|
strangelove
Gost
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 26.09.2006. 05:05 » |
|
Pa dobro, kakvi ste u krevetu? Koja vam je omiljena poza? Ja volim tzv large ladies, otpozadi, a vi? Ne secam se kreveta. Samo sto, neke stolice pored nas i kroz izmaglicu prisecem se i one sprave ( kako se zvashe?) ona daska za peglanje... Mislim da to zovu studentski zivot
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 26.09.2006. 12:38 » |
|
Meni je seks za vreme studiranja prosto nezamisliv.... Pa valjda studenti treba da troše energiju na učenje i samousavršavanje. Prvo školovaje pa sex, molim lepo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
|
|
|
Nicolas Berihon
Nazionalist

Duh bunta: +4/-4
Van mreže
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 26.09.2006. 16:24 » |
|
Meni je seks za vreme studiranja prosto nezamisliv.... Pa valjda studenti treba da troše energiju na učenje i samousavršavanje. Prvo školovaje pa sex, molim lepo... Da, ali sex nije trošenje energije .... ti si verovatno mislio na teški fizički rad ... ili pod time misliš isto ....  :idea: 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 27.09.2006. 00:22 » |
|
Pa dobro, kakvi ste u krevetu? Koja vam je omiljena poza? Ja volim tzv large ladies, otpozadi, a vi? Volim tvrdo, sadisticke varijante, bicheve ( :twisted: ), povlacenje za kosu, itd.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sAngiE
Gost
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 27.09.2006. 09:14 » |
|
Gledajuci vase postove pocecu da volim devojke u krevetu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 27.09.2006. 10:00 » |
|
Gledajuci vase postove pocecu da volim devojke u krevetu! Mogu da ti prosledim neke kontakte ako te to zanima.... Ove ovdašnje bi rado dočekale neku promenu. Jadan je lezbejski život u Beogradu. Mogu misliti kakav je u Nišu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 27.09.2006. 10:02 » |
|
Meni je seks za vreme studiranja prosto nezamisliv.... Pa valjda studenti treba da troše energiju na učenje i samousavršavanje. Prvo školovaje pa sex, molim lepo... Da, ali sex nije trošenje energije .... ti si verovatno mislio na teški fizički rad ... ili pod time misliš isto ....  :idea:  Pazi, žene koje ja preferiram treba nadjačati. Treba snage, nije lako. To rvanje iziskuje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sAngiE
Gost
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 27.09.2006. 10:03 » |
|
Nikakav Stojane! Odem na jednu zurku Lambde i potpuno se razocaram... znas ono, kao kad ocekujes da u sexy shopu radi neka riba sa podvezicama a izadje neka skljokana devojka, potpuno unsexy... Neke krsne me tada startovale - mislim da su bile vise tvoj tip :twisted: 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 27.09.2006. 11:01 » |
|
Koje ti preferiraš, bučice ili famice?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sAngiE
Gost
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 27.09.2006. 15:50 » |
|
Famice... tu se nismo nasle (ove iz Lambde i ja...) :(
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 27.09.2006. 15:55 » |
|
Famice... tu se nismo nasle (ove iz Lambde i ja...) :( čekaj, kako se niste našle? I ti i one ste 'famice pa ste se podžapale ili kako? Nemam baš jasnu predstavu o čemu se tu zapravo radi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sAngiE
Gost
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 27.09.2006. 16:15 » |
|
Ja sam vise za famice, a one sve do jedne bucice... pa je nastao problem kada su sve krenule na mene... nije to do straha nego ukusa... kako da odbijes bucicu, a da te ne...  opali?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 28.09.2006. 11:10 » |
|
Pa da, bučice su baš bučaste... ja sam par puta navraćao u "Klupče". Morao sam da se izjasnim kao gej da bi me buč na vratima pustio da udjem. Tu sam se osećao kao ontološki višak. Upoznao sam par lepih famica i malo prodiskutovao sa njima, zanimalo me kako su postale lezbejke, a onda čisto da me ne provale, porazgovarao sam i sa jednom bučicom. Veoma temperamentne persone. Nakon toga sam u svakoj ženi tražio lezbejku. Moje samopouzdanje je bilo ozbiljno uzdrmano. Osećao sam se nekako bespomoćan. Shvatio sam da su muškarci suštinska smetnja i da bi ovaj svet drugačije izgledao kada bi žene mogle da se razmnožavaju bez upliva muškaraca.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
sAngiE
Gost
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 28.09.2006. 11:31 » |
|
Pa da, bučice su baš bučaste... ja sam par puta navraćao u "Klupče". Morao sam da se izjasnim kao gej da bi me buč na vratima pustio da udjem. Tu sam se osećao kao ontološki višak. Upoznao sam par lepih famica i malo prodiskutovao sa njima, zanimalo me kako su postale lezbejke, a onda čisto da me ne provale, porazgovarao sam i sa jednom bučicom. Veoma temperamentne persone. Nakon toga sam u svakoj ženi tražio lezbejku. Moje samopouzdanje je bilo ozbiljno uzdrmano. Osećao sam se nekako bespomoćan. Shvatio sam da su muškarci suštinska smetnja i da bi ovaj svet drugačije izgledao kada bi žene mogle da se razmnožavaju bez upliva muškaraca.  Stojane, ti si jedan svestran, a povrh svega inteligentan covek! :arrow: Potpuno se slazem sa boldovanom konstatacijom.... A inace, sta si saznao od Famica tamo? :idea:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 28.09.2006. 12:26 » |
|
Svestran? Pa, bolje svestran nego svenastran.....
A šta sam to lepo saznao od famica? Kao prvo, sve su one postale lezbejke, nije se nijedna rodila kao takva. A postale su tako što su se zaljubile u drugu devojku. Srcem su se okrenule ka ženama a ne strašću. Onda je došla i ta vrsta strasti, na neki način... Bučica je pak izjavila da su je oduvek privlačile žene. Naravno, ne bih da generalizujem, ali to mi je rečeno.
Uglavnom, većina njih tamo bile su u nekoj vrsti seksualne tranzicije, tj biseksualne. Imaju veze sa muškarcima, neke su udate (govorim o famicama), ali vole tu vikend varijantu za žensko-na-žensko kombinaciju. Nisu sve povezane sa feminističkom idelogijom, što me je prijatno iznenadilo. Sagledavajući ih van okvira gej aktivizma i feminizma otkrio sam da deluju normalno, opušteno i na neki način superiorno. Razbio sam predrasudu o ružnim, muškobanjim lezbejkama, što ne znači da nema takvih.
Bučica je s druge strane sva bila u fazonu aktivizma i ugroženosti svoje vrste, što kod famica nisam primetio. One se nisu osećale ugroženim. Bile su srećne što su se našle. Uostalom, tamo sam primetio čudnu podelu izmedju odabira partnerki. Bučica sa bučicom, famica sa famicom. Verovatno famice radije biraju ženstvene žene a ne muškobanjaste. Bučice strogo gej, famice mahom biseksualne. Ima i onih izmedju, ali nisam imao prilike da porazgovaram sa nekom od njih.
I tako.... idu dani....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|