Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +162/-101
Na mreži
|
 |
« poslato: 01.06.2007. 17:23 » |
|
Kako biste reagovali na pretnju da će vas neko prebiti? Ili ako bi vas neko prebio, da li biste razmišljali o tome da uzvratite? Psihologija agresivnih sirovina je takva da misle kako će onaj koga budu pretukli da se uplaši i tako skloni u rupu, da neće izlaziti, niti pokušati da uzvrati. Oni misle da bi to prebijanje trebalo da znači nešto kao: Evo, sad si video da si slabiji, nadalje ima da ćutiš i da se pokoravaš!
Mislim da je ovo važno pitanje, pogotovo u savremenom svetu divljaka kada intelektualac ne može da dela a da ne izazove reakciju retardirane i sirove većine. Ona ne ume da se verbalno sukobljava, već primenjuje silu i suprotstavlja se sirovom snagom, onim po čemu je jedino i sposobna. No, intelektualac ne može da čeka ili da nastavi da čini kako je činio, ukoliko pravosuđe nema kvalitetan odgovor na incident/napad. On mora da uzvrati, po mom mišljenju, na isti način kao što se i sa njim postupilo, dakle, snagom i fizičkim sukobom.
Ključni problem je u pravosuđu koje kaže da se za prebijanje i nanošenje lakših telesnih povreda dobija kazna zatvora od par do mesec dana, nakon čega ovaj može da izađe i opet prebije bilo koga iz čiste zabave, te opte zaglaviti samo onoliko u KPD. No, kako biste vi reagovali kad bi vas neko pretukao ili tek zapretio?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
!
Gradjanin
Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 01.06.2007. 22:18 » |
|
Da li tebi neko preti ?
:oprost:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pera
Gradjanin
Duh bunta: +1/-1
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 01.06.2007. 23:12 » |
|
Izdajnice nemoj da se ljutis,al kom ces ti da uzvratis.delujes mi mnogo mlitavo bre... osetjam da nemozes 20 kg da dignes
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Duh bunta: +53/-51
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 02.06.2007. 00:08 » |
|
:sumnjalo: Cim zamirise na obracun odmah se javljaju "dusebriznici" koji do tada samo iz mraka posmatraju da nije izvaljen neki antipatriotizam na forumu. Elem, dobro je da se razmisli vredi li zbog budale da zaglavis u zatvor na nekoliko godina. Racunam da bi upotrebio neko oruzje, jer nemas snagu kojom bi nekog tukao. Ja ne bih nikad dozvolio da nekoliko godina budem odsecen od sveta zbog nekog idiota, pa i kad bi mi se desilo to o cemu pricas (mada je skoro nemoguce). Jedino da se oslonis na policiju ili da gonis na sud budalu, pa da ispravljas krivosudje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DaXa
Gradjanin
Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 12.07.2007. 01:15 » |
|
U razgovoru sa tim divljakom(citiram) kad on vidi da ne mozhe dati odgovor na neko pitanje ili mu se ne svidjaju tvoji stavovi a ne mozhe da diskutuje sa tobom o njima on BIJE! Imao sam problema sa mnogim "divljacima" i i dalje ih imam. Ali to me nimalo ne obeshrabruje. Niti se povlachim u neku rupu stavishe. To korishcenje snage podseca me na seriju emisija "Opstanak"(prikazivala se ranije na TV BK) i josh mnoge serijale o zhivotinjama i njihovom zhivotu. A na to da li treba odgovoriti istom merom moj odgovor je NE. Pustite ga da se sladi tom njegovom "pobedom".
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Duh bunta: +53/-51
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 12.07.2007. 01:27 » |
|
Baš su juče kolege iz Inicijative mladih popile batine jer su lepili plakate "Mladića u Hag". Maltretirali su ih i tukli mladi i matori fašisti koji su se tek slučajno zatekli na tim mestima. Kako je trebalo da reaguju? Da puste da ih ovi pretuku? Ne. Doduše, ukoliko bi fašisti bili u velikoj većini, tu pomoći ne bi bilo. No, ukoliko bi građanin ostao živ, a pravosuđe ne funkcioniše (policija ne hapsi fašiste, čak ih glorifikuje), mislim da je rešenje u nošnji pištolja. Oružje koje uvek može da presudi. A životinje koje napadaju milina je poslati na bolji svet.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Na mreži
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 12.07.2007. 16:08 » |
|
Rešenje je u insistiranju na tome da se donesu zakoni koji će strože osuđivati i kažnjavati siledžiju, fašistu i sve one koji su bez pameti, a to ispoljavaju sirovom snagom i fizičkim obračunom. Te zakone trenutno u Srbiji nije moguće doneti jer je biračko telo upravo sastavljeno u najvećem broju od tih istih siledžija. Da bi se vladajuće stranke, odnosno ljudi koji ih u Skupštini predstavljaju, osudile da se tako suoče sa problemom divljaštva u ovoj zemlji, bilo bi potrebno da žrtvuju dobar deo svog biračkog tela. To još i ima smisla sada, pošto su izbori bili u ovoj godini, ali kako vreme bude odmicalo opet će početi sa spekulacijama o tome da zadovolje ukuse svojih divljaka/birača. Poslanici će tako biti sve dalje od pameti, i sve sličniji divljacima koji ih biraju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 12.07.2007. 16:24 » |
|
Rešenje je, imati kintu.... kao ja recimo..... da platiš neku mafiju da razbije tog M.A.J.M.U.N.A. koji ti preti....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Na mreži
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 12.07.2007. 16:27 » |
|
To sam i ja mislio. Ali kao što rekoh u uvodnom postu na ovoj temi, taj majmun bi lako otkrio ko je unajmio ljude (ili bar pretpostavio i bio u pravu), i onda bi se sigurno revanširao. Inače, ja sam i mislio da unajmim ljude, da ih platim nešto malo (pošto nisu profesionalci, i tuku iz ljubavi prema tuči, a opet nisu majmuni), ali se setih da revanširanje mora da usledi. I zbog toga što bi takav revanš usledio, ja ne bi trebalo da uopšte ulazim u taj začarani krug. Razlog: Zato što više vredim od te budale sa kojim bih se u to kolo uhvatio.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 12.07.2007. 16:37 » |
|
Zapravo imam rešenje za taj problem ali nije za javnost.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 12.07.2007. 19:48 » |
|
Ja imam dva rešenja za taj problem ali nisu za javnost
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mrzim svoj mobilni telefon.
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 13.07.2007. 00:39 » |
|
Ja imam osam resenja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Na mreži
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 20.07.2007. 01:40 » |
|
Mislim da bih u ovom trenutku, u ovakvom raspoloženju, fašistu pojeo za večeru. Živog.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|