modesty
Nazionalist
Duh bunta: +29/-16
Van mreže
Pol: 
|
 |
« poslato: 17.08.2007. 14:26 » |
|
Zbog cega muskarci ne idu redovno na preglede? Kao sto zene idu kod ginekologa, muskarci bi trebalo malo redovnije da odu na pregled penoskopom. Muskarci vrlo redovno mogu biti prenosioci raznih polnih bolesti, a vecina i dalje, sto je zastrasujuce, odbija da koristi kondom. Zasto je to tako? Trebalo bi malo osvestiti muski deo populacije po ovom pitanju. Sex bez kondoma nije naivan, ni malo... moram priznati da i ima i zena koje zanemaruju svoje zdravlje ne iduci na kontrole , redovne, a ne shvataju da su kontrole uz mere opreza i vodjenje racuna jedina prevencija za opake polne bolesti, a da ne pricamo o hivu... Ukoliko se vec i neko zarazi hivom, na primer, strasno je koliko su ljudi jos uvek nedovoljno informisani o istom i diskriminisu zarazene, sto je nehumano... Vas stav?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Love is wisdom of fools and folly of wise...
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Duh bunta: +53/-51
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 17.08.2007. 14:37 » |
|
Sa zadovoljstvom idem na preglede, iskljucivo iz razloga sto sam ponosan na svog "drugara". 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 17.08.2007. 15:20 » |
|
I mogao sam da pretpostavim.
Ne idem na preglede, nema potrebe, haha.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
DaXa
Gradjanin
Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 17.08.2007. 20:55 » |
|
Zhenski polni organ je podlozhniji infekcijama, bolestima pa je i logichno da one odlaze chesce na preglede. Ja nikad nisam bio na preglede takve vrste, iako su moji doktori. Ne vidim shto? Iskreno recheno nisam video ni da devojke chesto odlaze na te preglede polnih organa. Dojke da, ali ovoga ne. Uostalom ovde te doktori uglavnom upute na neke njihove privatne klinike i uzme nekoliko hiljada za obichan pogled na to, da ne govorimo o kakvoj terapiji. Uvek sam za otvaranje svesti o zdravlju, ali ovde to nije praktichno, isplativo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
Odradek
Gradjanin
Duh bunta: +38/-7
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pax in domus
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 18.08.2007. 03:02 » |
|
Draga modesty, ti izgleda nisi dovoljno upucena u neke stvari. Kada vec tako mudro zboris, da li znas mozda kako izgleda uzimanje uzorka ako postoji sumnja da je muskarac zarazen npr. hladmidijom? Ako ne znas, ja cu ti reci. Sam uzorak je deo tkiva pri korenu penisa, a da bi se do njega doslo, kroz taj velicanstveni i ponositi organ se gura vrlo neprijatna alatka ciji je vrh specijalizovan za taj posao. Kako bih opisao bol prilikom koju dozivljava muskarac prilikom tog procesa, reci cu samo da tada ne samo da se (da 'prostite) usere, nego i na nos izbaci cokoladicu koju je pojeo kada mu je bilo 5 godina. Naravno, sada ces ti reci da se i u zenski organ guraju svakakvi aparati, ali, ta rupica je i predvidjena prirodom da prima razne stvari, pocevsi od normalnog penisa, pa do dzinovskog palamandera od pola metra. @DaXa Vagina i oko su jedini organi koji se sami ciste...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
|
|
|
Anita
Gradjanin
Duh bunta: +3/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 19.08.2007. 21:09 » |
|
Zhenski polni organ je podlozhniji infekcijama, bolestima pa je i logichno da one odlaze chesce na preglede. Ja nikad nisam bio na preglede takve vrste, iako su moji doktori. Ne vidim shto? Iskreno recheno nisam video ni da devojke chesto odlaze na te preglede polnih organa. Dojke da, ali ovoga ne.
????? :zaboga:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 20.08.2007. 13:02 » |
|
Draga modesty, ti izgleda nisi dovoljno upucena ..................do dzinovskog palamandera od pola metra.
Oh čoveče!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
modesty
Nazionalist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 22.08.2007. 12:20 » |
|
Zhenski polni organ je podlozhniji infekcijama, bolestima pa je i logichno da one odlaze chesce na preglede. Ja nikad nisam bio na preglede takve vrste, iako su moji doktori. Ne vidim shto? Iskreno recheno nisam video ni da devojke chesto odlaze na te preglede polnih organa. Dojke da, ali ovoga ne. Uostalom ovde te doktori uglavnom upute na neke njihove privatne klinike i uzme nekoliko hiljada za obichan pogled na to, da ne govorimo o kakvoj terapiji. Uvek sam za otvaranje svesti o zdravlju, ali ovde to nije praktichno, isplativo.
Ma daj, molim te... Ako je ovo stav doktorskog deteta, ja ne znam kuda mi idemo... Danas sam videla prilog na TV-u koji govori o tome da svaka treca adolescentkinja ima hlamidiju... To vama stvarno nije alarmantno? Ako se ne leci moze izazvati sterilitet, a kondilomi koje svi mogu dobiti, cak i male devojcice, prilikom kupanja na bazenu, na primer mogu od sto virusa da sadrze 4-5 malignih... E, pa sada razmislite sta je vise isplativo? Kako to uopste moze da bude isplativo ili neisplativo? Naravno da se isplati pregled, pa makar ga i doslovno morao platiti!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DaXa
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 23.08.2007. 02:23 » |
|
Ja nisam chuo da mushkarci imaju oblik te hlamidije. Argh da me pogreshno ne shvatish ne smatram ja tu su mushkarci uzvishena rasa itd... Bla bla... Nego kazhem neshto sto je istinito. I ovo podlozhnije nisam chuo od mojih, vec od nekog primarijusa u Tirshovoj, prilikom lechenja mog jadnog bubrega... Zato molim te dokazhi suprotno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
modesty
Nazionalist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 23.08.2007. 12:09 » |
|
Daxo, ne moraju muskarci imati identican virus, ali mogu biti prenosioci! Poenta nije da se dokaze mogu li muskarci imati hlamidiju ili ne, mada, iskreno, nisam ni ja cula da je imao neki muskarac; zlatno pravilo je, prilikom odnosa kondom, kondom, kondom! Pregledi su takodje zlatno pravilo za ocuvanje zdravlja... Evo, jos jedan primer cu navesti- zene mogu imati ciste unutar vagine i te ciste ponekad mogu imati malignu sadrzinu... to nije ni malo naivno... zbog toga se redovno ide na preglede... Uostalom, ko planira potomstvo jednog dana, trebalo bi da vodi racuna o svom zdravlju...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DaXa
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 24.08.2007. 00:35 » |
|
Oh, modesty. Nisam ni rekao da mushkarci ne mogu biti prenosioci, ili bilo shta slichno tome, rekao sam samo da se kod mushkaraca redje pojavljuju te iste, bolesti polne, strah i trepet, nas zavisnih od tih polnih udova. Ovo sam rekao jer sam mislio da prozivash mene kao mushkaraca i da me smatrash generalno za neodgovornu osobu po tom pitanju, te sam hteo da te ispravim, mushkarci sa razlogom idu manje na preglede, ne zato sto ih mrzi, a devojke su podlozhnije polnim bolestima, te idu ceshce. Inache svest gradjana o zdravlju nije nikakva tako da ni jedni ni drugi ne idu na te kontrole, i za to ne krivim samo gradjane, ti korumpirani doktori nece vam pomoci nego ce vas uputiti na koju privatnu kliniku[pozheljno je njihovu], gde ce vam za obichan pregled uzeti chitavo malo bogatstvo. Eto toliko, i zhelio bih se izvinit ako sam izneo ishta sto se ticalo kakve teorije o mushkarcima kao uzvishenijem bicu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
modesty
Nazionalist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 24.08.2007. 00:56 » |
|
Oh Daxo, pa ti si pravi gentleman... Gospodo, ugledajte se na Daxu i Bizona i ocuvajte svoje, kao i zdravlje svojih partnerki 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|