|
Monarch
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 04.07.2007. 01:34 » |
|
Mada nikada ne bih krocio u tu kucu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 04.07.2007. 01:35 » |
|
Onda bih onanisao van nje. Tacnije, na nju. Dok su ovi drugi u kuci. Muahahahahaha.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 04.07.2007. 01:39 » |
|
Ju! Ala ovde ima bezobraznih ljudi! :okretanje: Jel bi muvao neku ukucanku? Sto ne bi hebo ako se ne stidis da pokazes "coveka"? Bar ces biti opak kad izadjes, ima klinke da te spopadaju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Silovani_Leptir
Teatralni mislilac

Duh bunta: +16/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #48 poslato: 04.07.2007. 02:38 » |
|
Gledam Big Brother u Hrvatskoj kad god mogu. Začetnika ideje o Bratu koji promatra bi nagradio Nobelom za poznavanje čovjeka. Prečesto robujem vlastitoj volji da bih se obazirao na upozorenja razuma koji govori da je korisnije gledati direktno u Sunce nego promatrati zakinute ukućane Big Brothera kako spavaju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 04.07.2007. 02:49 » |
|
Ju! Ala ovde ima bezobraznih ljudi! :okretanje: Jel bi muvao neku ukucanku? Sto ne bi hebo ako se ne stidis da pokazes "coveka"? Bar ces biti opak kad izadjes, ima klinke da te spopadaju.
Ne, sve su to kurve. Mene to ne zanima.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 20.07.2007. 01:38 » |
|
Volim da špijuniram ljude. Znate, samo, ovde misle da sam ja kritičar, da ne gledam to, ali ja krišom bacim pogled, a drugu ruku gurnem u gaće pa malo po malo, i erektiram. Ko bi odoleo onakvim oblinama. Kako je bilo, je li ono neka pevaljka bila u VIP Bratu? Neka Seka Aleksić? Tako nešto? Opasna riba. A tek što je pametnaaaaaaaaaa...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #51 poslato: 22.09.2007. 23:16 » |
|
Kakva supljina na forumu u vreme kad novi ukucani ulaze u kucu Velikog bate, a onda svi dodju i kazu kako nisu gledali. Evo ja sam video, dok sam vecerao gledao sam, i nije mi se smucilo. Nisam gledao sve, ali dovoljno, par minuta. Video sam neku iz Nisa sto je usla u kucu i mog slobodno da kazem da je tipicna predstavnica niskog provincijskog mentaliteta. Student je prava i kazu da je clan neke partije. Zna li ko koje? Meni izgleda da bi to mogle da budu DSS, G17, Nova Srbija, PSS, SPS ili SRS.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 23.09.2007. 01:48 » |
|
Video sam neku iz Nisa sto je usla u kucu i mog slobodno da kazem da je tipicna predstavnica niskog provincijskog mentaliteta. Student je prava i kazu da je clan neke partije. Zna li ko koje? predsednica je omladine veljine i smiljkove 'nove srbije' u nisu ... znaci, ... uklapa se u profil prosecnog 'ukucana' velikog brata. mada me opet cudi, jer iz ponasanja mi ne izgleda kao neko ko se bavi politikom. pre bih rekao da je neka prosta cura koja po ceo dan sedi na splavu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 26.09.2007. 14:09 » |
|
Bacio sam par pogleda na tu zbrku zvanu Big Brader i video da su nekoga od onih mužjaka izabrali za kralja. Pritom da je taj momak proglašen od strane medija i gledatelja nekakvih gejom, te je prolazilo u donjem delu ekrana nekoliko poruka slične sadržine: Ubacite muško u kuću. Stičem utisak da su na delu dve stvari. Jedna je vezana za to da se redakciji Big Bradera dopala ideja da aktiviraju mušku publiku tako što će ubaciti krdo ženki, i to uglavnom fizički prihvatljivih, dok će ženska publika svakako ostati verna popularnom Bigiju, jer, ocenjuju isti ljudi, one verovatno imaju neki urođeni polni poremećaj te ne mogu da mu pobegnu. Druga stvar vezana je za to kraljevanje, da ne reknem "kraljevstvo", koje dodaje onako ulje na vatru, kako to narod veli, odnosno na bezidejnu situaciju malo gluposti, ne bi li se opet angažovala publika i počela da gleda one silikone i dvojicu mladića koji su izvučeni po principu - što sličniji prosečnom gledatelju. U tom kraljevanju, razume se, žena je podanica i čini onako kako taj bogom-dani kralj zahteva. Stvara se opet neki model ponašanja. I naravno da nisu mogli da stave u kuću i nešto što ima mozga jer bi se takvo biće verovatno pobunilo pred ovakvim omalovažavanjem, ne toliko ovih koji su u kući, jer oni ionako nemaju šta da rade, već ženski pol, koji se još jednom diskriminiše.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže
Pol: 
Ja nisam luzer naprotiv...
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 27.09.2007. 18:15 » |
|
Prosto je neverovatno kako to svi gledaju. Gde god da odem prica se o tome, i sto je zanimljivo, slusao sam razgovore potpuno razlicitih generacija o Velikom Bratu. Kao svima je odvratno, a svi ipak gledaju. Kaze tako jedan cika da ce ovaj VB biti jos ekstremniji jer su ukucani potpisali u ugovoru da mogu da ih snimaju dok su pod tusom, dok menjaju donji ves...Naval'te voajeri. Moram priznati da sam kad je bila prva sezona Velikog Brata ukupno mozda jedan sat proveo gledajuci to, drugo izdanje sam malo pratio iz novina, a sto se ovoga tice za sada odolevam - ni minut nisam protracio gledajuci ih. Mada...nikad se ne zna - u svakome od nas cuci VOAJER.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
DaXa
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 27.09.2007. 19:46 » |
|
To je najgori potez u istoriji ove televizije, posle prekida emitovanja jedne serije(naslov nije bitan), gledao sam prekjuche kad nadjoh si vremena i iznervirah se kakvih glupih ljudi, ne mozhete verovati shta oni tamo prichaju i o chemu, citat jedne ukucanke(ime nepoznato):"Moj idol je Viktorija Bekam". Na ovo sam bash psiholoshki burno reagovao unervozih se i zajebah gledanje.
A shto se te priche o mushkarcima pricha, to uglavnom iskchekuju sexualno nezasiceni i propali mushkarci i adolescenti, slushao priche mesecima pre pochetka kako bi voleli neku lepu i zgodnu devojku u kuci(dugachije su govorili al ajd' da budem plemenit). Takodje tu postoji i neka zhelja za posmatranjem ljudi shpijuniranjem, kao sto neko prislushkuje komshiju ili mu viri kroz prozor u nekoj palanci kao shto je Vranje, Nish...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
|
FinalCutNow
|
 |
« Odgovor #56 poslato: 27.09.2007. 19:56 » |
|
"Moj idol je Viktorija Bekam". Ova joj idolka kazes, skandalonzno, skandalozno stvarno... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ne nastaje čovek od Boga, nego čovek rađa i stvara Boga zato što je deta otac detata
|
|
|
DaXa
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #57 poslato: 27.09.2007. 19:59 » |
|
Gamad! Odbijam da poverujem da nekome taj stvor mozhe da bude idol a zashto? Zato sto joj je muzh Bekam i zato sto on brija noge.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #58 poslato: 28.09.2007. 20:58 » |
|
Ima sve to i isceliteljsku ulogu. Na primer, dok gledate to sticete utisak da sa vecinom ljudi zaista nemate razloga da govorite. A sa druge strane, debil moze da vidi sebe u ogledalu. Moze da gledajuci emisiju i shvatajuci da ni sam ne bi aktovao drugacije nego sto aktuju ovi zamorci u kuci, cini se sebi sve vecim debilom i pada u depresiju. To opet koristi televiziji a i drustvu, cini da se ljudi nekako zapitaju o tome ko su, i sta to zive uopste.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Otrovni Starac
Genij

Duh bunta: +47/-9
Van mreže
Palios kai Dilitiriodis
|
 |
« Odgovor #59 poslato: 28.09.2007. 23:06 » |
|
Takodje tu postoji i neka zhelja za posmatranjem ljudi shpijuniranjem, kao sto neko prislushkuje komshiju ili mu viri kroz prozor u nekoj palanci kao shto je Vranje, Nish...
E vidis to t' se kaže kibiciranje (mada lipše kibicovanje), a taj prozor za špijuniranje - kibicfenster (to t' je onaj uzan prozor obično sasvim po strani na isturenom dijelu zgrade). Eto, sad znaš tu riječ, pa kad imaš priliku rec' nastavnici u školi ima da se oduševi ( možda bude tela i da radite ono)
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 28.09.2007. 23:15 otrovni starac »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|