Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Rasprava o ljubavi (za decu)  (Pročitano 15329 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +162/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #195 poslato: 21.04.2008. 13:48 »

Vidim da je gospodin Pešić počeo da besni i stalno pominje nekakav raskid. Šta se to dogodilo s vama, do-juče-kurati gospodine Pešiću? Jeste li doživeli sunđerasto iskustvo: ceđeni pa bačeni?
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #196 poslato: 21.04.2008. 13:52 »

Mora da ste vidoviti g. Kekenj. Samo ovaj prvi deo niste skroz potpuno pogodili. Ovaj finalni, bingo.
Sad idem da umrem.
See ya.
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #197 poslato: 21.04.2008. 13:58 »

Ni fizicka visina od od 200cm a ni kita od po metra ti ne garantiraju supjeh u osvajanju zenskih srdaca. Jednostavno moras imat ego od 3 metra, i svi te gledaju u oblacima jer si na previsokom nivou za njih koji su ostali na 175cm.

Meni se prikazalo drukcijim to. Mozes da imas 170 ili 200cm, ego od 50 metara a mlitavu kitu i da ga ispusis. Dok je kita 20+cm kruta, ljubicasta, jebacka a ostalo (ego -5, 150cm, i sl.) minimalno, onda si osvajac. Osvajac Gosn. Ponosni Jebac Nabijac. Presveti Imperator Vulvi.
Mozda ne bi trebalo da se generalizuje.
Nego podeli grubo u dve grupe.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +162/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #198 poslato: 21.04.2008. 14:18 »

Der, der, gospodine. Pa nije toliko loše. Ako ništa drugo, makar nije dugo trajalo. Uostalom, naći ćete vi konačno neku kojoj se ne skače sa čoveka na čoveka.

A i maknuli ste ono... kak se kaže... mrak sa čo'eka?
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #199 poslato: 21.04.2008. 14:28 »

Mnogo je lose, govno je sto je kratko trajalo, nije neka koja skace sa coveka na coveka, nisam, i jebi se.

Pogledaj kako pisem. I kako se ponasam. Trebalo bi da nosim portiklu jer stalno povracam koliko se gadim samom sebi.
Sačuvana

ZileZilet
Gradjanin
*

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #200 poslato: 21.04.2008. 14:36 »

Devojke vole debele, a ne dugacke kite, i opcenito se u potpunosti slazem sa Druidom!!!!
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #201 poslato: 21.04.2008. 14:37 »

Debele ali i dugacke. Koja je fora da bude debeo a ima 2cm?
Sačuvana

ZileZilet
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #202 poslato: 21.04.2008. 15:02 »

Brate, veruj da i mali prst na ruci, ako se koristi kako treba, zavrsi posao. Imao sam devojku, sa njom sam eksperimentisao sa vibratorima...debeli, nebitna duzina ju je vise  i brze izludjivao, nego dugachki i tanji, koji, inache, nije mogla da stavi do kraja zbog bola...
Pa, ja imam 16 cm, izmerenih poshteno, uvek sam se kurchio da imam 20, ali nijedna nije kukala zbog razlike od 4cm. Zasto zene udare kola prilikom parkiranja??? Ne znaju da ocene koliko je dvadeset cm!!! Generalno govorechi, tehnichari prolaze najbolje..Jesi li nekad olizao vaginicu da ti devojka svrshi??? A predigra, koliko vodish racuna o trajanju i kvalitetu??? A sam sex, pa to traje 7 minuta...

Problem je shto se svi mi uspalimo samo da ga stavimo, chesto ne vodechi rachuna o zeni i njenom uzitku...A KADA IMPRUZISH OHOHO SEX, UVEK TI SE VRACHAJU NA REPETE
Sačuvana

Druid
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-3
Van mreže Van mreže

« Odgovor #203 poslato: 21.04.2008. 16:12 »

Takoder naoruzan prosijecnim kalibrom, gotovo identicno kao kod g. Zileta; moglo bi se reci da smo isti k. spokojan - dosad se ni jedna nije zalila. A da ti potkrijepim gore prethodni post cu ti samo dati analizu lijetnoga trzista naseg primorja: u principu
 najbolje komade uhvate idioti svoje vrste koji cak ni ne lice na nista (stvar ukusa dakako, ali i po tim vasim kriterijima oni su ne preko 175cm, neobrijani, znojni sto u tom dijelu godine posebno dolazi do izrazaja te stilom odijevanja podsijecaju na seosku norijadu u Vinjanima). Koji je razlog takvog slijeda situacije? Vrlo jednostavno:
 ti trolovi se jednostavno ponasaju opusteno, prepotentno, ne razmisljaju koliko su visoki i kolika im je kita vec djeluju i love dok se ja i vi mucimo s unutarnjim demonima i razmisljamo o miljun detalja oko eventualnog uspjeha. A to zene ne vole*, ne zele one filozofiju na pladnju dok su gladne ostalih stvari koje ne zahtijevaju kompleksan pristup. Ponekad se covijek stvarno zapita kako biti primitivan i pozeli biti sirovina.

* = ne odnosi se na sve zene, naravno...
Sačuvana

...76,77, vratit ce se opet, 78,79...
Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #204 poslato: 21.04.2008. 16:20 »

Hahahah, gosn. Zile, svaka Vam cast. Prejebeno receno! Meni je samo sad malo kasno i vec gotovo sto se jednog slucaja tice.

Ponekad se covijek stvarno zapita kako biti primitivan i pozeli biti sirovina.

Istina. Bas se to zapitah. Mada, sada ispada kako ne mislim da sam primitivan, i to, haha.
Sačuvana

ZileZilet
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #205 poslato: 21.04.2008. 17:43 »

Bice josh slucajeva, hvala bogu!!!
Sačuvana

Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #206 poslato: 21.04.2008. 18:21 »

Ma znam, al' sjeban sam sada bas mnogo pa mi to saznanje i ne pomaze, niti mi se 'oce neki drugi slucaj. Pa cak iako i je i bolji. Mislim da cu veceras da propijem.
Sačuvana

ZileZilet
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #207 poslato: 21.04.2008. 18:29 »

Covek se najlakse napije kada je mnogo tuzan, ili mnogosrecan...Bice ti jeftino opijanje osmeh
Sačuvana

Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #208 poslato: 21.04.2008. 18:47 »

Problem je sto ja uopste ne pijem.  osmeh Evo mi ga viski u rancu, mislim da cu povratiti kad ga budem samo pomirisao.
Sačuvana

Druid
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-3
Van mreže Van mreže

« Odgovor #209 poslato: 22.04.2008. 11:37 »

Nista stari Svedanine, zacepit nos i niz grlo!
Nadan se da je Jackie ili Johny !

I bas tako treba razmisljat, bit ce prilika i bit ce scenarija, samo opusteno naprijed, imat u vidu da ta je tvoja kriza trenutna i da ces se za neki period vratiti na mjesto gdje si ispao iz takta. Tako je sve u zivotu, rastemo i padamo.
Sačuvana

...76,77, vratit ce se opet, 78,79...
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: