Odradek
Slobodni mislilac

Duh bunta: +21/-5
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pax in domus
|
 |
« Odgovor #210 poslato: 22.04.2008. 18:41 » |
|
Trebalo je da nadjete jos neku pored, pre nego sto vas je doticna odjebala.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Treat a lady like a whore and treat a whore like a lady.
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #211 poslato: 22.04.2008. 19:32 » |
|
Nista stari Svedanine, zacepit nos i niz grlo! Nadan se da je Jackie ili Johny !
Neki valjda Skotski je bio. A tako nekako je i bilo. xD Trebalo je da nadjete jos neku pored, pre nego sto vas je doticna odjebala. Izvinjavam se na izrazu, ali sada se g. Nihilist samo kurcite. Te "rezerve" su bezveze, nisam ulazio u to samo da bih, eto, bio sa nekim i da bih ga eventualno cusnuo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #212 poslato: 23.04.2008. 01:06 » |
|
Klasika... Svaka priča isto zvuči, a najviše mrzim kad se čo'ek ne potrudi da obrazloži sebi i još ne oseti potrebu da to sa drugima podeli, ako li smatra da to što je s nekom osobom imao ikako vredi priče. Moji doživljaji uvek vrede i ne daju ostati neispričani i neprepričavani. Problem je sto ja uopste ne pijem. Evo mi ga viski u rancu, mislim da cu povratiti kad ga budem samo pomirisao. Ako ne pijete (kao ja), gospodine Pešiću, i ako vam je alkohol gadan (kao i meni), onda će piće samo da vam pogorša situaciju i nikako da je poboljša. Ni na šta nećete zaboraviti. Čak mislim da će se vaša patnja produbiti, jer ćete se i sebi učiniti totalno bezvrednim i najbolje što iz takvog stanja može da izađe je samosažaljenje i pravdanje onoga ko je od vas otišao (jer, zaboga, šta ima ko da bude uz vas tako opijenog i smešnog i samome sebi). Predlog: ne piti, nego naći društvo koje ume da razgovara. Komunikacijom se to rešava. Stalnim kontaktom sa novim ili starim poznanicima/prijateljima. I to nije tek onako rečeno. Trebalo je da nadjete jos neku pored, pre nego sto vas je doticna odjebala. Problem je, najkuratiji gospodine, što gospoda kao što je gospodin Pešić, ili kao što sam ja, ne mogu sebi pribaviti još po rezervu, kao što vi možete. Ali vi imate Dokolenka, pa dobru žvaku, visoki ste i imate čvrste ruke. To sve ide na vaš račun i lako se njim kupuje žensko čeljade ili čeljad - kao rezervni tim. Izvinjavam se na izrazu, ali sada se g. Nihilist samo kurcite. Te "rezerve" su bezveze, nisam ulazio u to samo da bih, eto, bio sa nekim i da bih ga eventualno cusnuo. Nipošto nisu bezveze. Imati rezervu je sjajno, mada loše po nju. Koji će joj kurac neko ko već ima koga da voli i na koga primarno da misli? Koliko ta devojka mora biti jadna da bi bila tako šta (tako isto i tip - privezak nekoj devojci) bilo kome. No, za gospodina to ne treba da bude problem. On ima šta voli, i ako je blago nesiguran može si priuštiti i rezervu, za svaki slučaj. Bitno je sačuvati zdrave živce i živu glavu na kraju neke veze, ako vam se isprva i učini da je to neka kvalitetna i ozbiljna (neranjiva). I to nema veze sa tim da li ste u vezu ulazili da biste ga ćušnuli ili vam je osoba prirasla za srce. I jedan i drugi slučaj dozvoljava rezervni tim, samo ako ga uspete pribaviti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Druid
Slobodni mislilac

Duh bunta: +23/-1
Van mreže
Pol: 
GrabNebelFürst
|
 |
« Odgovor #213 poslato: 29.05.2008. 11:59 » |
|
Trenutno sam pod dojmom cure koju sam upoznao prije dva tjedna, olicje zanosa i ljepote, 11/10. Doticna je dosla na dobro pozicionirani sezonski posao u namjeri da se zabavi ovo ljeto te zaradi koju paru za jesenje dane. Kako to obicno biva u nasoj maloj ruralnoj preriji stepski vukovi dobiju nevideni apetit kada ugledaju svjeze meso, poglavito kada se radi o ovako izvanserijskom primjerku. Ona je dakako svjesna svojih atributa i cinjenice da ukoliko bude drzala izlog na pravoj distanci (ni preblizu ni predaleko) zivot postaje visedimenzionalno laksi u njenu korist. Promatram je vec neko vrijeme i iako ni sam nisam imun na njene cari uspijevam se kontrolirati neprimjerenih reakcija prema njoj kao osobi. Izprve sam moram priznati razmisljao kako osovjiti osobu poput nje, sto pruziti zeni koja moze imati sto zeli i koga pozeli. Kako je vrijeme odmicalo i malo se bolje upoznavsi vidjelo se da se radi o itekako interesantnoj osobi s obiljem kvaliteta ali s velikom manom straha pokazivanja istih. Moglo se primjetiti da u prinicpu nikada nije mogla biti ono sto jest, osoba koja nije tek tijelo. Kod nje uz kvalitete darezljivosti, veselog duha, humora i vedrih pogleda na zivot me posebno iritiraju amplitude raspolozenja, pretjerana komunikativnost i na momente arogantnost. Ukratko, ne ulazeci u pitanja da li je drustvo krivo za preoblikovanje njenog odnosa prema svijetu, da li je moguce prodriti do nje i pomoci joj da se oslobodi lanaca laznih maski a da se pritom ne protumaci kao pokusaj odvlacenju u krevet vise me zanima koliko sam sam iskren prema sebi i njoj. Da li uopce vidim pravu osobu ili i sam srljam povrsinom voden iluzijom njene ljepote? Mnogo pitanja iz jednog malog ljudskog kontakta. I naravno, da se ne promasi tema, kako osoba zaludena njenom vizualizacijom treba postupiti da bi je uspjela odvuci u krevet? (ovo je figurativno, nemam te namjere)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
To Err is Human, to Dream Futile
|
|
|
Odradek
Slobodni mislilac

Duh bunta: +21/-5
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pax in domus
|
 |
« Odgovor #214 poslato: 29.05.2008. 18:15 » |
|
Problem je, najkuratiji gospodine, što gospoda kao što je gospodin Pešić, ili kao što sam ja, ne mogu sebi pribaviti još po rezervu, kao što vi možete. Ali vi imate Dokolenka, pa dobru žvaku, visoki ste i imate čvrste ruke. To sve ide na vaš račun i lako se njim kupuje žensko čeljade ili čeljad - kao rezervni tim.
Nipošto nisu bezveze. Imati rezervu je sjajno, mada loše po nju. Koji će joj kurac neko ko već ima koga da voli i na koga primarno da misli? Koliko ta devojka mora biti jadna da bi bila tako šta (tako isto i tip - privezak nekoj devojci) bilo kome. No, za gospodina to ne treba da bude problem. On ima šta voli, i ako je blago nesiguran može si priuštiti i rezervu, za svaki slučaj. Bitno je sačuvati zdrave živce i živu glavu na kraju neke veze, ako vam se isprva i učini da je to neka kvalitetna i ozbiljna (neranjiva).
I to nema veze sa tim da li ste u vezu ulazili da biste ga ćušnuli ili vam je osoba prirasla za srce. I jedan i drugi slučaj dozvoljava rezervni tim, samo ako ga uspete pribaviti.
Dragi gospod'ne, da smo se nekada upoznali u "rl", uvideli bi koliku glupost se sada srocili ovde.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Treat a lady like a whore and treat a whore like a lady.
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #215 poslato: 29.05.2008. 18:53 » |
|
Ukratko, ne ulazeci u pitanja da li je drustvo krivo za preoblikovanje njenog odnosa prema svijetu, da li je moguce prodriti do nje i pomoci joj da se oslobodi lanaca laznih maski a da se pritom ne protumaci kao pokusaj odvlacenju u krevet vise me zanima koliko sam sam iskren prema sebi i njoj. Da li uopce vidim pravu osobu ili i sam srljam povrsinom voden iluzijom njene ljepote? Mnogo pitanja iz jednog malog ljudskog kontakta. Ako ste vi, gospodine Druid, nju najpre upoznali kao telo, tj. ako vam je prevashodno njeno telo bilo povod da je upoznate i osvajate, tada je na mestu da postavljate ovo pitanje. Ono, zaista, ako pogledamo šta se događa i šta je uobičajeno, ljudi se i upoznavaju tako što se dopadnu jedno drugome telesa tih ličnosti, i onda tek usledi razgovor. No, uvek je sigurnije kada nekoga upoznate najpre kao prijatelja (prijateljicu) i kroz neko druženje ili poznanstvo otkrivate kakvi su njeni kvaliteti kao osobe, pa je na kraju zbog tih kvaliteta zavolite, pre nego li što ima duge i lepe noge ili vrat, oči ili šta tome slično od telesnih stvari. I čini mi se da ste sebi dali uglavnom odgovor na to pitanje u poslednjoj citiranoj rečenici. Naprosto, takva pitanja se ne postavljaju ako ste prezadovoljni njom kao osobom. Pa ipak, čudi me (i raduje) što vi, imajući pred sobom jedno takvo telo i donekle dopadljivu ličnost od devojke, ipak slučaj stavljate pred znak pitanja, odnosno postavljate (čak više nego filozofski) pitanje: "Šta ja u njoj volim?" Zbog toga mislim da je zaslužujete imati, ako ne na duže, onda makar na neki period. Izprve sam moram priznati razmisljao kako osovjiti osobu poput nje, sto pruziti zeni koja moze imati sto zeli i koga pozeli. Sad, s te strane, ja vam nikako ne bih mogao pomoći jer ja takvim devojkama ne prilazim, a čak sam se nekako već navikao na to da takve devojke, za koje važi opšte mišljenje da se svima dopadaju, i koje su baš otud jako komunikativne, dakle, da mi se takve devojke ne dopadaju pa i ne razvijam nikakvo interesovanje. Sa druge strane, uvek su mi one kompleksašice bile interesantnije, jer uvek ispadne da mnogo toga interesantnog ispod površine kriju, a često su i u krevetu jako interesantnog ponašanja. Kroz praksu otkrivanja takvih (sjajnih) devojaka, i promocije iz potpune anonimnosti i kompleksa niže vrednosti u velike i tražene devojke, činim se sada sebi kao nekakav izuzetan fudbalski skaut koji otkriva super-talente u nižim ili najnižim ligama.Dragi gospod'ne, da smo se nekada upoznali u "rl", uvideli bi koliku glupost se sada srocili ovde. Prekurati gospod'ne! Nijesam vas uspio razumjeti. Što ste pod ovim htili da kažete? Je li to da vam se razbežao rezervni tim ili što drugo? No, znajte da vam zavidim ali nimalo iz zlobe! Više vam se divim kao autoritetu i znalcu u ovim stvarima!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Druid
Slobodni mislilac

Van mreže
Pol: 
GrabNebelFürst
|
 |
« Odgovor #216 poslato: 30.05.2008. 18:49 » |
|
Pa mislim da je jako tesko prvo duhovno upoznati osobu, tijelo tu obicno prije nastupa, bar po drustvenim noramama koje su se kreirale i prema kojima se moras drzati ukoliko ne zelis ispasti cudak ili nesto trece. Djelomicno se odgovor nazire u mom pitanju, istina, ali ipak ne dovoljno jasno i izricajno da bih okrenuo leda ili krenuo dalje. Takoder vrlo je upitno da li je mogu imati, za to bi me ruku na srce trebala posluziti par jako dobrih izdanja i neophodna doza srece. Mislim ipak da nakon par prespavanih noci dijagnoza glasi da su izuzetan izgled i solidan karakter i vise nego dovoljno dobar elixir za usta zednih. Sada nastupam ravnodusno, ne pokazivajuci velike emocije i pretjeran entuzijazam, sto je upravo suprotno od onoga sto je navikla dozivljavati tokom vremena, a u tome vjerujem i lezi formula uspjeha na moje zadnje postavljeno pitanje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Druid
Slobodni mislilac

Van mreže
Pol: 
GrabNebelFürst
|
 |
« Odgovor #217 poslato: 15.07.2008. 02:23 » |
|
Trenutno sam pod dojmom cure koju sam upoznao prije dva tjedna, olicje zanosa i ljepote, 11/10. Doticna je dosla na dobro pozicionirani sezonski posao u namjeri da se zabavi ovo ljeto te zaradi koju paru za jesenje dane. Kako to obicno biva u nasoj maloj ruralnoj preriji stepski vukovi dobiju nevideni apetit kada ugledaju svjeze meso, poglavito kada se radi o ovako izvanserijskom primjerku. Ona je dakako svjesna svojih atributa i cinjenice da ukoliko bude drzala izlog na pravoj distanci (ni preblizu ni predaleko) zivot postaje visedimenzionalno laksi u njenu korist. Promatram je vec neko vrijeme i iako ni sam nisam imun na njene cari uspijevam se kontrolirati neprimjerenih reakcija prema njoj kao osobi. Izprve sam moram priznati razmisljao kako osovjiti osobu poput nje, sto pruziti zeni koja moze imati sto zeli i koga pozeli. Kako je vrijeme odmicalo i malo se bolje upoznavsi vidjelo se da se radi o itekako interesantnoj osobi s obiljem kvaliteta ali s velikom manom straha pokazivanja istih. Moglo se primjetiti da u prinicpu nikada nije mogla biti ono sto jest, osoba koja nije tek tijelo. Kod nje uz kvalitete darezljivosti, veselog duha, humora i vedrih pogleda na zivot me posebno iritiraju amplitude raspolozenja, pretjerana komunikativnost i na momente arogantnost. Ukratko, ne ulazeci u pitanja da li je drustvo krivo za preoblikovanje njenog odnosa prema svijetu, da li je moguce prodriti do nje i pomoci joj da se oslobodi lanaca laznih maski a da se pritom ne protumaci kao pokusaj odvlacenju u krevet vise me zanima koliko sam sam iskren prema sebi i njoj. Da li uopce vidim pravu osobu ili i sam srljam povrsinom voden iluzijom njene ljepote? Mnogo pitanja iz jednog malog ljudskog kontakta. I naravno, da se ne promasi tema, kako osoba zaludena njenom vizualizacijom treba postupiti da bi je uspjela odvuci u krevet? (ovo je figurativno, nemam te namjere)
Pa mislim da je jako tesko prvo duhovno upoznati osobu, tijelo tu obicno prije nastupa, bar po drustvenim noramama koje su se kreirale i prema kojima se moras drzati ukoliko ne zelis ispasti cudak ili nesto trece. Djelomicno se odgovor nazire u mom pitanju, istina, ali ipak ne dovoljno jasno i izricajno da bih okrenuo leda ili krenuo dalje. Takoder vrlo je upitno da li je mogu imati, za to bi me ruku na srce trebala posluziti par jako dobrih izdanja i neophodna doza srece. Mislim ipak da nakon par prespavanih noci dijagnoza glasi da su izuzetan izgled i solidan karakter i vise nego dovoljno dobar elixir za usta zednih. Sada nastupam ravnodusno, ne pokazivajuci velike emocije i pretjeran entuzijazam, sto je upravo suprotno od onoga sto je navikla dozivljavati tokom vremena, a u tome vjerujem i lezi formula uspjeha na moje zadnje postavljeno pitanje.
Porazavajuce djelujem analiziran iz vlastite perspektive. Degradacija misljenja unutar niti dva mjeseca je nastupila na velika vrata. Danas na vrhuncu objektivnog stajalista i analitickog pristupa dolazim do zakljucka da je prvi kvotirani post pisan pod 70% utjecajem vanjskog izgleda, dok kod drugog takoder razina iluzije jos uvijek ponosno stoji iznad polovice. Ovog trenutka, sve teze pronalazim a i sam ne vjerujem u neke izrecene osobine okarakterizirane kao pozitivne. Sto puta isti labirint, bojim se jos toliko me ceka. Blazena zabluda stecenog iskustva.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #218 poslato: 15.07.2008. 10:34 » |
|
Vidite, zato se kaže da se umom čovek mnogo snažnije vezuje za drugog nego što fizički može. Čini mi se da čak i u filmovima par puta primetih tako na kraju fizičkog opštenja između mladića koji ima pameti i devojke koja naprosto ne pripada psihički njegovom nivou, da tu nastaje ogromna praznina i otuđenost čim telesa popadaju na obode kreveta. Isto važi i za slučaj kada je devojka psihički i intelektualno nadmoćnija, snažno nadmoćnija od mladića ili čoveka sa kim telesno opšti.
Doduše, siguran sam da se može dogoditi i neki nivo zavisnosti, ukoliko je nekome od ovih seksualni život nešto naročito važno (na primer, devojka koja naročito ume da uživa u seksu, zatim nezasita devojka, ili pak mladić), a pod uslovom da ovaj partner koji pada na drugi obod kreveta ipak ima snage da se večito iznova digne i zadovolji želju partnera.
Sve je to, pak, i dalje na strani seksualnog, a podalje od onog duševno-intelektualnog dopadanja koje čini suštinu ljubavi, pa tako ovde stajem i ostavljam da drugi nastave u pravcu daljeg razvoja ove diskusije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Druid
Slobodni mislilac

Van mreže
Pol: 
GrabNebelFürst
|
 |
« Odgovor #219 poslato: 17.07.2008. 12:50 » |
|
Korektno Izdajnice. Sebe sam uzeo kao konkretni primjer jer u personalnome slucaju rijeci dobivaju na tezini. U jednu ruku me je iskreno sram toga, no u drugu je i odlican pokazatelj da je preda mnom jos mnogo posla i psiholoskog izgradivanja. Prije ljubavi treba istina. Zato jos cvrsce zagovaram prevagu uma nad usadenim nagonima i iluzornom nazovi ljubavlju. Kada shvatimo zasto, na jedini pravi nacin steci cemo vjestinu kako.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|