Stranice: 1 ... 13 14 [15]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Rasprava o ljubavi (za decu)  (Pročitano 15292 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Odradek
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #210 poslato: 22.04.2008. 18:41 »

Trebalo je da nadjete jos neku pored, pre nego sto vas je doticna odjebala.
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #211 poslato: 22.04.2008. 19:32 »

Nista stari Svedanine, zacepit nos i niz grlo!
Nadan se da je Jackie ili Johny !

Neki valjda Skotski je bio. A tako nekako je i bilo. xD

Izvinjavam se na izrazu, ali sada se g. Nihilist samo kurcite. Te "rezerve" su bezveze, nisam ulazio u to samo da bih, eto, bio sa nekim i da bih ga eventualno cusnuo.
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +162/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #212 poslato: 23.04.2008. 01:06 »

Klasika... Svaka priča isto zvuči, a najviše mrzim kad se čo'ek ne potrudi da obrazloži sebi i još ne oseti potrebu da to sa drugima podeli, ako li smatra da to što je s nekom osobom imao ikako vredi priče. Moji doživljaji uvek vrede i ne daju ostati neispričani i neprepričavani.

Problem je sto ja uopste ne pijem. Evo mi ga viski u rancu, mislim da cu povratiti kad ga budem samo pomirisao.

Ako ne pijete (kao ja), gospodine Pešiću, i ako vam je alkohol gadan (kao i meni), onda će piće samo da vam pogorša situaciju i nikako da je poboljša. Ni na šta nećete zaboraviti. Čak mislim da će se vaša patnja produbiti, jer ćete se i sebi učiniti totalno bezvrednim i najbolje što iz takvog stanja može da izađe je samosažaljenje i pravdanje onoga ko je od vas otišao (jer, zaboga, šta ima ko da bude uz vas tako opijenog i smešnog i samome sebi).

Predlog: ne piti, nego naći društvo koje ume da razgovara. Komunikacijom se to rešava. Stalnim kontaktom sa novim ili starim poznanicima/prijateljima. I to nije tek onako rečeno.

Problem je, najkuratiji gospodine, što gospoda kao što je gospodin Pešić, ili kao što sam ja, ne mogu sebi pribaviti još po rezervu, kao što vi možete. Ali vi imate Dokolenka, pa dobru žvaku, visoki ste i imate čvrste ruke. To sve ide na vaš račun i lako se njim kupuje žensko čeljade ili čeljad - kao rezervni tim.

Izvinjavam se na izrazu, ali sada se g. Nihilist samo kurcite. Te "rezerve" su bezveze, nisam ulazio u to samo da bih, eto, bio sa nekim i da bih ga eventualno cusnuo.

Nipošto nisu bezveze. Imati rezervu je sjajno, mada loše po nju. Koji će joj kurac neko ko već ima koga da voli i na koga primarno da misli? Koliko ta devojka mora biti jadna da bi bila tako šta (tako isto i tip - privezak nekoj devojci) bilo kome. No, za gospodina to ne treba da bude problem. On ima šta voli, i ako je blago nesiguran može si priuštiti i rezervu, za svaki slučaj. Bitno je sačuvati zdrave živce i živu glavu na kraju neke veze, ako vam se isprva i učini da je to neka kvalitetna i ozbiljna (neranjiva).

I to nema veze sa tim da li ste u vezu ulazili da biste ga ćušnuli ili vam je osoba prirasla za srce. I jedan i drugi slučaj dozvoljava rezervni tim, samo ako ga uspete pribaviti.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Stranice: 1 ... 13 14 [15]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: