Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Nasi (ludi) snovi...  (Pročitano 8913 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +121/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #75 poslato: 09.01.2008. 14:12 »

Nemam ideju kako da se opustim u snu u kojem se samo smjenjuju scene kakve nisam vidjela ni u horor filmovima...

Hehehehe, to ti verujem. Možda zvuči bizarno, ali na neki način mi je drago da ima još nekog ko u snu posećuje te zone ili prosto bitiše tamo. Mogao bih potrošiti sate i sate opisivati sve bizarnosti kojima sam bio svedok i u kojima sam učestvovao, naravno u snovima: groteskni i nakrivo srasli kao odrasli na alternativan način - abortusi, spuštaju se iz oblaka i traže da vode ljubav sa onima koji su ih začeli i odlučili da ih se reše a bez da su iskusili život. Pa sam često sanjao Aušvic, pa seks pijavica itd. Mislim, duga je lista bizarista.... Tako da nemoj mnogo da se uzbuđuješ oko toga. Svest je čudo. U trenutku kada postaneš svesna da sanjaš, možeš čitav ambijent da preurediš onako kako tebi odgovara.

.... a plus bi mi bilo jako neprijatno kada bih pokushala nekome svoje snove do detalja da izlazhem..

Ako su zanimljivi, ti smogni snage nekako. Baš bih voleo da imam uvid u tvoj ambijent jer moj je, verovala ili ne, iščileo u zadnjih nekoliko godina. I to se dešava.... Sad su mi ostala samo sećanja na te ambijente.
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #76 poslato: 09.01.2008. 19:04 »

Stojane, je l to ima neke veze sa astral projection koju si spominjao pre?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Morella
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +77/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Saber Rider

« Odgovor #77 poslato: 09.01.2008. 19:39 »

@ Truman
Ee to za vristanje se i meni desava ponekad....pokusavam da dozivam ali ni glasa ne pustam. Ili naprimer nalazim se u stanu i mrak je i ja pokusavam da upalim svetlo jer znam da je jos neko sa mnom tu, neko ko ce me povrediti i lupam po svetlu ali ono se ne pali.

@ paprika
Mislim da nema potrebe za psihijatrom. Znam da ce zvucati detinjasto ali jesi li pokusala nekada da ih zapises. Tesko je zasigurno izloziti grozne detalje ali veruj mi sto vise budes iscitavala to sto si zapisala ( ili ako bi pronasla nekog ko bi te zaista saslusao) bice ti lakse. Nakon nekog vremena prestanes da dozivljavas to kao tabu i ko zna, mozda ti to na neki nacin i pomogne.

@ Cloud Constructor
Joj bilo je svega...od Abbe do Doorsa, Floyda , Zeppelina...svi klasici bukvalno. Ali iz nekog razloga nisam sanjala odgovarajuce covere ploca..iako znam kako izgledaju posto vecinu i posedujem...svi su bili iz moje maste.

Hmm a kad vec pricate o sexu famoznom..ja sam sanjala samo jednom sex i bila sam silovana u snu, prilicno ruzan san....
Ponekad mi se desava da se ljubim sa odredjenim ljudima ali uvek ( zanimljivo) sa onima koji su mi u realnosti sexualno neprivlacni....
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
Truman
Nazionalist

Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #78 poslato: 09.01.2008. 19:41 »

Ja od pre odredjenog vremena zapisujem svoje snove kad si to vec spomenula. Mislim da to treba raditi i eventualno dati komentar ako imas ideju sta predstavlja.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +121/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: 09.01.2008. 19:42 »

Stojane, je l to ima neke veze sa astral projection koju si spominjao pre?

Nema.
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
paprika
Banovani korisnik

Duh bunta: +3/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #80 poslato: 10.01.2008. 04:50 »

U trenutku kada postaneš svesna da sanjaš, možeš čitav ambijent da preurediš onako kako tebi odgovara.

To mi je jedan od najgorih trenutaka, jer svaki put kada sam svjesna da sanjam padam u trip da se nikada necu probuditi i onda bjezhim od tih chudesa i iako mozha sve to traje par sekundi, meni se chini kao da su sati i sati. Chesto imam osjecaj da sam umornija kada se probudim, nego da nisam uophte ni spavala.

Znam da ce zvucati detinjasto ali jesi li pokusala nekada da ih zapises. Tesko je zasigurno izloziti grozne detalje ali veruj mi sto vise budes iscitavala to sto si zapisala ( ili ako bi pronasla nekog ko bi te zaista saslusao) bice ti lakse. Nakon nekog vremena prestanes da dozivljavas to kao tabu i ko zna, mozda ti to na neki nacin i pomogne.

Zapisivala sam jedno vrijeme u srednjoj, napravila kolekciju od oko 40-ak snova, kao i dogadjaje u toku dana koji su usledili, medjutim nisam primjetila nikakvu povezanost. Jednog dana sam sanjala toliko uzhasan san da sam nakon budjenja u afektu polomila lampu i bokal na stolu i naravno spalila svesku.
Sačuvana

Don't you think dreams and the Internet are similar? They are both areas where the repressed conscious mind vents.
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +55/-1011
Na mreži Na mreži

« Odgovor #81 poslato: 11.01.2008. 16:11 »

ja sam pre neko veche sanjala gorancheta kako poskakuje po uchionici, i onda je veselo doshao do mene i poljubio me u obraz i odskakutao do katedre
Sačuvana
DaXa
Libertarijanac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #82 poslato: 12.01.2008. 02:26 »

Ovo je jedan od onih snova kad sam umro od straha a ne znam shto.

Kao shetam ja Karadjordjevom ulicom u Vranju i prolazim pored prodavnice kafe, tu sam i kao mali chesto odlazio i srecem mog druga Nemca, i javljam se kao "Gde si brate?" i pruzham ruku i on me gleda onako unezvereno. Opet mu se unosim u lice da mu kao budem prepoznatljiv i nishta! Zatim me 'ladno iskulira i nastavi put.

Druga scena ide pored moje osnovne shkole gde kao vidjam jednu "ribu" sto mi se kao dopadala, javim se i njoj i ona nihsta samo shto je ovde pogled bio ostar i taman, i tada mi se u glavi javlja misao da su to u stvari njihovi potomci, i tako ja krenem u potragu za njima, njihovim roditeljima, kad se iznenada nadjem kako izlazim iz zatvora, i upadam u otvoreni svemir, jbt kol'ko se ja toga plashim i prokleto se probudim sav zadihan i unezveren.
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
Truman
Nazionalist

Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #83 poslato: 12.01.2008. 11:12 »

San je fantastican... al nemam pojma sta znaci  :( Iz ovog sna deluje kao da si ih u snu ubio pa zato si odsluzio kaznu i izasao iz zatvora. Da se nisi zamerio nekome, ne mora ovima koje si sanjao?
Sačuvana

DaXa
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #84 poslato: 13.01.2008. 03:18 »

Ne, ne... Skapirao sam ga. Poenta je u strahu od zaborava, kao kod svake ljudske pizde.
Sačuvana

asophos
Građanin

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #85 poslato: 28.01.2008. 13:38 »

nema mene dugo, nema...ne valja mi internet, a sad kad mi je neki tamo internet dostupan, ne mogu da se setim lozinke da ga jebeš....ovih dana mi se ništa nije događalo osim užasnih snova koje imam...pa imam malo vremena da ih nabacim ovde...

elem:

1) - sanjao sam boga, glavom i bradom, kako u nekom belom krugu na nebu, meni čita nešto iz knjige aleistera crowleya

2) - sanjam da se ženim, a da je običaj da jutro tog dana, dana ženidbe, mladoženja, dakle ja, go (bez odeće, potpuno go) dočekuje goste, i da me svi hvale što sam go, i što poštujem stare običaje...na venčanje dolazi i moja pokojna baba koja se samo za tu priliku ustala iz groba...ni moja golotinja ni moja mrtva baba na dan mog venčanja meni u tom snu nisu ni malo čudni nego normalni...

3) - sanjam da mi je mama umrla i da idem u koloni u sahrani iza sanduka, ali vidim mamin duh kako sedi sa strane na ogradi i posmatra, priđem joj, pitam kako joj je, jel joj treba što god, pitam je kakav je bog, da li ga je videla, a ona odgovara da je videla samo dedu i da njih dvoje paze na mene

4) - sanjam da mi je ispao truo zub, kojeg ovih dana trebam popravljati, i da iz njega izleću sitni komadići nekih metalnih pločica...što pokazujem nekom popu, koji beži od mene i naziva me antihristom, te mi govori da ne smem ja poljubiti krst jer sam nevernik, na šta odgovaram da ga jebali i taj krst i isus zajedno

5) - sanjam da se šetam preko bašti do susedne ulice, do jedne prijateljice, vidim iza leđa nekog dečaka, i osvrnem se te ugledam ni manje ni više nego - SMRT!!! da, smrt, onog strašnog kosača - d grejt riprrrrr...sa sve crnom haljinom, kapuljačom, kosom i lubanjom umesto normalnog lica - sve onako kako je prikazivana u filmovima - i Smrt me hvata levom rukom za desno rame i onako kao napravi poket glavom, kao da hoće reći - hajde sa mnom na ovu stanu, idemo!!! - no, ja se nasmejem i kažem mu/joj da ne želim još ići, da imam još neka posla ovde, da se vrati za koju godinu, a dotle, kao kompenzaciju, nek uzme onog dečaka koji je bio iza mene....

gadim se sam sebi - što je najgore, snovi mi se nekako ostvaruju - iz onog lucidnog sna, onaj put kojim sam leteo, ugledam uživo na jednom mestu gde do sada nikada nisam bio (a sanjam ga dva meseca pre nego što sam tamo bio)...bog kojeg sam sanjao, imao je smeđu bradu, pomalo proćelav, ali s dugom kosom sa strane i nazad - i dve nedelje nakon sna, ugledam jednog takvog popa - isti taj bog - na jednom venčanju..........samo me strah da ne bih upoznao onog dečaka na koga sam poslao smrt, umesto da mene uzme.......sjebano!!! :(
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
asophos
Građanin

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #86 poslato: 30.01.2008. 14:06 »

sinoć sam sanjao jednu devojku koju nisam video cele zime, više od tri, četiri meseca...nisam o njoj uopšte razmišljao ovih dana....jutros sam je video u busu....plašim se sam sebe :(
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Truman
Nazionalist

Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #87 poslato: 31.01.2008. 14:42 »

Meni se to cesto desava, bez brige...mada, ko kaze da sam ja normalan...
Sačuvana

DaXa
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #88 poslato: 31.01.2008. 20:37 »

Truman ima odgovor na sve :zlipogled:
Sačuvana

Truman
Nazionalist

Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #89 poslato: 31.01.2008. 20:45 »

Truman ima odgovor na sve :zlipogled:

Kako to ( zli pogled uzvracen  Zvrko)?
Sačuvana

Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: