|
Monarch
|
 |
« Odgovor #60 poslato: 01.01.2008. 20:49 » |
|
vaša Oblakovnosti, ova vam valja...jao, kako bi to bilo lepo...može da pobijemo sve žene, pa kad se ovi sex-manijaci okrenu protiv nas, da nas trpaju u bulje (jer nema žena), da ne podležemo pajderastriji, nego da zatim i njih pobijemo...al, da prvo pokažemo ženama koliko ih mrzimo, da prvo njih pobijemo...deda mraza isto može da ubijemo, i da zabranimo coca colu...uvedemo rakiju (gosn Cloud ne mora da pije, njemu ćemo davati guste sokiće ili čajeve)...ukidanje nove godine obavezno mora da bidne!!! Moze. To ce biti prvo sto cemo uciniti kada dodjemo na vlast. Na tron. A veoma se slazem i oko onoga sa sokicima i cajevima. Vec je opste poznato da cajeve divinizujem, ali ne i da sam izuzetni kolekcionar kada su u pitanju cajevi. Blagosiljam gusti sok od jagode i bistri od ananasa. p.s. ima li neka tema o ženomrstvu na ovom forumu???? i ako već nema, ajde bilo bi dobro da ju otvorimo, ja ću biti glavni tamo, mada vidim da vas ima još..divota...gej forum, nema šta  hahaha Teme, koliko ja zasad znadem, nema, ali ne mislim da je ona nuzna. Zene su govna jer su ljudi, sto znaci da su to isto i muskarci. Tj. svi su govna.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +161/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #61 poslato: 01.01.2008. 23:51 » |
|
ima li neka tema o ženomrstvu na ovom forumu???? i ako već nema, ajde bilo bi dobro da ju otvorimo, ja ću biti glavni tamo, mada vidim da vas ima još..divota...gej forum, nema šta  hahaha Bilo je par takvih pa smo ih sve spojili sa još nekim temama o ženi, tako da se na kraju ta tema zove "O ženi | Feminizam" te tamo možemo da govorimo o mizoginiji. Već je pet-šest poruka napisano konkretno o mizoginiji tamo. Inače, podržavam tu temu, ali bih samo dodao da se slažem sa onima koji kažu da su mizoginisti upravo oni koji ženu vole više neg što ona zaslužuje: da upravo iz njene reakcije na tu ljubav nastaje mizoginija kod ovih ljudi koji bi ženi puno više da daju nego što ona želi/traži.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #62 poslato: 02.01.2008. 17:56 » |
|
Mi smo tako sedeli za stolom, jeli smo pljeskavice, onda je moj brat teatralno ustao i rekao "Znate ono kad ljudi zadnji put jedeju" ja sam gledala shirom otvorenih ochiju, shta se obichno deshava kad ljudi zadnji put jedu pitah se i chekah nastavak nastavak je usledio isprichan brzim rechima i koracima: "e, idem ja sad da se obesim", brzo je uzeo banetov kaish i pohitao da nadje mesto da se besi. poshto nije nashao pogodno mesto za realizovanje ideje te, odustao je i nastavio da jede pljeskavicu.
pre toga, moj brat je imao genijalnu ideju "Aj da posle vezhemo petarde oko telo i da bude baubaubaubau"
na kraju, moj brat je dao novogodishnji govor, koji sam snimala "Pochujte govor povodom nove godine! Stara godina, protekla je!, puno je protekla..., nova godina stizhe!. Radujmo joj se! Pozhelimo sve ono shto nikad nismo pozheleli u zhivotu,! ispunimo nashe najludje snove. Imajmo od zhivota shto se kazhe zhivota!, ne samo praznu shupljinu na dnu kante za mleko!. Budimo ljudi.!" "Tito!!!" "Ne Tito, Mi, Tito je gotovo, umreo je,! mi zhivimo svoje zhivote, mi treba da ga (??) kako treba, jedan je zhivot, ura!"
(Mi divinizovasmo druga Tita, nosismo njegove bedzheve i nastavicemo da ih nosimo i borimo se protivu fashizma pishtoljchitjima sa lazhnim mecima.)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Smrt pedofiliji!
|
|
|
asophos
Gradjanin
Duh bunta: +14/-1
Van mreže
Pol: 
Antropomorfni Zombi!!!
|
 |
« Odgovor #63 poslato: 03.01.2008. 10:28 » |
|
Moze. To ce biti prvo sto cemo uciniti kada dodjemo na vlast. Na tron. A veoma se slazem i oko onoga sa sokicima i cajevima. Vec je opste poznato da cajeve divinizujem, ali ne i da sam izuzetni kolekcionar kada su u pitanju cajevi. Blagosiljam gusti sok od jagode i bistri od ananasa.
jako mi se sviđa sve ovo....možda možemo otvoriti temu i o tome šta ćemo da uradimo kad zavladamo svemirom...vama, Oblakopreuzvišeni bih ja prepustio svu vlast, dokle god se meni daje uloga Vrhovnog Božanstva, izaslanika Sunca - možda ne bismo trebali baš sve poubijati, izaberemo par ljudi bez mozga a fizički sposobnih (što ne bi bio problem - ima ih bez mozga...) da nam budu robovi....prikladan naziv za ovakvu temu bio bi...Masters of the Universe  pa bih zamolio da neko i to otvori da ne ispadne da se ja busam s novim temama...jesam ja kool, al ne u tolikoj meri, a i komp mi šteka, virusi napadaju, pa mi je čak i pisanje otežano 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #64 poslato: 03.01.2008. 20:37 » |
|
Kao sto sam i mislila ispalo je sranje...
O kako je grozno akad su svi pijani a ti trezan...samo zbog toga ponekad zazalim sto ne pijem....
Anyway, srecna nova godina kolege forumasi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #65 poslato: 03.01.2008. 23:02 » |
|
Jeste, grozno je... jer su svi jadni.
Srecna Nova svima, jej.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +161/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #66 poslato: 04.01.2008. 12:18 » |
|
Morella, jesi li pročitala moj izveštaj sa novogodišnje večeri? Kako ti se čini? Lepše je diskutovati u finom društvu nego li piti. Ja sam se u to uverio juče... Meni jako draga osoba je bila u društvu koje je pilo, mada ni oni nisu loši ljudi... pa sam rešio da ili ostanem i pijem sa njima, ili odem i verovatno više nikad ne vidim tu osobu. Odlučio sam se za ono prvo. Počeo da pijem da bih bio kao oni. Ali i da bih podneo tu atmosferu. Shvatio sam da oni tamo poznaju više vrsta pića nego što bih ja, kao apsolvent filozofije, uspeo da nabrojim filozofa koje znam. Ipak, nisam izdržao i u jednom trenutku mi je preselo, rešio sam ipak da se povučem. Izašao sam i to jedva hodajući... Ali usput razmišljam... (dug je put, skoro pola sata pešačenja do mog stana)... šta ću raditi kad budem došao do stana... i tako rešim da zađem u prodavnicu koja radi 24/7, i prvi put u životu kupim pivo. I to od dva litra. Verujem da sam izgledao kao neki potpuno zalutali klinac... tražeći tamo po prodavnici na pogrešnim mestima flašu nekog poznatijeg proizvođača. Na kraju - niško, 95 dinara. Na kasi izgovaram polako: "Jedno pivo", iako je jasno šta sam dostavio na kasu. Potom ono: "Izvolite", dok joj dajem 100 dinara. Potpuno zaboravljam na kusur i polazim ka vratima, da bi me kasirka vratila po onih 5 dinara, čudno gledajući. Ja se osmehnuh kao da mi je pružila ruku spasa, a ne bedno gvožđe koje ništa ne vredi, i kojim bi dobri frajeri/jebači ostavili kasirki u znak dobre volje i pažnje.
U stanu stoji jedan viski već tri-četiri meseca... jednom sam njim prao ruke kada nije bilo vode... u tu svrhu sam jedino i mislio da ga koristim, jer alkoholisati se nije dolazilo u obzir. Hteo sam da ga potcenim i tako, nakon natrljanih ruku sapunom, istrošio pola litra, a možda i više, tog skupocenog viskija. Pa ipak, došlo je vreme da ga probam. Ali komplikovan proces vađenja leda iz zamrzivačkog dela frižidera, stavljanja svega u čašu, nalivanje tečnosti iz teške, staklene flaše bilo je preteško u tom momentu bede i očajanja. Pivo je bilo mnogo lakše ispiti. I tako otvorih i sunuh u grlo. Nije bilo ništa naročito. Te večeri sam već ispio (u onom društvu) nešto piva, špricera... a pre toga viskija nekoliko čašica... (tu čašicu sam poneo sa sobom i pio onako hodajući ulicom, kao najgori klošar). Za moj više nego osetljiv stomak - previše. Međutim, nastavim sa ispijanjem jer ništa drugo više nije bilo pred mnom. Ta flaša, onaj viski, i računar. Bez igde ikoga. U to vreme i napisah nešto bezvezno na ovom forumu.
Ubrzo sam pao na krevet i finiširao sa još par gutljaja. Ništa i dalje nisam osećao u stomaku.
Odjednom se budim i vidim 22:35. Ona je trebalo do tada već da dođe, da makar vidi kako sam. Rekoh, pošto više nemam nikakvog dostojanstva, pozvaću je, da vidim gde je i da li bi možda došla. Pre toga sms. Ništa. Onda jedan, drugi, treći, četvrti poziv. Najzad se javlja i kaže da me ne čuje od buke, ali da dolazi. Bdila je nad mnom i gledala da ne umrem. A valjao sam se po podu koliko mi je bilo teško... jer dok sam je čekao nalio sam u veću čašu još viskija, gotovo sve što je ostalo. Stavio jednu kocku leda i tako gutao dok nije stigla. Onda je krenulo da mi se vrti u glavi, a stomak kida od bolova. Pošto sam se ispovraćao postalo je malo lakše. Ostala je da me čuva do jutra. Popio sam malo jogurta i sve je počelo da biva bolje.
Nikada više neću da pijem. Pa i da mi se dogodi najgora moguća stvar... da ovog časa moram najdražu osobu da gledam kako se seksa sa kakvim čudovištem... ne bih reagovao opijanjem.
Ne znam šta da radim sa ono malo piva što je ostalo u flaši... Viski je ispijen.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #67 poslato: 08.01.2008. 10:13 » |
|
Khm.... Tek sam se probudio a već 2008....  Elem, za Novu, malo pre nje i posle nje, imao sam čast da pijem ekskluzivno piće: domaći absint! Kao da sam uronio u nekakvu zelenkastu tečnost i netragom nestao kroz neke procepe u sećanju i prostor-vremenskom kontinuumu. Mislim da me niko nije sodomizovao.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #68 poslato: 08.01.2008. 10:58 » |
|
A kakav je to domaci apsint i jesi ga pio samog, mesao sa vodom, zagreva secer ili kako vec?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #69 poslato: 08.01.2008. 12:29 » |
|
A kakav je to domaci apsint i jesi ga pio samog, mesao sa vodom, zagreva secer ili kako vec?
aaaa truman zna recept za det in di afternun :-o truman je alkoholichar
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Smrt pedofiliji!
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #70 poslato: 08.01.2008. 13:07 » |
|
A kao naivan..... Nemam pojma Trumane, ja sam ga pio kao što seljaci ispijaju običnu rakiju, sve dok me jedna dama nije uzela u ruke (uzela mi čašicu) i lepo spremila kako treba, to sa paljenjem šećera bulšiht, samo bilo vruće. A pošto je smrt bila domaća, malo-malo pa mi se neka zabranjena travčica lepila na jezik.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #71 poslato: 08.01.2008. 19:09 » |
|
Cekaj, oces da kazes da si pio...Pa to je ravno samoubistvo ( mozdanih celija ). A koliko procenata alkohola ima i jer ima jos neke supstance za halucinaciju? Ja probah jedan od 85 posto i umalo se nisam srusio, ali nije bilo drugih supstanci. I gde se nabavlja taj domaci?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #72 poslato: 08.01.2008. 19:12 » |
|
Dragi izdajnice, pivo baci slobodno….to pri dnu iovako ne valja nista :) A alkohol sam po sebi…ne bih ga cak nazvala ni nuznim zlom…vec jednostavno gluposcu. Pogotovo ako ga pijes zbog drustva. …Mislim cak da ni nema idiotskijeg razloga za ispijanje velike kolicine pica do tog “ Pa eto malo, kad vec svi piju …..”. Veruj mi, da je bilo ikakvih izgleda za jednu lepu konverzaciju izdejstvovali bismo je nekako….nazalost nisam mogla od preglasne muzike, a I moje drustvo je bilo nezainteresovano. No da krenem od pocetka….da vas malo smorim. Moram reci da je u pocetku ceo taj docek I obecavao…u lokalu je bila fina muzika, malo Peppersa, Iron Maiden, Metallica….moglo je da se izdrzi. Nije ni bilo mnogo glasno…svi smo fino sedeli u grupicama po 4,5 I vrsila se kakva takva konverzacija…Bilo nas je 20-ak….Njih 15 na nas 5 zena….cak sam mogla da paradiram ponosno do wc-a jer su ostale devojke bile deblje od mene bar 15 kila…sto me donekle stavilo u centar paznje haha…no….nevazno…zenska sujeta je cudo. I eto, imala sam za stolom dragu mi osobu, najbolju prijateljicu I jos dva draga drugara …a onda su se otprilike sat vremena pre ponoci svi muskarci kompletno ukomirali od alkohola I poceli da se bacaju po lokalu uz Zabranjeno Pusenje I “ Guzonjinog sina”. Kakve crne zene….. Meni smesno sto vi ovde pricate o tome kako su ove pusile momcima u wc-u ili vec sta…kod nas skroz obrnuto…dobro da zene nisu molile za bilo kakvu uslugu… Nas 5 zenica sedi, sve se sredile I nabacile suknjice a oni…oni napravili sutku I balave jedni po drugima. E uglavnom, otprilike u to vreme neko je doneo I gandzu pa su se dodatno uradili. Muziku su pojacali…..i to je to….svi koji su ostali trezni su se smorili..dakle nas 5 …. Vec oko pola 1 sam ispizdela I otisla sa drugaricom …uradile smo verovatno najpametniju mogucu stvar, kupile Guarane I kesu mega giga chipsa I zabile se kod nje u stan vodeci sjebane konverzacije o ljubavi, losim porodicnim odnosima I bla bla….u biti depresivne teme za NG ali dugo vec nismo tako otvoreno pricale….cak su I suze pale haha…naravno ja sam cmizdrila posto sam placipicka..a nedostajao mi je tata, a I decko, bilo mi je krivo sto nismo zajedno + plus su kad smo mi odlazile u lokal dosle neke tri super nabudzene devojke a oni svi pijani…ljubomora proradila samo tako….. Ali ispalo je ok….osim sto sam svim tim plakanjem pokvarila I njoj docek. Sreca pa me voli….. Oko pola 5 je decko dosao po mene da idemo kuci zajedno….i vec oko 5 sam sedela u toploj sobi sa tanjirom kolaca , pred kompom igrajuci Heroes of might and magic…..Retard  Ps. Cloud Constructor…nakon svega procitanog o zenama ovde ti se jos pitas zasto delujete opasno haha :) A I jaka vam imperija bez Kraljice majke haha…Nastala bi panika cim ostanete bez cistih gatja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #73 poslato: 08.01.2008. 19:14 » |
|
I kad ste kod tog Absinta...i mene zanima kao i Trumana, gde je Gosn Popivoda nabavio domaceg Absinta...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #74 poslato: 08.01.2008. 20:41 » |
|
@Morella, Trumane, a posebno Morella, pre nego što odgovorim na pitanje o absintu, moram nešto da apostrofiram i metnem u fokus jer je izuzetno važno: ….cak sam mogla da paradiram ponosno do wc-a jer su ostale devojke bile deblje od mene bar 15 kila…
Ovo je jako važna i reklo bi se vitalna informacija, i sada mi je prosto krivo zašto sam pročitao tvoj post i instinktivno prvo snimio upravo to. Oh my fucking God almighty! Džizs-ejč-Krajst! Pa gde jedan maloletni tridesetšestogodišnjak, karmički opterećenog libida, može da nabara par debelih studentkinja za male pare? Vrlo sam zainteresovan za tu vrstu multikulturalizma. Pa debele su zakon! Sedamdeset i pet kila živa mera na 170 cm je idealno. Glede domaćeg pića.... pa, ima neki dobri ljudi, smućkaju to...  Uvek me iznenade..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
|