Hrizostom
Urednik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +10/-1003
Van mreže
|
 |
« Odgovor #435 poslato: 21.04.2008. 19:08 » |
|
Dzhiss 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Opa opa, opa opa ti i ja smo katastrofa opa opa, opa opa kao da nas zivot proba
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +31/-5
Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #436 poslato: 21.04.2008. 19:25 » |
|
O_o
Poceo silikon da joj curi po toj krstachi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!
|
|
|
Nihilist
Slobodni mislilac

Duh bunta: +17/-5
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pakt in domus
|
 |
« Odgovor #437 poslato: 21.04.2008. 19:46 » |
|
Ovo je vise za temu "O debilima" 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Treat a lady like a whore and treat a whore like a lady.
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +19/-6
Van mreže
Pol: 
Ako imas samo cekic, sve ti lici na ekser!
|
 |
« Odgovor #438 poslato: 21.04.2008. 19:48 » |
|
Al se Isus zabuljio... hahahaha 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Necu dati sebe za neku silu da tiranin mog srca uziva u tom piru.
|
|
|
|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #439 poslato: 04.05.2008. 23:54 » |
|
Evo pri samom kraju ovog dana da složim utiske.
Jedan od onih užasnih dana... kad se sve sabere i oduzme. Prvo, veliki problem sa prijateljem, nesporazum... vređanje i slično. Dalje udaljavanje... Onda, ništa nisam čitao niti radio na spremanju poslednjeg ispita koji bi trebalo da bude sredinom ovog meseca (nisam počeo ni seminarski rad da spremam, a bez kojeg ne mogu da izađem). Nešto malo dobro je što sam čitao u Blicu da je neki naučnik našao način da se izbori protiv ćelija zaraženih karcinomom, pa je to šansa da se pobedi ova opaka bolest koja je verovatno najčešći uzrok smrti ljudi današnjice, i koje se ja naročito bojim.
Šta je još bilo dobro... Evo jeo sam upravo neke jagode... I pošto je čudno da sazru u ovo doba godine, bile su nekako čudne... Jesu bile velike, ali su te jagode od silne hemikalije koju su verovatno smućkali da bi pre sazrele i bile tako velike, dakle, od svega toga su se nekako izobličile, a jedna od njih je imala čak dve drške!
Eto, tako... ništa posebno. Moj život bi se pokazao značajno dosadnim kad bih svakog dana pisao o utiscima.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"U svakoj zemlji ima korova, ali samo u Srbiji se on zaliva." Dr Zoran Đinđić
|
|
|
Druid
Teatralni mislilac

Duh bunta: +13/-0
Van mreže
Nonus Equlibrium
|
 |
« Odgovor #440 poslato: 07.05.2008. 10:26 » |
|
Utisak ovog puta je da polako uvidam da sam postao mnogo opusteniji i tolerantniji, sto me cini jako sretnim u ovim prolijetnim danima! Ne znam cemu bih to prepisao, razmisljanju, meditaciji, analizama, treningu, mozda svemu zajedno ali polako se krecem tamo gdje se zamsiljam. Nadam se da ne ispadam bahat, ovo iz mene progovara zadovljstvo. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
~Nothing to Fear but Fear Itself~
|
|
|
|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #441 poslato: 09.05.2008. 00:10 » |
|
nedavni dogadjaj, razbijanje izloga dopisnishtva vechernjih novosti. sa zakashnjenjem. nejasna mi je samo poruka "smrt fashizmu, kurac komunizmu", sa zhenom sa shajkachom na slici i "shajkacha je srpski brend"
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +76/-4
Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #442 poslato: 09.05.2008. 12:04 » |
|
Moj utisak dana je ova nepodnošljiva i sumorna PREDIZBORNA ŠUTNJA..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Ko nije spreman da govori o kapitalizmu, onda neka ćuti o fašizmu." Horkhajmer
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik
Slobodni mislilac

Duh bunta: +21/-3
Van mreže
|
 |
« Odgovor #443 poslato: 09.05.2008. 14:46 » |
|
I moj. Primetih kako sam prosto gluva a i oci ne mogu da se naviknu na njihovo odsustvo. Samo jos malo je trebalo da me ubede, malcice, samo mrvica, ali u ponoc svi nestadose kao Pepeljugin san, kao carolija odneta rukom…I ne znam sad kako preziveti do prekosutra.. A tako su lepo, divno, ubedljivo pricali, tako fotogenicno su se slikali po vrticima, mesnim zajednicama, merili pritisak za dzabe pa cak i dolazili na kafu kod obicnih ljudi. I kako sad toga vise nema, kako cemo mi bez toga? Ja stvarno ne znam. Prosto mi dodje tesko da ne cujem pesme o vojvodi Seselju na razglasu iz kola, kako je Nis centar sveta, kako samo njima treba dati sansu jer su oni Mesije…stvarno se osecam izgubljenom. Valjda cu se povratiti negde oko 22 u nedelju, ili cu definitivno povratiti i ostati bolesna.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #444 poslato: 09.05.2008. 16:08 » |
|
Bogami je bash cutnja, eno Chmarak okachio jedan ogroman balon u centru grada, sa njegovim sloganom: tachku na pljachku, i precrtanom kravicom. Mozda on samo protestuje protiv uzgoja krava? Ko zna...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #445 poslato: 09.05.2008. 16:12 » |
|
Hehe, Dramatis ima nešto protiv Čanka. A ja ga baš gotivim. Jedan od retkih političara za koje bih rekao da nisu populisti i koje izuzetno poštujem. Inteligentan, vođen pravim vrednostima, i još se ponaša slično kako bih i ja sam. Da sam Vojvođanin bio bih u njegovoj partiji.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #446 poslato: 09.05.2008. 16:19 » |
|
A oduzmi vojvodinu Srbiji, i shta dobijesh? Trt.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #447 poslato: 09.05.2008. 16:28 » |
|
Ne, ja sam samo za to da se Srbija ne hrani vojvođanskim parama. To je to. Da sam Vojvođanin normalno da bih bio za tu opciju (a i ovako sam, pošto umem da se zamislim na tuđem mestu), sve drugo mi se čini bezveznim iz perspektive građanina Vojvodine, a naročito Novog Sada. Šta ima Novosađanin da finansira Nišliju ili Beograđanina? Gde je tu pravda? A ta pravda čak i ne traži odvajanje Vojvodine, već status autonomije kakvu imaju evropske regije, tj. regije zemalja EU.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik
Slobodni mislilac

Duh bunta: +21/-3
Van mreže
|
 |
« Odgovor #448 poslato: 09.05.2008. 16:29 » |
|
Bogami je bash cutnja, eno Chmarak okachio jedan ogroman balon u centru grada, sa njegovim sloganom: tachku na pljachku, i precrtanom kravicom. Mozda on samo protestuje protiv uzgoja krava? Ko zna...
Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. U vezi stoke...mozda mu volovi smetaju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #449 poslato: 09.05.2008. 16:36 » |
|
hm... Ja sam voljan da radim za Nishliju, ili bilo kog drugog. (Mora da je to zato shto sam debil?)  Uglavnom, ne mislim da nam treba josh vishe autonomije u sred drzave, oticicemo u feudalizam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|