Ovako... ja ću izostaviti ljude koje znam uživo... dakle, Nišlije koje znam i
Rino (koja je skoro pa Nišlijka, ili Niško, u srednjem rodu) ne računam u ovo... a da se ne uvrede pošto ih neću računati ovde. Naravno, pošto sam se video i sa gospodinom
Monarchom (koji takođe nije iz Niša), ni njega neću računati u ovo (jer se svi oni podrazumevaju, a želeo bih da iskoristim priliku i pomenem one koje ne znam).
Evo, dakle, moje liste:
1. Prepodobni gospodin
Otrovni Starac. Mislim da ništa više o njemu ne bi trebalo reći. Uopšte se njegovo prisustvo, ako mene neko pita, ne dovodi pod znak pitanja.
2. Najkuratiji gospodin
Nihilist. Ovaj gospodin bi mogao da nas zabavlja velikim pričama o ženskom karakteru... Nešto između presvetog mizoginog Vajningera i onoga brkatog, ružnog frajera koji je najviše žena obrnuo.
3. Najdu'ovitiji među nama, takođe debelokurati gospodin - ex-Popivoda,
Ljubo Gazivoda.
4. Pre svega iskren momak, a onda sve ostalo, gospodin
Truman (radi širokih interesovanja, pa tako i sposobnosti da se uljuči u svaku diskusiju).
5.
DramatisPersonae. Jedan od onih koji samo na prvi pogled podsećaju na "pozitivne momke" (a to mi ide na živce), a u stvari jedan od nas, "zaguljenih", kako bi se možda moglo kazati.
6.
Morella. Takođe osoba širokih interesovanja, i usput sličnih stavova kao ja.
7. Gospodin
Druid. Izuzetno korektan mladić i usput sličnih stavova kao ja. A ja bih rekao da mu je plusić i to što je iz bratske nam Hrvatske.
8.
Lanavi. Korektna, ozbiljna, više nego širokih interesovanja i poznavanja svih tih oblasti. Isto tako sličnih stavova kao ja.
9.
Modesty. Spremna da prihvati tuđa mišljenja, a opet korektno izlaže svoja. Sem toga, da imamo koga da menjamo sve to vreme.

10.
Eon Blanc. Šteta što je nema ovih meseci, bila je neko nervozno devojče (kako bi rekao gospodin Nihilist), kao mnoga ona koja vole da se svađaju, a u stvari usvajaju znanje koje im autoritet šalje kroz diskusiju.
Zašto sam izostavio Dilana Doga, Creatrix, Žileta i još neke?
Dilan Dog mi ne deluje kao neko ko je prijateljski nastrojen, niti kao neko ko bi mogao biti prijatelj u bilo kakvom razgovoru. Čini mi se kao oni nadrkani ljudi koji kad s nekim vode diskusiju jedino gledaju sopstveni ego. Prijateljstvo im je, rekao bih, skoro nepoznat pojam.
Creatrix... pa, budući da ne volim da gledam seks uživo (ono, kad drugi rade, haha), mislim da bi mi bilo draže da ne bude prisutna. Mada... gledati Creatrix i g. Gazivodu... tu bi bilo baš perverzno... Mrrrrau...
Idi dada amin je duhovit i u potpunosti politički s moje strane, ali budući da je izbor ljudi ne toliko politički zainteresovan, ne bi mi bio od koristi. Jedino u prosvetiteljske svrhe ako bi taj BigBrother bio prenošen na TV... pa onda da uči decu i nacionaliste.
Žile mi deluje kao dosta neurotičan tip... A i on bi pokušao da zaskoči ove ljude ovde.
D.I. (the betrayer), Rino (Father Hajde-ger), Djole (Monarh), Istinit chovek (tru-man), Modesty (skromna), Lanavi (lana), Onaj ko je napisao bozansku revoluciju katastrofe (jedini ovde koji je izdao knjigu), Kreejtriks (pravotrik), Zile-T (nadimenjak), i ne znam da li bih ubacio Branka ili starca, kontam bolje starca...
Džisz!!! Zaboravio si sopstvenu ženu!