Vogue
Banovani korisnik
Duh bunta: +4/-7
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #330 poslato: 10.04.2008. 13:44 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +160/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #331 poslato: 10.04.2008. 14:40 » |
|
Nisam skontao da li se Dramatis šali ili ne... tek ja se uveliko slažem s onim što je ovde napisao povodom smajlija. Smajliji nisu loši ali smo mi ovde napravili loš izbor, tako da se umetanjem smajlija podiže "line-height" (ono između redova), postaje nesrazmerno... što ruži čitav tekst. Da imamo bolje smajlije (a možemo da ih dodamo, pa ako neko želi neka dostavi paket smajlija), tj. one koji će biti takvi da ne prave toliko veći "line-height", bilo bi u redu i umetnuti deset smajlija po poruci.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Duh bunta: +52/-14
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #332 poslato: 12.04.2008. 09:29 » |
|
eto vidish, razumeo si me
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
You can get all the things You never needed You can sell people crap And make them eat it
Where is our John Wayne Where is our sacred cowboys now? Where are the Indians on the hill There's no Indians left to kill
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #333 poslato: 02.05.2008. 00:03 » |
|
O, domaćice! Zavodiš red! Ako, tako i treba. Inače, ja bih da prigovorim na jednom mestu... Kad se radi o novim korisnicima koji odgovaraju sa "da", "ne", "zato" i slično, odnosno kod čitavog trećeg pravila, mislim da bi to moglo da se odnosi i na stare korisnike, kako bi se poboljšao kvalitet rasprava.
U mom ličnom razmišljanju o nekim temama često mi najpre pada na pamet kratak odgovor, upravo tipa "da", "slažem se", "ne" ili slično, ali se onda potrudim da nađem u tom komentaru sa kojim se slažem i neki momenat koji bih mogao da kritikujem, ili pak takav koji bih mogao da dogradim. Mislim da je to pravi pristup diskusijama, i to ne samo forumskim nego i van internet prostora.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +101/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #334 poslato: 02.05.2008. 00:07 » |
|
Eih domacaica i po..jos da pocnem i kolace da pecem ima da zavedem red u kuci samo tako.
Bice ispravljeno to za stare korisnike mada nekako, toliko sam vec navikla na vas da mi nije ni palo na pamet da bi bilo obavezno navesti:)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #335 poslato: 02.05.2008. 11:02 » |
|
Eh, ja kad sam video ovaj naslov pomislih da ce morella da nam odrzi par lekcija iz zivotnog bontona i lepog ponasanja, vezano za RL. To bi bila zanimljiva tema - pricati o manirima isl. A sto se tice ovoga sto je napisala lepo je sto se ponasa domacinski ( sto kaze Palma  ) jer ovaj forum vidi i kao svoj.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Duh bunta: +52/-14
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #336 poslato: 02.05.2008. 16:15 » |
|
Dzizus, koji ste vi nrdovi, zivot nazivate sa skracenicom (i to stranom!) RL. A chak tu skracenicu ne koristite ni zbog toga shto vas mrzi da pishete, nego zato shto ste je usvojili preko internerda. 1. Vredjanje na bilo kakvoj osnovi, psovanje i pretnje izbegavajte. Postovi takve sadrzine nisu dozvoljeni i bice brisani bez upozorenja.
A jel' nrd uvreda? :) 2. Offtopik je dozvoljen tu i tamo i to samo ako je makar na neki nacin povezan sa temom - trudicu se da nista ne brisem vec da takve stvari prebacim na odgovarajuce teme a vi se trudite da olaksate i sebi i meni
I jel moze da postoji offtopik na ovoj temi?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
You can get all the things You never needed You can sell people crap And make them eat it
Where is our John Wayne Where is our sacred cowboys now? Where are the Indians on the hill There's no Indians left to kill
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #337 poslato: 02.05.2008. 16:17 » |
|
1. Nrd ..zavisno do toga ko kaze i u kom kontekstu 2. Ne. Zakljucno sa ovim nema vise ovde rasprave.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #338 poslato: 03.05.2008. 02:23 » |
|
Hehe, zaključana je tema ali admini mogu da pišu i pored tog ključića! :) Inače, stvarno ne bi trebalo zagađivati ovu temu koja bi trebalo da stoji kao pravilo podforuma. Zbog toga možda da se podeli ova tema i ostatak (nepotreban oftopik, koji kreće još od moje prve poruke na ovoj temi) pošalje na Svaštaru ili Pričaonicu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #339 poslato: 03.05.2008. 02:40 » |
|
Vi zli admini! :jezik: Jest, htela sam da premestim ali ne znam sta....Truman i Dramatis su svoj off topic vec nastavili kod DRamatisa na strani..... Najlakse bi mi bilo da vas sve pobrisem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #340 poslato: 03.05.2008. 02:44 » |
|
Ja sam ranije sve te poruke koje bi trebalo brisati jednostavno prebacio bez kontrole i pregleda u temu Pričaonica (odeljak Svakodnevica)... pa kad se tamo pogleda kako izgleda tok diskusije, ispadne sve neuredno i nejasno. Ali kontam bolje i to nego da se ljudi žale da su im pobrisane poruke.
Radi kako želiš. Može i da se briše a može i da se prebaci. Bitno je dao stane ona uvodna, tvoja poruka-obaveštenje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #341 poslato: 03.05.2008. 03:03 » |
|
Izes mene plavusu, treba mi pomoc...kako da prebacim tacno na temu pricaonica ..ovde mi baca samo mogucnost da to ode na Svakodnevnicu ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #342 poslato: 03.05.2008. 03:20 » |
|
Imaš ono "merge topics", pa onda ponuda prema podforumu i temama koje oni sadrže. Pokušaj ti pa ako ne ide onda ću ja da obavim.
Idem ja sad da spavam pošto mi se oči same sklapaju, a ako se ne budeš snašla ja ću ujutro da sredim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #343 poslato: 03.05.2008. 17:58 » |
|
Hvala sto si prebacio ovo..ima li tu neki pravilnik za modove koji mogu da iscitam..mozda i shvatim hha:D
Trebala sam da stisnem "spoji teme" ili tako nesto..ali
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #344 poslato: 21.05.2008. 21:02 » |
|
Hteo sam da napišem nešto na temu "šta vam se ne dopada na forumu" ali sada primećujem da te teme nigde nema. Zna li itko šta je sa njom urađeno, gde se nalazi i slično?
I, dajte, ljudi, malo se opustite (ovo važi za baš starije članove koji u poslednje vreme baš slabo pišu), i raspišite. Na drugim forumima, daleko slabijeg kvaliteta, dosta se piše i popularizuju se daleko više nego mi. Ne sme to da se dozvoli.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|