Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: 'Ristos vaskrese  (Pročitano 5467 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +39/-1008
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: 08.01.2008. 00:28 »

pa nije hristos vaskrese nego hristos se rodi ali okej je podrzhavam ovo, jer vakrso je zaista zaista hhohohohoohoohohohoahahahahahahahahhahahahahaha
Sačuvana

Fac me cocleario vomere!
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +136/-97
Na mreži Na mreži

« Odgovor #46 poslato: 08.01.2008. 03:28 »

pa nije hristos vaskrese nego hristos se rodi ali okej je podrzhavam ovo

Draga ničija pufnice, razočarali ste me. Pa valjda je od postmodernog stanja namerna greška jedan od ključnih momenata postmodernog dela. No, ja ću sada ovu vašu nepažnju shvatiti kao tendencioznu grešku, postmodernu, i tako učiniti sasvim legitimnom.

Dakle, Risto Vaskreše, još jedared (ova reč "jedared" izgovorena nakon "još" čini čudesnu vibraciju u vazduhu: muziku sfera).
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #47 poslato: 08.01.2008. 09:31 »

'Nače, danas sam toliko puta opsovao boga da sam, nadam se, probio sve dosadašnje božićne rekorde. Jebo sam mu sve po spisku, i seku, i batu, i oca i majku, i sve živo i sve mrtvo. Jebem mu mater i sada i psovaću ga dok ne crknem... samo se bojim da ga na taj način afirmišem kao stvarnog boga...

Dobro, ti kao da si skroz uveren u njegovu izmisljenost jer ako bi bilo sanse da on postoji ja mislim da te ceka strasna kazna za ovo sto si rekao  nesiguran
E, sad, istina je i to sto kazes da u stvari ti svim tim psovkama, logicki posmatrano, implicitno tvrdis da postoji.
Sačuvana
svetac38
Nazionalist

Duh bunta: +16/-13
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

« Odgovor #48 poslato: 08.01.2008. 16:02 »

.....da se mala grupa pedera ne bi samozadovoljavala moram da dodam  .".....oprosti im Bože, ne znaju šta pričaju..."
Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: