Stranice: 1 [2] 3 4 ... 51   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Pricaonica / Caskaonica  (Pročitano 24664 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Vixen
Gradjanin
*

Duh bunta: +4/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Always look back...

« Odgovor #15 poslato: 14.06.2006. 17:01 »

Srce,u teretani se uvek nesto nauci,a sad da li je to pametno ili korisno,ne treba raspravljati. Uce deca...
Sačuvana

Every sweet with sour is tempored still
sAngiE
Gost
« Odgovor #16 poslato: 14.06.2006. 21:36 »

Heh, pa ima sta i u teretani... nasa zajednicka prijateljica u teretani doktorirala astrologiju (sa specijalizacijom u karakteristikama i osobinama pripadnika muskog pola kroz horoskopske znake) - gotta count for something!

By the way, are we still on 'morrow?
Sačuvana
Vixen
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Always look back...

« Odgovor #17 poslato: 15.06.2006. 08:11 »

Pa ako cemo tako,mogu slobodno da recem da ti teretana dodje bas kao jedna eksperimentalna prostorija u kojoj do mile volje mozes da "proucavas" odabrane primerke.Jedina losa ili cak mozda i dobra stvar je da i tvoji "primerci" mogu tebe neometano da proucavaju.
Mislim da bi trebalo da otvorimo novu temu,zar ne?
My good morrow is still in plan.
Sačuvana

strangelove
Gost
« Odgovor #18 poslato: 15.06.2006. 10:02 »

Hahaa! U vezi s temom "teretane" moram da vam ispricam nesto smesno, ali i poucno sto mi se dogodilo jos kada  bejah prva godina gimnazije koju sam i tada iz miloste zvao (gomnazija). Naime, kao i svaki decak u tim godinama, na ovaj ili onaj nacin, bolesno istripovan svojim izgledom odem ja jednom u jednu x teretanu u x gradu, koga takodje iz miloste zovem Twin Pix ( Nije rec o Nishu). Posto, nikada pre toga, se nisam zavlacio po tim mestima ( niti me je to nesto preterano interesovalo), hteo sam s druge strane i da vidim kako to sve izgleda?
Dodjem, dakle ja u tu x teretanu i prvo sto uocim u nekoj imitaciji hodnika pre ulaska u glavnu salu, bila su dva zesce nabildovana lika i neka devojka s njima. Ova dva lika su bila u opremi , a devojka kako mi se tada ucinilo se tu nasla iz nekih samo njoj znanih razloga, dakle ne zbog treninga. Kada sam ja ushao, svo troje me onako, odmerishe od glave do pete i prekinushe da -konverziraju- medju sobom. Gledaju oni mene ,gledam mrko ja njih, ali nastavljam da se krecem ka sali i u jednom trenutku cujem da me neko doziva iza ledja. Vlado! Vlado! Odsecno se okrecem i vidim tadasnju moju -koleginicu- iz odeljenje kako "skakuta" sa nekim likom prema ulaznim vratima. E sad kakve veze ima ovo s onim o cim je pricala Sangie gore ali u drugom kontekstu? Posto sam se ja tada dosta zanimao za astrologiju (   :wink: naravno na naucnim osnovama), a i sad umem dosta toga da uradim u raznim horoskopima i kako za devojke tako i za muskarce, radio sam toj drugarici koja me je pozvala u hodniku natalnu kartu. Ona se bila zestoko istrpovala na to i negde u onome sto sam joj ja napisao protumacila je ( stvarno ne znam kako je to zakljucila), da posto je ljubavni znak koji joj najbolje odgovara lav i posto jedini decko koga zna , a da je lav ide u teretanu i ona je odlucila da tu dolazi. Tu je tek poceo zaplet, jer kada je meni ona to ispricali pred svim onim ljudima u teretani doslovno me je spopala rulja svih onih ludaka ( i devojki i muskaraca) da im radim horoskope. Da mi se sada tako nesto desi izbegao bih, medjutim tada mi je i godila takva vrsta "popularnosti "  i ja im dam svoj broj telefona , oni da mi daju podatke o god , mes itd i zauzvrat isto obecaju da ce nesto i da mi kupe za odradjeni horoskop. Zaista bilo je urnebesno posmatrati kako odjednom nasmejana lica ljudi koji su inace uvek ozbiljni dok treniraju, sad traze od nekog da im radi natalnu kartu i to svi u gomili. Najsmesniji deo te price iz ove perspektive koju sada imam , bio je sto  kada sam jednoj devojci iz tertane posle nekoliko dana uradio horoskop ispalo je izmedju ostalog sto se tice njenog odgovarajuceg ljubavnog znaka da je jarac u pitanju. Posto sam joj (namerno) ovalsh sugerirao da sam ja jarac a u podznaku vodolija ona je to protumacila kao da treba da se smuva samnom ( isto ne znam kako je to zakljucila, ali nisam se bunio). I tako sam ja prvi put nashao  ( zbog teretane i horoskopa -slava njima)  prvi put u duzoj vezi s drugim ljudskim bicem to jest s tom devojkom.
U teretanu naravno nikad posle toga nisam ni ishao! Ali ima neke koristii od toga ne sporim moj primer to eto dokazuje. Potpuno trivijalno, ali zivahno i divno iskustvo.
 :)
Sačuvana
Vixen
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Always look back...

« Odgovor #19 poslato: 15.06.2006. 20:09 »

Pa strangelove,znas kako kazu-"u zdravom telu,zdrav duh". Mogao bi da napises roman po svojoj zivotnoj prici.Elem,koliko god mi taj tvoj dogadjaj zvucao sladunjavo(don't get itchy)-lepe stvari se dogadjaju.
WOW Cheesy
p.s. svaka cast za lukavstvo
Sačuvana

Beli Orao
Gost
« Odgovor #20 poslato: 01.08.2006. 03:47 »

Citat: No Name
O cemu razmisljam? Ne, ja samo pljujem dok hodam i katkad uzvikujem "abe". Naravno, nikad nisam sam. Ja to radim choporativno.

Da li si "ojha" zamenio sa "abe" ili ti je to urođeno?
Sačuvana
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #21 poslato: 01.08.2006. 12:39 »

Ti Orle jos malo razmisli o prethodnom postu, a ja cu da se potrudim da ti odgovorom oko ovog "ojha".

Moj je otac Crnogorac, keva srpskinja. Ziveo sam na Cetinju do pete godine, preselio se odande u Nis i ovde isao u skolu, i ovde upisao fakultet. Za razliku od Terazijskih Crnogoraca ja sam ovde dosao slucajno, a ne s namerom da pobegnem od "krsa". Inace mislim da je Crna Gora daleko pogodnije tlo za investiranje od Srbije i da ce joj odvojenoj od Srbije napokon krenuti. Posto nema sanse da se vratim tamo (opet ne zato sto ne zelim nego iz drugih razloga) ovde cu se zalagati za bolji Nis.
Ojha se nikako ne moze zameniti sa Abe, jer ovo drugo nije normalno, odraz je debiliteta u provinciji zvanoj nishki okrug. Ali kazem, nisi shvatio poruku.
Sačuvana
strangelove
Gost
« Odgovor #22 poslato: 05.09.2006. 09:11 »

Mislim da je krajnje vreme da otvorimo ovu temu. Nego pre nego sto pocnemo da baljezgamo pogledajte ovaj urnebesan link.
Predugacak je da prenosim ovde u celini...

http://solair.eunet.yu/~vodnik/oralni.htm
Sačuvana
strangelove
Gost
« Odgovor #23 poslato: 05.09.2006. 23:03 »

Sa istog Linka kao zakljucak na komediju:

Nego sta nego vole da gutaju .
Sto ih vise Maltretiras i vise Bijes vise te vole.
Sačuvana
sAngiE
Gost
« Odgovor #24 poslato: 06.09.2006. 00:33 »

Citat: "Prepiska sa linka"
Sonja - Jul 11, 2002 10:06 (*.rogers.com)
Ja mislim da moze ali nisam bas sigurna. U svakom slucaju bi trebalo da vodis racuna kad su plodni dani kod tebe i da ne nosis kondom. Bas me zanima sta ce ostali da kazu.

ONA - Jul 11, 2002 12:24 (*.cogeco.net)
MOZE!
SVE JEDNO JE DALI SPERMA ULAZI ODOZGO ILI ODOZDO JER U OBA PUTA MOZE DA OPLODI JAJNU CELIJU.
POSLE SEXSA RECI DEVOJCI DA DOBRO OPERE USTA ONOM VODICOM ZA USTA (RECIMO,JA KORISTIM ORAL BE)
JER ONA UBIJA SPREMATIZOIDE,,,
OVI STO KAZU DA, NEMOZE LUPAJU JER SPERMA NESME DA STIGNE U ORGANIZAM(ZATO SE KORISTI CONDOM) A
KAD STIGNE ONA MOZE DA PRODJE I KROZ USTA.

KOLIKO STE SAMO PRIMITVNI!

ZASTO VI MISLITE DA SAMO PRI SEXU MOZE DA SE ZATRUDNI??? A GDE ODE ONDA SPERMA IZ USTA?

u MOZAK??

MORAM DA IDEM,NEMOGU DA SE OBAJSNJAVAM VISE,JA ZNAM STA ZNAM A VI KAKO VAM VOLJA !!

Decko ONE, da se osigura, ima da je tera da plakne usta sonom kiselinom:)))

Citat: "Conclusion Begins"
"Bacila je sve niz rijeku"-grupa "INDEX"

Citat: "Priceless Advice"
Modesti, ako pitas za Bekera, to sam negde procitala u ovdasnjim raznoraznim novinama, pre
godinu i kusur.Cini mi se da je zenska napravila plan i na prevaru olesila Bekera, pa ako novine
lazu...:))) A Beker naivan, ko francuska sobarica
Pa sad veruj zenama. Postavljacu topika, ni u dzep, kad te ja savetujem, ni u dzep:))) Nego,
jos i tri prezervativa a izmedju namazes katran ( savet oca jednom mom prijatelju kad je polazio
u svet:)))

Citat: "Sweet Blasphemy"
smejte se vi - Jul 11, 2002 19:29 (*.sympatico.ca)
ali tako i je i isus rodjen - svrsio bog devici mariji u usta!

Citat: "Ekonomista in progress"
Loodilo - Jul 11, 2002 20:59 (*.t-dialin.net)
Ma da i ja se samozadovoljavala sa flasom coca-cole pa zatrudnela i rodila celu gajbu!

Citat: "OK VRAG ODNEO SALU"
. - Jul 11, 2002 21:56 (*.rogers.com)
Zezajte se vi samo, ali ipak budite pazljive, obavezno ispirajte usta spermo-unistavajucom
tecnoscu. Nikad se ne zna, djavo ne spava. Moze to da zaluta nekim putem, recimo ispljunes pa
sednes na to. A nekima kiselina u zelucu, sto ovaj objasni, nije bas toliko jaka da ih unisti.
U svakom slucaju ne bacajte, iskoristite za ono gore pomenuto pakovanje za kosu.

Citat: "ETO RESHENIJA"
??? - Jul 11, 2002 23:56 (*.cgocable.net)
Ma moze se ostati trudan, nego sta!!!!!!!!!!!!
Kad je sperma u ustima onda dolazi do van-matericne trudnoce!
Zar to niste znali???

D... ocekujem i komentar od Dylana posto zna puno toga o Dirty Harry-ju pa mozda moze rasvetliti i ovaj slucaj.

smejanje
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 20.09.2006. 11:54 »

Dakle, to bi generalno bilo sve o seksu?
Missssssssmmm....

:?:
Sačuvana

peMzije mladima!
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 22.09.2006. 16:34 »

Pa dobro, kakvi ste u krevetu? Koja vam je omiljena poza? Ja volim tzv large ladies, otpozadi, a vi?
Sačuvana

peMzije mladima!
sAngiE
Gost
« Odgovor #27 poslato: 23.09.2006. 00:31 »

Cekajte, pricamo o sexy, zar ne?  smejanje
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 25.09.2006. 11:54 »

Citat: "sAngiE"
Cekajte, pricamo o sexy, zar ne?  smejanje

Neki još uvek to praktikuju...
Sačuvana

peMzije mladima!
sAngiE
Gost
« Odgovor #29 poslato: 25.09.2006. 18:34 »

Tacno, tacno... znas ono sto je rekao Marks (a i Frojd koliko se secam) - paralela radu je sex, pa ako je jedno zapostavljeno...  smejanje
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 51   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: