Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Veliki Brat  (Pročitano 13099 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
morpius
Gost
« Odgovor #15 poslato: 06.11.2006. 17:25 »

Voajerizam koji hrani sitne mozgove velike vecine u Srbiji...mada covek mora skinuti kapu i pokloniti se strucnjacima koji su osmislili VB i likove u njemu.
Miki produkt koji sam sebe poklapa u svemu..drvoseca, pcelar, jedva zavrsio osnovnu skolu a odrastao uz B92 i jazz  Cheesy
Ocigledno je Veran na osnovu rezultata ankete pravilno ocenio koju ce ciljnu grupu privuci ovom emisijom..Ipak je ljudi to posao borba za gledanost i minutazu ....po slobodnoj proceni za oko 4 meseca B92 ce emitovati prvi spot neke narodne pevaljke i emisiju radjenu sa njom...Nagadjam da ce to biti Seka Aleksic, jer ce najlakse moci da se opravdaju kod "intelektualnog" dela svoje publike time sto ona jeste pevaljka ali to i nije.... Stvorice jos jednog klona , ubacice joj "mudre a proste misli" i time povecati gledanost ...

A VB pa sad nas ocekuje javni sex, velika vecina je vec uvukla ruku u gace spremajuci se da vidi koja ce od ove dve nove "intelektualke" prva prikazati svoje umece... Oseca narod kada je zabava na vidiku  :-X

Cudna je ovo zemlja seljaka  Cheesy
Sačuvana
Truman
Libertarijanac

Duh bunta: +59/-26
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

« Odgovor #16 poslato: 06.11.2006. 19:03 »

Voajerizam koji hrani sitne mozgove velike vecine u Srbiji...mada covek mora skinuti kapu i pokloniti se strucnjacima koji su osmislili VB i likove u njemu.
Miki produkt koji sam sebe poklapa u svemu..drvoseca, pcelar, jedva zavrsio osnovnu skolu a odrastao uz B92 i jazz  Cheesy
Ocigledno je Veran na osnovu rezultata ankete pravilno ocenio koju ce ciljnu grupu privuci ovom emisijom..Ipak je ljudi to posao borba za gledanost i minutazu ....po slobodnoj proceni za oko 4 meseca B92 ce emitovati prvi spot neke narodne pevaljke i emisiju radjenu sa njom...Nagadjam da ce to biti Seka Aleksic, jer ce najlakse moci da se opravdaju kod "intelektualnog" dela svoje publike time sto ona jeste pevaljka ali to i nije.... Stvorice jos jednog klona , ubacice joj "mudre a proste misli" i time povecati gledanost ...

A VB pa sad nas ocekuje javni sex, velika vecina je vec uvukla ruku u gace spremajuci se da vidi koja ce od ove dve nove "intelektualke" prva prikazati svoje umece... Oseca narod kada je zabava na vidiku  :-X

Cudna je ovo zemlja seljaka  Cheesy

Kad spomenu Seku zanimljivo da je ona vec imala pristup toj televiziji i to preko one emisije Glamurama. Voditeljka ju je pitala valjda nesto vezano za neki njen modni brend. Dakle, ne bi me cudilo da se ta tendencija nastavi.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
morpius
Gost
« Odgovor #17 poslato: 06.11.2006. 21:42 »

Polako su uhodavali stazu .... tek cemo mi biti svedoci tranformacije B92 -ke
Sačuvana
Vixen
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +4/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Always look back...

« Odgovor #18 poslato: 06.11.2006. 22:22 »

Necu da kazem da "ne gledam,ali sve znam",jer gledam povremeno kada mi obaveze dozvole. Necu razmatrati tudje razloge za pracenje istog,al cu reci svoje razloge. Naime  i sada sam kao i kada sam prvi put pratila ovu emisiju(ali u Grckoj) osetila neverovatnu odbojnost,jer mi sve deluje kao jedan eksperiment nad kunicima.Da se razumemo,ja zaista ljudski rod,kakav da je, smatram za uzviseni,a ovo mi se cini kao ponizavanje.Ipak zanimljivo je videti kako stresne situacije,ogranicen prostor i ostal uslovi uticu na psihu i ponasanje coveka. Sto se tice Mikija-on je odlican primer da univerzitetska diploma ne znaci mnogo,ako je covek licemer,duhovno prazan i ogranicen.
Sačuvana

Every sweet with sour is tempored still
alltheweb
Gost
« Odgovor #19 poslato: 07.11.2006. 00:09 »

Ipak zanimljivo je videti kako stresne situacije,ogranicen prostor i ostal uslovi uticu na psihu i ponasanje coveka. Sto se tice Mikija-on je odlican primer da univerzitetska diploma ne znaci mnogo,ako je covek licemer,duhovno prazan i ogranicen.

kako uticu ? Pa izvestaceno..navedi mi jedan primer gde si videla da se neko ponasa prirodno pred kamerama..VB je emisija namenjena pozerima sa one strane kamere a plitkima primerima potrosackog drustva sa druge.....

Miki ti je odlican primer  :) da ali dobrog marketinsko-manipulatorskog dela
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +136/-97
Na mreži Na mreži

« Odgovor #20 poslato: 08.11.2006. 22:25 »

Slažem se sa tim da je VB komercijalna glupost i da spram gledaoca ne deluje kao nešto što ima kvaliteta. Ali postoji jedna stvar koja je dobra; hoću reći, dobra, ali ne za gledaoce, nego za one koji učestvuju u emisiji. Pretpostavimo da je publicitet dobra stvar, a tu mislim na svaku vrstu sem na onu kada ste popularni kao Slobodan Milošević, Sadam Husein ili neko sličan njima. Dakle, publicitet. Može vam doneti popularnost u društvu, možete postati poznati ljudima na ulici, možete na neki način i za neke ljude biti veličina. Na ideju o ovoj pozitivnoj stvari vezanoj za VB došao sam gledajući B92 i videvši neku reklamu u kojoj učestvuje onaj tako poznati Miki iz te kuće Velikog Brata. On je dakle obezbedio mnogo para za sebe, putem reklama i daljeg angažmana s obzirom na utisak koji je ostavio na najgori deo populacije koja jedino sedi i blene u TV ekran.

Drugi su mogli da steknu drugačije image-e spram gledalaca, i na taj način biti poznati široj publici. U svakom slučaju to ne bi bila loša stvar za onoga ko zna da sebe prezentuje.
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
sAngiE
Gost
« Odgovor #21 poslato: 09.11.2006. 02:01 »

Mislim da ne mora da znaci... te ugovore koje su potpisali moraju da postuju... mi ne znamo sta je u njima. Mozda im se kasnije zabranjuje ikakvo pominjanje VBa, a onda o cemu ce pricati?! :o
Sačuvana
Lvzifer
Građanin

Duh bunta: +15/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 09.11.2006. 05:11 »

Interesatno je da se gleda iz nekih uglova, tipa psiholoski.. posmatras ljude kako se ponasaju u odredjenim situacijama.  Ko veruje u astrologiju i razume se u isto, takodje i sa astroloskog ...slichno kao iz psiholoskog.

Al opet tu je neki moralni problem. Covek koji ih je pustio u tu kucu zna da oni u 99 % sluchajeva nisu spremi psihicki i emotivno za takav nacin zivota, ali eto njemu je pre stalo do para nego do ljudi. A i nama preko kojih zaradjuje, da mi ne gledamo nista nebi bilo. Drugi moralni problem je voajerisanje... u poslednje vreme mi se zgadilo samo prikazuju ribe kako se skidaju... koliki pacenik, bolid i seljacina treba da budes pa da gledas redovno tv i da molis boga da daliborki snime sise!
Sačuvana

Some people think they think but they are not really thinking  so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
alltheweb
Gost
« Odgovor #23 poslato: 12.11.2006. 01:58 »

Uopste se tu ne dovodi u pitanje da li je neko sposoban ili ne da ostane u kuci..Pre ce biti da je ideja samog autora VB da nadje idealne folirante...Sa jedne strane mu trebaju nazovi idealni predstavnici danasnje omladine to je onaj deo za Tv a sa druge strane mu treba materijal za zutu stampu..Pravilnim odabirom pokrio je sve kategorije gledalaca..cak i oni kojima nije padalo na pamet da do skora gledaju B92 sada se ne odvajaju od njega.... Life is a game , and a player leads the game  :'(
Sačuvana
Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 17.11.2006. 02:09 »

Evo sad gledam tog Bigija i ne mogu da verujem. Ovi ljudi su kao zakljucani u kuci i nemaju sta da rade. Znaci oni tu sede kao u nekom kavezu da bi voajeri zadovoljili primitivne porive. Ovo je vrhunac ljudske gluposti, nize se ne moze. Da l je moguce da neki ljudi ucestvuju i pisu? Evo vidim da zaradjuju i na sms porukama posto dok ovi pricaju gledaoci mogu da salju poruke. "Ljudi glasajte da ode jadranka i sanja i cuvajte nikolu nije tako lako kako izgleda. posto je favorit zele da ga izbace!!"

Zaprepašćen
Sačuvana
Bella
Gost
« Odgovor #25 poslato: 17.11.2006. 09:05 »

Evo sad gledam tog Bigija i ne mogu da verujem.
To i jeste problem.Zashto gledate VB?
Davanjem prostora na forumu takvim sadrzhajima,upravo podhranjujete njegovu popularnost, makar ga i "pljuvali".
Najzhalosnije je shto je b92, koja sebe deklarishe kao tv koja prosvetljuje srpski narod, preuzela emisiju koja vishe prilichi Pink-u.
U trci za profitom brishu se principi.
Sačuvana
provincijalac
Libertarijanac

Duh bunta: +36/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 18.11.2006. 14:40 »

slazem se sa bellom. prvo da ne treba da pricamo o tome jer kvarimo kvalitet foruma. a drugo i ja sam se pitao zasto ovo nije uzeo pink nego b92. vazila je za gradjansku televiziju a sad kad gledas tu emisiju, pa onda one lav shampione, tehnicare sta li... pa timofejeva... sve to nista ne vredi. sve su gori.
Sačuvana
sAngiE
Gost
« Odgovor #27 poslato: 19.11.2006. 01:44 »

Ja prosto ne gledam taj shit i ne pokusavam da shvatim po kom principu jedni pljuju druge. Ne znam kako neko moze posvetiti vreme temi i emisija kao sto je VB.

Prvo, ti ljudi su samo eksperiment i to los.
Drugo, oni su marketinski potez B92, a svi se primaju i dizu im gledanost.
Trece, da li zaista teme kojima se oni bave, jedno svesno bice moze da nadje zanimljivim kada ima problem svog sopstvenog zivota?!
Sačuvana
Kajzer Sose
Sumnjiv tip
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #28 poslato: 12.12.2006. 16:27 »

ja gledam, redovno.
Ne vidim nista lose u voajerizmu, i ne mislim da je samo to u pitanju ( kao razlog zasto ljudi gledaju VB) Ponekad mi je zao tih ljudi koji su u kuci, mazohisti...ali to je njihov problem.
Volela bih da mi Sandzi objasni zbog cega misli da je to "los eksperiment"?
Sačuvana

sreca nije mesto ka kome se putuje, sreca je nacin putovanja.
Truman
Libertarijanac

Duh bunta: +59/-26
Na mreži Na mreži

« Odgovor #29 poslato: 13.12.2006. 11:59 »

ja gledam, redovno.
Ne vidim nista lose u voajerizmu, i ne mislim da je samo to u pitanju ( kao razlog zasto ljudi gledaju VB) Ponekad mi je zao tih ljudi koji su u kuci, mazohisti...ali to je njihov problem.
Volela bih da mi Sandzi objasni zbog cega misli da je to "los eksperiment"?

xe xe vidi se da si ovde nov ( osim ako nisi neki perfidni klon )...Sangie ti nece odgovoriti.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: