Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: O debilima  (Pročitano 11125 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #15 poslato: 25.07.2007. 00:52 »

Eh, dobro, nisam baš rek'o "debilu", verovatno sam rek'o "retardacijo" ili tako nešto. Nego, generalno juče je svaki prodavac u knjižarama koje smo obišli bio toliki idiot da ne znam kako bih nekog odvojio. Možda ona baba koja je jela burek (je li burek bio?) pored kase, i kad si pitao za Markiza de Sada i Apolinera nisu znali ni šta je to, a kamo li da odgovore na pitanje "Imate li šta slično?"

Trebalo bi tako ići češće po knjižarama, tek da bi se primetilo kakve to zapošljavaju kao prodavce knjiga.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #16 poslato: 25.07.2007. 00:56 »

Dobro, to je to otprilike.

Danas sam bio u Nolitu. Prodavacica nije znala ko je Harms kada sam pitao ima li sta od njega. Odmah posle toga je pocela da prica: "Ali imas ovde Isidoru Bjelicu...", i tako to.
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #17 poslato: 25.07.2007. 09:18 »

Kada bi mi neko rekao da sam debil iz tog razloga na licu mesta bih ga nokautirao.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 25.07.2007. 13:39 »

Sačuvana

peMzije mladima!
Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 25.07.2007. 13:59 »

Da, da daaaa. Legendarna slika. Posebno bitna u mom zivotu.

Znate, u jednoj mojoj pesmi ima stih "Kurac! U auspuhuuu... aaaa...". Kad sam napisao i snimio tu pesmu moja sestra je nasla ovu sliku i pokazala mi je. Bilo je urnebesno. Rino zna tacno o cemu govorim.
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +84/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #20 poslato: 25.07.2007. 14:44 »

Da! Znam!
*pomahnitalo mashem papirom na kojoj je tekst pomenute pesme, dok mi ochi ludachki sijaju
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
GagaMil
Gradjanin
*

Duh bunta: +2/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

:D

« Odgovor #21 poslato: 25.07.2007. 16:11 »

Jednoj izuzetno zgodnoj, ali izuzetno glupoj devojci rekli su: "Jelena, ti si corava i glupa!"
"Nisam ja corava!"
Sačuvana

What's amazing is when you can feel your life going somewhere. Like, your life just figured out how to get good. Like, that second.
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #22 poslato: 25.07.2007. 16:31 »

Izmishljotina says (1:27 AM):
pa shta sad ovo treba da znachi.......
boris_koncar says (1:27 AM):
s li ti na jos kojem serveru
boris_koncar says (1:27 AM):
sem ovoga
boris_koncar says (1:28 AM):
moj burazer
boris_koncarsays (1:28 AM):
 na jos 5-6 servera
Izmishljotina says (1:29 AM):
ZNACHI TO JE, CHEKAJ, JEL SERVER KAO, ISTA IGRICA SAMO KAO, LEJJ, CHEK, gle, moj drugar -- (koga mrzim iz dubine dushe) SE REGISTROVAO TAMO I JA GA NIKAKO NE MOGU NADJEM NA SRCH JEL TO ZATO SHTO JE NA DRUGI SERVER?
boris_koncar says (1:29 AM):
moguce
boris_koncar says (1:29 AM):
imas i nase server
Izmishljotina says (1:29 AM):
jao debil...............
Izmishljotina says (1:30 AM):
ne mozh napravimo klan zbog njegovu glupos
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
modesty
Nazionalist
*

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 26.07.2007. 16:05 »

U julu sam radila u jednoj pekarici, sa jos par devojaka. Novopecena radnica mi je pricala jednom prilikom o delotvornosti uvinog caja i u jednom momentu, kaze ona: "...odlican je za sve, za stomak, za sve, za besiku, a ima i za druge organizme...", ovo je vise primer neobrazovanja... Nije losa devojka...

Ah, da... Isla sam skoro u KST, beogradski cool klub u koji idem i veceras... Veceras ce mi biti drugi put da ga posecujem, idem na "Insomnia night"... Sve u svemu, prosli put sam otisla u belim mokasinicama, kratkoj beloj suknjici, majicici uz telo i imala sam veliku lakovanu crvenu torbu... Prilicno sam odudarala, ali bilo je vece 80-ih... Doslo je dosta punkera, rokera, ali mislim doslovno, kao Monarh, npr. noseci majice Metalike, Nirvane... Nema veze, nije mi smetalo, dobro sam se provela... Pitala sam u jednom momentu nekog momka: "Izvini, gde se nalazi toalet?", na sta me je belo pogledao i pitao: "Sta, sta si me pitala?", a ja kao ponovo: "Izvini, toalet... da li znas gde je?"; on ce meni : "Toalet... haha, mi to ovde zovemo RUPA ZA SRANJE". Valjala sam se od smeha i u ovom slucaju bismo oboje mogli da budemo debili, ali s obzirom na mesto, debil sam ja  osmeh Veceras je punk vece, uz primese elektronike... bice DJ, pustace i Prodigy... Vodim jednu devojku iz Budimpeste, idemo zajedno na fitness, pa je ovde da malo poboljsa srpski... Bice nam ludo...  Ko je u BG-u, moze da nam se pridruzi...
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 27.07.2007. 01:34 »

Sve u svemu, prosli put sam otisla u belim mokasinicama, kratkoj beloj suknjici, majicici uz telo i imala sam veliku lakovanu crvenu torbu...

Obavezno da se slikas sledeci put kad se tako budes obukla. I da postujes sliku na forum. Hvala.

Doslo je dosta punkera, rokera, ali mislim doslovno, kao Monarh, npr. noseci majice Metalike, Nirvane...

Ne nosim ja majice Metalike. To je samo za po kuci.

Pitala sam u jednom momentu nekog momka: "Izvini, gde se nalazi toalet?", na sta me je belo pogledao i pitao: "Sta, sta si me pitala?", a ja kao ponovo: "Izvini, toalet... da li znas gde je?"; on ce meni : "Toalet... haha, mi to ovde zovemo RUPA ZA SRANJE". Valjala sam se od smeha

Pffffffff
Sačuvana

modesty
Nazionalist
*

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 27.07.2007. 11:28 »

Cool ti je izdanje "Za po kuci"... slatki su mi rokeri i punkeri   osmeh
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Monarch
Opšti urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 27.07.2007. 11:47 »

Meni nisu jer su prljavi i smrde. A vecina nije bas nesto narocito pametna.

(:
Sačuvana

Twisted Into Form
Gradjanin
*

Duh bunta: +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 29.07.2007. 23:32 »

Meni su cak i smesni debili koji se, na primer, odusevljavaju trivijalnim madjionicarskim trikovima. Madjionicar izvede nekakav trik sa maramom ili kartama, a debil se odusevljava i vice "To je cudo!" kao da je ko zna sta uradio. Kao moj otac malopre.
Sačuvana

Uroboric Forms
Eon_Blanc
Gradjanin
*

Duh bunta: +18/-2
Van mreže Van mreže

Dance puppets, dance!>:)

« Odgovor #28 poslato: 30.07.2007. 17:46 »

sjetih se gluposti iz perioda kad je ljudima najvaznija muzika... :) dva debila komuniciraju.cura je nosila pentagram oko vrata...druga cura, koja je 'slusala' metal , znajuci da doticna ne slusa isto, a je li, ima pentagram oko vrata(hmm:) kaze:' Vidji ovu molim te, nosi pentagram a nije cula ni za Burzum, sad cu da je pitam zasto ga nosi!' I pita je ona, a ova teatralno , unoseci se svim bicem u to , uzima pentagram i govori: ''Ja ovo slusam od petog osnovne!"  haha, sta ... slusa pentagram , hmmm, dobar bend,... ili mozda metalna stvarcica sapuce stvari pa je ona slusa...nisam bas shvatila, ali je debilno uzeti privjezak i reci da ga slusas od petog osnovne. Slatko :)

ili ovo, ucimo istoriju muzike, par drugara iz odjeljenja , i ucimo o obliku koncerta grossa... i ja sad citam i pomenem koncerto grosso, a drug ce: Ko je taj lik?..:)
da bude gore , dolazi nam jos jedan drug , kome ispricamo sto se desilo, a on smijuci se kaze : Pa dobro, ne mogu ni ja sba ta imena da popamtim... :)
Sačuvana

"Ko nista ne zna, nista ne voli.
Ko ne umije, nista ne razumije.
Ko nista ne razumije, bezvrijedan je.
Onaj koji poima, taj i voli.
Vise se voli ono o cemu se vise i zna."
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #29 poslato: 30.07.2007. 18:10 »

sjetih se gluposti iz perioda kad je ljudima najvaznija muzika... :) dva debila komuniciraju.cura je nosila pentagram oko vrata...druga cura, koja je 'slusala' metal , znajuci da doticna ne slusa isto, a je li, ima pentagram oko vrata(hmm:) kaze:' Vidji ovu molim te, nosi pentagram a nije cula ni za Burzum, sad cu da je pitam zasto ga nosi!' I pita je ona, a ova teatralno , unoseci se svim bicem u to , uzima pentagram i govori: ''Ja ovo slusam od petog osnovne!"

moje ruke nisu dovoljno uzvišene da izraze svo divljenje koje osećam prema Vama, posle ovih reči...
ovo je tako uzvišeno.... ovo što citirah... da.... ne umem... ne umem to iskazati... ne znam gde prvo staviti prst... odakle početi...
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: