Ukratko, ne ulazeci u pitanja da li je drustvo krivo za preoblikovanje njenog odnosa prema svijetu, da li je moguce prodriti do nje i pomoci joj da se oslobodi lanaca laznih maski a da se pritom ne protumaci kao pokusaj odvlacenju u krevet vise me zanima koliko sam sam iskren prema sebi i njoj. Da li uopce vidim pravu osobu ili i sam srljam povrsinom voden iluzijom njene ljepote? Mnogo pitanja iz jednog malog ljudskog kontakta.
Ako ste vi, gospodine Druid, nju najpre upoznali kao telo, tj. ako vam je prevashodno njeno telo bilo povod da je upoznate i osvajate, tada je na mestu da postavljate ovo pitanje. Ono, zaista, ako pogledamo šta se događa i šta je uobičajeno, ljudi se i upoznavaju tako što se dopadnu jedno drugome telesa tih ličnosti, i onda tek usledi razgovor. No, uvek je sigurnije kada nekoga upoznate najpre kao prijatelja (prijateljicu) i kroz neko druženje ili poznanstvo otkrivate kakvi su njeni kvaliteti kao osobe, pa je na kraju zbog tih kvaliteta zavolite, pre nego li što ima duge i lepe noge ili vrat, oči ili šta tome slično od telesnih stvari.
I čini mi se da ste sebi dali uglavnom odgovor na to pitanje u poslednjoj citiranoj rečenici. Naprosto, takva pitanja se ne postavljaju ako ste prezadovoljni njom kao osobom. Pa ipak, čudi me (i raduje) što vi, imajući pred sobom jedno takvo telo i donekle dopadljivu ličnost od devojke, ipak slučaj stavljate pred znak pitanja, odnosno postavljate (čak više nego filozofski) pitanje: "Šta ja u njoj volim?" Zbog toga mislim da je zaslužujete imati, ako ne na duže, onda makar na neki period.
Izprve sam moram priznati razmisljao kako osovjiti osobu poput nje, sto pruziti zeni koja moze imati sto zeli i koga pozeli.
Sad, s te strane, ja vam nikako ne bih mogao pomoći jer ja takvim devojkama ne prilazim, a čak sam se nekako već navikao na to da takve devojke, za koje važi opšte mišljenje da se svima dopadaju, i koje su baš otud jako komunikativne, dakle, da mi se takve devojke ne dopadaju pa i ne razvijam nikakvo interesovanje. Sa druge strane, uvek su mi one kompleksašice bile interesantnije, jer uvek ispadne da mnogo toga interesantnog ispod površine kriju, a često su i u krevetu jako interesantnog ponašanja.
Kroz praksu otkrivanja takvih (sjajnih) devojaka, i promocije iz potpune anonimnosti i kompleksa niže vrednosti u velike i tražene devojke, činim se sada sebi kao nekakav izuzetan fudbalski skaut koji otkriva super-talente u nižim ili najnižim ligama.Dragi gospod'ne, da smo se nekada upoznali u "rl", uvideli bi koliku glupost se sada srocili ovde.
Prekurati gospod'ne! Nijesam vas uspio razumjeti. Što ste pod ovim htili da kažete? Je li to da vam se razbežao rezervni tim ili što drugo? No, znajte da vam zavidim ali nimalo iz zlobe! Više vam se divim kao autoritetu i znalcu u ovim stvarima!