Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Okultizam, ezoterija, mistika  (Pročitano 7062 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
asophos
Gradjanin
*

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #45 poslato: 26.12.2007. 12:26 »

mah, ti bakutaneri znaju biti dosta zajebani...pričala mi majka kako su meni kad sam se rodio bili u kući neke žene, moja naivna baba ih pustila, rekle da su mamine prijateljice, pa su lutale po kući dok mi roditelja nije bilo i bacali čini na mene...pa sam bio bolestan, dok...dok...valjda je išla majka kod nekog vrača, šta li, da on to popravi, i ne sećam se kako se priča završava - iako sam siguran da su te čini i dalje na meni, jer mi život sranje  Zvrko

al, što se tiče magije i toga, meni su najbolji masoni i O.T.O., kud te nauče svačemu, prođeš sve te ceremonije inicijacije i svega toga, a onda te lepo smeste u neku direktorsku fotelju i ništa ne radiš celoga života, samo primaš pare i nosiš kravate na kockice...ja bih s njima  :(  Zvrko 
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: 26.12.2007. 15:37 »

al, što se tiče magije i toga, meni su najbolji masoni i O.T.O., kud te nauče svačemu, prođeš sve te ceremonije inicijacije i svega toga, a onda te lepo smeste u neku direktorsku fotelju i ništa ne radiš celoga života, samo primaš pare i nosiš kravate na kockice...ja bih s njima  :(  Zvrko 

Jes' jes'... Nemoj da se pališ na njihov PR....
Sačuvana

peMzije mladima!
asophos
Gradjanin
*

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #47 poslato: 26.12.2007. 16:27 »

ma zezam se...jedne poznanice otac je bio u O.T.O.-u...čovek vrisnio s njima, doduše, zna dosta stvari, generalno, al se odvojio i postao slobodni strelac...bolje je tako  osmeh
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: 28.12.2007. 12:43 »

Moja pokojna baba bila je Zlatnoj zori sve dok je moj deda komunista nije učlanio u Savez komunista. Nakon toga je postala slobodni strelac...  Zvrko
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #49 poslato: 28.12.2007. 17:01 »

Moja pokojna baba bila je Zlatnoj zori sve dok je moj deda komunista nije učlanio u Savez komunista. Nakon toga je postala slobodni strelac...  Zvrko

I koja je njena tajna?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: 30.12.2007. 16:18 »

Da to znam bio bih Baba, Stojan-Baba... Zvrko
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #51 poslato: 30.12.2007. 16:47 »

Da to znam bio bih Baba, Stojan-Baba... Zvrko

Pa sto je nisi pitao pre nego sto je umrla? Sto si metiljav... :ljut2: No, da ova tema ne bi isla u tom zajebantskom stilu evo pozivam te da sa nama podelis joj neka misticarska, okultna znanja. Po tvom izboru, a mi cemo da budemo dobri djaci...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #52 poslato: 05.01.2008. 19:37 »

Ezoterija, okultno i mistika..odlican nacin da se zaludis i probudalis, posebno ako si maloletan...
Ja sam ostala na vrsnom poznavanju paganizma i Elder Futhark runa...dalje ne smem...previse sam nestabilna  :jezik:
Jel Lvzifer aka Mladen jos uvek postuje ovde..ne vidjam ga...
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #53 poslato: 05.01.2008. 19:39 »

Ne pise vise. Inace, mozda je neko od toga pobudalio, ali ezoterija nije za decu i salabajzere...
Sačuvana

Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #54 poslato: 05.01.2008. 19:43 »

Na to sam i mislila osmeh
Cesto ljudi pridju svemu tome nepripremljeni..
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: 08.01.2008. 10:18 »

Ezoterija, okultno i mistika..odlican nacin da se zaludis i probudalis, posebno ako si maloletan...

Pobudale i ovi matori, a kamo li balavci....

Ja sam ostala na vrsnom poznavanju paganizma i Elder Futhark runa...dalje ne smem...previse sam nestabilna  :jezik:

Nego, hajde budi dobra pa mi napiši nešto o onom runskom "alfabetu" sa 16 članova. Negde sam u literaturi našao da se pominje i tako nešto ali bi me zanimalo nešto više o tome, neke korespodencije u mitovima i sl. Da, baš taj "špil" od 16 runa.  Mislim, lako je zamisliti neki alfabet sa 21, 22, 24 pa sve do 50 slova/glifova, ali sistem sa 16 članova bi svakako bio jako rudimentaran. Unapred pohvalan.
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #56 poslato: 27.02.2008. 14:00 »

Citam neke knjizice od Dena Brauna pa me podstaklo da vas priupitam - sta mislite, je l on cista komercijala i zloupotreba ili je kroz te knjige izrekao i neke tacne stvari? Nadam se da ne skrnavim ovu temu pominjanjem tako komercijalnog autora...
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: 27.02.2008. 14:04 »

Još jednom pomeni dena-kretena i dobićeš minus!  :ljut2:
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #58 poslato: 27.02.2008. 14:05 »

Još jednom pomeni dena-kretena i dobićeš minus!  :ljut2:

Uz rizik da dobijem minus trazim da mi detaljnije obrazlozis da bih naucio nesto...Mislim, ja te knjizice citam vise kao razbibrigu, da ubijem vreme...
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: 27.02.2008. 14:23 »

S gnušanjem odbijam da komentarišem Brauna! nene
Sačuvana

peMzije mladima!
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj