aleks18
Gradjanin
Duh bunta: +3/-1
Van mreže
Pol: 
|
 |
« poslato: 30.10.2007. 15:25 » |
|
neka bude tema sve o trcanju  trenutno trcim oko 12 kilometara svaki dan.. da li neko ima trening plan za trke preko 21 km? sta je najbolje da se jede pre trcanja?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
“I like people who shake other people up and make them feel uncomfortable.”- Jim Morrison
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 30.10.2007. 15:38 » |
|
Uh, ja trcim jedan i umrem. :zaboga: Nedavno sam krenuo sa trcanjem, uglavnom uvece trcim, i uglavnom odmah umrem od umora jer nemam kondiciju. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
aleks18
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 31.10.2007. 03:30 » |
|
Uh, ja trcim jedan i umrem. :zaboga: Nedavno sam krenuo sa trcanjem, uglavnom uvece trcim, i uglavnom odmah umrem od umora jer nemam kondiciju.  haha treba vremena za kondiciju  .. nemogu izdrzati da ne trcim ali mrzim misice...i onako sam mrsava mala i nikakava! jos mi samo misici trebaju
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
“I like people who shake other people up and make them feel uncomfortable.”- Jim Morrison
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Duh bunta: +53/-51
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 31.10.2007. 04:33 » |
|
Trcim i kad treba i kad ne treba. Cisto iz zadovoljstva. Nikad mi nije tesko da se fizicki istrosim. Ali 12 km-a? Da li imas neko drustvo dok trcis? ali mrzim misice...i onako sam mrsava mala i nikakava! jos mi samo misici trebaju E to je novo. Ja kad vidim devojke kako trce to su obicno bucmaste koje trce da bi smanjile kilograme. Retko pomislim da neka trckara iz zadovoljstva.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
aleks18
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 31.10.2007. 04:59 » |
|
Trcim i kad treba i kad ne treba. Cisto iz zadovoljstva. Nikad mi nije tesko da se fizicki istrosim. Ali 12 km-a? Da li imas neko drustvo dok trcis?
nemam drustva osim vucijaka..i naravno slusam muziku..prilicno gde trcim je prelepa priroda..rijeka i tako dalje...nikad nebude dosadno!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 31.10.2007. 13:56 » |
|
haha treba vremena za kondiciju  .. nemogu izdrzati da ne trcim ali mrzim misice...i onako sam mrsava mala i nikakava! jos mi samo misici trebaju Treba i previse vremena za nju. xD I tako sam svoje trcanje batalio... A koliko je tebi trebalo da steknes takvu kondiciju? I dok trcis tih 12 kilometara (kilometara, jebo te!  ), ni jednom ne zastanes da se odmoris? lol 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
aleks18
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 31.10.2007. 19:12 » |
|
pocela sam da trcim prije 4 god. u srednjoj...i na treningu nisam ni osetila da dobijam kondiciju..nisam bas sigurna koliko vremena...ali znam da se lako gubi..sada cu opet poceti da ucestvujem u trkama i to te gura nekako da budes brzi i mislim kad imas neki cilj za trcanje...lakse ide 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
propasto
Gradjanin
Duh bunta: +2/-1
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 01.11.2007. 11:25 » |
|
bas vam zavidim, licno trcim samo kada moram, a ponekad ni tad
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
A talent somewhat above mediocrity, shrewd and not too sensitive, is more likely to rise in the world than genius.
|
|
|
modesty
Nazionalist
Duh bunta: +29/-16
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 13.01.2008. 04:01 » |
|
Uh, trčanje je prava stvar... Ja idem redovno na aerobik, a često trčim na traci... Mislim da je najbolje pre aerobnog i kardio treninga jesti složene ugljene hidrate u vidu voća ili pahuljica sa nemasnim jogurtom... Posle bi bilo dobro da malo padne teretanica, pa proteinski obrok u vidu belog mesa ili ribe, povrćance i to je to... Svaka čast za 12 km... Bravo!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
Odradek
Gradjanin
Duh bunta: +38/-7
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pax in domus
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 13.01.2008. 04:13 » |
|
Uh, trčanje je prava stvar... Ja idem redovno na aerobik, a često trčim na traci... Mislim da je najbolje pre aerobnog i kardio treninga jesti složene ugljene hidrate u vidu voća ili pahuljica sa nemasnim jogurtom... Posle bi bilo dobro da malo padne teretanica, pa proteinski obrok u vidu belog mesa ili ribe, povrćance i to je to... Svaka čast za 12 km... Bravo!
Ne seri bre  Kakvi proteini, kakvo trcanje, kardio i aerobik. Video sam slicice, verovatno se bockas nekim AAS, a tu prodajes pricu o ishrani i kardio vaskularnim vezbama :). Hehe, just kidding 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
|
|
|
modesty
Nazionalist
Duh bunta: +29/-16
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 13.01.2008. 12:54 » |
|
Ne seri bre  Kakvi proteini, kakvo trcanje, kardio i aerobik. Video sam slicice, verovatno se bockas nekim AAS, a tu prodajes pricu o ishrani i kardio vaskularnim vezbama :). Hehe, just kidding   hahahahahahahaha... BTW, kakvo bockanje i AAS? Stvarno, pojasni mi malo... I Dobro je ubaciti malo i bazen, barem jednom nedeljno, evo ja baš planiram danas da odem...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 13.01.2008. 13:53 » |
|
Ah, sada se setih da mrzim bazene.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 13.01.2008. 19:11 » |
|
Joj trcanje...rak rana....ja vise volim brzo da hodam...sa kesom forneta u jednoj i cokoladnim mlekom u drugoj ruci... Salu na stranu , trcanje mi je dosadno....posebno ako moram da trcim oko jednog te istog terena non stop....letos me decko nagovorio da trcim sa njim, da mu pravim drustvo.....odustala sam posle 5 dana... Vise volim da pleshem i vezbam u sobi uz muziku pred ogledalom :jezik: :jezik:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
DaXa
Gradjanin
Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 14.01.2008. 00:44 » |
|
Ahaha, htedoh da radim jednom i to, obidjoh prosek 3 kruga oko gradskog stadiona i batalih, mnogo bre teshko. Vise volim da pleshem i vezbam u sobi uz muziku pred ogledalom :jezik: :jezik:
Zashto li je ovo ostavilo najveci utisak na mene? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
|