Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 63   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Utisak dana  (Pročitano 30916 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
modesty
Nazionalist

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #60 poslato: 14.10.2007. 23:26 »

Niko nije kriv Modesty što bira loše muško društvo i što se često razočara u te ljude, jer vidim da ne ulaže mnogo napora da razume ko je kakav kao osoba. Više se vezuje za nešto sasvim nebitno kod ljudi, pa tako lako biva prevarena. Iako mi ne bi trebalo biti drago kad se konkretna osoba razočara u ljude, ne mogu da sakrijem zadovoljstvo kad se ljudi žale na druge, pogotovo na mušku populaciju i mladiće u pogledu njihovog karaktera, jer onda kao da sam postajem mnogo vredniji u sopstvenim očima, budući da sam totalna suprotnost prosečnom obožavanom tipu (znači nešto što se ne poželi ni u najgoroj situaciji, kao onoj u Forest Gamp filmu kad se ona cura vraća tek kad dobija neizlečivu bolest).

Ja barem imam herca da probam da upoznam nekoga, makar se i razocarala za razliku od "nekih" koji, puni predrasuda donose sud o postupcima drugih ljudi...
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #61 poslato: 14.10.2007. 23:30 »

Moj utisak dana ( mada je to zapravo i utisak cele nedelje ) sto sam i ovog jutra sebi obecao kako cu da odradim i neke stvari i sto sam po starom dobrom obicaju uradio samo jednu trecinu. Jasno je meni da se na tu foru ne zavrsava fax, ali opet nisam u stanju sebe da disciplinujem i zalegnem na knjigu...Ko mi je kriv sto sam okinuo godinu...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
modesty
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: 14.10.2007. 23:41 »

Nemoj da se uzbudjujes, moja dobra drugarica je digla ruke od ekonomije i upisala je visu elekrotehnicku, a bila je kapacitet i u osnovnoj i u gimnaziji... Ekonomija je vrlo zeznut fakultet, imam dosta prijatelja tamo i savetujem ti da ne odustajes i da ne pravis "previse planova", jer nikada ne funkcionise bas sve do kraja... Najbolje bi ti bilo da uhvatis neki tempo, onako, sponatano, bez presije...

Moj utisak je KST... Dosla sam kuci u 6.00 ujutru i bilo mi je mnogo dobro... Naravno, vece 80-ih... Igrala sam bez prestanka 5 sati... nisam sela ni minut... Bilo je fenomenalno, toliko pozitivne energije, ljudi, otvorili su i bastu, iako su je zatvorili prethodno vece...
Sačuvana

Truman
Nazionalist

Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #63 poslato: 16.10.2007. 16:34 »

Pa moj utisak dana bi bio to sto je Tose Proeski poginuo u saobracajnoj nesreci. Nisam ga nesto mnogo slusao ( par pesama mi se dopadalo ), ali kad pogine neko mlad i izuzetno talentovan zamisljam koliko bi ta osoba mogla jos da da. Imao je samo 26 godina, koliko je jos albuma bilo iza njega, a imao je jedan od najboljih glasova na balkanskoj pop sceni. Podseti me to i na Drazena Petrovica, isto je poginuo u saobracajci ( sa 24 godine ), a tek je trebalo da pokaze sta zna...Ne morate uopste da volite ni pop muziku ni kosarku, ali ako ovako gledate na stvari...nekako je tuzno.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +56/-1011
Na mreži Na mreži

« Odgovor #64 poslato: 16.10.2007. 19:28 »

STVARNO JE POGINUO???????
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #65 poslato: 16.10.2007. 19:49 »

pa to je onda i moj utisak dana, a bash sam ga pre neki dan gledala na televiziji... nema ga vishe... a nekako kao da je neko koga znam, pa bio je dobar dechko...
inache, pre ovoga sada... utisak dana bi je bio novi album redioheda i neko chudno osecanje, kada mi se poremetila percepcija sveta i kada sam mislila da smo svi isto i da nishta nije ... onako kako izgleda
da, da, ljudi, bejashe to tako, a ONDA ME JE JEDNA PERSONA POZVALA KOD NJEGA U KLUPI JA SAM SELA, A ON JE POLAKO OTVORIO TORBU I POKAZAO MI OVO:

i onda smo se dogovorili da sutra idemo u neku kafanu medju pijanicama  Zvrko
Sačuvana
pebble
Slobodni mislilac

Duh bunta: +12/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: 16.10.2007. 19:54 »

danas ustanovim da je onom soja-sosu u frizideru istekao rok trajanja pre dve godine. opet.
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #67 poslato: 16.10.2007. 19:55 »

xaxaxaxaxa a ma kolko bilo potresno ovo za toshu xaxaxaxa, ne mogu da se ne smejem ovome shto je izashlo u blicu:
 :smejanje:
"Iz njega se čulo zapomaganje Tošine menadžerke koja je sedela na zadnjem sedištu. Kroz plač je vikala:"Sklonite lim, izvadite Tošu, izvadite Tošu!"
xaxaxaxaxaxa  :smejanje: :smejanje:
Sačuvana
Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: 16.10.2007. 22:35 »

Podseti me to i na Drazena Petrovica, isto je poginuo u saobracajci ( sa 24 godine ), a tek je trebalo da pokaze sta zna...Ne morate uopste da volite ni pop muziku ni kosarku, ali ako ovako gledate na stvari...nekako je tuzno.

Slazem se, imao je solidan glas i dobro pevao, mada su mu pesme bile decije i glupe do totalne budalastine.

A Drazen... i njegova smrt... kladim se da je obradovala neke srpske nacionaliste.

opet.

Hahah, "opet"...

ONDA ME JE JEDNA PERSONA POZVALA KOD NJEGA U KLUPI JA SAM SELA, A ON JE POLAKO OTVORIO TORBU I POKAZAO MI OVO

Vidi se da je BN umesao prste... Oni su verovatno jedina televizija gora od Pinka na prostoru jugoistocne Evrope.

xaxaxaxaxa a ma kolko bilo potresno ovo za toshu xaxaxaxa, ne mogu da se ne smejem ovome shto je izashlo u blicu:

Sik, sik man.
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #69 poslato: 17.10.2007. 10:42 »

Vidi se da je BN umesao prste... Oni su verovatno jedina televizija gora od Pinka na prostoru jugoistocne Evrope.

Xaxax, BN, ... sa BN-om sam imala najlepshe tretnutke... prenosili su sahranu Sheheljeve majke, na kojoj je Vuchitj drzhao govor koji me je vratio u  vreme onih pravih epskih pesama. Imala sam to zadovoljstvo, da chujem, da se vratim, da chujem neshto tako neobichno i divno shto mi je prijalo, tako, kao da mi je u tom trenutku neko polio srce medom.... na BN-u, samo na BN-u mozhete naci one, sveshtenike kako pevaju kada neko umre, kako prichaju u pokoj dushi... to sam gledala, kada je neki bradonja sveshtenik prichao onako iznad groba ono pokoj mu dushi i carstva nebeska nekom skoropreminulom predsedniku (preminuo je istoga dana, zaboga kada i gradonachelnik beograda, ali, na rts-u, ne znam da li je bila sahrana ili shta, ali, nema, nema te sirovosti, tog realiteta na rts-u, kao na bn-u (sada se secam sahrane djindjitja) ne, zaboga, nema toga) i onda je pevao i pevao i mandao kandilom...
A na BN-u sam videla takodje, sada mi nije tu mobilni u kojem sam zapisala to presveto ime... jednog predivnog pevacha... koji kroz ceo spot ide ulicama grada sam... a pored njega prolaze ljudi, zajedno, smejuci se, a on je tuzhan.... takodje sam na BN-u imala prilike da vidim i chujem Shabana Shaulica iz mladjih dana i da shvatim da je on kralj
Sačuvana
modesty
Nazionalist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: 17.10.2007. 20:06 »

Pa moj utisak dana bi bio to sto je Tose Proeski poginuo u saobracajnoj nesreci. Nisam ga nesto mnogo slusao ( par pesama mi se dopadalo ), ali kad pogine neko mlad i izuzetno talentovan zamisljam koliko bi ta osoba mogla jos da da. Imao je samo 26 godina, koliko je jos albuma bilo iza njega, a imao je jedan od najboljih glasova na balkanskoj pop sceni. Podseti me to i na Drazena Petrovica, isto je poginuo u saobracajci ( sa 24 godine ), a tek je trebalo da pokaze sta zna...Ne morate uopste da volite ni pop muziku ni kosarku, ali ako ovako gledate na stvari...nekako je tuzno.
Pod utiskom sam i juce i danas... Katastrofa... Uzasno mi je zao... Sinoc sam plakala kada sam gledala emisiju posvecenu Tosetu... Strasno... Pogibija je strasna sama po sebi, ali ovo mi je za Proeskog  jako tesko palo... Primecujem da su svi jako potreseni, niko nije ravnodusan...
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #71 poslato: 19.10.2007. 21:13 »

Juche je bio kekenju rodjendan, i kao i svaki rodjendanko, imao je tortu i veliko slavlje. Bilo je slikanja, sokova, stariji su pili alkohol, mnogo toga za ruchkanje, puno poklona... sjajnih papira...
Kekenjev dvadeset chetvrti rodjendan smo ja i njegova porodica slavili u nekoj elitnoj kafani. Jedino shto mogu da zamerim toj kafani je shto joj se vrata teshko otvaraju. Imala je chak i muzika uzhivo.
Kekenj i ja smo seli za chelo stola, i sve je bilo predivno, osecala sam se kao da smo na kakvoj tajnoj vecheri. Bio je veliki sto, i svi ti ljudi koji su sedeli za njim, su jeli u miru i u slozi, medjusobno se voleci...
Jedino shto je falilo da bi taj trenutak bio savrshen, dok sam tako sedela punog stomaka, lezhala na stolici odnosno, prezhivala, drzhala chachkalicu medju ustima i gledala veoma zadovoljna, je... isusovo prisustvo.. zamislila sam ga kako lebdi iznad stola... u stvari, to nije falilo da bi taj trenutak bio savrshen, to je bio izraz moga zadovoljstva, savrshenoscu toga slavlja.
Onda je doshlo vreme za tortru....... kekenjevu omiljenu tortu - puslicu.
Kekenjeva mama me je pitala hocu li da podjem s njom po tortu, a ja sam rekla da hocu.
Onda smo se dogovorile da JA unesem tortu, i tako sam ja svechano unela tortu i krenula prema kekenju, i cela sala je pochela da tapshe i peva danas nam je divan dan...
Od osoba koje su mi se svidele, mogu da izdvojim kekenjevu baku, koju sam okaraktelisala kao umiljatu lopticu.
Pokloni su takodje bili divni, kekenj je bio veoma zadovoljan, zlokobno se je smeshkao.
Svi su se divili mojoj lepoti i hteli da se slikaju sa mnom.
Ja sam chak tamo napravila i jedno umetnichko delo.

Slika umetnichkog dela:
Sačuvana
Truman
Nazionalist

Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #72 poslato: 19.10.2007. 22:19 »

Ma ne verujem ti. Ko bi tebe zvao na rodjendan.  :sumnjalo: Ti si to sanjala ili umislila. Ajde ako si bila opisi konobara - visina, tezina i broj cipela pa cemo da vidimo da li ce mladi Kekenj to da potvrdi.

Nego nesto razmisljam...zasto biste vi jedini van njegove porodice bili gost. Da niste vas dvoje...ma ne...nemoguce...nema teorije...to je cista fantastika...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :zaboga:
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #73 poslato: 20.10.2007. 00:22 »

KONOBAR - PLAVA KOSA, VELIKI NOS, POKUSHAJ ATENTATA NA MENE, NA GLAVU MI JE ISPUSTIO VATALJKU ZA LED (kekenj je trazhio da oladi koka kolu).

evo sad bash jedem veshalicu shto mi je ostala nepojedena
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Na mreži Na mreži

« Odgovor #74 poslato: 20.10.2007. 01:01 »

Jest, tačno je što se tiče ovoga konobara. No, o ostalim pojedinostima ne bih. Mogu samo reć nešto povodom onoga šta sam dobio od gostiju. To su sledeće stvari:

- Češalj za pudlu koju još uvek nemam,
- Pomadu za hemoroid (specijalna, smrdi na cveklu, iz Švedske poreklom),
- Likvid protiv kancera dojke i materice (preventiva),
- Trudnički tregeri (nisu kineska proizvodnja),
- Invalidska kolica marke S007,
- Sadističkog plesača iz torte, sa bičeviima u obe ruke i dubokim kožnim čizmama,
- Dve kapsule cijanida (za svaki slučaj),
- Jedan iskorišćeni kondom.

Moj jučerašnji utisak dana je viđeni totem Rinotileksomaničarke na zgradi srednje Muzičke škole u Nišu. Ako budem bio u prilici, uslikaću ga za vas.
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 63   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: