Klus
Sumnjiv tip
Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #75 poslato: 03.02.2007. 19:48 » |
|
Hteo bih da apliciram za nacionalnog izdajnika, ali ne znam gde i kome da se javim i kome da pisem CV. Prihvatio bih posao spijuna (monitoring o ljudskim pravima), posao politickog poltrona Zapada (sprovodio decentralizaciju i regionalizaciju), posao slicne vrste, za odredjenu svotu novca, u najgorem slucaju samo da mi se pokriju troskovi zivota i izdataka koji se ticu samog posla.
Kako mogu da postanem nacionalni izdajnik (Naumanovac, Soroshevac, sta god)? Molim hitno za odgovor.
Posalji mi svoj broj, mozemo da se dogovorimo kako da te regrutujem
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #76 poslato: 03.02.2007. 20:16 » |
|
CIA je vec raspisala konkurs. Pouzdano znam da se doticni priprema uveliko. Hoce sto pre da zavrsi fax da bi konkurisao.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lvzifer
Građanin

Duh bunta: +15/-10
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #77 poslato: 04.02.2007. 16:00 » |
|
Nacionalni izdajnik postajes tako sto glasas za radikale.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Some people think they think but they are not really thinking so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #78 poslato: 04.02.2007. 16:21 » |
|
Velika je istina ovo što Lvzifer kaže. I zaista je falilo malo da opravdam sopstveni nick. Ipak, tukla me je sramota pri pomisli da odem da glasam (za koga god). Tako da sam ostao veran naciji, iako to za mene nije nikakav valjan kvalitet.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maelstrom
Libertarijanac

Duh bunta: +27/-4
Van mreže
Pol: 
ocean pospremljen u kutije
|
 |
« Odgovor #79 poslato: 04.02.2007. 18:37 » |
|
Ovdje, u Hrvatskoj, više se nema što izdati. Pa kakva je to država!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Lanci na rešetkama, zid te od sveta deli -: spasao si se, samo k o g a si spasao, je li?
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #80 poslato: 06.02.2007. 16:48 » |
|
Maelstrom, nema ni ovde. Čak je malo čudnovato, ali ovaj moj nick je totalno populistički. Biti "Domaći izdajnik" u Srbiji je isto što i želeti joj najbolje. A to neće biti slučaj kad sam ja u pitanju, jer me ova zemlja bukvalno nimalo ne zanima (niti bilo koja druga).
A kako se postaje... Mislim da sam dao odgovor: tako što voliš sopstvenu zemlju u onoj meri da bi istupio pod nepopulističkim zastavama, retkim i jakim rečima, sa idejom da se razračunaš sa svim onim što je narodno, a što koči razvoj i ruši budućnost određene zajednice (države).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #81 poslato: 11.02.2007. 01:06 » |
|
Danas na dnevnom redu: Pijandure (mada si ja vec imam pobednika) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fac me cocleario vomere!
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #82 poslato: 11.02.2007. 01:08 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fac me cocleario vomere!
|
|
|
Baba_Yaga
Slobodni mislilac

Duh bunta: +3/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #83 poslato: 11.02.2007. 01:46 » |
|
Auuu, ona prva mnogo je ruzna, ali zato je ova zadnja VRH!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Strah i trepet za svu decu. Kako malu, tako i veliku.
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #84 poslato: 11.02.2007. 22:34 » |
|
Polako, polako, tek ćeš ti da vidiš ružotinje, ale, perverznjaci, kreteni&kretenjače, i naravno, još pijanih svinjčika x) i svinjchcica
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fac me cocleario vomere!
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #85 poslato: 11.02.2007. 23:01 » |
|
EKSTRA EKSTRA, SVEŽE, -MIZANT CENZURISANO IZDANJE- 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fac me cocleario vomere!
|
|
|
Shomi-
Narodni mudrac

Duh bunta: +1/-1
Van mreže
Pol: 
Sam protiv svih !
|
 |
« Odgovor #86 poslato: 03.05.2007. 16:38 » |
|
Iskreno je najveca moguca frustracija za mene kad pokusavam nesto da objasnim, mrtav ozbiljan, a niko oko tebe te ne shvata ozbiljno... Na malom ekrancicu u uglu oka se ispise :Your misantropy level has increased by 20%. Rage level 92% odmah pogledom trazim tup predmet da ga uputim prema izvoru tog idiotskog podsmeha... jeste sitnica ali, verujte, ovo se desava suvise cesto da bi bila sitnica Vidite g.Nebojsha , da bi hteli da vas neko shvati ozbiljno u datom trenutku , morate imati takvu auru , dakle da i sami u tom trenutku odishete ozbiljnoshtju ..Takodje nemozhete ochekivati da vas neko slusha sa ozbiljnoshtju ako vi njega ne ..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sretja prati marljive , odelo chini choveka !
|
|
|
neosmishljen
Narodni mudrac

Duh bunta: +1/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #87 poslato: 03.05.2007. 20:19 » |
|
Vidite g.Nebojsha , da bi hteli da vas neko shvati ozbiljno u datom trenutku , morate imati takvu auru , dakle da i sami u tom trenutku odishete ozbiljnoshtju ..Takodje nemozhete ochekivati da vas neko slusha sa ozbiljnoshtju ako vi njega ne ..
E pa vidite g.Milose, ne moze se uvek kroza zivot provlaciti benavno i neozbiljno, tj. uvek mora postojati izvesna doza ozbiljnosti koju, u nasemu svakodnevnom drustvu (Bole, ti i ja) mislim da najvise posedujem ja. U redu to sve, i ja znam da ma koliko zivot zahtevao oziljnosti od mene uvek kraj sebe moram imati nekog slicnog sebi sa kim se mogu glupirati, izmotavati, whatever... I think i made my point..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sve sam u zivotu sticao na onaj tezi, posten nacin. Zato nista nikad nisam ni imao
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #88 poslato: 14.05.2007. 13:17 » |
|
Moja baka, bivša baka hoću reći, je rodjena u Nišu. Imala je veliku glavu kad se rodila što je bio preduslov da joj je i sada veeelika glava, odnosno, ko tikva. Volela sam moju baku....volela sam je više od svega...svake večeri me je slala na spavanje srećnu i zadovoljnu. Imala je neke bajalice (prvo pljune u prsti, pa podje nakud čelo, i onda podigne oči na gore i baje li baje), koje su meni bile posebno interesantne, a i stvarno sam osećala kako sam divno spavala u tom periodu, kao da me je baka obavile nekim tananim zaštitnim slojem koji ne propušta elektromagnetno zračenje. I onda je moja baka, ne znam kako, ne znam zašto... isparila....možda je udarilo neko isparenje u glavu il je previše stegla maramu, il je udavio onaj Slavko iz komšiluk, ne znam šta je bilo, ali ona više nije baka.... Pisala sam joj pesme....a sada je mena....nema.... Nosila je divnu crnu maramu koja joj je uokvirivala sivkasto lice, koje je za mene bilo najsvetlije na svetu, bila je moj mesec, moja takoreći zvezda vodilja u obliku meseca, koja me je čuvala dok spavam dečijim osmehom...e bako bako
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Fac me cocleario vomere!
|
|
|
|
modesty
|
 |
« Odgovor #89 poslato: 14.05.2007. 13:22 » |
|
Zanimljiva pricica o baki... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
|