Stranice: [1] 2   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Trcanje  (Pročitano 1448 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
aleks18
Gradjanin
*

Duh bunta: +3/-1
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« poslato: 30.10.2007. 15:25 »

neka bude tema sve o trcanju  osmeh
trenutno trcim oko 12 kilometara svaki dan..
da li neko ima trening plan za trke preko 21 km?  sta je najbolje da se jede pre trcanja?
Sačuvana

“I like people who shake other people up and make them feel uncomfortable.”- Jim Morrison
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #1 poslato: 30.10.2007. 15:38 »

Uh, ja trcim jedan i umrem.  :zaboga: Nedavno sam krenuo sa trcanjem, uglavnom uvece trcim, i uglavnom odmah umrem od umora jer nemam kondiciju. Zelenko
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
aleks18
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 31.10.2007. 03:30 »

Uh, ja trcim jedan i umrem.  :zaboga: Nedavno sam krenuo sa trcanjem, uglavnom uvece trcim, i uglavnom odmah umrem od umora jer nemam kondiciju. Zelenko
haha treba vremena za kondiciju  osmeh..  nemogu izdrzati da ne trcim ali mrzim misice...i onako sam mrsava mala i nikakava! jos mi samo misici trebaju
Sačuvana

“I like people who shake other people up and make them feel uncomfortable.”- Jim Morrison
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 31.10.2007. 04:33 »

Trcim i kad treba i kad ne treba. Cisto iz zadovoljstva. Nikad mi nije tesko da se fizicki istrosim. Ali 12 km-a? Da li imas neko drustvo dok trcis?

ali mrzim misice...i onako sam mrsava mala i nikakava! jos mi samo misici trebaju

E to je novo. Ja kad vidim devojke kako trce to su obicno bucmaste koje trce da bi smanjile kilograme. Retko pomislim da neka trckara iz zadovoljstva.
Sačuvana
aleks18
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 31.10.2007. 04:59 »

Trcim i kad treba i kad ne treba. Cisto iz zadovoljstva. Nikad mi nije tesko da se fizicki istrosim. Ali 12 km-a? Da li imas neko drustvo dok trcis?
nemam drustva osim vucijaka..i naravno slusam muziku..prilicno gde trcim je prelepa priroda..rijeka i tako dalje...nikad nebude dosadno!
Sačuvana

Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 31.10.2007. 13:56 »

haha treba vremena za kondiciju  osmeh..  nemogu izdrzati da ne trcim ali mrzim misice...i onako sam mrsava mala i nikakava! jos mi samo misici trebaju

Treba i previse vremena za nju. xD I tako sam svoje trcanje batalio...

A koliko je tebi trebalo da steknes takvu kondiciju?
I dok trcis tih 12 kilometara (kilometara, jebo te! Zelenko ), ni jednom ne zastanes da se odmoris? lol Zelenko
Sačuvana

aleks18
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 31.10.2007. 19:12 »

pocela sam da trcim prije 4 god. u srednjoj...i na treningu nisam ni osetila da dobijam kondiciju..nisam bas sigurna koliko vremena...ali znam da se lako gubi..sada cu opet poceti da ucestvujem u trkama i to te gura nekako da budes brzi i mislim kad imas neki cilj za trcanje...lakse ide Namigivanje
Sačuvana

propasto
Gradjanin
*

Duh bunta: +2/-1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 01.11.2007. 11:25 »

bas vam zavidim, licno trcim samo kada moram, a ponekad ni tad
Sačuvana

A talent somewhat above mediocrity, shrewd and not too sensitive, is more likely to rise in the world than genius.
modesty
Nazionalist
*

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 13.01.2008. 04:01 »

Uh, trčanje je prava stvar... Ja idem redovno na aerobik, a često trčim na traci... Mislim da je najbolje pre aerobnog i kardio treninga jesti složene ugljene hidrate u vidu voća ili pahuljica sa nemasnim jogurtom... Posle bi bilo dobro da malo padne teretanica, pa proteinski obrok u vidu belog mesa ili ribe, povrćance i to je to... Svaka čast za 12 km... Bravo!
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Odradek
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-7
Van mreže Van mreže

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #9 poslato: 13.01.2008. 04:13 »

Uh, trčanje je prava stvar... Ja idem redovno na aerobik, a često trčim na traci... Mislim da je najbolje pre aerobnog i kardio treninga jesti složene ugljene hidrate u vidu voća ili pahuljica sa nemasnim jogurtom... Posle bi bilo dobro da malo padne teretanica, pa proteinski obrok u vidu belog mesa ili ribe, povrćance i to je to... Svaka čast za 12 km... Bravo!

Ne seri bre  Zvrko
Kakvi proteini, kakvo trcanje, kardio i aerobik. Video sam slicice, verovatno se bockas nekim AAS, a tu prodajes pricu o ishrani i kardio vaskularnim vezbama :).

Hehe, just kidding  Zvrko
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
modesty
Nazionalist
*

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 13.01.2008. 12:54 »

Ne seri bre  Zvrko
Kakvi proteini, kakvo trcanje, kardio i aerobik. Video sam slicice, verovatno se bockas nekim AAS, a tu prodajes pricu o ishrani i kardio vaskularnim vezbama :).

Hehe, just kidding  Zvrko
osmeh hahahahahahahaha... BTW, kakvo bockanje i AAS? Stvarno, pojasni mi malo... I Dobro je ubaciti malo i bazen, barem jednom nedeljno, evo ja baš planiram danas da odem...
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 13.01.2008. 13:53 »

Ah, sada se setih da mrzim bazene.
Sačuvana

Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #12 poslato: 13.01.2008. 19:11 »

Joj trcanje...rak rana....ja vise volim brzo da hodam...sa kesom forneta u jednoj i cokoladnim mlekom u drugoj ruci...
Salu na stranu , trcanje mi je dosadno....posebno ako moram da trcim oko jednog te istog terena non stop....letos me decko nagovorio da trcim sa njim, da mu pravim drustvo.....odustala sam posle 5 dana...
Vise volim da pleshem i vezbam u sobi uz muziku pred ogledalom :jezik: :jezik:
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
DaXa
Gradjanin
*

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #13 poslato: 14.01.2008. 00:44 »

Ahaha, htedoh da radim jednom i to, obidjoh prosek 3 kruga oko gradskog stadiona i batalih, mnogo bre teshko.
Vise volim da pleshem i vezbam u sobi uz muziku pred ogledalom :jezik: :jezik:

Zashto li je ovo ostavilo najveci utisak na mene? jezik
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 14.01.2008. 00:57 »

Zato sto i ti isto to radis? :)
Sačuvana