Stranice: [1] 2 3 ... 8   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: O debilima  (Pročitano 8873 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Monarch
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« poslato: 23.05.2007. 23:27 »

Sedimo sinoc drugar, jedna drugarica i ja na nekim stepenicama, u zabacenom delu grada. Prica ta drugarica kako ima ispit iz etike sutra (tj. danas), kada u tom trenutku prilaze neka dva apsolutna debila i traze cigaru. Jedan uzima cigaru od drugara a drugi zapocinje razgovor sa nama.

Debil: Sta ima, a?
Ja: Evo, imamo sutra ispit iz etike, pa se preslisavamo.
Debil: ?? Je l' vi idete u muzicku?
Ja: Ne.
Debil: Sta? Kako? Gde? Pa, sta studirate onda?
Ja: Filozofiju.
Debil: Kakve veze etika ima sa filozofijom?

Ako imate, dodajte slicne stvari. Tema za to sluzi.
Sačuvana
maelstrom
Libertarijanac

Duh bunta: +27/-4
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

ocean pospremljen u kutije

« Odgovor #1 poslato: 24.05.2007. 00:03 »

U teretani je mom prijatelju jedan tip poželio ispričati vic o Hitleru i Židovima. Vic je započeo ovako: "Doša' ti Heil Hitler. . ."
Sačuvana

Lanci na rešetkama,
zid te od sveta deli -:
spasao si se, samo
k o g a  si spasao, je li?
Monarch
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 24.05.2007. 00:18 »

Nije lose. Ali mislim da skoro niko ne moze dostignuti debila iz mog prvog posta.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +136/-97
Na mreži Na mreži

« Odgovor #3 poslato: 24.05.2007. 00:27 »

Evo, ja ću možda da nadmašim primerom u kojem sam ja u glavnoj ulozi.

Bilo je to u četvrtoj godini srednje ekonomske škole. Bio sam jako neobrazovan, i imao slabe ocene, ali bio dobar šahista, pa mi je to bio alibi. Uglavnom, imali smo čas sociologije, a to je bio jedan od retkih predmeta gde nisam imao problema da imam pozitivnu, čak peticu, a da nisam gotovo ništa učio. Profesor je bio prilično apatičan, i nije vodio računa o tom šta predaje. Jednom je rešio da nam ispriča vic. A kako rekoh, njegovo kretanje i govor nikako nisu činili da vic deluje smešno, nego je sve vreme vuklo ka nekoj tužnjikavoj priči. A sam vic bio je daleko od smešnog, čak glup.

Pošto je ispričao taj vic, odeljenje je ćutalo jer nije bilo smešno. I tek nakon tridesetak sekundi jedan iz odeljenja počne da se smeje naglas kao lud. Naravno, on se smejao u nameri da ismeje profesorov vic, a ne zato što je tek tada ukapirao. I svi su kapirali. Ali ja... ustajem i odjednom upirem prstom ka njemu i kažem:

- Ha-ha-ha! Tek sad si skontao!

I u to krene čitavo odeljenje da se smeje debilčini koja igra šah, a sa njim i debil, jer je mislio da se smeju tom njegovom otkriću.
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
modesty
Nazionalist

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #4 poslato: 24.05.2007. 00:57 »

Prilazi neka devojka sa faxa meni i drugarici, a oko vrata ima trougao u kome je oko...(i koji asocira na piramidu i masone)
Ispostavi se da je ona drugarica moje drugarice... Upoznajemo se...
Ja je pitam onako iz zezanja: Ti si kao neki mason, a? ha ha...
Ona meni kaze:Sta? Ja sam sta?
Ja njoj: Ma nema veze, nije ni bitno... kazem mason zbog priveska oko vrata, ali nije ni vazno, fora...
Ona meni: Staaa...
Ja njoj: Nebitno skroz, ukucaj na googlu-masonerija, novi svetski poredak, slobodni zidari ili procitaj o tome... Simbol koji nosis oko vrata ima veze sa tim, nevazno skroz, vidim da ti je nepoznato...
Ona meni smejuci se mudro, samozadovoljno i pomalo ironicno: Ali... ovo je piramida...

Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #5 poslato: 24.05.2007. 12:48 »

Debil se daje primetiti gotovo na 500 metara, ako imate dobar vid, ili dobre naočare za vid. Videćete tu priliku kako maše rukama, kako ih drži kao da između tela i ruku ima nekakav poveći umetak, nešto što sprečava da ruke mirno padaju pored tela i da se u tom delu kreću napred-nazad. Te ruke, tako, simuliraju nošenje nekog ogromnog predmeta, budući da se i šake i prsti izvrću ka nebu, kao da se ima nešto dohvatiti ili kao da je nešto već uhvaćeno. Time debil pokazuje svoju spremnost da se nešto uhvati i rasčereči, ili da se primeni sila.

Hod je specifičan u tom smislu što nije pravolinijski, nego opet nosi u stranu, čas u jednu, čas u drugu. Stopala su usmerena vani, kao kod onih klovnova koji žele smešno da hodaju. Razlika između klovnovskog i debilnog hoda je u tome što se debilni hod odrađuje usporeno, tako da se čini kao da noge u jednom trenutku u vazduhu zastaju, te nastavljaju usporenim padom. Sve to liči na klovnovsko poskakivanje ili povremenu levitaciju, premda bi se takvih ljudi trebalo pribojavati na ulici, jer, kako im i sam naziv kaže, to su pit-bulovi u ljudskoj koži, tako da svakog trena mogu da ujedu.

Posebna priča je lice debila. U psihologiji je poznato da ljudi čija su usta često poluotvorena imaju problem nedostatka inteligencije. Debili nekad imaju taj simptom, nekad ne. Često je njihov pogled prepoznatljiv, jer je izuzetno tup, gotovo da referiše na mišljenje koje se zbiva u njihovim glavama za to vreme gledanja. Na glavi nose kosu koja je obično tako dobro umočena u parfem ili neku dezodoracionu tečnost da je jedino po mirisu koji se proteže u prečniku od četvrt kilometra moguće raspoznati da li je debil pokisao ili se dobro doterao za sudar sa ribom.

O odevanju drugom prilikom.
Sačuvana

Truman
Libertarijanac

Duh bunta: +59/-26
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6 poslato: 24.05.2007. 13:42 »

Neki razred srednje skole. Prilazi drugar iz odeljenja drugarici ( za koju je znao da je glupa ) i pita je: - Je li, je l se kaze Irak ili Iran? I ona ladno lupi: - Irak!

Inace, ovaj Izdajnikov opis debila je malo suvisan. Ako je neko debil po definiciji u udzbeniku iz psihologije ( jako nizak iq ) ne treba se smejati, to je greska prirode, poremecaj. Ja sam shvatio da se ova tema vise odnosi na likove normalne inteligencije za koje je to vise karakterna osobina, ili da pricamo nase gluposti kao sto je uradio Izdajnik.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
modesty
Nazionalist

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #7 poslato: 24.05.2007. 13:45 »

Nemojte da vredjate ometene u razvoju, pa ja otvorih o autizmu topic... Ja sam ovo razumela kao kutak za fore i ispale...
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #8 poslato: 24.05.2007. 14:44 »

Izvinjavam se, ali nisam mislio na retardirane. Mislio sam na one koji su prosečne inteligencije, ali najniži na toj skali prosečnih, negde na granici, onako odokativno. Jer ovi ne idu u specijalne škole za retardirane, nego u ove regularne, što znači da se tretiraju kao neretardirani. Znam neke takve ljude koji hodaju i stalno su im usta poluotvorena. (To karakteriše i retardirane, ali želim da se ogradim od tih slučajeva. Uzgred, oni ne hodaju na način kako sam opisao ovde.)

O odevanju.

Najčešće ćete ih videti u nekim tesnim majicama, i to markiranim. Čak se ta markaža nekad stavlja pozadi. Naročito kod devojaka važi markiranje na zadnjici, po mogućstvu slovima koja šljašte. No, i muški debili sve češće primenjuju taktiku "Pažnja! zadnjica!", tako da se mogu videti one pantalone (popularno - Monkey pantalone) sa izbeljenim pozadi, čak sa nekim natpisom.

Tesna majica u stvari pokušava da ocrta one fine crte bodi-bildera ili radnika na skeli, nosača cigli ili sličnog, one mišiće koje ova majica dozvoljava da se vide. To je obično ideal onih koji bi najpre hodali goli, ali pošto to ne dozvoljavaju organi reda, ili makar nije po bontonu, oni se odenu ovim majicama i tako hodaju.

Cipele su obično čudnovate, tako čudnovate da se i u tome poklapaju sa klovnovima. Video sam jednom davno u autobusu, dok sam stajao kraj nekog zalizanog mladića koji je sedeo, cipele koje su bile tako špicaste da sam se zapitao je li pošao na maskenbal i u šta se to maskirao ovaj momak.

Naravno, nezaobilazne su oznake standarda, najviše klase, pa makar dolazio i iz totalne rupe: lanci oko vrata, oko nogu, oko ruku, oko kurca. Sve to, razume se, od zlata, mada i drugo dolazi u obzir. Važno je da se nešto takvog oblika natakne.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +114/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 24.05.2007. 14:47 »

Hodati go je ljudsko pravo.....
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
provincijalac
Libertarijanac

Duh bunta: +36/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 27.05.2007. 12:57 »

Debili imaju i specifican glas kojim iskazuju svoje animalne sklonosti. Glas kao zov za parenje - sto sirovije to bolje. Ponekad ne uspevam da ih razumem sta pricaju, jer im govor lici na zvuk trube kroz koji se pomalja jezik.
Sačuvana
Monarch
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 07.06.2007. 02:51 »

Gledamo moja mladja sestra ('88 godiste) i ja neke slike na racunaru. Polako dolazimo do direktorijuma "Crtani filmovi", i do slike:

"I, Tanja, znas li ko je ovo? Secas li se?"

