Stranice: 1 ... 8 9 [10]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Veliki Brat  (Pročitano 14961 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: 30.05.2008. 15:42 »

Spektakularnost je razlog... da i oni koji su manje skolovani imaju razloga da okrenu na taj kanal... i da se, slucajno li im ostane tv na tom kanalu, prosvetle i izaberu pravi put spasenija po receptu 38% glasaca Srbije.

Inace, negde sam citao o porazavajucoj kompoziciji intelekta gledaoca BB serijala u Svetu.
Mozda se B92 nasao negde u strukturi svojih gledaoca, ko zna???  cudjenje

Na to gledam kao na voajerizam i egzibicionizam u zavisnosti sa koje se strane nalazis...no gde je tvoj predlog? Ne bi u ring?  Bojis se neistomisljenika?
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Druid
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-3
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #136 poslato: 30.05.2008. 18:35 »

Modesty
Lanavi
Morella
Creatrix(?)

To je to. Nema vise unutra... Zelenko

Redoslijed nije bitan, ali svakako;

Domaci Izdajnik, Monarch alias Nesquik, Lanavi, Dramatis Personae, Morella, Modesty, Idi Dada Amin, ZileZilet, Branko, Plodni Bizon
Sačuvana

...76,77, vratit ce se opet, 78,79...
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #137 poslato: 30.05.2008. 19:32 »

Ma u kucu sve sem Dramatisa...da odmorim malo od njega:P

Zavisi sve od toga sta zelim u kuci...da li zelim da se odmorim i uzivam u lepim razgovorima ili zelimo i svadje...

U svakom slucaju..Domaci Izdajnik, Druid, Lanavi, Modesty, Truman, Monarch, Rino obavezno, Plodni Bizon, Branko....itd
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +88/-1014
Van mreže Van mreže

« Odgovor #138 poslato: 30.05.2008. 19:34 »

Ja ne bih bila u toj kući, zato što ja više ne želim da budem slavna osoba!!!!! Od sada, ja sam Rino, podrumski pacov
Sačuvana

Mrzim svoj mobilni telefon.
Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

« Odgovor #139 poslato: 31.05.2008. 03:15 »

Na to gledam kao na voajerizam i egzibicionizam u zavisnosti sa koje se strane nalazis...no gde je tvoj predlog? Ne bi u ring?  Bojis se neistomisljenika?

Pa jel ti ja licim na XYZ?
Ja da se bojim neistomisljenika?
 osmeh

Ma ne mogu da ucestvujem, cini mi se tamo malo hladnjikavo... brinem da mi ne ozebe prostata... pa dobijem permanentnu erekciju... Namigivanje

Meni to ucesce nekako dodje kao besmisleno ako nemas sta da sakrijes... pa gledaoci nema sta da natrkeljaju o tebi.

Ali bih definitivno stavio Mizantropa da bude npr "Glas Savesti" jer ubedljivo bolje zna sta smo sami hteli da kazemo bolje od nas... errr.... prevodi moje lutajuce recenice u epsko nacionalisticko delo bolje od mene samog... a to je talenat!
Sačuvana
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #140 poslato: 31.05.2008. 21:14 »

Pa jel ti ja licim na XYZ?
Ja da se bojim neistomisljenika?
 osmeh

Ma ne mogu da ucestvujem, cini mi se tamo malo hladnjikavo... brinem da mi ne ozebe prostata... pa dobijem permanentnu erekciju... Namigivanje

Meni to ucesce nekako dodje kao besmisleno ako nemas sta da sakrijes... pa gledaoci nema sta da natrkeljaju o tebi.

Ali bih definitivno stavio Mizantropa da bude npr "Glas Savesti" jer ubedljivo bolje zna sta smo sami hteli da kazemo bolje od nas... errr.... prevodi moje lutajuce recenice u epsko nacionalisticko delo bolje od mene samog... a to je talenat!

Ne xyz, malo je komplikovanije, zato i postavljam pitanje zasto se bojis?

Drugo, svi imamo neke svoje lutke tako da i Mizantrop ili D.I. ili nas Glas savesti (mozda ima na to pravo jer nas je ovde okupio) ume da pretera ali .... opet offtopicarim, mnogo sam pocela sa tim...ja bih vas dvojicu a i jos neke dvojne kombinacije rado videla u jednom "dvouglu", tek tako da se vidi ko je i gde duboko zaglibio mada su neke stvari uocljive. Ne boj se, ovde ima packi ali ne verujem da ces biti izbacen.
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

« Odgovor #141 poslato: 01.06.2008. 06:58 »

Ja okupljen ovde?
Pre bih rekao bih da je to "spontano okupljanje" mene, ovde, tek suzavca vredno, u ocima Mizantropa. Namigivanje

A sto se tice "dvougla"... od Avgusta prosle godine ne ukljucujujem tv pa nisam bas siguran o kakvoj se emisiji radi... ali ako je na B92... nazalost necu moci da ucestvujem... kosi se sa mojom sovinisticko fasisticko nacionalnom verom.
Sačuvana
Chedista
Gradjanin
*

Duh bunta: +4/-4
Van mreže Van mreže

« Odgovor #142 poslato: 20.07.2008. 16:31 »

Josh jedan shou u nizu u sluzhbi da zabavi ljude. Gore je tim shto se dovode u glavnom loshi primeri a poshto su izabrani predstavljaju obrazac za gledaoce. Zanimljivo je shto svako kazhe da ne gleda to sranje a ipak svi znaju da daju poneki komentar... kao da se nisu odvajali od gledanja.
Sačuvana

prvoskociparecihop
Nazionalist
*

Duh bunta: +20/-65
Na mreži Na mreži

« Odgovor #143 poslato: 20.07.2008. 16:43 »

Josh jedan shou u nizu u sluzhbi da zabavi ljude. Gore je tim shto se dovode u glavnom loshi primeri a poshto su izabrani predstavljaju obrazac za gledaoce. Zanimljivo je shto svako kazhe da ne gleda to sranje a ipak svi znaju da daju poneki komentar... kao da se nisu odvajali od gledanja.

Ja nisam gledao, pa da ti verujem na rec.
Sačuvana

"Latini su stare varalice, u njih covek nema uzdanice."
rutavo gmizavo govno
Gradjanin
*

Duh bunta: +9/-2
Van mreže Van mreže

serbishen shvajne

« Odgovor #144 poslato: 20.07.2008. 20:05 »

Ne veruj na reč.Nikako.
Sačuvana

Sve te stvari koje ovde u potpisu pišete su nekako bezveze.Osim ove moje stvari.
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #145 poslato: 22.07.2008. 20:32 »

Problem u Velikom Bratu je u nacinu na koji ga publika dozivljava a ne u samom showu.
Sa svim stvarima u zivotu je tako...nije zapravo vazno kakve su i sta su..vazno je kako gledate na njih.kako ih dozivljavate i sta izvlacite kao pouku.
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Stranice: 1 ... 8 9 [10]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: