|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 03.12.2007. 22:59 » |
|
poveo se je razgovor o velikom bratu neshto i marko je rekao da voli da gleda igrachice kad se vrckaju, one sa pinka, kad iskljuchi ton, a moj brat aleksandar je rekao da on voli da gleda reklame kad se iskljuchi ton i onda je otvarao usta kao riba i preshao rukom preko kose i pravio preterizamske face
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
direktor bolnice
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 21.12.2007. 22:42 » |
|
Zanimljivo je kako su se dosetili da vratjaju neke u kutju , iako su ih gledaoci izbacili. Ispada da sada moraju ponovo da daju pare , da glasaju , da bi ih izbacili. Ne razumem kako neko mozhe da i dalje glasa ako su mu prethodni glasovi otishli uzaludno ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DaXa
Libertarijanac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 22.12.2007. 01:34 » |
|
Pa budale.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +77/-10
Na mreži
Pol: 
Saber Rider
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 25.12.2007. 18:56 » |
|
Ajde sto glasaju no sto salju sms poruke u nocnom prikljucenju.... Poruka 30 din + pdv..ne znam koliko to izadje....Ajme dati 30 dinara da bi poslao poruku sadrzine " Ta i ta ukucanka se ne kupa 3 dana".......  Ali ...ima i veceg zla od VB-a....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #94 poslato: 06.01.2008. 03:48 » |
|
Je li, šta se to dogodilo? Neki su pocrkali? Pa se to kao prekinulo? Mislim na emitovanje. A onda su ovi ukućani koji su preostali podelili među sobom novac? To je fina suma. A i svima se isplatilo što su ostali do kraja. Dobar posao. I ja bih pristao na one stvari kada bih nakon 100 dana dobio tih 15 hiljada evra. Ko zna koliko brojeva Zapada bih bio u stanju da odštampam tim parama.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Kvalitetan korisnik

Na mreži
Pol: 
Saber Rider
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 06.01.2008. 22:13 » |
|
Da, njih troje je poginulo u saobracajnoj nesreci dva dana pre NG
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
DaXa
Libertarijanac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #96 poslato: 07.01.2008. 01:13 » |
|
Za te pare nikad! ;]
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
Morella
Kvalitetan korisnik

Na mreži
Pol: 
Saber Rider
|
 |
« Odgovor #97 poslato: 07.01.2008. 20:47 » |
|
Ma verovatno nisu samo pare u pitanju...gledaju na to kao na dobar nacin da se lansiraju na estradu...realno svaka devojka koja jako dobro izgleda posle tako necega ima sanse da napravi nesto od sebe.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #98 poslato: 07.01.2008. 20:53 » |
|
Sta podrazumevas pod tim "da napravi nesto od sebe"?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Morella
Kvalitetan korisnik

Na mreži
Pol: 
Saber Rider
|
 |
« Odgovor #99 poslato: 07.01.2008. 20:58 » |
|
Da npr napravi neku karijeru u svetu show biznisa. Mozda pevacku, manekensku ili pak voditeljsku... Kao Ena iz prvog serijala eventualno. Naravno to zavisi od toga cemu ona tezi i sta zeli uopste od zivota.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Nazionalist

Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 07.01.2008. 21:01 » |
|
Pa moguce, ali stvarno bi mnogo nisko morala da se spusti...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Morella
Kvalitetan korisnik

Na mreži
Pol: 
Saber Rider
|
 |
« Odgovor #101 poslato: 07.01.2008. 21:03 » |
|
To ne znam... Samo prijavljivanje za VB je dovoljno nisko..ni ne moramo gledati dalje  Mada opet, ne volim da sudim..ako neko bas ima izrazitu zelju da se eksponira na taj nacin.....njegov problem. Pretpostavljam da to smatraju nacinom da se istaknu..naprimer mnogo je lepih devojaka ali bivaju neprimecene. Nije isto biti "tamo ona Ena sa Limana" ili " Ena iz VB-a".....valjda:D
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Nazionalist

Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 07.01.2008. 21:09 » |
|
Nije ti valjda Ena lepa? :( 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #103 poslato: 07.03.2008. 13:58 » |
|
Veliki brat je ponovo stao na noge!
|
|