Bukvalno, kao iz topa rece: "Betmen!".

Nazalost, bila je veoma ozbiljna i zaista je ovo mislila. Tako da je ova tema najbolje mesto za takvu izjavu.
Sačuvana
Shomi-
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +1/-1
Van mreže Van mreže

Sam protiv svih !

« Odgovor #12 poslato: 10.06.2007. 09:54 »

Prvo Ha Ha , betmen :) mogu da zamislim situaciju :)

Nisam siguran ,ali mislim da smo svi bar jednom ispali debili , i da je to prirodno, ja samo znam za sebe da sam x puta i sam ispao ne debil vec debilcina..Sad ti debilizmi mogu da budu smesni , a neki umeju stvarno da iznerviraju ..Evo ja redovno ispadam debil , jer slusam razne debile kako mi pricaju neke price , i onda kad ja ispricam njima nesto , ko da sam pricao na kineskom, treba da im crtam ?

Ja sam u odeljenju imao puno debila..naprimer izadje jedan drug na tablu tj na kartu i ne zna gde je sever gde jug ..ili ja sedim sa drugom pogledam ga ,ono mu curi niz celo neki vosak sto je stavljao na kosu ..Ali po meni je najgora debilnost starijih ljudi .Tako naprimer kad se nesto raspravljam sa ocem , i sad  budem u pravu u necemu za sta je on mislio supotno , on odmah okrece pricu , ja sam glavni u kuci , ima mene da slusas , ili ja kad sam bio tvojih godina ja sam svirao gitaru , ja sam bio prvi u sahu u skoli , u cemu si ti prvi?  itd ..
Sačuvana

Sretja prati marljive , odelo chini choveka !
asophos
Građanin

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #13 poslato: 10.06.2007. 13:36 »

jedan moj prijatelj, baš dobar prijatelj, je debilčina, retard...mislim nije baš bolestan nego ispodprosečno inteligentan i to naučno dokazano...radio jednom pred nama IQ test, imao je 79...bog te...

e, a on je onaj tip debila koji jeste glup kao kurac al je dobar kao lebac...ovih dana sastavljamo rečnik pojmova koje smo mu mi objasnili, tj. koje nije imao predstavu šta znače...ne možemo se ni setiti svega...

nešto ovako :
- dezodorans - namaz za hleb
- instrukcije - rimski imperator (znate kao onaj drugačiji naglasak)
- mažoretkinja - devojka koja skuplja kornjače
- klitoris - heavy metal band iz sedamdesetih (pa smo mu rekli da pita tatu jel ima tu grupu na pločama, pa je trebalo ispasti kao - tata, tata, jel imaš ti klitoris?)
- pedofil - peder koji je crne boje kože
..itd, itd...

eh, to je debil...mada ne baš onaj pravi debil, njega se više može svrstati u retard, idiot...uvek sam zamišljao debile kao one ljude koji uvek imaju onako glupavo otvorena usta i neki blentav teleći pogled ni u šta, a po tom pogledu mu vidiš da se nikada u životu nije ništa zapitao, da nije ni o čemu u životu pomislio...obično su nasilni, nemaju smisla za humor jer nisu inteligentni...i uglavno idu tako glupi po ulicama...moj drug branko-branja nije takav debil...nego je samo neobavešten, i to mnogo...naime on je ona osoba koja stalno gleda SOS kanal (za neupućene to je onaj sportski kanal) i glupe, nesmešne američke serije iz ranih osamdesetih...al zato je branja car, legenda, svaki dan jedva čekaš da se sastanemo da te oraspoloži...eh da, još ga ja zajebavam da ima u društvu najbolju bulju i da bih njega jedinog iz društva jebo u tu slatku bulju...onda on to shvati ozbiljno i napizdi se...jedino ga jebe to što ima 19 godina i još nije bio sa ženskom (ni poljubio), jer nema spiku...retard!!!
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Monarch
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 25.07.2007. 00:30 »

Gospodin Kekenj i ja juce izlazimo iz knjizare i u tom trenutku se preslisavamo koje je sve zbirke pesama Branko Miljkovic napisao (naravno, krecemo od prve).

Ja: Eerm...
Kekenj: Erm..
Ja: "Uzalud je ljubim"!!! (k'o iz topa)
Kekenj: "Uzalud je budim" debilu.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 8   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: