asophos
Građanin

Duh bunta: +14/-1
Van mreže
Pol: 
Antropomorfni Zombi!!!
|
 |
« Odgovor #85 poslato: 28.01.2008. 13:38 » |
|
nema mene dugo, nema...ne valja mi internet, a sad kad mi je neki tamo internet dostupan, ne mogu da se setim lozinke da ga jebeš....ovih dana mi se ništa nije događalo osim užasnih snova koje imam...pa imam malo vremena da ih nabacim ovde...
elem:
1) - sanjao sam boga, glavom i bradom, kako u nekom belom krugu na nebu, meni čita nešto iz knjige aleistera crowleya
2) - sanjam da se ženim, a da je običaj da jutro tog dana, dana ženidbe, mladoženja, dakle ja, go (bez odeće, potpuno go) dočekuje goste, i da me svi hvale što sam go, i što poštujem stare običaje...na venčanje dolazi i moja pokojna baba koja se samo za tu priliku ustala iz groba...ni moja golotinja ni moja mrtva baba na dan mog venčanja meni u tom snu nisu ni malo čudni nego normalni...
3) - sanjam da mi je mama umrla i da idem u koloni u sahrani iza sanduka, ali vidim mamin duh kako sedi sa strane na ogradi i posmatra, priđem joj, pitam kako joj je, jel joj treba što god, pitam je kakav je bog, da li ga je videla, a ona odgovara da je videla samo dedu i da njih dvoje paze na mene
4) - sanjam da mi je ispao truo zub, kojeg ovih dana trebam popravljati, i da iz njega izleću sitni komadići nekih metalnih pločica...što pokazujem nekom popu, koji beži od mene i naziva me antihristom, te mi govori da ne smem ja poljubiti krst jer sam nevernik, na šta odgovaram da ga jebali i taj krst i isus zajedno
5) - sanjam da se šetam preko bašti do susedne ulice, do jedne prijateljice, vidim iza leđa nekog dečaka, i osvrnem se te ugledam ni manje ni više nego - SMRT!!! da, smrt, onog strašnog kosača - d grejt riprrrrr...sa sve crnom haljinom, kapuljačom, kosom i lubanjom umesto normalnog lica - sve onako kako je prikazivana u filmovima - i Smrt me hvata levom rukom za desno rame i onako kao napravi poket glavom, kao da hoće reći - hajde sa mnom na ovu stanu, idemo!!! - no, ja se nasmejem i kažem mu/joj da ne želim još ići, da imam još neka posla ovde, da se vrati za koju godinu, a dotle, kao kompenzaciju, nek uzme onog dečaka koji je bio iza mene....
gadim se sam sebi - što je najgore, snovi mi se nekako ostvaruju - iz onog lucidnog sna, onaj put kojim sam leteo, ugledam uživo na jednom mestu gde do sada nikada nisam bio (a sanjam ga dva meseca pre nego što sam tamo bio)...bog kojeg sam sanjao, imao je smeđu bradu, pomalo proćelav, ali s dugom kosom sa strane i nazad - i dve nedelje nakon sna, ugledam jednog takvog popa - isti taj bog - na jednom venčanju..........samo me strah da ne bih upoznao onog dečaka na koga sam poslao smrt, umesto da mene uzme.......sjebano!!! :(
|