|
Miroslav Ibic
|
 |
« poslato: 08.02.2008. 14:10 » |
|
Ova tema ima za cilj prvobitno da izrazi nashu hvalu o nama (meni) a zatim da se posluzhi kao upitnik sebi, shta sam ja to uradio danas shto cu pamtiti chitavog zhivota moga. Jeste da je malo glupo tako postaviti vreme, jer nekome jedan dan prolazi vecom brzinom od druge osobe, pa tako jednoj osobi merilo zaokrugljenosti vremena je nedelja, a nekome dan, pa bismo se drzhali necheg ustaljenog. Dan kao osnovno merilo vremena. Shta smo znachajno uradili danas chime se ponosimo i chiji dah josh uvek izlazi iz chitavog nasheg bica? Ja sam eto, na primer juche plashila ljude u pekari
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fac me cocleario vomere!
|
|
|
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +62/-9
Van mreže
Pol: 
Nesudjena Gospoja Lennon
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 08.02.2008. 18:27 » |
|
Eto ja sam ostavila danaske napojnicu kelneru jer mi je zamutio finu kaficu....cak 14 dinara sam mu ostavila. prosto sam osetila dobrotu kako me obavija.... Ja ,i ustala sam jednoj teti u busu... Nista vredno pomena:( A kako se plase ljudi u pekari?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
**Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!**
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 08.02.2008. 18:33 » |
|
Hohoho, lepotice moja, evo kako je to bilo. Ushla sam sa jednim finim gospodinom u nj, i rekla prodavachici da mi da jednog hleba. Pekara je bila puna ljudi. Bilo je tu i neko veliko ogledalo. Ugledala sam sebe na njemu, prenerazih se kada videh svoj lik, i rekoh sebi da izgledam kao genije. To sam sad izmislila. hohhahahahha Kako se plashe ljudi u pekari, pitash kceri moja. Pa ovako, kada smo kupili hlebac, dakle, kada smo od njih dobili to shto smo trazhili, na putu ka izlazu, kroz masu ljudi, pochela sam se smejati kao Lucifer sam, HO HO HO HO HO HAHAHAHAH dubok smeh izilazio je iz mene, smeh kakav ljudi nikada ne bi pomislila da bih mogao izaci iz mene. Ljudi su bili prenerazheni, i oni u pekari, a i oni van. Zatvorila sam vrata i rekla sam, poshto sam zavrshila sa HA HA HA "Kraj vam je doshao" HO hohoh
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fac me cocleario vomere!
|
|
|
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +62/-9
Van mreže
Pol: 
Nesudjena Gospoja Lennon
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 08.02.2008. 18:36 » |
|
Oooh kako lepo izvedeno...ja to pokusavam svako jutro na faxu ali oh, oni umesto da se uplase pitaju " Jel se drogirate vi koleginice".... Ali naucicu...moram!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
**Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!**
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 08.02.2008. 18:43 » |
|
nauchitjesh, ne sekiraj se... tako to ide, poshto izgledate bezopasno, ja izgledam veoma opasno zato me se toliko plashe... josh kad mi sablja viri ispod kaputa...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fac me cocleario vomere!
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 17.08.2008. 21:09 » |
|
xaxaxax, kad sam ishla prvi put treći put kod gorancheta na konsultacije, nosila sam sablju u pantalonama, i nabudzhila mi se preko koshulje hahahahhaha koliko li je morao biti uplashen!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fac me cocleario vomere!
|
|
|
Vladimir
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +13/-5
Van mreže
Pol: 
私のお尻が熱い
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 17.08.2008. 21:34 » |
|
Moj je dan danas bio jako (suprotno: slabo) produktivan iako je započeo u 1čas post meridiem. Čim sam otvorio svoje krupne okice, uhvatio sam se "Estetike" Estetskog društva Srbije i Platonove "Države" kako bih usladio dan. Potom sam otišao skuvati malo kave majstorima kojih je bilo 12 te sam se oprlio. Sisao sam prst narednih pola sata i planirao život i photoshooting koji je ubzo usledio. Biće to photoset koji ću postaviti na svom flickr nalogu čim uploadujem svoje slike iz vremena kad sam bio visine patuljka. Photoset se zove "Mapa mog tela" i moj novi avatar je eksluzivna fotografija iz tog predivnog seta. Onda sam poželeo da napravim i "Mapu mog tela pod mikroskopom" i slikam se iznutra, ali nisam imao mikrokop i nisam imao hrabrosti da si gurnem fotoaparat u dupe i slikam debelo crevo. Jedva čekam da ga uslikam. Onda sam otišao do obližnje pupme i kupio dva MILLENIJUMSKA čipsa i pojeo ih, pa sam jeo tofu i šampinjone u pogači i još nešto, ne sećam se. Onda sam napipao platno dok sam zatvorenih očiju pokušavao sredit sobu i od slinih ideja koje mi nadođoše krenuo sam slikat.Prvo sam lizao uglove platna, pa sam isedio plih iz palca koji mi se juče napravio od hvatanja vrele džezve. Hteo sam se ubosti i ostaviti krvi na njemu, ali me je prekinulo mjaukanje mačaka koje sam najurio iz dvorišta metlom. Jedva čekam da imam tumor i da njega iscedim na platno. Biće nešto od te slike. I čitao sam neke enciklopedije potom i sekao drva i onda sam i znoj preneo na platno... Onda sam masirao noge mojoj drugarici koja je došla samo da me podseti da sam joj obećao neku tamo knjigu iz srpskog (nemam pojma o čemu govori)... Još da me večeras ne probudi ništa i biće divno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|