U ime toga, želim svetu obelodaniti šta se zapravo desilo toga dana i zašto je prekinuto divno prijateljstvo izmadju mene i gospodina Djoleta, koji se svo ovo vreme durio i pokazivao očigledne znake infantilnog ponašanja.
Slažem se s tim da se infantilno ponašao, Deb.
Zanima me, gospodo, DA LI BISTE VI MOGLI DA SE POSVADJATE SA NEKIM TAKO ZNAČAJNIM, kao ja, ZBOG PARTIJE NALJUTI SE ČOVEČE –a?
DA LI STE SE NEKAD POSVADJALI SA NEKIM ZBOG NALJUTI SE ČOVEČE-a? (uticaj – Modesti)]
Trebalo mi je malo da skontam ovo sa Modesty, ali sleglo se. A da li bih se posvađao s tobom, "malo leteće prasence", mislim da ne bih, ali je jako interesantno zadirkivati te.

Kao i svakoga dana, ja i gospodin Djole smo vodili opušteni razgovor o ničemu, kada mi pade na pamet da bismo mogli da ukrstimo koplja u partiji naljuti se čoveče-a.
Kulturan čovek kaže prvo ime onog drugog, pa onda sopstveno (gospodin Đole i ja), a ovako kako to reče Prasence... govore samo bogovi.
Pozvasmo i gospodina K. koji je takodje sa radošću pristao.
Meni se čini da si me nečim ucenilo, pa sam pristao. Ja pristajem uz volju drugog samo uz ucene.
Bilo mi je milo i kada me neko pojede jer to je i bio cilj igre.
(Ne, bolje da ćutim.)
Gospodin K. je ostao da igra sam sa sobom
Ponosan sam na tu reakciju. A u ovom tvom opisu, Buc, izgleda sjajno.