DaXa
Libertarijanac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #60 poslato: 30.09.2007. 01:37 » |
|
Ma poslat cu joj sliku u mislilachkoj pozi![Videti avatar gdina. Monarha]
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #61 poslato: 30.09.2007. 03:32 » |
|
Cujem danas klinci bre ostaju celu noc da gledaju ovog Bigija, ne mogu u skolu posle. Koliko god mi pricali protiv te emisije, ona je vesto smisljen plan da se profitira na ljudskoj gluposti, eventualno live eksperimentu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
debeli dud
|
 |
« Odgovor #62 poslato: 23.10.2007. 17:46 » |
|
Ocekivao sam mnogo bezobraznije ukucane. Ovo sad i nije tako strasno. Big Brother u drugim zemljama je mnogo perverzniji, mnogo vise ima vulgarnih scena i reci. Nasi su koliko toliko vaspitani. Ne svi, ali vecina da.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nebojsa
|
 |
« Odgovor #63 poslato: 23.10.2007. 23:22 » |
|
Ja kazem da nisu za ispitivanje ti ljudi koji tamo imaju zadatak da ostanu 100 dana, vec su oni koji ih iz krajnje dosade i licne neispunjenosti posmatraju i jedva cekaju da se pojave na tv.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Otrovni Starac
|
 |
« Odgovor #64 poslato: 24.10.2007. 12:45 » |
|
Nista, samo vi nastavite. Ja sam doso samo pokazati ordenje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #65 poslato: 24.10.2007. 14:04 » |
|
aaaa...gle kakvo ordenjeeee 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
propasto
Slobodni mislilac

Duh bunta: +2/-1
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #66 poslato: 26.10.2007. 18:21 » |
|
"Ne pitam o sadrzaju, nego o tome zasto ovo, cemu to, sta je smisao ovog sto nam servira jedna toboze proevropska televizija? da li je VB samo pokusaj da se popuni programski prostor u televiziji na najjeftiniji nacin i uz mozda vecu zaradu? O cemu se radi, sta mislite?"
Nedavno sa zatekao matorog kako gleda ...odgovor je bio "Proucavam ih psiholoski, pogledaj ih ko pravi zamorcici" eto mozda je to odgovor!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
A talent somewhat above mediocrity, shrewd and not too sensitive, is more likely to rise in the world than genius.
|
|
|
|
Nebojsa
|
 |
« Odgovor #67 poslato: 27.10.2007. 00:06 » |
|
U najgorem slucaju jedni su drugima zamorci, ali je tu organizator jedini na dobitku i to ne malom. Psihologija poslovanja i marketing tu su isto tako na dobrom testu. Mislim da to ide u ovom pravcu: postave nekog ukucana odredjenog karaktera u kucu i onda prate gledanost. Ako zadovoljava, oni ubace jos nekog sa odredjenim karakterom pa gledaju ako gledanost padne oni odmah moraju da reaguju. Isto vazi i za neke druge faktore ( kojih je mnogo ), kao sto je npr. zadatak koji daju ukucanima da urade. Ako je gledanost veca dok se radi na zadatku, i ako su smsovi brojniji, onda se forsira takva vrsta zadataka. I tako se u stvari ispituje i testira publika.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #68 poslato: 28.10.2007. 17:55 » |
|
Odlično zapažanje, Nebojša! TV šou je u svakom slačuja eksperiment "in progress" ukoliko traje 100 dana, jer je tokom čitavog prenosa, odnosno svakog dana, njihov cilj jedino da podignu gledanost.
A što se tiče samih ljudi u kući u ovom drugom srpskom serijalu Velikog Bradera, primetio sam da je ubačen čuveni Miki iz prvog serijala, zvezda koja je do pre godinu dana bila pčelar (ako se ne varam). A kako je postao zvezda? Tako što je, onako u izmotavanju i gluposti izvređao sve i izašao. Prosto, boleo ga je kurac da se glupira pred kamerama sa još deset debila i nije osećao potrebu da im poželi ništa neiskreno, pa je čovek bio iskreno bezobrazan, a to se gledaocima dopalo i napravili su od njega ikonu. To je možda dobar primer za analizu psihologije koju ima ili pridobija masa, koja se prema nekim principima (koje je moguće izvesti pomoću ogleda) može uokviriti i iz okvira izvući njene zakonitosti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
debeli dud
|
 |
« Odgovor #69 poslato: 18.11.2007. 14:48 » |
|
Pratite li ova novija dogadjanja u Velikom bratu? Koliko ljudi znate koji prate iz vaseg okruzenja?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže
Pol: 
Tko je Dzeremi Bentam?
|
 |
« Odgovor #70 poslato: 19.11.2007. 12:25 » |
|
Prati gomila njih, ja ne. Nalazost bio sam u jednom drustvu u subotu i svi su gledali Velikog Brata pa sam to vece morao da se pomirim sa sudbinom. Samo sam se jos vise grozio kakvih tamo debila ima, poput onog momka kome je "novo iskustvo" sto mu mazu med na tur.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #71 poslato: 19.11.2007. 16:17 » |
|
moji poznanici i prijatelji koje sam pitao uglavnom mi kazhu da pogledaju pochetnih nekoliko epizoda ( ili kako se to zove? ) pa onda ostave i ne gledaju uopshte. ja otprilike kao truman, gledam kad moram, kad sam u takvom drushtvu poneshto i chujem od komentara. meni su grozniji komentari od same pojave tog velikog brata. izgleda da se otkriva koliko ljudi povrshno gledaju na druge ljude.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DaXa
Libertarijanac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #72 poslato: 20.11.2007. 20:27 » |
|
Prvo Trumane, 'ocu da znam koji je taj debil, zatim cu mu iseci muda i isprzhiti ih. Propratim taj VB zbog nekih komentara u drushtvu i tako intrigira me moram priznati, moram priznati da me je u tih nekoliko puta koliko sam gledao iznerviralo ponashanje nekih ljudi i ono da sam tamo verovatno bi ih pobio. Mislim da je onaj debeli Miki provalio napolju shta je zapravo cilj toga show-a, al eto nije mi jasno koliko novac mozhe uticati na choveka da pogazi neke svoje principe, deluje mi ko neki fenomen al onako fenomen koji je postao neshto uobichajeno. Strashno!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
|
direktor bolnice
|
 |
« Odgovor #73 poslato: 21.11.2007. 22:09 » |
|
Veliki Brat..... mozhda i ima neku svrhu. Ljudi se pitaju ko je kakav od onih tamo koji glume ili su onakvi kakvi jesu , pitaju se ko je kakav , ko je dobar a ko je zao. Ljudi odmeravaju dobrotu , ljudskost drugih , pa mislim da ne mozhe da bude loshe. Istina dosadno je , ali ko nema nishta pametnije da radi , neka gleda i upoznaje bolje te ljude na ekranu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #74 poslato: 21.11.2007. 23:00 » |
|
ja mislim da velike shanse da pobedi ima onaj momak sa naocharima iz vranja. sad na slavi chujem da studira u nishu. dosta je kulturan i fin na prvi pogled pa mislim da je najblizhi profilu proshlogodishnjeg pobednika srpskog big brothera.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|