Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Trcanje  (Pročitano 1440 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
DaXa
Gradjanin
*

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #15 poslato: 14.01.2008. 01:12 »

Da, da... Setih se. ja igram uz Duran Duran axaxa ;]
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #16 poslato: 14.01.2008. 03:45 »

Dok sam igrao profi šah, i spremao se za neka velika takmičenja (evropsko, svetsko), a to je bilo davno... pre gotovo deset godina, otac (koji više ne živi sa nama) mi je pravio društvo svake večeri tako što je vozio bicikl dok sam ja trčao neka 4 kilometra bez prestanka, a onda još toliko nakon petominutnog odmora. To sam radio svake večeri, nekoliko meseci. Zbog toga imam čudnovate nožne mišiće... ogromne... čini se ljudima da mi je noga veća nego što bi trebalo (deblja), a u stvari to su oni mišići od onog doba. Zbog toga sam i sposoban pešačiti danas i po deset km-a bez prestanka.

Ponovio sam te seanse trčanja sa prijateljem na leto pre dve godine. Nije uspelo. Trčali smo oko 6 kilometara bez prestanka (ja nisam ni uzimao period adaptacije, dok je on tu distancu gurao bez problema jer je bio uigran), a onda još toliko u povratku nakon kraće pauze. To je uglavnom na nišavskom bedemu, gde trči ogroman broj ljudi. Međutim, čini mi se da je trčati na taj način i međ ljudima sramno za mene... tako da sam se povukao nakon nekih možda desetak dana. Mislio sam da će ljudi smatrati da trčim radi smanjenja kilaže ili oblikovanja zadnjice kako bih se dopao "ženskinjama", što je ponižavajuće za moj um. Sa druge strane, upadao bih u blago neraspoloženje pre no što bih pošao na to trčanje jer mi se činilo da gubim vreme: "Šta, dođavola, imam da trčim do onog mosta skoro čitav sat, pa još toliko u povratku? Čemu to, majku mu?" I tako ostavih to.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Odradek
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-7
Van mreže Van mreže

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #17 poslato: 14.01.2008. 05:33 »

osmeh hahahahahahahaha... BTW, kakvo bockanje i AAS? Stvarno, pojasni mi malo... I Dobro je ubaciti malo i bazen, barem jednom nedeljno, evo ja baš planiram danas da odem...

AAS - http://en.wikipedia.org/wiki/Anabolic_Steroids  Zvrko
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #18 poslato: 14.01.2008. 19:05 »

Da, da... Setih se. ja igram uz Duran Duran axaxa ;]

:jezik: :jezik:
Ja uz Sindi Loper
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #19 poslato: 14.01.2008. 19:26 »

Izdajnice, sta te briga sta ko misli  Zvrko Radi ono sto volis...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 14.01.2008. 19:57 »

Tacno. A i pametnije ti je, Izdajnice, sada da trcis neka dva sata dnevno jer ionako ceo dan samo za racunarom sedis. Dobijas hemoroide konstantnim sedenjem i istim takvim buljenjem u monitor jos vise kvaris vid. Dzogiranje bi ti dakle pomoglo cak u vise razlicitih stvari.
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
modesty
Nazionalist
*

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #21 poslato: 14.01.2008. 23:06 »

Nihilist, hvala ti za ovo, pogledaću preciznije kada budem imala više vremena... Imam baš jednog druga koji se glupirao i uzimao neki ZMA, trebalo bi da je to takođe vrsta anabolica, pa sam mu ja popovala duže vreme... Ne znam samo da li je taj ZMA nešto što je OK, jer je on to opušteno kupio u fitness radnji u Čumiću... Protiv hemije sam, jedino su OK proteinske čokoladice i L-carnitin u vidu štanglice ili fitness pića... Za momke su OK i proteini u vidu šejka ili praška, ali anabolici, nikako! BTW, mnogi i smanjuju potenciju   nezadovoljan   E, danas sam baš fino trčala na traci, nisam dugo, ali sam je ubacila na 10-ku... Baš sam mislila na ovaj topic dok sam trčala i vreme se prolepšalo, pa uskoro može da se trči i napolju...
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: