Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Veliki Brat  (Pročitano 12192 puta)
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +27/-1008
Na mreži Na mreži

« Odgovor #105 poslato: 07.03.2008. 14:01 »

prelepi Orfej chine ovu emisiju nenadmashivo zabavnom na te ve nebu Serbije.
Shta mislite o ovoj kombinaciji, ko  ce ispati, ko ce snagom prdezha izleteti napolje svojom, a ko tudjom voljom?
Da li ce Zorica izdrzhati smtronosnu kombinaciju Ere Ojdanica i Milica Vukashinovica u pevanju u kasnu noc, jer od njih spavati ne mozhe, i tako dalje
Sačuvana
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +29/-9
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #106 poslato: 07.03.2008. 19:48 »

Mene vishe zanima zbog chega ljudi imaju potrebu da gledaju druge ljude kako zive?
Mislim, ajde jbg, pochelo je kao neki kvazi eksperiment nekih tamo parapsihologa, ali ocinu majku mu, pa nema toliko paterna ponashanja u istim uslovima da bi to njihovo paradiranje gluposhcu bilo zanimljivo!
U prevodu, mozda bi bilo zanimljivo da prvi put chujem da je to par puta obavio neki nauchnik, ali ne i faking popularizovao, onarodnjachio, davao ljudima ono shto oni zele da vide i ono chemu mogu da se smeju: sebi u ogledalu dok ujedno ne shvataju da gledaju sebe. Treba ohrabrivati i medijski zastupati ljudske rasprave, prljavshtine iz proshlosti, lichne nesuglasice? Ma daj.
I onda kad su ljudi pocheli misliti, vidi one shupke, shto su niko i nishta, a mene odbili, ili imaju loshe mishljenje pa misle da nikad ne bi mogli uchestvovati u toj gluposti, pa su pocheli da blago mrze iz zavisti, i onda se dosetili da stave opshte popularizovane ljude medju ljudima
Ma sve su to klozetske bubashvabe.
Ne vidim, niti cu ikada videti poentu gledati druge ljude na ekranu, osim ako propagiraju neke ideje, a ne da se bave svojim zivotom, i svojom adaptacijom/tumachenjem lichnosti u vec datoj, nepromenjivoj situaciji.
Sačuvana

Auxilium meum a Domino

The Lord is my shepherd; I shall not want
He maketh me to lie down in green pastures
He leadeth me beside the still waters
He restoreth my soul
Druid
Slobodni mislilac

Duh bunta: +23/-1
Van mreže Van mreže

GrabNebelFürst

« Odgovor #107 poslato: 07.03.2008. 20:26 »

U nas u hrvatskoj taman pocinje "Celebrity Big Brother". Nakon sto je poslije par sezona dozivio postepeni pad popularnosti, brat se okrece malo novijem pakiranju modernoga voajerizma.
Dobra prilika za zaradu ako si zabavna i originalna individua. Vise me brinu oni koji to prate iz dana
u dan na tv-u.
Sačuvana

To Err is Human, to Dream Futile
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Na mreži Na mreži

« Odgovor #108 poslato: 09.03.2008. 11:03 »

Jučer sam, dok večerah, bacio pogled na B92 i tu emisiju, sada već VIP Velikoga baju. Ubrzo skontam da je to dosta dosadno, a da tu dosadu stvaraju - ne može biti niko drugi do - dosadne individue! I u to vreme mi brat javlja kako je šteta (ili čudno, ne sećam se dobro) što nisu angažovali uz Milića Vukašinovića i Ramba Amadeusa, jer bi taj tandem pravio dobru zabavu. No, ja se onda setih da ni taj Rambo nije tako zabavan na prirodnom svetlu, da nije tako duhovit kao onda kad ima vremena da smisli šta će reći i raditi (na spotu, u muzičkom bajanju). Zatim se setih da je onaj koga sada u VIP Velikom bratu zovu Mićkom u stvari takođe komičar, da je jedan od "Indeksovaca" koji su gostovali po pozorištima i činili da se publika smeje; no, eto, i on je u "Kući" toliko dosadan da se to može već porediti sa tim koliko je dosadan jedan običan Izdajnik. Dođoh ubrzo do zaključka da je većina ljudi u stvari ne mnogo drugačija od mene (dosadnog), i da se samo u nekim posebnim trenucima (opijenosti, razdražljivosti, preterane opuštenosti/razuzdanosti) može nešto činiti smešnim, i delovati inosentno smešno na druge.
Sačuvana

Druid
Slobodni mislilac

Van mreže Van mreže

GrabNebelFürst

« Odgovor #109 poslato: 09.03.2008. 20:48 »

U pravu si, ali originalnost i zabavnost su upravo na djelu kada ih drugima polusavas demonstrirati, tu i je njihov zanos. Bez ljudske okoline koja bi ih percipirala i okarakterizirala one bi ubrzo potonule. Ipak 100 dana je predugo da bi uspjesno odglumio nesto sto nisi, brzo dolazi do opustanja a onda i do padanja maski.
Sačuvana

Morella
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +46/-7
Na mreži Na mreži

Pol: Žena

Hejter

« Odgovor #110 poslato: 11.03.2008. 19:30 »

Druid gledala sam hrvatskog Vipa..jakoo cudan izbor ukucana. Sem one Ive Jerkovic i Dvornikove nema nista definisano haha:D

A nasi nisu nista bolji;P
Sačuvana

**Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!**

~ Ubicu te ako nisi za mir ~ Cheesy
Morella
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

Hejter

« Odgovor #111 poslato: 11.03.2008. 19:31 »

Mene vishe zanima zbog chega ljudi imaju potrebu da gledaju druge ljude kako zive?
Mislim, ajde jbg, pochelo je kao neki kvazi eksperiment nekih tamo parapsihologa, ali ocinu majku mu, pa nema toliko paterna ponashanja u istim uslovima da bi to njihovo paradiranje gluposhcu bilo zanimljivo!
U prevodu, mozda bi bilo zanimljivo da prvi put chujem da je to par puta obavio neki nauchnik, ali ne i faking popularizovao, onarodnjachio, davao ljudima ono shto oni zele da vide i ono chemu mogu da se smeju: sebi u ogledalu dok ujedno ne shvataju da gledaju sebe. Treba ohrabrivati i medijski zastupati ljudske rasprave, prljavshtine iz proshlosti, lichne nesuglasice? Ma daj.
I onda kad su ljudi pocheli misliti, vidi one shupke, shto su niko i nishta, a mene odbili, ili imaju loshe mishljenje pa misle da nikad ne bi mogli uchestvovati u toj gluposti, pa su pocheli da blago mrze iz zavisti, i onda se dosetili da stave opshte popularizovane ljude medju ljudima
Ma sve su to klozetske bubashvabe.
Ne vidim, niti cu ikada videti poentu gledati druge ljude na ekranu, osim ako propagiraju neke ideje, a ne da se bave svojim zivotom, i svojom adaptacijom/tumachenjem lichnosti u vec datoj, nepromenjivoj situaciji.

Ja nemam zivot
Sačuvana

Starke
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: 12.03.2008. 00:11 »

Ja wowim wewikog blata !

Enivej , BigBrother je odlichna stvar .Zashto?Pa  meni je lichno zabavno da vidim ljude kako se snalaze u datim situacijama , da ih prouchavam , da gledam neku lichnost koja mi se svidja zbog nekih osobina itd..Uglavnom VB je supeeer

(Ko ne shvata poentu , ondak jbg  cool)
Sačuvana

Buhahaha
Druid
Slobodni mislilac

Van mreže Van mreže

GrabNebelFürst

« Odgovor #113 poslato: 13.03.2008. 21:05 »

Druid gledala sam hrvatskog Vipa..jakoo cudan izbor ukucana. Sem one Ive Jerkovic i Dvornikove nema nista definisano haha:D

A nasi nisu nista bolji;P
Iva Jerkovic jedina valja (zna se zasto ; )
Nazalost ta kuca je vjerodostojna preslika drustva u kojem se nalazimo. Ipak treba pohvalit RTL radi pokusaja spajanja suprotnosti i mogucnosti predstavljanja ljudi koji se ne uklapaju u tipicnu sablonu prosjecnog gradana, iako sam prilicno siguran da to nisu radili iz nekih moralnih uvjerenja i pokusaja sirenja tolerancije.
Sačuvana

Morella
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

Hejter

« Odgovor #114 poslato: 14.03.2008. 19:09 »

Citat
Iva Jerkovic jedina valja
Hahaha, pa da, muski definitivno znaju  zasto:P Ali meni je ona skroz ok i pored toga....kad sam videla jednu manekenku kako slatko tamani one kolace i torte odmah sam je zavolela:P

Citat
Nazalost ta kuca je vjerodostojna preslika drustva u kojem se nalazimo.
E ovo i ja govorim non stop. Dakle Veliki brat jest Srbija u malom ( sa par pozitivnih izuzetaka u realnom svetu). Medjutim ono sto mene vise plasi jeste profil onih koji glasaju za ukucane. Plasi me to sto narod voli bivse striptizete, poluinteligentne prostake kojima je " vrh" da skakucu po stolovima i razbijaju konobarima flase u glavu....

Citat
Ipak treba pohvalit RTL radi pokusaja spajanja suprotnosti i mogucnosti predstavljanja ljudi koji se ne uklapaju u tipicnu sablonu prosjecnog gradana, iako sam prilicno siguran da to nisu radili iz nekih moralnih uvjerenja i pokusaja sirenja tolerancije.
Ovo da. Gledala sam bash ovu ili ovog sad...Salome ...sto je usla da pokaze ljudima da transeksualci nisu neki monstrumi...stagod ja mislila o njoj kao osobi taj pokusaj premoscivanja jaza izmedju razlicitosti je jako dobar.
Sačuvana

Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Na mreži Na mreži

« Odgovor #115 poslato: 14.03.2008. 20:23 »

Druid, mene uglavnom i ne interesuje to što oni jesu. U stvari, valjalo bi čoveka provaliti u njegovim maskama i oceniti ga s obzirom na tu ljubav prema prerušavanju i maskiranju. Meni to nikada nije bilo teško, ili makar mislim da sam uvek bio u pravu pri oceni ljudi. Problem je što ništa nema da se vidi i onda kad im otkloniš (ili sami sebi otklone) maske. To što ostaje je dosada, praznina...

A što se tiče ovog aktivnog domaćeg VIP Velikog brata... Ja sam se, kao i prošli put, začudio kad sam video ove ljude, jer nisam znao da su veri importnt prsns. Sem Milića Vukašinovića nikog odande nisam znao. Dobro, ako izuzmemo onog idiota i seljačinu Eru Ojdanića. Onda sam skontao da su tu ona dvojica repera iz Bad Copya, koji deluju kao dvojica urbanih fuckera, spram ove ostale boranije koja nekako pokušava da se usiljeno dopadne gledaocima. Ova dvojica, o kojoj se verovatno najviše govori, uopšte ne pokušavaju da se dopadnu, i valjda su zato interesantniji ljudima. Ali tek u poređenju sa ovim ostalim klovnovima.
Sačuvana

Druid
Slobodni mislilac

Van mreže Van mreže

GrabNebelFürst

« Odgovor #116 poslato: 21.03.2008. 23:13 »

Ispala je Iva, treceplasirana... sad
Inace Big Brother spustio zastore 7 dana prije predvidenog roka zbog katastrofalne kvote gledanosti, tako da ce zvijezdice moci za uskrs papat svoje fancy ribice u krugu glamura i raskosa.
Sačuvana

Morella
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

Hejter

« Odgovor #117 poslato: 22.03.2008. 19:06 »

Mene je iznenadilo sto je Marina izdrzala sak do drugog mesta, mislila sam da ce ranije..
Joj ma samo da ona dvojica nisu pobedila...ja sam izrazito pro homosexualna ali onaj "Modni macak" i Mister Silikon....isuse ja bih to tukla ( da sam im majka). kako neko moze biti tako bahat i razmazen....
Sačuvana

DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +29/-9
Na mreži Na mreži

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #118 poslato: 25.03.2008. 10:56 »

evo samo jedna pesma, usled mojeg negodovanja:

We all have secret lives
In our secret rooms,
Living in our movies,
humming our own tunes
Living life in camera,
When the night is closing dovn,
Sliding into darkness,
You could be like me

Where are you going?
What are you doing?
Why are you looking
At the cameras eye?
Where are you staying?
Why are you Leaving?
We watch you breathing
through the cameras eye

We all make up our faces
The make up of the clown,
Happy leaving traces,
Of our childish background,
Pointing at the sky,
We can watch the stars
You think you're all alone,
But you never are

They ain't watching you,
They ain't watching you now,
They ain't watching you,
They ain't watching you now

Where are you going?
What are you doing?
Why are you looking
At the cameras eye?

Political sleazes,
Sexual divas,
We watch your heart beat
Through the cameras eye.
Sačuvana

Auxilium meum a Domino

The Lord is my shepherd; I shall not want
He maketh me to lie down in green pastures
He leadeth me beside the still waters
He restoreth my soul
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #119 poslato: 03.04.2008. 11:36 »

Sta mislite o Mimi? Moze od fizickog izgleda pa nadalje...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: