|
modesty
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 21.09.2007. 19:57 » |
|
Definitivno, noc provedena na VMA... Isla sam na super zurku kod drugarice i taman pre nego sto sam otisla, pomislila da mi to treba, da se opustim i izdjuskam... Zurka je oko 2h prerasla u akciju sa hitnom pomoci i mojom drugaricom u komi, odvaljenom od viskija i votke... Popila je sama pola litre viskija i skoro litar votke i naravno, nije mogla vise da stoji, niti da prica... Odveli smo je na toksikologiju i tamo proveli noc... Nakon infuzije je bila OK... BTW, sve same devojke narkomanke i odvaljene, bio je i jedan momak koji je udario dva pesaka, kojima je bilo OK posle, imao je 0.9 u krvi, a drugarica 1.22, ova treca riba 1.16... Najbolja je bila sestra medicinska, kaze : "Evo, ponos i dika Srbije"... Bilo je ljudi iz Beograda, a i iz drugih gradova, uglavnom oleseni studenti... Jedan covek je dosao sam na nogama sa, verovali ili ne 5.7... Vrlo zanimljivo vece...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +24/-1007
Van mreže
Rino zna sve!!!
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 25.09.2007. 13:25 » |
|
Sinoć sam pošla u park da se družim sa mojim drugaricama, Milenom i Emilijom, i trebala sam da kupim neki sok. Ušla sam u jedinu radnju koja je radila a koja mi je bila usput, a unutra su bili neki moji obožavatelji. Primetila sam da me obožavaju odavna, jednog zovem Računar, a njegova devojka, je, nekako u senci njegovoj, osim što je ovaj kao ogromna stena, nikada mi nije iskazivala toliku količinu poštovanje kao g.računar. Ona izgleda radi u toj radnjici. Ali, sada verujem da mi je i ona obožavateljka. Siguno pričaju o meni.......... Kako je to počelo, tu je bila neka izložba dece iz zabavišta u galeriji i ja sam sela da upišem moj utisak u knjigu utisaka. Pisala sam tako pisala, niko nije mogao da stigne na red od mene, a g.računar se je smejao kada je seo da pročita, i uvek kad me ugleda on se nasmeje sa veoma velikim poštovanjem. I tako sam ja ušla unutra, njih dvoje su sedeli tamo, odjednom su ućutali, i tako smo ćutali neko vreme, i ja sam pitala, ima li neki gusti sok. Ona mala, njegova devojka, mnogo je mala, je rekla da neeemaa gusti sok, a g.računar se je sagnuo i pokazao mi neki gusti sok, jedna kutija je bila ostala, koji je bio od dva litra, a ja sam rekla da neću taj veliki, i ona devojka je rekla da je stvarno mnogo veliki. To je bilo tako predivno što je rekla, da ja to nikad neću zaboraviti. Osećala sam se divno.
A posle toga se je desilo nešto što tako podseća na g.Hansa i gospodju Šoša, da je to neverovatno. i sad ide neka tužna muzika :oprost:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Ako koza lazhe, rog ne lazhe"
|
|
|
Vidovita Rino
Urednik

Van mreže
Rino zna sve!!!
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 27.09.2007. 13:57 » |
|
Nova slika u izlogu "Foto Mirkovića"  Zašto je ovaj čovek ovo uradio?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DaXa
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 27.09.2007. 19:53 » |
|
Moj utisak dana je prochitan chlana u "Vranjske", o mojoj vaspitachici koja je izvan svih etichkih okvira optuzhila ginekologe da srpsku decu pustaju na milost i nemilost dok su siptarska deca povlashcena. Strahota! (Verujem da ovo mozhete naci na internetu na sajtu ovih novina zato se nisam trudio da kucam sve)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
Vidovita Rino
Urednik

Van mreže
Rino zna sve!!!
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 29.09.2007. 15:18 » |
|
Ima jedan čovek ovde (profesor), koji neizrecivo mnogo voli jednu apoteku... njegova ljubav prema apoteci je nezamislivo velika. On je štiti kao kakav dragulj, kao kakva skupa kola. Svake večeri, on se šeta oko apoteke, posmatra je iz kola, ulazi, izlazi bezbroj puta, tako, do kasnih večernjih sati. Tako preksinoć, stajao je taj čovek ispred apoteke, preko puta, na trotoaru, gledao je, i jeo čips.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vidovita Rino
Urednik

Van mreže
Rino zna sve!!!
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 30.09.2007. 21:13 » |
|
Juče je kod mene bio jedan gospodin, i tako smo se ja i on igrali mortal kombat II i družili se, i onda sam ja uzela sa stola neka kolca - igračkicu, koja stoje tako u kutijici kako su kupljena. Ja sam pažljivo uzela tu kutijicu, pa, kada pričam o njoj, mogla bih i da je slikam. Uzela sam pažljivo tu kutijicu, nagli smo glave prema njoj, kao da ćemo da je proučavamo, a onda sam ja polako otvorila kutijicu i izvukla kolca. U tom trenutku kao da je kutija ćihnula i iz nje je izašao oblak prašine, videla se svaka trunkica. To je tako divno izgledalo, kao da je ceo svemir bio pred nama.
|
|
|
|
|
modesty
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 02.10.2007. 23:45 » |
|
Uh... kakva koincidencija... Trumane, tvoje misljenje me zanima... Veceras sam izasla sa drugaricama i drugom, jednoj drugarici je bio rodjendan... Prvo, odusevila sam se, jer sam pronasla Malog Princa, ali u vidu umetnicke rukotvorine, od cini mi se mesavine gipsa i jos nekog materijala, koji se okaci na zid... Njena omiljena knjiga je "Mali princ", pa je ovo bio idealan poklon... Odusevila se, pored pise i odlomak, evo salje mi bas poruku preko moba da je predivan poklon... Slatka je... druga stvar, kada sam dolazila da se nadjemo na trgu, pored mene je prosao alter-ego mog bivseg decka, covek je umetnik, necu reci njegovo ime, a ja sam bas tada razmisljala o bivsem decku... Slag na torti je poziv moga druga posle rodjendana da odemo na bilijar u ulicu u kojoj moj bivsi decko zivi i kada smo prosli ulicom, ugledala sam kozmeticki, novootvoreni salon ciji je naziv "Modesty"... Prosle godine, u oktobru smo se i upoznali... Covece... Nismo ostali na bilijaru, ali ja sam se sve vreme okretala, ne bi li ga odnekud spazila... Mislim, neverovatno... Sva sam se najezila...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 03.10.2007. 12:11 » |
|
Modesty, sinhroniciceti i slicne pojave se stalno desavaju. Desavalo mi se da udjem u bus, razmisljam o nekom coveku koga nisam video dugo i on udje u bus. Sta tek reci za tebe kod koje je u pitanju bivsi. Ocigledno "ima neka tajna veza". Definitivno nije slucajnost...mogao bih jos primera da nabrajam koji su mi se desili a takodje su jako cudni, ali neki su previse licni, a neke sam verovatno i zaboravio, ali u tom trenutku skapiram. A reci mi, kako stojis sa snovima? Je l sanjas nekad nesto sto bi moglo da se poveze sa tvojom zivotnom situacijom, emotivnim stanjem isl?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
modesty
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 03.10.2007. 23:45 » |
|
Trumke, sanjam, naravno... desava mi se kada je "gusto" i kada sam preopterecena da svasta sanjam sto bih mogla da povezem... Kakve veze ima?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 04.10.2007. 11:30 » |
|
Pa upravo to - treba da povezujes 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
modesty
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 05.10.2007. 01:07 » |
|
Jaoj... ne mogu vise... ne znam zaista sta da radim... danasnji biser me navodi da pomislim da sam omadjijana... bolje receno, zamadjijana... jedan decko sa kojim sam se zabavljala, inace vrlo Ok mladic, na prvi pogled, ali po meni oduvek iskompleksiran, danas mi je slao neke pretece poruke, u fazonu, ja mu stvaram probleme sa, inace njegovom bivsom devojkom koju sam upoznala, jer zajedno studiramo, pa ja slucajno poznajem neke ljude koje zna i on i tako nekada ga pomenem, u sasvim Ok kontekstu... Covek je umislio da sam ja drugarici njegove devojke nesto ispricala, kao da sam ja sa njim jos uvek, neke gluposti mi covek izlupeta danas, nisam mogla da verujem sta slusam, sve same neistine, ali to je daleko otislo, stigao je on do moje "bezbednosti", kao, ako mi je stalo do bezbednosti otprilike da ga ja ne pominjem, ma covek je nenormalan totalno... Za kauc! Ne verujem!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 05.10.2007. 01:25 » |
|
Modesti, draga, kao sto sam danas rekao svojoj sestri jer joj se isto tako neke sumanute stvari desavaju, dakle - kosmos je bacio kletvu na tebe.
Spalimo ga!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 05.10.2007. 12:11 » |
|
Da, kosmos doista ume da bude "zestok momak".
Moj utisak dana je da sam okinuo jedan ispit. I jedno pitanje za modesty, i ko hoce da odgovori. Da li smatras da je glupo da od drugarice osobe koja ti se dopada trazim broj telefona te osobe? A tu drugaricu te osobe znas onako iz vidjenja, u ok ste odnosima. I sta mislis kakvu bi reakciju to izazvalo?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vidovita Rino
Urednik

Van mreže
Rino zna sve!!!
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 05.10.2007. 18:46 » |
|
A TRUMAN SE SPETLJAO ILI JE OVO MNOGO ZAMRSHENO?/???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 05.10.2007. 21:27 » |
|
Rozo, ne razumem sta si htela reci. Ja sam previse glup za tvoj preuzviseni Harmsovski jezicic.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|