudska nije za kurac! 

Lizi pichku.

Jebe oca.

Kog ocesh.

JA
Subject: Zene su kurve, deca su drska!

Vidim da si nasao moju sliku iz buducnosti. Lepo Marko.

Ja sam ,

stvorio dimenziju. I svinje svojom spermom. Ja sam jebo svinje dok si ti kakio u nosu. S tim u vezi, svinje svrsavaju moju spermu, a to nas dovodi do toga da moja sperma, iako sam (neka vrsta) ljudsko bice, jeste za kurac.

Ogavna gromado dinosaurovih govana koju retardirani pterodaktili siluju.

Poslao sam ti rikvest za frendcip na gejspejsu za tvoj Saksn, koji me je razocarao. Samo da znas.

I, ne zaboravi! Da sperma nije sve... Sperma je SVE!

ORTAK
Subject: Jebanje keve u pichku…

Svinje koje izdrkavaju govna kroz sopstvene kalkulatore i gadjaju se pichkama su ti upravo svrshile u hipotalamus pa pozadinu ovog pichkastog texta vidish kao belu.

A zapravo je crna.

Bwahahahhahahaha..!

Govno koje drka.

JA
Subject: Jebanje keve izmedju prstiju na nozi

Svinjska sperma k'o gejzer pici iz Unix jezgra.

Strpaj halapljivo milijardu dugmica za tastaturu u jebena bedna usta dok prduckas povracku proliva.

RAHAHAHAHAHAHAAHAHAH!!!!!

Drkaj govno.
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 04.04.2007. 19:28 »

Danas sam išla sa mojim bratom, Aleksandrem, ovde poznatim kao Navojem, da berem cveće.

Moj brat, ovde poznat kao Navoj, našao je devojku, koja je, samo da kažem predivna, ista ja, samo što je debeljuškasta. Elem, ja nju mnogo volim, i tako, moj brat je imao dinar kredita, i nije mogao da je cima, pa je , kada je došao kod mene, odmah zakukao kako mora kupit kredit, i tako mi gospodo podjosmo pored Vlasine (to je reka) da beremo cveće, a ja potpuno zaboravih na Vanju i Ackov kredit, kada me on podseti! I ja rekoh, daj , ja ću joj posljat poruku, da se ne brine!

I tako je sve počelo!
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 05.04.2007. 23:00 »

Poruka koju sam joj poslala glasila je ovako:

-Acko pati od hemoroida i isprichava se veri mach
-Ne, nego nemam kredit
-Pa to to znachi
-Netjesh da napishesh toj (preti mi)

Poruka je poshljata. Nisam do tada imala njen broj.
Shta je dalje bilo...

Gospojica Vanja mi je odgovorila:
"Mislim da je u pitanju neka greska???"

Vidite, to je to, da, vetj me je moj brat upozorio da se nisam potpisala.
Odgovori:

"Jao pa TEBE ACKO NE CIMA O BOZE RETARDIRANI LJUDI, ACKO HITA PREKO KAMENJA DA UPLATI KREDITA
VATA PRECHICE
GAZI GROBOVE"

"Acko je batalio biljke zbog kredita i sada gazimo shiblje idemo preko trnja, svi iscepani ACKA JE NAPALA PIJAVICA, NE ACKO ISPRAVLJA SREDU TO JE IPAK NEKO MLEKCE!"

"IDEMO PREKO BRDA!
GOLGOTA TJERI"

"Stigli smo u prodavnici, svi izmrcvareni, pocepani, krvavi, izmucheni, sasusheni suncem opaljeni AH I EVO TOG BLAZHENOG ZVUKA!"

"?? ?? ?? ?? ? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ? ?? ?? ?? ?? ?? ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??"

"Kolitam ochima!
Da! To je produkt Moga Uma!"

"Verovatno ktjeri, da, razumem vashy zbunjenost, jer vidite, vi do sada niste bili u prilici da upoznate ovakvu genijalnost, da oprostite GENIJALNOST"

"GENIJALNOST?? ?? ???HaHaHa"

Znash kako kazhu "tanka je granica izmedju genijalnosti i ludila"

(ovde je ona neshto poslala acku, kao, shta si joj dao?)

"Tako ljudi obichno reaguju na nashu opijenost inspiracijom, kako kazhe Acko, Koja kulja!"

Eh, dalje, ima joshte, ali nije u mom telefonom, vetj u Markovom, pa kada se domognem, idemo na nastavku.
Sačuvana

Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 06.04.2007. 01:04 »

Nadovezujem se na one mailove koje sam nedavno postovao (dva posta iznad).

ORTAK
Subject: Jebanje keve izmedju prstiju na nozi

Ma ne smeta mi, ali da mi pushish kurac, to morash. Inache, neshto sam razmishljao...

Ako bih svrshio u Aleksin chmar, toliko jako da bi on explodirao i razmazao se sav po tvojoj kevi i caletu a pogotovo po tvom ogromnom kurcu, jer jel, od velichine tvog djoke ne bi ni mogao da ti isprska nishta drugo, elem, dakle, da li bi ti bio srecan, ili si u medjuvremenu zavoleo brata?

Takodje, neke od misli... Sperma koja teche neprestano velikim rekama slobode. Demonsko bivstvo izdrkotine. Svinje koje richu jer nemaju vishe sperme i znaju da ce ih uskoro zaklati. Sperma. Sperma. Sperma. Sperma koja dishe. Sperma koja vozi bicikl od sperme. Predivna splachina iz kurca koja sere najdivnija govna na ovom jadnom svetu. Ta govna Djole, su eliksir vechne mladosti. Moramo se namazati njima i vremenom, do vechnosti, nauchiti da sviramo kao Frank Gambale i onda cemo uzdignuti fusion do kraljnjih granica svojom lucidnoshcu i spermom iz svake od 13 pora koje imamo na kozi. Na kozi koja je prelivena govnima slobode. Znoj iz kurca mi nadolazi sada. Idem da svrshim. Spermu. Od svinje. Iz mene. Iz svinje. Ja sam svinjochovek. Ti si me stvorio. A sperma me je odrzala.

Svrshavanje u pichku bez kondoma.

JA
Subject: Sperm Suction

PA naravno da mogu i 10000 puta bolje, ali znash kako je nisam hteo mnogo da smaram i komplikujem, treba to neko da odsvira, stvarno, uzivo, pa nisam hteo da divljam sa duplom bas pedalom, recimo... A i odem kod njega, posle par sati se smorimo ko lavovi od snimanja, nije to bash tako lako. Da ja omam svoj prostor i vreme i gitaru na neodredjeno, gde bi mi kraj bio...

- Dobro 'de, nisam rekao da je najgore sranje u univerzumu, hahahahahaha.

A on nije nishta kriv muzichki. On growluje. Ja sviram. Njegova je jedna solaza.
Ma meni se pesma mnogo svidza.

- Pa super, to je najbitnije. I da si ziv i zdrav. I da imas spermu. Hvala Bogu. Koji ne postoji. Ali nema veze! Napravicemo ga..... Od sperme!!!

Da ja sada tebi na jeziku C objasnim kako dva spermatozoida funkcionisu na Unix sistemu.

Dakle:

#include <stdio.h>
main (int argc, char *argv[ ] {

int pid;                             // sistemski poziv fork-picka-kurac

pid = fork-picka-kurac ();

if (pid == 0)                     // proces jebeno odvratno dete-govno

{
execlp ("/bin/ls", "ls", NULL);
}
else            // proces onaj koji je izdrkao i svrsio u picku, pa napravio ono gore, znaci, roditelj
{

wait (NULL)

exit(0);
}
}

A kako je sve pocelo.......

Svrsio sam. Vreme je pocelo da tece. Onda, nakon vise stotina miliona godina su se usled gravitacije pravili zasebni oblaci gasovite sperme od proliva. Sastojale su se od sperm-vodonika i pick-helijuma. Unutar njih materije govna i proliva koja su se stalno kretala u svim smerovima, sudarale, drkale kurac, lizale picke prelivene prolivom, jebali tvoju sestru Jelenu (mmmm...), i tako dalje. Zbog toga se i u tim oblacima gasova sperme stvarao jak pritisak a zapremina govana smanjivala pa je pritisak postajao sve jaci, toliko jak da su zaceti nuklearni procesi svinjine sperme. Onda su se one tako uzarile, dozivele orgazam, i - paf! Nastale su zvezde konjske sperme, dimenzije, planete govana... I tako dalje.

Na sta bi Kant naravno rekao "Pusi kurac" i dodao kako je ucenje "transcendentalni spermolizam" (spermo - od sperme, svrsen pa stvoren tu, gde je sperma; lizam - lizati spermu) keva koja abnormalno stalno, nikada ne praveci ni jednu jedinu pauzu, drka matoru dlakavu picku umazanu hiljadama vekova svinjsku dlakavu spermu od govana. I da je svet za njega objektivno realan samo u granicama sperme, dok je preko tih granica "trancendentalno" idealan, dat samo u nabreklom kurcu.

E pa, u toj spermi lezi zec.

Zato je pametni Sopenhauer, neciji najbolji drug, lepo izdrkao: "Coveku koji je intelektualno visi od drugih, samoca pruza dvogubu korist: prvu, sto je sam, i drugu, sto nije s drugima. Ovu poslednju cemo visoko ceniti, ako se samo setimo koliko teskoca pa i opasnosti svako druzenje sa sobom donosi".

Zasto?

Vrlo jednostavno.

Govno. Sperma. Picka. Sisa. Sperma. Vecina ljudi u svojim polnim organima poseduje toksicnu spermu, koja je losa za zdravlje. Zato valjda izbegavati ljude i pustati svinje da ti svrsavaju u usta, facu zatrpavaju spermom, umesto ljudi. Povracanje na sopstveni kurac i trpanje istog u apstraktne dimenzije pickica toliko mladih, da na istim jos dlake nisu stigle da porastu. Secenje nozem takvih pickica na milijardu bezbroj prolivnih rana stvara uzitak kakav ni jedan mongloid zamisliti ne moze. Sperma koja neprekidno nezamislivom silinom kulja iz kurca da kurac eksplodira i sperma vise ne kulja iz kurca koji je njen izvor nego kulja iz svega i to uvek. Divlja sperma robi sve i kulja od svuda najslobodnije ikada. Svi se davimo u njoj. Ulazi nam u cmar, u nos, u kosu i oci. Sperma je u nama, u nasim govnima. Mi smo sperma. Mi tecemo svuda. Svrsavanje na gajtane ukljucene u struju i cucanje ispruzenog kurca ispred Tea peci koja duva u nas kurac izmoren od silnoga drkanja. Opet smo svi sperma. Nista drugo ni ne postoji. Jedino cista, najcistija egzistencija sperme u spermo-prostoru i vremenu. Izivljavanje na tvojoj sestri. Jebanje neprekidno u sve delove tela, pa cak u one za koje nije znala da postoji. Nije nevina 100%, ali moze se srediti krv pri jebanju u PICKU. Samo zabodes poduzi bodez, izvadis ga, i jebes. Krv je svuda. Takmici se sa spermom. Ali sperma pobedjuje, jer je mesana sa svinjskom spermom.

Ceo svet je proces samorazvitka sperme, samospoznaje apsolutnog najveceg kurca i prolazi tri stepena: predsvetski na kome se iz nje stvaraju logicni pojmovi, kategorije, sperme, silovanje analnog otvora; prirodni, na kome, otudjujuci se od svoje cisto duhovne sustine, stvara materijalnu prirodu, drugobivstvo, opet sperma; istorijsku, na kome se u formi ljudskoga misljenja, koje je sustina procesa drustvenog razvitka, vraca sama sebi - odnosno spermi, i; ova logicka trijadna forma razvitka apsolutne ideje ponavlja se unutar svakog dela te velike trijade i delova tih manjih trijada.
Jebeni Hegel.

Metafizika sperme.

Ovde cu sada priloziti neke prepiske, odnosno logove (od preko neko vece sa chata, sa svojim online-drugarom), koje nam mogu biti od velike koristi.

E kurac. Nemam vise logove.

U svakom slucaju, rec je bila o tome kako Hegel siluje retardirane trinaestogodisnje devojcice. On ih muci, unistava, jebe u pocepane picke ukaljane blatom, cepa im creva i davi ih istima dok ih jebe, svrsava u usta kurcem a jednom rukom im zapusi nos i tako ih usmrti spermom. Svrsavanjem. Spermom.

Dok na univerzitetu studentkinje nije karao, jer jednostavno one vise nisu imale trinaest godina. Kod njega se to znalo. Zato je ove samo u usta jebao. A primao ga je i u bulju onako fraj, posle svakog predavanja... Pa posle zasto je imao posecenija predavanja od Artura.
Sperma.

Mozda nam ovo, ako ne log, onda deo jedne moje drame posluziti:

Velimir  vadi svoj kurac

Velimir: Pogledajte.

Dragomir. M? Gde?

Velimir: Dole.

Dragomir. Gde?

Velimir: Dole.

Dragomir. Gde?

Velimir zamahuje kurcem i snazno mu udara samar istim.

Velimir: U kurac!

Dragomir. A gde?

Velimir: U kurac.

Dragomir. U kurac?

Velimir:
U kurac!

Dragomir. Aha, u kurac.

Velimir: Da u kurac.

(tribute to "Bunar")

Ti si iskompleksirani jadnik. Ronjenje u najguscem akvarijumu sperme. Pakao sperme. Sperma je svuda. Opet. Govna. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv. Govna proliv. Proliv govna. Sperma govna. Proliv sperma. Sperma proliv.

Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: