provincijalac
Gradjanin
Duh bunta: +36/-22
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 28.12.2007. 19:43 » |
|
jel imao neko od vas incestuozne snove?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Na mreži
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 28.12.2007. 19:51 » |
|
Da.
Zarad psihickog mira ubedila sam sebe da je to normalno....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 28.12.2007. 19:59 » |
|
Nikada do sada :( Voleo bih da sam Morella :\
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
Morella
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #48 poslato: 28.12.2007. 20:16 » |
|
Hmm....da nisam ovako dobro raspolozena shvatila bih to kao sarkazam... Ali cu ovaj put zazmuriti....
Ne vidim zaista nista nastrano u tome, niti opet s druge strane nista "lepo"....Snove ne dozivljavam tako ozbiljno. Verujem da imaju neko podsvesno znacenje ali analizirati ih...prekomplikovan je to proces.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 28.12.2007. 20:19 » |
|
Pa da, zezam se. :] Imam jednu drugaricu koja mi je postala sestra, incest sestra. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 28.12.2007. 20:27 » |
|
Takvi incesti su najsladji....Ja imam sina koji mi je postao decko...pa smo se nakraju odrekli jedno drugog u svakom smislu te reci :jezik: Inace, vezano za snove..ne znam sta mi je ali vec par nedelja jako lepo sanjam  Nadam se da nije nagovestaj neceg loseg :oprost:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #51 poslato: 28.12.2007. 20:57 » |
|
Eto, onda znas o cemu pricam. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 29.12.2007. 00:45 » |
|
pa...te snove ne možeš imati svaki dan, čak i kad si potpuno izvežban...ja sam krenuo od najjednostavnijih vežbi, tek sam početnik, nisam se potpuno tome još posvetio...radi se o tome, da u ovim vežbama provedeš neko vreme preko dana razmišljajući o tim snovima generalno, da razmišljaš o tome šta bi hteo sanjati i šta bi radio u snovima (jer ti se to onda urezuje u podsvest)...dok su najbitnije one radnje pred sam čin spavanja, čim legneš spavati...naime, trebaš se skoncentrisati na to što bi hteo sanjati i samo o tome misliti (ili bar što je više moguće), zatim bi bilo dobro u sebi ponavljati
goranche............
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mrzim svoj mobilni telefon.
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 29.12.2007. 11:28 » |
|
Ako zelis pogledacu ti ja u Sanjaricu ( onu prastaru jos kada je moja baba bila mlada)  Ako te ne mrzi samo napred...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 30.12.2007. 16:22 » |
|
Ja imam sina koji mi je postao decko... Ja imam tetku koja mi je postala svekrva. Nisam je se odrekao.... Uživam u svim mojim rodjakama, sestrama, tetkama i smatram da je bolje da to činim ja nego neko izvan porodičnog kruga. Bolje mi svoji da se držimo nekako bliže. Ovi ini sigurno imaju neke zaraze.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Morella
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 30.12.2007. 19:40 » |
|
@ Trumane Biti ugrizen od psa oznacava veliku nesrecu koja ce ti se desiti ali moze biti izbegnuta...tome u prilog ide to sto si video svoju ruku krvavu sto je znak neceg pozitivnog:) @ Gosn Popivoda Tako valja. Drz'te se vi svojih i probranih 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +162/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #56 poslato: 30.12.2007. 23:39 » |
|
Sanjao jutros kako odlazim na neki šahovski turnir u lokalu... i tamo mi ljudi tapšu, kao povratak u svet šaha g. A. K-a. Sedam za jedan sto (u šahovskom žargonu kaže se "za tablom"), a pored mene zatičem g. Zorana Živkovića, onoga političara, bivšeg premijera. Razmišljam: došao čovek da se malo opusti; pa dobro, baš lepo. I onda se setim da bih mogao da ga pitam dok još sudija nije označio početak prvog kola (meča), naima, da ga pitam za intervju za naredni broj Zapada. I tako ja lepo se tu predstavim, kažem da bi mi bilo naročito drago ako bi se g. Živković uključio u tu stvar, angažovao... premda mi je u stvari bilo malo sumnjivo pošto je taj gospodin još uvek član DS-a. Razmišljao sam šta da ga pitam tako da ne bi propagirao ideje svoje partije. No, sve je to premišljanje ućutkano onog momenta kada je g. Živković prema meni počeo da se odnosi feminizirano i u nekom, reći ćemo, homićkom stilu. Naime, g. je odjednom dobio narandžastu boju, obrve su mu se smanjile, osmeh dobio neki umiljat položaj, a lice počelo da mu se topi. Ka' da se zaljubio čovjek. I tako, ja se tu pogubim i tek pomislim šta je to sa gospodinom koji je do juče bio sve samo ne takav. Tu sam se probudio.
Nije neki san, ali eto... ovaj sam makar uspeo da zapamtim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
asophos
Gradjanin
Duh bunta: +14/-1
Van mreže
Pol: 
Antropomorfni Zombi!!!
|
 |
« Odgovor #57 poslato: 31.12.2007. 09:29 » |
|
ja sam znao sanjati kako jebem svoju kumu, iako to i nije incest sinoć sam opet sanjao ljude iz razreda, iz srednje...jedno sam vreme imao bolese snove o tome kako se ja vraćam u srednju, kao nedostajem tamo po nekoliko meseci, jer sam si ja kao umislio da sam krenuo na fax, a kao u stvari nisam, i jako zaostajem za njima...i onda se tu mučim u snu, ne znajući dal sam na faxu il još uvek u srednjoj...jednom sam na javi odlučio da ću im u snu reći da odjebu jer su glupi, i da sam ja na faxu, a ne u srednjoj i pošlo mi je to za rukom, a sad se takav jedan san vratio, i izgleda da ću opet morati da jebem mame (stvar je što sam srednju ostavio iza sebe, sve ljude u njoj jer su glupi, i ni sa kim nisam u kontaktu, posvađao sam se sa svima još u četvrtom, a na kraju ih sve poslao u tri lepe....pa me progone u snovima)....gluposti!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #58 poslato: 31.12.2007. 11:25 » |
|
@ Morella, bolje da te nisam pitao za sanovnik :(
@ Izdajnik, kazes da san nije nista posebno, ali zapravo san je izuzetan i siguran sam da ima neko znacenje. Sto duze budes razmisljao o njemu i povezivao ga sa sopstvenim zivotom vece su sanse da ces doci do resenja. Postavljas sebi pitanja - Sta simbolise Zivkovic? Sta oznacava ta transformacija? Lupam - Zivkovic simbolise politiku, koja se tako menja zato sto je politika kurva i treba da je izbegavas ili recimo - ti si se licno zaljubio u politiku. Eto sta mi prvo pade na um, a ti razmisljaj o svojim varijantama
@ asophos, juce opet primenih tehniku za lucidne snove i doslo je do izvesnih pomaka, al sam se ja nesrecnik uplasio. Brojim ti ja kako idem stepenicama od 100-1 i pri tom naravno zamisljam san i kad stigoh do 10. stepenika osetih u sebi kako mi se telo trese ( spolja se zapravo nije mrdalo ) i kako se nesto jako cudno, meni neprijatno dogadja. Od straha resih da se odmah vratim u potpuno svesno stanje i tu me je taj oseca drzao mozda jos desetak sekundi. Nocas sam ispao kukavica, ali nastavicu sa radom pa ce nadam se biti sledeceg puta za ispravak.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
asophos
Gradjanin
Duh bunta: +14/-1
Van mreže
Pol: 
Antropomorfni Zombi!!!
|
 |
« Odgovor #59 poslato: 31.12.2007. 11:50 » |
|
Trumane, sasvim je normalno to iskustvo koje si doživeo, često se dešava ljudima, upravo u toj situaciji kad shvataju što im se dešava, ali ne treba se toga plašiti. Verujem da ćeš već sledeći put, kad budeš bio svestan toga, reagovati smireno i razumno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
|
|
|
|