Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Slucaj naljuti se covece-a  (Pročitano 689 puta)
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +27/-1008
Na mreži Na mreži

« poslato: 14.05.2007. 00:09 »

Evo, ja tako napisah ovo danas...pa čekah 14.5. radi datuma... Izvolite

Prošlo je tačno mesec dana od incindenta na zoki gejmsima.
U ime toga, želim svetu obelodaniti šta se zapravo desilo toga dana i zašto je prekinuto divno prijateljstvo izmadju mene i gospodina Djoleta, koji se svo ovo vreme durio i pokazivao očigledne znake infantilnog ponašanja.

Zanima me, gospodo, DA LI BISTE VI MOGLI DA SE POSVADJATE SA NEKIM TAKO ZNAČAJNIM, kao ja, ZBOG PARTIJE NALJUTI SE ČOVEČE –a?
DA LI STE SE NEKAD POSVADJALI SA NEKIM ZBOG NALJUTI SE ČOVEČE-a? (uticaj – Modesti)
Vel, aj hev. Hir maj stori...

Dakle, šta se to zbilo.
Kao i svakoga dana, ja i gospodin Djole smo vodili opušteni razgovor o ničemu, kada mi pade na pamet da bismo mogli da ukrstimo koplja u partiji naljuti se čoveče-a.
Gospodin Djole je sa radošću pristao.
Pozvasmo i gospodina K. koji je takodje sa radošću pristao.
I tako je igra prošla u smehu i veselju, gospodin Djole, tamo gospodin Oyed je mnogo razmišljao pa je imao sva četri pijunčića u akciji i jeo sve što stigne a ja sam kiptela od besa. No, šta se kasnije desilo kada mi je prekipelo, videćemo kasnije. Tu su ulazile razne spodobe, neke su izlazile odmah kada su videle o čemu se radi, a neke kasnije, jer su verovatno malo glupije od onih prvih.
Prva, aaaauuu...pa ja sad tek to vidim...No, nije bitno i smisleno, tako da nema veze.

Sve vreme sam insistirala na nerviranju, tako da mi je bilo milo što smo po pola sata čekali gospodina Oyeda, jer je igrao šah sa nekim drugim spodobama. Bilo mi je milo i kada me neko pojede jer to je i bio cilj igre. A ONDA, KADA JE SVE PREVRŠILO SVAKU MERU I JER SU NEKI VARALI MENI JE PREKIPELO , JER SE ONI UOPŠTE NISU NERVIRALI NEGO SU SE IGRALI KAO MULE I NERVIRALI NENAMERNO REŠILA SAM DA UNESEM ŽIVOSTI U NJIHOVE JADNE SVETOVE I TEATRALNO USTALA SA STOLA REKAVŠI DA NE ŽELIM DA NASTAVIM SA IGROM. I USPELO MI JE, GOSPODIN OYED JE POČEO DA ME VREDJA REČIMA:

Ja: toliko OD MEN
Oyed: Nije fora!
Ja: DEMONSTRATIVNO USTADOH.
Ja: KAKO NIJE
Oyed: NISI FER
Ja: KAKO NIJE
Ja: KAKO KAKO
Oyed: Ma da, cim gubis, hajde neces da igras. A ako pobedjujes, aj
Oyed: i
Oyed: obavezno da podjebavas ostale
Oyed: Ali kad ti ne ide, onda ces kao kukavica licemerna da pobegn
Oyed: Je je je
Fakin bestrd: ocemo novu ondak?
Oyed: Necu.
Ja: xDDD
Ja: axaxaxa
Ja: odlichno
Ja: xaxaxax
>> Oyed leaves

Gospodin K. je ostao da igra sam sa sobom
« Poslednja izmena: 22.05.2008. 00:44 Domaci izdajnik » Sačuvana
Monarch
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 14.05.2007. 00:23 »

LOL

Lepo si iznela celu pricu. Mada, s pojedinim fragmentima neistine. I log je preradjen little bit, cini mi se. Slucaj Gibanica. :)
Sačuvana
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Na mreži Na mreži

« Odgovor #2 poslato: 14.05.2007. 03:10 »

U ime toga, želim svetu obelodaniti šta se zapravo desilo toga dana i zašto je prekinuto divno prijateljstvo izmadju mene i gospodina Djoleta, koji se svo ovo vreme durio i pokazivao očigledne znake infantilnog ponašanja.

Slažem se s tim da se infantilno ponašao, Deb.

Zanima me, gospodo, DA LI BISTE VI MOGLI DA SE POSVADJATE SA NEKIM TAKO ZNAČAJNIM, kao ja, ZBOG PARTIJE NALJUTI SE ČOVEČE –a?
DA LI STE SE NEKAD POSVADJALI SA NEKIM ZBOG NALJUTI SE ČOVEČE-a? (uticaj – Modesti)]

Trebalo mi je malo da skontam ovo sa Modesty, ali sleglo se. A da li bih se posvađao s tobom, "malo leteće prasence", mislim da ne bih, ali je jako interesantno zadirkivati te.  :spava:

Kao i svakoga dana, ja i gospodin Djole smo vodili opušteni razgovor o ničemu, kada mi pade na pamet da bismo mogli da ukrstimo koplja u partiji naljuti se čoveče-a.

Kulturan čovek kaže prvo ime onog drugog, pa onda sopstveno (gospodin Đole i ja), a ovako kako to reče Prasence... govore samo bogovi.

Pozvasmo i gospodina K. koji je takodje sa radošću pristao.

Meni se čini da si me nečim ucenilo, pa sam pristao. Ja pristajem uz volju drugog samo uz ucene.

Bilo mi je milo i kada me neko pojede jer to je i bio cilj igre.

(Ne, bolje da ćutim.)

Gospodin K. je ostao da igra sam sa sobom

Ponosan sam na tu reakciju. A u ovom tvom opisu, Buc, izgleda sjajno.
Sačuvana

DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +29/-9
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #3 poslato: 27.03.2008. 10:14 »

DA LI STE SE NEKAD POSVADJALI SA NEKIM ZBOG NALJUTI SE ČOVEČE-a?
Ja lichno nisam, ali sam ostao u sponi izmedju dvoje zena koje su se popichkale zbog povlashcivanja odredjenih floodera, koje sam kikovo. Ja se nisam naljutio na zenu koja je branila onog shipusa kojeg sam kikovo jer flooduje, ali se naljutila jedna druga za mene.
hehehe
Sačuvana

Auxilium meum a Domino

The Lord is my shepherd; I shall not want
He maketh me to lie down in green pastures
He leadeth me beside the still waters
He restoreth my soul
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: