Sonja - Jul 11, 2002 10:06 (*.rogers.com)
Ja mislim da moze ali nisam bas sigurna. U svakom slucaju bi trebalo da vodis racuna kad su plodni dani kod tebe i da ne nosis kondom. Bas me zanima sta ce ostali da kazu.
ONA - Jul 11, 2002 12:24 (*.cogeco.net)
MOZE!
SVE JEDNO JE DALI SPERMA ULAZI ODOZGO ILI ODOZDO JER U OBA PUTA MOZE DA OPLODI JAJNU CELIJU.
POSLE SEXSA RECI DEVOJCI DA DOBRO OPERE USTA ONOM VODICOM ZA USTA (RECIMO,JA KORISTIM ORAL BE)
JER ONA UBIJA SPREMATIZOIDE,,,
OVI STO KAZU DA, NEMOZE LUPAJU JER SPERMA NESME DA STIGNE U ORGANIZAM(ZATO SE KORISTI CONDOM) A
KAD STIGNE ONA MOZE DA PRODJE I KROZ USTA.
KOLIKO STE SAMO PRIMITVNI!
ZASTO VI MISLITE DA SAMO PRI SEXU MOZE DA SE ZATRUDNI??? A GDE ODE ONDA SPERMA IZ USTA?
u MOZAK??
MORAM DA IDEM,NEMOGU DA SE OBAJSNJAVAM VISE,JA ZNAM STA ZNAM A VI KAKO VAM VOLJA !!
Decko ONE, da se osigura, ima da je tera da plakne usta sonom kiselinom:)))
"Bacila je sve niz rijeku"-grupa "INDEX"
Modesti, ako pitas za Bekera, to sam negde procitala u ovdasnjim raznoraznim novinama, pre
godinu i kusur.Cini mi se da je zenska napravila plan i na prevaru olesila Bekera, pa ako novine
lazu...:))) A Beker naivan, ko francuska sobarica
Pa sad veruj zenama. Postavljacu topika, ni u dzep, kad te ja savetujem, ni u dzep:))) Nego,
jos i tri prezervativa a izmedju namazes katran ( savet oca jednom mom prijatelju kad je polazio
u svet:)))
smejte se vi - Jul 11, 2002 19:29 (*.sympatico.ca)
ali tako i je i isus rodjen - svrsio bog devici mariji u usta!
Loodilo - Jul 11, 2002 20:59 (*.t-dialin.net)
Ma da i ja se samozadovoljavala sa flasom coca-cole pa zatrudnela i rodila celu gajbu!
. - Jul 11, 2002 21:56 (*.rogers.com)
Zezajte se vi samo, ali ipak budite pazljive, obavezno ispirajte usta spermo-unistavajucom
tecnoscu. Nikad se ne zna, djavo ne spava. Moze to da zaluta nekim putem, recimo ispljunes pa
sednes na to. A nekima kiselina u zelucu, sto ovaj objasni, nije bas toliko jaka da ih unisti.
U svakom slucaju ne bacajte, iskoristite za ono gore pomenuto pakovanje za kosu.
??? - Jul 11, 2002 23:56 (*.cgocable.net)
Ma moze se ostati trudan, nego sta!!!!!!!!!!!!
Kad je sperma u ustima onda dolazi do van-matericne trudnoce!
Zar to niste znali???
D... ocekujem i komentar od Dylana posto zna puno toga o Dirty Harry-ju pa mozda moze rasvetliti i ovaj slucaj.