|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #75 poslato: 06.12.2007. 22:32 » |
|
...pobedila danas kekenja u igri "na slovo na slovo, filozofski pojmovi..." 7:4.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mrzim svoj mobilni telefon.
|
|
|
marshalka
Gradjanin
Duh bunta: +1/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #76 poslato: 11.12.2007. 18:26 » |
|
Hmmm, zanimljiva tema.... Pre neko vece, dok sam sedela i pijuckala pivo u meni omiljenom lokalnom kaficu u kojem se uglavnom okuplja ista ekipa, usla je neka ekipa likova meni nepoznatih. Ok, ljudi su seli, narucili pice, a tada je krenula njihova konverzacija po kojoj sam zakljucila da nisu bas previse bistri. Jedan od njih otisao je do toaleta, a kad se vratio u kafic(posto je toalet izdvojen u dvoristu) poceo se naglas hvaliti kako je usput sutnuo neku macku, a sve u stilu "sta mislis ti, macka u kaficu". Inace, macka koju pominje svi mi tamo cuvamo, hranimo i mazimo, jer je slepa od rodjenja i drugacije ne bi prezivela. Kad smo mi svi to culi, verbalno smo ga napali i pitali ga sto je kreten i sto leci svoje frustracije sutirajuci nemocnu slepu macku, a on nam na to odgovara da ne voli macke. Koji debil. Ubrzo smo ga isterali iz kafica 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #77 poslato: 11.12.2007. 19:37 » |
|
Ha! Marsalka voli macke, a voli ih i Voja K., znaci na forumu imamo jos jednog dss-ovca.Ccc... inkvizicija koju predstavljaju neki forumasi ovde odma' ce da reaguje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Selma**
Gradjanin
Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #78 poslato: 11.12.2007. 20:42 » |
|
eeeh ja kada bi pocela pricati nikad mi kraja ne bi bilo ... evo jedan ... Ja fkt ono volim da citam, i procitala sam sve knjige o Kurtu Kobejnu .. i sad pita mene doticni decko (citaj debil) sta radim.. Ja mu kazem da citam knjigu upravo o Kurtu Kobejnu, kaze on onak sav vazan A TO JEEE ? Prvo sto sam se izgubila, a drugo onak ironicno kazem mu, pa fudbaler to nisi znao, kaze on ... ma jesam, samo me podsjeti za koji ono tim igra :zaboga: ev josh jedan .. Posto sam jos u srednjoj skoli, tak da na jednom od casova, profesorica pita takodjer doticnu ucenicu pitanje, te ucenica nije razumjela, prvi znaci debilizma, ali profesorica ne odustaje pa pokusava da je navede na odgovor te joj postavlja pitanje "Pa djevojko, koja rijeka tece ispod SAVSKOG MOSTA ?" :zaboga: ona i dalje izgubljena gleda u nju, pa joj pogled luta po razredu, opet sam bila tu da ironicno dobacim: " Kako to ne znas? Pa Drina, zar ne  " i nasmijem se... Nazalost djevojka ni to nije skontala :( te je sva ponosna rekla profesorici "DRINA!!!"  Ima li jace ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DaXa
Gradjanin
Duh bunta: +12/-7
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #79 poslato: 11.12.2007. 20:47 » |
|
Blah, mene zanima da li Izdajnik zna ko je Kurt Kobejn? Ako ne, da li ga to chini debilom... A drugo... " Kako to ne znas? Pa Drina, zar ne " Ti si ZLA!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #80 poslato: 11.12.2007. 22:43 » |
|
Ja mu kazem da citam knjigu upravo o Kurtu Kobejnu, kaze on onak sav vazan A TO JEEE ? Prvo sto sam se izgubila, a drugo onak ironicno kazem mu, pa fudbaler to nisi znao, kaze on ... ma jesam, samo me podsjeti za koji ono tim igra :zaboga:
Ovo me podseti na noc kada me je jedna umno degradirana i razvratna verzija ljudskoga bica pitala da li je gospodin Branko Miljkovic fudbaler. Mada moram priznati da mi je debil iz otvarajuceg posta ove teme ipak na vrhu top liste. Preporucujem da se svi lepo vratimo na pocetak topika i isto tako lepo nasmejemo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
Selma**
Gradjanin
Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #81 poslato: 12.12.2007. 11:29 » |
|
Blah, mene zanima da li Izdajnik zna ko je Kurt Kobejn? Ako ne, da li ga to chini debilom...
A drugo... Ti si ZLA!
Nisam ja zla (: .. ja sam Selma xD A tvrdim da Izdajnik zna savrseno dobro ko je Kurt Kobejn .. Mah, ne mogu sada da mi padnu pa pamet svi ti prekrshaji .. Jedna cura je rekla SUZUKA, te bila ubjedjena da je vidjela motor sa tom markom, Druga je pak rekla da je Makarska drzava, a kada smo pokusali da je ispravimo, ona je rekla: " Za mene je to drzava, nikada nisam bila tamo i za mene ce to uvijek ostati drzava ." .. Sta da joj covjek kaze kada ima taaaaaaakoooo dobar argument :zaboga:.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DaXa
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #82 poslato: 12.12.2007. 12:50 » |
|
Eh, da kurac ovo je najjache ali ne proizilazi iz te opshte neinformisanosti nego iz chiste debilnosti. Drug iz odeljenja objashnjava zashto ne brija brke i to izgledao ovako: Ja:Spasicu brate, sto ne obrijash brke? Spasic:Pa brate kad obrijam brke onda ce sva ona snaga da ode na to da oni opet izrastu a brada zbog toga nece moci da raste.
Takodjer isti chovek isti JA...
Ja:Nije mi jasno kako mozhesh da nosish tu bluzu od kotona, brate to ono iz Indonezije radioaktivno, kauchuk. SpasicLej, ma majka mi kupila, ona vika pamuchno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +162/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #83 poslato: 19.12.2007. 15:22 » |
|
Ne znam ko je Kurt.
Inače, razmišljam da li je površnost karakteristika debila ili je ono biti debil u stvari mnogo gore od površnosti? Tj. neki viši nivo gluposti. Evo jednog primera: Mladić (može bit i devojka, svejedno) koji ne uspeva da zađe ispod površine stvari bavi se sportom, kladionicom, ima milion prijatelja od kojih mu je svaki jednako bitan (jer ne može da napravi diferencijaciju među njima, budući da ne postoji za njega dubina prema kojoj bi se ta diferencijacija vršila) i dobar dok ga ne "zajebe" u nekom najkonkretnijem slučaju (npr. otme ribu), gleda akcione filmove i uživa u slušanju (bilo kakve) muzike. Dabome, ovoga ne možemo smatrati glupim ili debilnim, već tek površnim. Taj momak bi i mogao da bude dobar u računanju, snalažljivosti u prostoru, pa čak bi mogao da bude i uspešan biznismen, budući da za sve to nije potrebno biti produhovljen i dubok. No, recimo i to, ne bi nikada mogao da bude kakav ozbiljniji umetnik, jer takva stvar zahteva ipak udubljivanje u objekat.
Kod debila je drugačije. Oni su debilni već u sopstvenoj površini. To su oni mladići (kod devojaka je malo drugačiji primer i najčešće se ogleda već u oblačenju) koji landaraju rukama dok hodaju ulicom, a noge kao da hoće da skranu u stranu, leva - levo, desna - desno. Imaju često dubok glas koji ja zovem međedovskim (medvedskim) i u sveukupnom utisku deluju kao zveri u ljudskoj formi.
Slažete li se?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
DaXa
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Da uistinu budem Bog!
|
 |
« Odgovor #84 poslato: 20.12.2007. 18:34 » |
|
Ne znam ko je Kurt. Mislim da je svaka generalizacija lichnosti, u neku ruku pogreshna i ne slazhem se sa tvojim izlaganjem debila, tj. njegovog fizichkog izgleda i fizichkih osobenosti. Kasnije cu napisati josh neshto sad neam vremena.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Duh bunta: +53/-51
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #85 poslato: 22.12.2007. 17:21 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
paprika
Gradjanin
Duh bunta: +3/-0
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #86 poslato: 07.01.2008. 03:31 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Don't you think dreams and the Internet are similar? They are both areas where the repressed conscious mind vents.
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #87 poslato: 10.01.2008. 19:48 » |
|
Hmmm ...setih se jedne smesne scene...meni je bila smesna, drugima mozda i nece biti ..
Dolazi drugarica kod mene i sva vazna pocinje..
Ona: E cula sam kao od jedne ribe s faxa za neki tranticinski sex Ja : Sta? Ona: Tranticinski sex jebote kako ne znas Ja: Hmmm i po kom to principu ide Ona:Pa to ti je kad vodite ljubav jako polako pa to traje i po dva dana, istok i tako to Ja: Mislis tantricki sex Ivana? Ona : Ma tranticinski bre....
Ja sam se slatko ismejala....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
FinalCutNow
Gradjanin
Duh bunta: +34/-32
Van mreže
Pol: 
FILiUS DEI
|
 |
« Odgovor #88 poslato: 10.01.2008. 19:57 » |
|
Šala na stranu ali ta vrsta seksa je čudo. Mozak neprestano izučuje sve ono što je potrebno za zadovoljstvo u tim trenucima. Nakon tog seks-tretmana oseċa se izvesna preporođenost. To je plivanje, učenje o ljubavi, seksu, pa i žovotu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Dete je otac deteta
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #89 poslato: 10.01.2008. 20:08 » |
|
Ne bih znala...imam tu knjigu o tantri , takozvanu Kamatantru ali ne i praxu...tesko je naci nekoga ko ima zivaca za to.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
|