Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Sta smo danas naucili  (Pročitano 161 puta)
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +120/-93
Van mreže Van mreže

« poslato: 23.03.2008. 12:01 »

Ima ljudi koji svake večeri zapisuju šta su u toku proteklog dana uradili i naučili. Oni radni su skloni tome da zapisuju šta su uradili, mislioci pak ovom drugom. Kladioničari zapisuju skor za taj dan, ne toliko zbog para, koliko zbog obračuna svoje uspešnosti, poboljšanja sopstvenog skill-a u klađenju.

Da li taj metod obračunavanja jednog dana poboljšava njegovu efikasnost? Trebalo bi da je odgovor pozitivan, ali ja ne uspevam da se vodim zahtevom da danas moram nešto da uradim. Nekad sam naprosto toliko loše da mi se ne da biti radan.

Od jutros... ništa niti sam naučio, niti uradio.

Neka ovo bude mesto za opisivanje onoga što smo u toku jednog dana naučili, pošto temu za urađeno već imamo.
Sačuvana

- Mi smo hteli naše pare, a oni su hteli naše pare. Nikako nismo mogli da se složimo oko toga čije su naše pare. (Nenad Čanak)

- Učestvuj u četvrtom broju časopisa Zapad!
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +47/-22
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #1 poslato: 23.03.2008. 12:58 »

Mislim da je taj "racunovodstveni" metod dosta dobar, ali ne mora se zapisivati vec je bitno promisljati o onome sto ti se desilo prethodnog dana. Evo, ja sad promisljam o jednom sinocnom izlasku u jedan klub i kako mi je bilo lepo sa drustvom sa faxa, ali ti ces to mozda smatrati neintelektualnim. Medjutim, ne mora da znaci ako i tu priliku koristis da porazmislis o ponasanju tih ljudi, o ponasanju ljudi uopste.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: