|
Miroslav Ibic
|
 |
« poslato: 06.06.2007. 16:12 » |
|
Eto, dragi moji, ja sam danas kliknula gore na ono dugmence "profil" kako bih u mom avataru zablistala slika mene kao silebriti, kad vidim ja tamo, ponudjene slike... pomislim se... oxoxo, ček malo da si ugodim na ego, KAD MENE TAMO -NEMA!
Pogledam ja opet, znam za onu narodnu "čula varaju" - ne, nema me
Pogledam ja, pogledam, šta da radim...
Odem kod glavnog i odgovornog i pitam/primetim uvidjavno
GLE GLE U ZNACHAJNI LJUDI MENE NEMA
on se je na to smejao, i rekao sledeće
Diks says (3:31 PM): gde to? gde bucko??? Izmishljotina says (3:31 PM): KAKO TO OBJASHNJAVASH Diks says (3:32 PM): ne moze takoj! Izmishljotina says (3:32 PM): TAMO, U SLICHKE Izmishljotina says (3:32 PM): TO SI TI STAVLJAO
Na to se je dotični zbunio i upotrebio mehanizam odbrane u vidu smeha, ŠTO JE MENE NAROČITO POGODILO, onda je rekao da je to "neka greshka." Ja sam zatražila da se ta "greška" (poruka mi stiže)... ispravi .. na šta je on počeo da,.. kako to da kažem... vrda... da... napada na ličnoj osnovi... da priča da sam "ludo", šta ti sve neee... Rekao je, molim vas "nesam turio tam ni hitlera, a i on je znachajan." "ti si bucko otelovljeno zlo, el takoj?" "ne mozhe, bucko, iskljuchene su sile mraka" ja sam na ovo morala da dam odgovor, pošto nisam mogla da podnesem da se ovakvo zlo širi medju ljudima, medju nama, jer, i mi smo ljudi, mada superljudi, ali tim preče, i morala, sam, jednostavno burno da reagujem i pitala ga sa kaps lok zašto diskriminiše ljude, i lepo sam mu ukazala na grešku koju je njegov zakržljali mozak napravimo i posavetovala ga da onda ukaže tamo, gde piše "značajni ljudi" , da doda, koji su radili na svetloj strani, u službi dobra... On je na to odgovorio :
Diks says (3:34 PM): hahahahah
posle je i dalje provocirao, pitao me, rekao mi odnosno da sam u "klimakterijumu!", pitao me je da li sam pobesnelea (besnilo je bolest) i za kraj me je pitao sledeće:
Diks says (3:35 PM): el mi ti nekoj izeo porodichni sladoled?
--
Ja sam, naravno, htela da ga strpam u zatvoru, da mu se pošteno sudi ALI POŠTO JE UBIO MOGA KOLEGU MILOŠA SVETOVNO KANANA, JA SAM MORALA LJUDIMA, CELOJ JAVNOSTI, JER ZATVOR JE SAMO ZA ONE KOJI IMAJU NAJMANJE JEDNU PORUKU DA PREDOČIM OVO UŽASAVAJUĆE ZVERSTVO KOJE SAM JA PRETPRELA OD STRANE DOTIČNOG, A SVI OVDE ZNAMO KO JE TO
|