svetac38
Nazionalist
Duh bunta: +20/-20
Van mreže
Pol: 
|
 |
« poslato: 05.04.2008. 00:54 » |
|
Ako nemate šta da kažete, kažite to ovde. Da se požalite, ispraznite, opsujete (ups, oprezno), da ogovarate ostale forumaše, sve je on topik, može se čatariti. Ukratko na ovoj temi se sve može, sve dok urednik (a deluje strogo) ne obriše sve postove ili temu.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
|
|
|
svetac38
Nazionalist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 05.04.2008. 01:50 » |
|
...laku noć.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 06.04.2008. 20:12 » |
|
Dobro vece :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 06.04.2008. 20:18 » |
|
Dobro jutro
Svanulo je iznad crkve Svetog Marka...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 06.04.2008. 20:40 » |
|
Znala sam da sam nesto propustila.... :ljut2:
Ne znam bas kako ce ova tema proci..ovo je klasicna tema za nabijanje postova...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
svetac38
Nazionalist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 07.04.2008. 00:31 » |
|
.......bila bi ako D.I. prihati moj predlog da plaća 10 eurao po postu, ovako može da posluži za ogovaranje i hvalisanje. Da budem iskren, dobra je i za bežanje sa politike, sve dok se i ovde ne pojavi DI i počne da objašnjava temu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 07.04.2008. 00:38 » |
|
.......bila bi ako D.I. prihati moj predlog da plaća 10 eurao po postu, ovako može da posluži za ogovaranje i hvalisanje. Da budem iskren, dobra je i za bežanje sa politike, sve dok se i ovde ne pojavi DI i počne da objašnjava temu  XAXAXA Za ovo si zasluzio banovanje + klecanje na kukuruzu 27 min + raspremanje podruma NVO Differentia. A ako nista ne naucis, sleduje prutiranje-pruticima po...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetac38
Nazionalist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 07.04.2008. 00:51 » |
|
Jel incestuozna misao ako mi se dize na svastiku??? ..........ovo sam ukrao sa druge teme, odovor tamo bio bi offtopik, ....pripazi, ako ti se diže na "svastiku", onda si fašista 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +161/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 07.04.2008. 00:53 » |
|
Slobodno se opuštajte. Nego, mislim da već imamo sličnu temu (da pitam autora da spojimo?) koja se zove "Pričaonica / Ćaskaonica"... ako hoćete naći ću je pa dajem link.
Inače razmišljam da angažujemo par ljudi da opušteno pristupaju novim članovima, da se opuste pa tako lakše uđu u ovu našu zajednicu... Pošto sam ja operisan od ljubaznosti... i nikad to ne radim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 07.04.2008. 02:29 » |
|
..........ovo sam ukrao sa druge teme, odovor tamo bio bi offtopik, ....pripazi, ako ti se diže na "svastiku", onda si fašista  E jesi kralj!!! Lepo meni kaze D.I. da sam nacista!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 07.04.2008. 08:46 » |
|
Slobodno se opuštajte. Nego, mislim da već imamo sličnu temu (da pitam autora da spojimo?) koja se zove "Pričaonica / Ćaskaonica"... ako hoćete naći ću je pa dajem link.
Inače razmišljam da angažujemo par ljudi da opušteno pristupaju novim članovima, da se opuste pa tako lakše uđu u ovu našu zajednicu... Pošto sam ja operisan od ljubaznosti... i nikad to ne radim.
I ti si neshto poceo da mi se opushtash  Ako,ako...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 07.04.2008. 09:14 » |
|
Inace, ustao sam u 07.40, ne mogu da spavam(necista savest, a DI?), sto i nije tako strasno...samo, legao sam u 4 prethodne noci...Lepo bi bilo da neko svrne da kuckamo...Moze i DadaMamin...Niko??!!! :(
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 07.04.2008. 09:15 » |
|
Inace, ja sa Vogue ne bi smeo da se tushiram...Mislim da ima vecheg Paju nego ja... :jezik:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
svetac38
Nazionalist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 07.04.2008. 23:40 » |
|
...odajavljujem se. :spava: Navratiću sutra, na bojište da vidim kako je završila borba D.I. protiv D.D, mada je borba neravnopravna pošto je DI-ju dozoljena prekomerna upotreba sile.... :(
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 08.04.2008. 00:22 » |
|
...odajavljujem se. :spava: Navratiću sutra, na bojište da vidim kako je završila borba D.I. protiv D.D, mada je borba neravnopravna pošto je DI-ju dozoljena prekomerna upotreba sile.... :(
On mu dodje kao KFOR na vorumu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|