Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 28   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Pricaonica / Caskaonica  (Pročitano 16246 puta)
sAngiE
Gost
« Odgovor #45 poslato: 28.09.2006. 14:28 »

Citat: "Stojan"

Bučica je s druge strane sva bila u fazonu aktivizma i ugroženosti svoje vrste

smejanje   Zvrko   smejanje
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +97/-14
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

...mlad majore....

« Odgovor #46 poslato: 29.09.2006. 14:10 »

Ovo je za mene prava drugarica... bi ili hetero...

http://galleries.smut.com/.../free/index.html

Sačuvana

Fetišista se vraća na mesto fetiša
sAngiE
Gost
« Odgovor #47 poslato: 29.09.2006. 15:42 »

Cccc... covek od ukusa  smejanje  nego je l' barem preferiras crnke ili plave ili ti je samo bitna "velicina"?  smejanje
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #48 poslato: 02.10.2006. 14:29 »

Preferiram velike. Kolorit tu ne igra nikakvu ulogu nego isključivo gabarit. Mora tako. Principi su principi a ja volim da budem principijelan...  :!:
Sačuvana

Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: 15.10.2006. 01:45 »

Hteo bih da apliciram za nacionalnog izdajnika, ali ne znam gde i kome da se javim i kome da pisem CV. Prihvatio bih posao spijuna (monitoring o ljudskim pravima), posao politickog poltrona Zapada (sprovodio decentralizaciju i regionalizaciju), posao slicne vrste, za odredjenu svotu novca, u najgorem slucaju samo da mi se pokriju troskovi zivota i izdataka koji se ticu samog posla.

Kako mogu da postanem nacionalni izdajnik (Naumanovac, Soroshevac, sta god)? Molim hitno za odgovor.
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #50 poslato: 16.10.2006. 13:26 »

Misliš da je to lako? To treba godine i godine predanog i mukotrpnog rada, pa ako te se sete, sete te se....

Btw, zašto bi izdajnik bio neko ko samo radi posao političkog poltrona Zapada? pazi njega, on bi direktno radio za Zapad, po mogućstvu za USA!!! Ma nemoj mi reći! Počni od toga što ćeš prvo biti recimo bugarski špijun ili probugarski nacionalni izdajnik, onda predji na neke više nivoe izdajstva, recimo pridruži se proustaškom ili proalbanskom beogradskom lobiju i sl.

Ne može s neba pa u rebra, odmah da radiš za Zapad. Nema više toga. Prošlo je to vreme kad si mogao direktno da radiš sa Zapadom. Velika je konkurencija, i tu se formiralo tržište, i to veoma neprincipijelno. Ni Zapad više neće da neko tek tako počne da radi kao njin politički poltron. Pa i to "Zapad"..... mislim, šta je to? Širok je to pojam, a može biti i kontraproduktivno.

Recimo, pročuje se da si francuski ili nemački čovek, odmah si ga ugasio kod Engleza i Amerikanaca. Pre će te Ameri angažovati ako čuju da si bio izdajnik u službi Kineza ili Rusa, više će da te cene, jer vole da seire kad neko spektakularno prebegne. Nije to lak posao...

No, mani se velikih sila, drži se Švajcaraca, Švedjana, Norvežana, Japanaca.... tu je lova, tu je dugoročna kooperacija. Ovi veliki, uzmu te, iskoriste, slatko je dok traje, a onda te šutnu....
Sačuvana

provincijalac
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +34/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: 17.10.2006. 23:47 »

da, evo i ja hocu da radim, moze i za albanski ili bugarski lobi, posto kazu da oni imaju nameru da otcepe ovaj deo srbije. koliko se placa?
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #52 poslato: 18.10.2006. 10:20 »

čim pre Bugarska i Rumunjska u EU eto ti uzjogunisanja bugarskih i vlaških opština. Projekti prekogranične saradnje! To je čarobna reč. To je konstruktivno, a možeš i da turaš prs u oko preko ovih etnocentričnih Odbora za ljucka prava Bugara, Vlaha, Rumuna i sl. Albanski lobi je već malo popunjen, mada ako imaš neke projekte vezane za Preševo i Bujanovac, nije loše za početak, neki medjuetnićki dijalog recimo, pa još malo uključi i Rome ali pazi da sastav romske ekipe sastavljaju Albanci, jer oni se naljute ako nemaju kontrolu nad procesom i onda si ga ugasio kod njih. A proustaški lobi je već renomiran. Treba malo više da se potrudiš, tu jeveć velika lova u igri, to su Agrokori i biznismeni, mafija i politika mnogo veća od ljudskih prava. Ove proustaše na sceni su sitna riba, mada ako si početnik ni oni nisu loši za daj šta daš. Mala bara, puno krokodila... Ipak, drži se ti Bugara i Rumuna, oni su budućnost, oni su EUropa.
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +24/-1007
Van mreže Van mreže

Rino zna sve!!!

« Odgovor #53 poslato: 04.11.2006. 02:38 »

"ako čuju da si bio izdajnik u službi Kineza ili Rusa"

nemam pojima ko ako chuje i shta, samo da kazem da je onaj MIZANT, da da, Kinez. E, eto, reklO sam  :'(
« Poslednja izmena: 04.11.2006. 16:33 Rinotileksomanicharka » Sačuvana

"Ako koza lazhe, rog ne lazhe"
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +120/-93
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: 04.11.2006. 12:55 »

Čudo(vište), grešiš. Nisi rekla, već reklo!  ???
I, dobro, šta ti imaš protiv Kineza?
Sačuvana

- Mi smo hteli naše pare, a oni su hteli naše pare. Nikako nismo mogli da se složimo oko toga čije su naše pare. (Nenad Čanak)

- Učestvuj u četvrtom broju časopisa Zapad!
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +24/-1007
Van mreže Van mreže

Rino zna sve!!!

« Odgovor #55 poslato: 04.11.2006. 16:36 »

Ljutko SHTA IMAM PROTIV KINEZA?   :o ...josh pitash...pa,
pod jedan: TI si Kinez
pod dva: nema pod dva ono pod jedan je yglavnom to...  (xexexex)
Sačuvana

"Ako koza lazhe, rog ne lazhe"
sAngiE
Gost
« Odgovor #56 poslato: 06.11.2006. 02:31 »

Sto se tice izdajnistva, ja sam vec postala jedan notorni izdajnik, ali svoju titulu, nazalost, jos uvek ne nosim s ponosom. Stvar je u tome sto me tako etiketiraju iako ja ne primam nikakav novac za veleizdaju srpskog naroda, a to me uzasno pogadja... po dzepu. Naime, slazem se sa No Name-om - ZELIM da mi neko plati da budem PRAVI izdajnik... tako da, regruteri, JAVITE SE!

Okreni moj broj, regruteru moj...zelim uzeti pare tvoje, javi mi se pro-evropsko mojeeeeee.... Cheesy
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +47/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: 11.11.2006. 11:02 »

Ja već mesec dana , kako moji poznanici :'( primećuju studiram zajebavanje lokalnog okruženja budući da sam se dostojanstveno ispisao s Niškog FF-a mada neki to još ne znaju, pa prosto nemam šta drugo da radim. Evo danas sam na jednom kratkom polučasovnom predavanju ispred Rubinove prodavnice iz Niša otpevao jednu pesmicu meraklijama pošto jedan od njih reče da voli Atheist Rap. Tako sam upoznao te strastvene navijače koji su hteli da me časte pivom, al im se ja samo zahvalih i produžih kući. Sve u svemu prestajem polako da se osećam kao studoš i to me strašno zabrinjava. Razmišljam da poslušam Popivodu i odem u armiju.

Je li, a sto si napustio fax i koji? Mislim, nije moja stvar ali to je dosta ozbiljno...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
strangelove
Gost
« Odgovor #58 poslato: 11.11.2006. 16:21 »

@Truman

Pa imas tamo jos na pocetku ove teme Cheesy. Filozofski Nis-grupica za filozofiju.
A napustio sam zato sto mi malo muka od nekih pojava na tom faksu  Zelenko
Ishitreno sam postupio ali se osecam dobro love
Jedna od najboljih odluka koje sam u zivotu doneo
« Poslednja izmena: 11.11.2006. 16:54 strangelove » Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +47/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: 11.11.2006. 21:40 »

@Truman

Pa imas tamo jos na pocetku ove teme Cheesy. Filozofski Nis-grupica za filozofiju.
A napustio sam zato sto mi malo muka od nekih pojava na tom faksu  Zelenko
Ishitreno sam postupio ali se osecam dobro love
Jedna od najboljih odluka koje sam u zivotu doneo

Nije moje da se mesam al ba zavrsio fax samo da imam diplomu. Sad si samo nesvrseni student. ne valja ti to sinko... Cheesy
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 28   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: