Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 75   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Utisak dana  (Pročitano 37152 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
DaXa
Gradjanin
*

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #45 poslato: 06.10.2007. 00:44 »

Pa Trumke mislim da ce jednom finom plemenitom jelenu kao shto si ti sigurno dati broja ;zmur;...
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +88/-1014
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: 06.10.2007. 01:09 »

Da li smatras da je glupo da od drugarice osobe koja ti se dopada trazim broj telefona te osobe? A tu drugaricu te osobe znas onako iz vidjenja, u ok ste odnosima. I sta mislis kakvu bi reakciju to izazvalo?

Sačuvana

Mrzim svoj mobilni telefon.
modesty
Nazionalist
*

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #47 poslato: 06.10.2007. 03:03 »

Trumke, mislim da u tvom slucaju, to bi mogla biti samo pozitivna reakcija od strane osobe koja ti se dopada. Ipak, to ti ne preporucujem toplo, jer "drugarica" koja se cini kao drugarica, ne mora biti prava drugarica... Mozda bi ipak najbolje bilo da ti pridjes toj osobi diskretno, pa vremenom da razmenite brojeve, jer nazalost, nisu sve osobe koje se izvidjenja cine kao "drugarice", prave drugarice i mogao bi da zakomplikujes, a ovoj da das materiljal da zapitkuje doticnu da li si se javio, sta si rekao, kako, zasto, bla, bla, bla... Ne treba ti to... Lagano predji, na direkt, ali pripremi teren... Mogao bi da pridjes drugarici, kao da se raspitas nesto u vezi sa faxom, pa onda kao iz kurtoazije se upoznas sa doticnom... Kasnije i sa njom uspostavljas konverzaciju... Dodjete do "laganijih" tema i ti se kao setis da su u subotu 13. 80-te u KST-u i odusevis se naglas, inako sam za sebe i euforicno predlozis vece 80-ih kao provod koji obecava, tamo izadjete zajedno, usput i mene sretnes, ja odvojim "drugaricu" za nekog ortaka, a ti na miru smuvas doticnu, imas nedelju dana Trumke... Ako neces deo sa KST-om, onda samo konverzacija, vremenom neka kafica ili caj u pauzama ucenja i sve vreme, razgovori o fakultetu, profesorima, ispitima... raspitivanja... sve kao "neobavezno", a polako je "navlacis" na sebe i onda ce i ona sama da se primi... Ako uzmes od drugarice telefon, malo komplikujes... Bolje onda uzmi drugaricin telefon, radi nekih informacija i malo se raspitaj za doticnu, da li ima decka, kakva je, itd. Kasnije ce vec sve krenuti svojim tokom, mada sam ja definitivno za to da nju licno pitas nesto, pa da "namestis" da ti treba njen broj da pitas, "jos nesto" ili da je zoves da nesto iskopiras od nje... Proceni da li je u zurbi, ako je u zurbi, sacekaj pravi momenat da joj pridjes, kada je "sva svoja", jedino tada ce i moci da poprica sa tobom kako treba, jer znam sta je Ekonomski, svi lete ko muve bez glave, kao i na Pravnom...
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #48 poslato: 06.10.2007. 10:41 »

Zanimljivo da si odmah pomislila na ekonomski, a ja to nisam spomenuo. Ta njena drugarica je dosta prostodusna tako da ne mislim da bi bilo komplikacija, a problem je sto tu curu ne vidjam cesto, nego slucajno ponekad...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
modesty
Nazionalist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: 08.10.2007. 22:01 »

Jaoj, majko mila... Danas sam na faxu srela devojku bivseg decka koji je istripovao da sam ja nesto njenoj drugarici pricala, pa mi je pretio... Rekla sam joj danas uglavnom da medju nama zaista nema nicega i da oni totalno bespotrebno prave "intrigu"... Mislim, ona je meni kao pricala kako je operisana od ljubomore i zna da je sigurno jedina zena za njega... Mislim, ja zaista nemam komentar, htela sam da se ispovracam na sred ulice... Najteze mi je palo sto je on umislio i voleo bi zapravo da sam  "zainteresovana" da mu mesam prste u vezu... Jaoj, strasno je koliko je smesan... Nemam komentar... Kakva malogradjanstina i "umisljenost", da ne poveruje covek... Ponasao se bas "siledzijski" i od sada, definitivno mi preostaje da okrenem glavu kada ga vidim... Stvarno je kretencina na kub...
Sačuvana

Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #50 poslato: 09.10.2007. 18:09 »

Kod budala po pravilu najbolji lek je ignorisati ih. Ako krenes da se raspravljas sa njima na terenu si koji je njihov. Npr. ako te neko ogovara iza ledja najgore je braniti se od tih optuzbi ( jer ce reci - a ona je kriva pa se brani ), nego lepo ignorisati i to i tu osobu ( i to vidno da jer takvima to obicno krivo ).
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
pebble
Gradjanin
*

Duh bunta: +12/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: 10.10.2007. 17:51 »

ne znam da li je ovo pravo mesto da to kazem, ali moram da kazem, jer se osecam donekle dezorijentisano. nema me dve nedelje i kad se vratim prva strana izgleda drugacije. ovakve situacije cine da pomislim kako patim od blagog autizma.
Sačuvana
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: 10.10.2007. 17:54 »

Pebble, u sustini sve je isto, samo sto je umesto foruma napravljeno nekoliko podforuma. Teme u pocetku mozes traziti i preko opcije za pretragu. Ovako forum izgleda ozbiljnije, tj. manje je onih neobaveznih kolona koje zauzimaju dobar deo prostora pocetne strane foruma.
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: 10.10.2007. 21:44 »

Ja kad gledam ovaj monitor chini mi se kao da se neshto talasa

Kao da se prozhima u beskonachnosti
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: 12.10.2007. 14:32 »

nekou štampa moju temu...................

Sačuvana

pebble
Gradjanin
*

Duh bunta: +12/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: 12.10.2007. 16:03 »

plodni, podforumi su odlicni, meni je samo bila strasno zanimljiva moja reakcija na neocekivanu promenu, osecaj dezorijentisanosti kao reakcija na neocekivanu promenu u situaciji kad vec ocekujes nesto, kada si se navikao na nesto, a kada si previse umoran i previse ti se zuri.
zapravo, meni su sva izmenjena stanja svesti i granicne situacije strasno zanimljivi, a ovaj moj blagi autizam je nesto sasvim novo, tj bilo je sasvim novo u jednom dogadjaju od pre tri nedelje, a ovo sad je bilo blagi eho, i verovatno jedino zato i primetan, ali odlican. jedini problem sa tim granicnim situacijama je sto ne mozes sasvim da uzivas u njima zato sto si vec umoran, pod stresom ili sta je vec to nesto sto te je ubacilo u to neko drugacije stanje.
Sačuvana
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #56 poslato: 12.10.2007. 17:51 »

Moj utisak dana je sto sam otisao na fakultet radi obavljanja jedne neprijatne duznosti, kao i sto sam sreo neke ljude, i moji utisci vezni za te susrete...
Sačuvana

modesty
Nazionalist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: 13.10.2007. 20:53 »

Definitivno izjava mog druga koji smatra da je ravnopravnost polova "trend" modernog doba, a zeni je sasvim dovoljno da bude lepa, nasmejana i da ume da kuva.  lud shvatila sam da medju mojim drugarima postoji dobar broj sovinista. Resila sam da od sada manje posecujem citaonicu, a vise ucim kod kuce, jer u poslednje vreme, kako se priblizim fakultetu, desi se nesto totalno nepotrebno ili cujem razne budalastine... Nemam vise nerava... zivci mi pucaju lagano... posebno zbog muskog dela populacije, cast izuzecima...
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +162/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #58 poslato: 13.10.2007. 21:33 »

Niko nije kriv Modesty što bira loše muško društvo i što se često razočara u te ljude, jer vidim da ne ulaže mnogo napora da razume ko je kakav kao osoba. Više se vezuje za nešto sasvim nebitno kod ljudi, pa tako lako biva prevarena. Iako mi ne bi trebalo biti drago kad se konkretna osoba razočara u ljude, ne mogu da sakrijem zadovoljstvo kad se ljudi žale na druge, pogotovo na mušku populaciju i mladiće u pogledu njihovog karaktera, jer onda kao da sam postajem mnogo vredniji u sopstvenim očima, budući da sam totalna suprotnost prosečnom obožavanom tipu (znači nešto što se ne poželi ni u najgoroj situaciji, kao onoj u Forest Gamp filmu kad se ona cura vraća tek kad dobija neizlečivu bolest).

Elem, da se vratimo na temu. Za mene je, iako nisam gledao utakmicu, utisak dana to što je Srbija izvukla bod u fudbalu protiv nogometne velesile - Jermenije, i to u gostima. Kažu da je Jermenija imala svakog minuta bar jednu sigurnu šansu za gol, ali da je srpska odbrana bila nerešiva zagonetka za napadače Jermenije. Bravo, Orlovi!
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Silovani_Leptir
Gradjanin
*

Duh bunta: +23/-4
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: 13.10.2007. 22:40 »

Elem, da se vratimo na temu. Za mene je, iako nisam gledao utakmicu, utisak dana to što je Srbija izvukla bod u fudbalu protiv nogometne velesile - Jermenije, i to u gostima. Kažu da je Jermenija imala svakog minuta bar jednu sigurnu šansu za gol, ali da je srpska odbrana bila nerešiva zagonetka za napadače Jermenije. Bravo, Orlovi!
Eto, utisku bi pridodao da sam na kladionici izgubio novac. Na jednom listicu Crvena Zvezda u kosarci, a na drugom (ep kvalifikacije) Srbija, Turska i Slovenija.
Sačuvana

Moja kazna najveća je, ona drugom otišla je.
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 75   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: