Stranice: 1 2 [3] 4 5   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Svastara  (Pročitano 2779 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +62/-9
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Nesudjena Gospoja Lennon

« Odgovor #30 poslato: 03.05.2008. 02:35 »

Sad mi je zao sto smo navrli na Ivanitu onako...Covek kad je duze vreme na forumu zaboravi da se nije od prvog dana osecao "dobrodoslo i prijatno".

Meni je prvoj bilo neprijatno u pocetku:D
Sačuvana

**Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!**
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +136/-97
Na mreži Na mreži

« Odgovor #31 poslato: 03.05.2008. 02:46 »

Mah... znam da je to opasno (mislim, tražiti od novog da bude i kreativan i opširan), ali opasno je i dopustiti da neko tako piše. Šta sad, zamisli da se forum pretvori i to na ozbiljnijim temama u "rasprave" tipa ja kažem "da", ti kažeš "ma jok", a treći kaže sasvim nepovezano sa tim "slažem se". Ako se popusti i dozvoli takav način komuniciranja forum gubi na kvalitetu.

E, sad, valjda bi trebalo naći način kako to da se saopšti toj novoj osobi koja očigledno ne poznaje pravila forumske diskusije (kao da ni na jednom ozbiljnijem nije učestvovala)... a ima dosta i takvih... Ja sam siguran da sam antitalenat za takve sugestije ljudima pa se i ne usuđujem da reagujem. Pustim da vidim koliko će daleko da ode...
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +39/-1008
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: 03.05.2008. 13:35 »

ja mislim da su svi ti ljudi moji obozhavaoci sa crne rupe... i ona vozh i ivanita, aaaaahahahha
Sačuvana

Fac me cocleario vomere!
svetac38
Nazionalist

Duh bunta: +16/-13
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

« Odgovor #33 poslato: 03.05.2008. 19:30 »

ipak su nove teme bolje rešenje. Ako izuzmemo dnevno političke u kojima stalno možemo nešto da dodamo, na ostalim se uglavnom brzo zatvorimo i teško je da u njima išta vredno ima dodati.
u reklami sajta dao sam malo doprinos, na "Skype" sam stavio ovu adresu kao ličnu, ...možda se neko i upeca
Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #34 poslato: 03.05.2008. 20:39 »

Odlično, Sveče!

Inače, sutra LDP-ovci iz Niša u 10h kreću za Novi Sad, pošto će tamo biti održana konvencija te partije. Mogao bih da pođem sa njima pošto sam malo smušen i depresivan ovih dana, potpuno pogubljen drugim rečima. No, pod uslovom da Dramatis i Morella nađu neko žensko čeljade sa kojim bih se tamo družio... nate...  Namigivanje
Sačuvana

ZileZilet
Libertarijanac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #35 poslato: 03.05.2008. 22:49 »

A da angazujemo neke zuze? Pa za 500 napisanih poruka, shenjepu, za 700 classic sex, itd. Ja nudim deo iz reprezentacije firme za organizaciju osmeh
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: 03.05.2008. 22:51 »

Shalim se, nove teme su ok idea!!!!
Sačuvana

svetac38
Nazionalist

Na mreži Na mreži

« Odgovor #37 poslato: 03.05.2008. 23:58 »

žile neverovatan si. Izgleda da ti komp. odmah reaguje, ako se u nekom postu nagovesti seks ili ti domaća ševa.(kao da za CI-ju radiš) Ne verujem da je DI, na to mislio kada je pominjao žensko čeljade, pre će biti da bi se posvetio nekoj radikalki sa željom da je denacifikue..... osmeh
Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: 04.05.2008. 01:05 »

Pa, da bi denacifikovao, mora da prodre u nju.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #39 poslato: 04.05.2008. 01:47 »

Uf... da znate samo kako bih voleo da se "prizetim" tamo... Novi Sad... ne iz razloga zbog kojeg mnogi odlaze tamo (misle bolji mentalitet... ja, pošto mi je otac Vojvođanin, čak imam jako ružno mišljenje o vojvođanskom mentalitetu, gore nego o mentalitetu Nišlija i južnjaka... Dobro, ne baš gore, ali skoro toliko ružno), nego da bih se pridružio Čankovoj partiji :) i autonomašima. Obožavam kad imam podršku i istomišljenike pored sebe. A LSV je ono što sam ja hteo ovde da napravim pa ne uspevam.

Naravno, želeo bih i da pobegnem iz ovog primitivizma... Novi Sad deluje optimistično po svim pitanjima, i mislim da je kao grad tu negde kao Niš (po veličini) pa mi ne bi trebalo mnogo da bih se uklopio. Opet, ne verujem u to da grad poseduje neki uobličeni mentalitet, nego ga smatram univerzitetskim centrom i to značajnim, a iz priča drugih čini mi se da bih brzo stekao puno kvalitetnih prijatelja. Usput i devojka i "bog da me vidi". E, sad, nema se para za stan i tako to... to je problem. Ali ako se nađe neko devojče... pa da pripomogne u početku... bilo bi sjajno. Neka intelektualka... pa zamišljena, pa tužna... auh... kao u bajci.
Sačuvana

ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: 04.05.2008. 01:57 »

Aha, Pepeljuga...
Sačuvana

svetac38
Nazionalist

Na mreži Na mreži

« Odgovor #41 poslato: 04.05.2008. 08:02 »

he, he ko nam je ovde sponzoruša u najavi osmeh
Sačuvana

DramatisPersonae
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +34/-11
Van mreže Van mreže

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #42 poslato: 04.05.2008. 09:20 »

Odlično, Sveče!

Inače, sutra LDP-ovci iz Niša u 10h kreću za Novi Sad, pošto će tamo biti održana konvencija te partije. Mogao bih da pođem sa njima pošto sam malo smušen i depresivan ovih dana, potpuno pogubljen drugim rečima. No, pod uslovom da Dramatis i Morella nađu neko žensko čeljade sa kojim bih se tamo družio... nate...  Namigivanje
e, jbg, tako ti je to kad smo pijanchili, pa nismo nishta videli.
sad bi bilo glupo da te pitam jesi li krenuo jer je pola deset, i pride nisi na forumu.
Sačuvana

I'm swimming back against the river
but I'm rising with the tide
where we came from
we're all going back there soon
how many times have we met this way
how many lives have we lived before
how many faces and how many names
shadows come but shadows are gone
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #43 poslato: 04.05.2008. 11:50 »

Pa, jebiga, ja se nadao da ćete ponuditi crveni tepih i neko vojvođansko seljače (sa sve sličicom) pa da možda pođem, a vi tako... Dobro... Pamti pa vrati, kaže naš narod.  Ljutko

Juče sam čak bio toliko sjeban u glavu da sam se prisetio ponude g. FinalCutNow-a koja se ticala odlaska u manastir... Stvarno, čovek kad toliko počne da očajava ništa drugo ne ostane nego potpuna samoća u kombinaciji sa begom u irealnu verziju stvarnosti.
Sačuvana

DramatisPersonae
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +34/-11
Van mreže Van mreže

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #44 poslato: 04.05.2008. 11:54 »

nesiguran
to za manastir i nije tolko losha ideja :)
hocu i ja
Sačuvana

I'm swimming back against the river
but I'm rising with the tide
where we came from
we're all going back there soon
how many times have we met this way
how many lives have we lived before
how many faces and how many names
Stranice: 1 2 [3] 4 5   Idi gore