DramatisPersonae
Gradjanin
Duh bunta: +52/-14
Na mreži
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #420 poslato: 10.04.2008. 12:27 » |
|
Hajde sve, ali da nisi pipnuo moju knjigu, to je neoprostivo..... :ljut2:
hahaha ne brini se, evo pipam ti je sada upravo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
You can get all the things You never needed You can sell people crap And make them eat it
Where is our John Wayne Where is our sacred cowboys now? Where are the Indians on the hill There's no Indians left to kill
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #421 poslato: 10.04.2008. 12:30 » |
|
hahaha ne brini se, evo pipam ti je sada upravo...
Ali nemoj da si prethodno češkao muda....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #422 poslato: 10.04.2008. 12:53 » |
|
sa kosmologijom ti se ne slazem, tj. barem sa jedno 70 posto nje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
You can get all the things You never needed You can sell people crap And make them eat it
Where is our John Wayne Where is our sacred cowboys now? Where are the Indians on the hill There's no Indians left to kill
|
|
|
Druid
Gradjanin
Duh bunta: +38/-3
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #423 poslato: 11.04.2008. 10:37 » |
|
Ja ponavljam Druid, da si ti ekstremno pozitivan nick, koga bi trebalo klonirati na ovom forumu
Cuvaj se internet pozitivaca, takvi su obicno najgori.  Evo vec par dana vodim borbu s nesanicom, svi savjeti koje sam svojevremeno davao D.I. ne uradaju plodom. Ali u jednu ruku to nije ni toliko lose, vremena na pretek za konacno rjesavanje problema i dovodenja stvari u red.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...76,77, vratit ce se opet, 78,79...
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #424 poslato: 11.04.2008. 11:38 » |
|
sa kosmologijom ti se ne slazem, tj. barem sa jedno 70 posto nje.
haha.... dakle pipnuo si.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Odradek
Gradjanin
Duh bunta: +38/-7
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pax in domus
|
 |
« Odgovor #425 poslato: 12.04.2008. 01:35 » |
|
Sto se tice pokojnog gospodina Stosica, evo jedne pesme koja je verovatno poznata svakome ko je ikada makar prosao pored neke kafane. Cuvena Lela Vranjanka... Osecam da su gospodin Stojan (Ljuba) i gospodin Daxa nesto emotivnije vezani za ovu pesmu nego mi ostali, no, valja poslusati.
http://www.youtube.com/v/dymg0sEOml8&rel=1
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #426 poslato: 12.04.2008. 09:35 » |
|
haha.... dakle pipnuo si....  Pa naravno da sam pipnuo, ipak, to remek delo se ne moze tek tako ostaviti sa strane. Zaista, naterala me je knjiga da razmishljam. :) Inache, utisak proshlog dana je ponashanje jednog druga prema drugom drugu... Pijani kreteni... Ah, da, i grupa Consecration, sjajna grupa iz Beograda, takozvani umetnici, prepuni zanosa i veoma izrazajne muzike.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Na mreži
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #427 poslato: 12.04.2008. 15:31 » |
|
Nihilist, prokelti youtube mi ne radi preko ovog forumskog skina iako imam brz internet. Dodjavola!!! :ljut2:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #428 poslato: 13.04.2008. 19:47 » |
|
Utisak dana: pa nije utisak....vise je nesto sto me nasmejalo do suza
Gledam slike maturanata na netu ( slike ljudi sa kojima sam isla u skolu prva tri razreda osnovne) i koje nisam videla preko 10 godina i nailazim na jednog tipa po imenu : Marijan Glatki
Ismejem se ja i pomislim ..garant mu nije lako zbog prezimena....
Idem dalje i paf Suzana Glatka...
Znam da nije lepo smejati se drugom zbog imena ali....koja slucajnost....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #429 poslato: 13.04.2008. 20:35 » |
|
Uh, moj utisak dana već nekoliko dana je saznanje da polako, polako, pa svi moji drugovi zatrudne preko krvi.... Volela bih da svi ljudi sveta pročitaju ovu poruku, koju želim da im uputim: Zatrudjivanje preko krvi, to je kad odete da date krv, a oni vas zatrudne, čuvajte se toga, čuvajte se toga!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Smrt pedofiliji!
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #430 poslato: 14.04.2008. 10:19 » |
|
Zatrudjivanje preko krvi, to je kad odete da date krv, a oni vas zatrudne, čuvajte se toga, čuvajte se toga!! Toga sam se ja plašio kao mali. Samo da ne zatrudnim preko krvi! :zaboga:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #431 poslato: 16.04.2008. 21:47 » |
|
Meni se dan oduzio od juche do danas, tj. zub me je toliko zaboleo (upalio se) da nisam mogao da zaspem, iako sam popio 3 Rapten-K sranja. I sad ovako natechen, ne mogu ni da ga izvadim, no moram da gutam antibajotike ne bi li otok splasnuo, pa tek tada da ga vadim. kakvo govno!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #432 poslato: 17.04.2008. 08:29 » |
|
Fuj, ko zna kakav ti je zadah!?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #433 poslato: 17.04.2008. 19:01 » |
|
Jebene sestre... jebena administracija... i jebeni formulari... jebena cela zdravstvena sluzba... od pre kao 4 meseca su kao zubari pocheli da otvaraju bolovanje, tj. treba da imaju hranarinske liste, ali ova glupacha nije to znala, i sutra cu joj jebati mater
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #434 poslato: 17.04.2008. 22:52 » |
|
KUL BAKA U ROZEM NA SEMAFORU KOJA NEODOLJIVO PODSECA NA GORANCHETA KAKO BI IZGLEDAO KAD BI BIO BAKA 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Smrt pedofiliji!
|
|
|
|