Stranice: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 46   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Utisak dana  (Pročitano 23677 puta)
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +29/-9
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #390 poslato: 29.03.2008. 11:44 »

Moram da kupim bushilicu... ovo uvrcanje shrafova ruchno moze da bude vrashki posao...
 :ljut2:
Sačuvana

Auxilium meum a Domino

The Lord is my shepherd; I shall not want
He maketh me to lie down in green pastures
He leadeth me beside the still waters
He restoreth my soul
Morella
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +46/-7
Na mreži Na mreži

Pol: Žena

Hejter

« Odgovor #391 poslato: 29.03.2008. 18:21 »

............
Pobrkah teme
Sačuvana

**Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!**

~ Ubicu te ako nisi za mir ~ Cheesy
Silovani_Leptir
Teatralni mislilac

Duh bunta: +16/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #392 poslato: 31.03.2008. 15:55 »

Dodjoh sa faksa i mater mi kaze da mi je netko od susjeda otrova macka. Uglavnom, veceras cu izazvat skandal u naselju.
Sačuvana

Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
Morella
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

Hejter

« Odgovor #393 poslato: 31.03.2008. 18:47 »

Sad ti otruj ceo komsiluk:D Cisto za slucaj..... osmeh
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +27/-1008
Na mreži Na mreži

« Odgovor #394 poslato: 01.04.2008. 20:59 »

eh, da, moj utisak dana.......
goranche, njegovo lice kao sunce u teletabisa, kao da je nestajalo i pojavljivalo se, kao bitje stho se stalno skriva, iza svilenih marama raznih boja koje su se vijorile na vetru...
Sačuvana
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #395 poslato: 02.04.2008. 00:21 »

Dodjoh sa faksa i mater mi kaze da mi je netko od susjeda otrova macka. Uglavnom, veceras cu izazvat skandal u naselju.

Ako zakopavas susjede, zakopavaj ih dublje, sateliti sad sve vide!!! Nemoj ih loziti, i tada ce te uhvatiti. Ako ti treba pomoc, mogu da organizujem transport hladnjacom do Bezdana. Cijena prava sitnica!!!
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Na mreži Na mreži

« Odgovor #396 poslato: 02.04.2008. 16:19 »

Jebeni retardirani ženski primerak mi dolazi sa nekom gospođom i zvoni kao da je tuku ako odmah ne otvorim. Uglavnom, otvaram i ona se žali kako živi sprat niže i kako joj curi sa plafona voda, te mora biti da je kod mene problem. I naravno, problem jeste kod mene, ali taj problem sam ja prijavio pre skoro mesec dana, i niko nije došao da to rešava. E, sad kad je ona došla mora da se reši. Ali tako je zvučala kao da sam ja kriv za ovo što se događa:

- I sada vi mislite da sam ja kriv za to što vam curi voda s plafona?
- Ne, ali trebalo je da prijaviš da dođu da to reše.
- Prijavio sam.
- Pa zašto nisu došli?
- Otkud ja znam?
- Pa, dobro, šta sad ja da radim dole?
- A što vi to mene pitate? Jesam li vam ja kriv?
- Pa zašto nisi zvao da dođu da reše?
itd, itd.

A sve to vreme koliko je govorila gleda me onim mrziteljskim pogledom, kao neko kome sam nešto skrivio. Došlo mi je da joj zalupim vrata. Naravno, s vremena na vreme, kad god bih rekao da sam već zvao i pitao šta sam ja kriv za to što joj se događa, ona bi zatražila pogled ove druge žene, kao da kaže: pa, šta sad ovaj priča!

Vratim se ja forumu i nešto kuckah, kad odjednom eto opet mi neko zvoni. Eto, opet ona, samo sa dvojicom grdosija koji bi da pogledaju ventile. Ušli i zatvorili mi slavinu, a ova žena me i dalje gleda kao da sam joj nekog ubio, i to ušla na moju teritoriju, u stan. Razmišljao sam o tome da je isteram, ali pomislih da bi to moglo da izazove sukob sa dvojicom grdosija, pa sam se uzdržao.
Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #397 poslato: 02.04.2008. 19:16 »

Jebeni retardirani ženski primerak mi dolazi sa nekom gospođom i zvoni kao da je tuku ako odmah ne otvorim. Uglavnom, otvaram i ona se žali kako živi sprat niže i kako joj curi sa plafona voda, te mora biti da je kod mene problem. I naravno, problem jeste kod mene, ali taj problem sam ja prijavio pre skoro mesec dana, i niko nije došao da to rešava. E, sad kad je ona došla mora da se reši. Ali tako je zvučala kao da sam ja kriv za ovo što se događa:

- I sada vi mislite da sam ja kriv za to što vam curi voda s plafona?
- Ne, ali trebalo je da prijaviš da dođu da to reše.
- Prijavio sam.
- Pa zašto nisu došli?
- Otkud ja znam?
- Pa, dobro, šta sad ja da radim dole?
- A što vi to mene pitate? Jesam li vam ja kriv?
- Pa zašto nisi zvao da dođu da reše?
itd, itd.

A sve to vreme koliko je govorila gleda me onim mrziteljskim pogledom, kao neko kome sam nešto skrivio. Došlo mi je da joj zalupim vrata. Naravno, s vremena na vreme, kad god bih rekao da sam već zvao i pitao šta sam ja kriv za to što joj se događa, ona bi zatražila pogled ove druge žene, kao da kaže: pa, šta sad ovaj priča!

Vratim se ja forumu i nešto kuckah, kad odjednom eto opet mi neko zvoni. Eto, opet ona, samo sa dvojicom grdosija koji bi da pogledaju ventile. Ušli i zatvorili mi slavinu, a ova žena me i dalje gleda kao da sam joj nekog ubio, i to ušla na moju teritoriju, u stan. Razmišljao sam o tome da je isteram, ali pomislih da bi to moglo da izazove sukob sa dvojicom grdosija, pa sam se uzdržao.

BUY YOURSELF A  GUN, AND KNOCK THEM TO BACK HELL
Sačuvana

Morella
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

Hejter

« Odgovor #398 poslato: 02.04.2008. 19:23 »

Haha, ja to prozivljavam svakih mesec dana kad penzioneri iz ulaza potrose penziju pa ne znaju gde ce sa sobom........Zajednicki su zakljucili da ja :
1. Gajim kerove lutalice u svom podrumu
2. Drzim casove aerobika u stanu
3. Bacam prazne kutije cigareta i ambalazu od sokova kroz prozor( iako nisam pushac i ne dam ljudima da puse u stanu nit pijem sokove)
4. Da moja odeca kad se sushi kaplje na njihove klima uredjaje i zato se kvare
5. Da ja na prozoru hranim golubove mrvama hleba - to je jedino racionalno objasnjenje  za to sto se na njihovom prozoru nakotilo mrava...

I tako dalje i tako blize..
A vrhunac je bio kad mi je komsa dosao i apropo cinjenice da sam zivela u Hrvatskoj  jako vazno izjavio " To ste vi mozda tako radili kod vaseg Tudjmana ali kod nas to tako ne ide".
Docekala ga je moja zbunjena faca u stilu " A?"

Anyway poenta sveg ovog posta jest da treba ostati hladan i stalozen, nikako ne pizdeti i svadjati se jer oni to i zele. Dosadno im je, ispraznili bi se na nekom i zeljni su da puknes kako bi dalje tracarili o tebi.

A ti budi pametan i njima u inat budi toliko ljubazan da im se smuchi. Iz iskustva znam da se najvise iznerviraju kad im se smeskas i pravis fin zlobni
Sačuvana

Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Na mreži Na mreži

« Odgovor #399 poslato: 02.04.2008. 19:31 »

Znači ja sam se tako uznemirio, a eto mogle su još gore stvari da mi se dese, tj. da me optuže za još nešto. Na primer, ja stvarno postavljam mrvice hleba koje ostanu posle obedovanja - na prozor. Sa one druge strane, jer - kontam - bolje da dođu ptičice i to pojedu nego da se baci u korpu za đubre. Ostalo za šta su te optužili meni ne može da se dogodi (mada su i tebe optuživali za kutije cigareta... iako si antipušač, pa zašto ne bi i mene uskoro... ne zna se).

A vrhunac je bio kad mi je komsa dosao i apropo cinjenice da sam zivela u Hrvatskoj  jako vazno izjavio " To ste vi mozda tako radili kod vaseg Tudjmana ali kod nas to tako ne ide".

Haha, e, kad tako nešto čujem još više mi postanu draži upravo ti koje optužuju. Obožavam tako kad sretnem čoveka koji nije tek pobegao iz Hrvatske, nego ima u sebi i katoličke krvi (eto mog blad-end-aner-ovstva), a koga svi zbog toga gledaju nekako sa podozrenjem i blagim neprijateljstvom.

Citat
Anyway poenta sveg ovog posta jest da treba ostati hladan i stalozen, nikako ne pizdeti i svadjati se jer oni to i zele. Dosadno im je, ispraznili bi se na nekom i zeljni su da puknes kako bi dalje tracarili o tebi.
A ti budi pametan i njima u inat budi toliko ljubazan da im se smuchi. Iz iskustva znam da se najvise iznerviraju kad im se smeskas i pravis fin

Ja nisam bio ljubazan, ali sam bio toliko opušten (barem onako spolja) da bi mi možda i Ajs pozavideo. A u stvari mi je bilo do toga da je udarim pesnicom posred face, i nokautiram, kad bih samo imao tako jak udarac.
« Poslednja izmena: 02.04.2008. 21:57 Domaci izdajnik » Sačuvana

Morella
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

Hejter

« Odgovor #400 poslato: 02.04.2008. 20:10 »

Citat
Haha, e, kad tako nešto čujem još više mi postanu draži upravo ti koje optužuju. Obožavam tako kad sretnem čoveka koji nije tek pobegao iz Hrvatske, nego ima u sebi i katoličke krvi (eto mog blad-end-aner-ovstva), a koga svi zbog toga gledaju nekako sa podozrenjem i blagim neprijateljstvom.

Vremenom takve stvari prestanu da te doticu..Dok sam zivela u Hrvatskoj bila sam cetnik ( zbog oca Srbina) kad sam dosla vamo bila sam Ustasha ( zbog majke hrvatice/ruskinje) i nakraju apsolutno prestane da te boli briga..
Posebno kad shvatis da se u 90% izliva te nacionalne mrznje krije sve samo ne mrznja na nacionalnoj osnovi vec ljubomora, nedostatak drugih optuzujucih cinjenica itd...
Onda krene ona presija kad neko krene da se mesha u politiku itd" Cuti ,ne govori nista, ti nemas prava da pricas, ti si ovde "gost", prebice te neko"...smesno...

A i dobro je kad te mrze..naucis da ne mrzis  osmeh

Ps. pazi se komsija, izgleda mi kao da se tek zahuktavaju..ako nista stizem ti ja sa metlom da bijemo nekog Cheesy

Citat
A u stvari mi je bilo do toga da je udarim pesnicom posred face, i nokautiram, kad bih samo imao tako jak udarac.

Ovo mi je poznato itekako.... Eto, kako smo mi agresivni, strasno...
Sačuvana

Silovani_Leptir
Teatralni mislilac

Duh bunta: +16/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #401 poslato: 03.04.2008. 01:44 »

Na kraju se pojavila mogućnost da je mog mačka udrio automobil. To mi je lakše za probavit nego da ga je netko namjerno ubio.  Ipak, uputio sam jedan opak pogled susjedi (iako ona vjerojatno nije kriva, ali mrzila je mačka)- pogled sličan ovome:
Sačuvana

Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #402 poslato: 03.04.2008. 09:19 »

Na kraju se pojavila mogućnost da je mog mačka udrio automobil. To mi je lakše za probavit nego da ga je netko namjerno ubio.  Ipak, uputio sam jedan opak pogled susjedi (iako ona vjerojatno nije kriva, ali mrzila je mačka)- pogled sličan ovome:

Sada ces morati otkopati susjede.. osmeh
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +27/-1008
Na mreži Na mreži

« Odgovor #403 poslato: 04.04.2008. 23:13 »

danas dok sam ishla ulicom jedna baba je prdela ispred mene
Sačuvana
svetac38
Nazionalist

Duh bunta: +14/-9
Van mreže Van mreže

« Odgovor #404 poslato: 04.04.2008. 23:35 »

"...ko to tvrdi, da se mnogo prdi.
to se samo peva, iz debelog creva..." B.Đ.
« Poslednja izmena: 05.04.2008. 00:09 Domaci izdajnik » Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Stranice: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 46   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: