Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +62/-9
Van mreže
Pol: 
Nesudjena Gospoja Lennon
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 03.05.2008. 02:35 » |
|
Sad mi je zao sto smo navrli na Ivanitu onako...Covek kad je duze vreme na forumu zaboravi da se nije od prvog dana osecao "dobrodoslo i prijatno".
Meni je prvoj bilo neprijatno u pocetku:D
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
**Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!**
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 03.05.2008. 02:46 » |
|
Mah... znam da je to opasno (mislim, tražiti od novog da bude i kreativan i opširan), ali opasno je i dopustiti da neko tako piše. Šta sad, zamisli da se forum pretvori i to na ozbiljnijim temama u "rasprave" tipa ja kažem "da", ti kažeš "ma jok", a treći kaže sasvim nepovezano sa tim "slažem se". Ako se popusti i dozvoli takav način komuniciranja forum gubi na kvalitetu.
E, sad, valjda bi trebalo naći način kako to da se saopšti toj novoj osobi koja očigledno ne poznaje pravila forumske diskusije (kao da ni na jednom ozbiljnijem nije učestvovala)... a ima dosta i takvih... Ja sam siguran da sam antitalenat za takve sugestije ljudima pa se i ne usuđujem da reagujem. Pustim da vidim koliko će daleko da ode...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 03.05.2008. 13:35 » |
|
ja mislim da su svi ti ljudi moji obozhavaoci sa crne rupe... i ona vozh i ivanita, aaaaahahahha
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fac me cocleario vomere!
|
|
|
svetac38
Nazionalist

Duh bunta: +16/-13
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 03.05.2008. 19:30 » |
|
ipak su nove teme bolje rešenje. Ako izuzmemo dnevno političke u kojima stalno možemo nešto da dodamo, na ostalim se uglavnom brzo zatvorimo i teško je da u njima išta vredno ima dodati. u reklami sajta dao sam malo doprinos, na "Skype" sam stavio ovu adresu kao ličnu, ...možda se neko i upeca
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 03.05.2008. 20:39 » |
|
Odlično, Sveče! Inače, sutra LDP-ovci iz Niša u 10h kreću za Novi Sad, pošto će tamo biti održana konvencija te partije. Mogao bih da pođem sa njima pošto sam malo smušen i depresivan ovih dana, potpuno pogubljen drugim rečima. No, pod uslovom da Dramatis i Morella nađu neko žensko čeljade sa kojim bih se tamo družio... nate... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Libertarijanac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 03.05.2008. 22:49 » |
|
A da angazujemo neke zuze? Pa za 500 napisanih poruka, shenjepu, za 700 classic sex, itd. Ja nudim deo iz reprezentacije firme za organizaciju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 03.05.2008. 22:51 » |
|
Shalim se, nove teme su ok idea!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetac38
Nazionalist

Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 03.05.2008. 23:58 » |
|
žile neverovatan si. Izgleda da ti komp. odmah reaguje, ako se u nekom postu nagovesti seks ili ti domaća ševa.(kao da za CI-ju radiš) Ne verujem da je DI, na to mislio kada je pominjao žensko čeljade, pre će biti da bi se posvetio nekoj radikalki sa željom da je denacifikue..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
|
|
|
ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 04.05.2008. 01:05 » |
|
Pa, da bi denacifikovao, mora da prodre u nju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 04.05.2008. 01:47 » |
|
Uf... da znate samo kako bih voleo da se "prizetim" tamo... Novi Sad... ne iz razloga zbog kojeg mnogi odlaze tamo (misle bolji mentalitet... ja, pošto mi je otac Vojvođanin, čak imam jako ružno mišljenje o vojvođanskom mentalitetu, gore nego o mentalitetu Nišlija i južnjaka... Dobro, ne baš gore, ali skoro toliko ružno), nego da bih se pridružio Čankovoj partiji :) i autonomašima. Obožavam kad imam podršku i istomišljenike pored sebe. A LSV je ono što sam ja hteo ovde da napravim pa ne uspevam.
Naravno, želeo bih i da pobegnem iz ovog primitivizma... Novi Sad deluje optimistično po svim pitanjima, i mislim da je kao grad tu negde kao Niš (po veličini) pa mi ne bi trebalo mnogo da bih se uklopio. Opet, ne verujem u to da grad poseduje neki uobličeni mentalitet, nego ga smatram univerzitetskim centrom i to značajnim, a iz priča drugih čini mi se da bih brzo stekao puno kvalitetnih prijatelja. Usput i devojka i "bog da me vidi". E, sad, nema se para za stan i tako to... to je problem. Ali ako se nađe neko devojče... pa da pripomogne u početku... bilo bi sjajno. Neka intelektualka... pa zamišljena, pa tužna... auh... kao u bajci.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 04.05.2008. 01:57 » |
|
Aha, Pepeljuga...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetac38
Nazionalist

Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 04.05.2008. 08:02 » |
|
he, he ko nam je ovde sponzoruša u najavi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +34/-11
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 04.05.2008. 09:20 » |
|
Odlično, Sveče! Inače, sutra LDP-ovci iz Niša u 10h kreću za Novi Sad, pošto će tamo biti održana konvencija te partije. Mogao bih da pođem sa njima pošto sam malo smušen i depresivan ovih dana, potpuno pogubljen drugim rečima. No, pod uslovom da Dramatis i Morella nađu neko žensko čeljade sa kojim bih se tamo družio... nate...  e, jbg, tako ti je to kad smo pijanchili, pa nismo nishta videli. sad bi bilo glupo da te pitam jesi li krenuo jer je pola deset, i pride nisi na forumu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I'm swimming back against the river but I'm rising with the tide where we came from we're all going back there soon how many times have we met this way how many lives have we lived before how many faces and how many names shadows come but shadows are gone shadows come but shadows are gone
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 04.05.2008. 11:50 » |
|
Pa, jebiga, ja se nadao da ćete ponuditi crveni tepih i neko vojvođansko seljače (sa sve sličicom) pa da možda pođem, a vi tako... Dobro... Pamti pa vrati, kaže naš narod.  Juče sam čak bio toliko sjeban u glavu da sam se prisetio ponude g. FinalCutNow-a koja se ticala odlaska u manastir... Stvarno, čovek kad toliko počne da očajava ništa drugo ne ostane nego potpuna samoća u kombinaciji sa begom u irealnu verziju stvarnosti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +34/-11
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 04.05.2008. 11:54 » |
|
 to za manastir i nije tolko losha ideja :) hocu i ja
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I'm swimming back against the river but I'm rising with the tide where we came from we're all going back there soon how many times have we met this way how many lives have we lived before how many faces and how many names shadows come but shadows are gone shadows come but shadows are gone
|
|
|
|