Stranice: 1 [2] 3 4 ... 13   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Nasi (ludi) snovi...  (Pročitano 8883 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +121/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #15 poslato: 06.07.2007. 16:16 »

Šta!? Ne smem da sanjam Modesty!?  cudjenje
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +55/-1011
Na mreži Na mreži

« Odgovor #16 poslato: 06.07.2007. 17:03 »

Vise necu pretednovati na tvoju ruku, prepustam to Stojanu posto vidim da se zaljubio u tebe.

Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +121/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 06.07.2007. 17:10 »

Truman nam je nesiguran..... kako da ga ohrabrimo?
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #18 poslato: 06.07.2007. 19:23 »

Ja ako se udajem, udajem se samo za ovoga čoveka

nema više cile mile, to vam je što vam je
Sačuvana
modesty
Nazionalist

Duh bunta: +29/-16
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #19 poslato: 07.07.2007. 01:14 »

Dragi moj Stojane, nema sanse da se ugojim, krenula sam pored svih obaveza i aerobika i na trcanje na Olimpu, a i na bazen  :jezik: bas mi prija  Zvrko
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #20 poslato: 07.07.2007. 10:33 »

(alkoholičarka)
Sačuvana
Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 21.07.2007. 22:49 »

Moram da vam preporucim da bar petnaest minuta odspavate ili oddremate dnevno, posto su snovi u to neobicno vreme isto tako neobicni. Sanjam danas kako hodam nekom pustom ulicom u nekoj pustari i odjednom mi se niotkud priblizavaju dva motora a na njima po dve ribe, znaci ukupno cetiri. I tu jedna zazvizdi, rece mi nesto, ja pridjem, i tu bez ikakve reci, odmah se sporazumesmo. Napale me i silovale. Zna li ko da tumaci snove?
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Na mreži Na mreži

« Odgovor #22 poslato: 07.08.2007. 18:39 »

Ja sam sinoć sanjala ovaj skin.... kako izgleda na početnoj stranici differentia diskusija.... dva puta sam ga sanjala...

Prvi put kada sam počela da tonem u san, sanjala sam kako propadam u njegovu bezvremenost, jer ono oko ove strane, ono sivo... liči mi na ulaz u četvrtu dimenziju, i nešto tako.... metafizično...
a drugi put sam sanjala skin... izašla sam napolje, a napolje je bilo vreme... baš kao u igricama gde je grafika podešena na rejdž of vju 10& ili kao kada naidjete na neke bagove u igrici, kada zavirite iza planine i tako to... a to veoma podseća na beskrajnu provaliju nesaznatljivog.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 19.08.2007. 04:18 »

San od pre dva dana... Uznemirio me je, moram da priznam, premda će vama delovati dosadno. Prenosim ga kako sam ga zapisao tog dana po buđenju. Inače, osoba o kojoj pišem je visoka, oko 10 cm-a viša od mene i nekako krupna (ne debela) i pametna...

Gospođica B.

Sanjam da odlazim u neku kuću, već svestan da je to njena kuća, mada uopšte ne izgleda kao onda kad sam ja išao kod nje, nego je neka brvnara, siromašna i sve je nekako u plavoj boji, tamno-plavoj (to su boje uglavnom ludila). Tražim nešto po njenoj sobi a svestan sam da treba da naiđe. Ne osećam se kao gost, mada ni kao lopov. Osećam naprosto da mi tu nije mesto, ali i nisam tako čvrsto protiv toga da budem uhvaćen. Onda nalazim neku ogromnu čizmu koja mi zatvara čitavu pažnju, tako da tu postoji rupa u memoriji, pošto mi nije jasno šta sam video u tom predmetu. Ubrzo primećujem da ta soba nema jednu stranu zida, nego se kroz taj otvor prostire ka nekom brdu. Tada se ona pojavljuje iza mene, ja se okrenem i gledam je u oči, možda i nešto progovaram, ali ona ne odgovara. Izgleda sasvim nezainteresovano, niti uplašeno, niti iznenađeno, kao da je pred nekim odelom koje je videla milion puta u svojoj sobi. Bez nekog razloga, počeo sam da se udaljavam, koračajući onim brdom, dalje od kuće. Međutim, u sledećem prikazu, ja sedim za stolom za kojim su i njeni roditelji i ona. Niko ništa ne govori, samo jedemo neku laku hranu, i svako gleda u svoj tanjir. Atmosfera takva kao da mene nema, ili kao da su toliko navikli na mene, mada se opet ne osećam ugodno. Delovali su mi jako namršteno, i kao da su čekali da što pre odem. Onda je neko zazvonio. Pribojavao sam se muškog glasa sa te strane. Ona je otišla da otvori.

Tu sam se probudio, i inače često tako kontrolišem san da se mogu probuditi kad bi trebalo da nastupe naročito mučne scene.

Ja sam ovaj moj san već tumačio... ali to nije za ovaj topik.
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Monarch
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 25.12.2007. 12:04 »

Evo teme Trumane.  osmeh

Inace, u zadnjih mesec-dva dana veoma cesto imam nebulozne i cudne kosmare. O nekima sam vec pisao prijatelju, pa cu samo kopirati iz email-a ovde kada ga budem nasao, da ne bih pisao sve ponovo.
Sačuvana
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #25 poslato: 25.12.2007. 12:10 »

E hvala, ovde cu predstaviti jedan san vrlo kratak, ali koji je na mene ostavio negativan utisak. Dakle, sanjam ja kako sam kod neke zene astrologa i ona mi kaze: Ljudi sa tvojim aspektima zive najduze 35 godina.
I to je ceo san. I sta bi to sad trebalo da znaci?!
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Monarch
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 25.12.2007. 12:14 »

Ja, usput, nemam ni najmanjeg pojma kada je tumacenje snova u pitanju, tako da cu ovu temu koristiti samo za postovanje svojih snova/kosmara. Mada, verovatno su u vecini slucajeva takva tumacenja glupava jer ne znace apsolutno nista.

Ovo me podseti na imbecilnu sestru koja ima knjigu/recnik snova, ili tako nesto (ne mogu sada najtacnije da se setim). U njoj pise, na primer, ako sanjas da ti ispadaju zubi - to znaci da ce neko iz kuce da ti umre. I onda ona veruje u sve to.
Sačuvana
asophos
Građanin

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #27 poslato: 25.12.2007. 12:26 »

takva knjiga se zove sanovnik  Zvrko mislim da su u socijalizmu većina naših mama kupovale takve knjige (onako, poput onih kompleta koji su se preko sindikata kupovale po metru, samo je to bilo korisnije)...imam i ja jedan u kući, i isto piše za takav san, znam jer sam pogledao, čitao tu knjigu...a čak sam jednom sanjao da mi svi zubi ispadaju, stojim nad lavaboom i kao oni samo ispadaju, ima ih na desetine (uglavnom više nego što bi trebalo)...krv lipti, ja vrištim, al ne mogu ispustiti glas, pokšavam al ne ide, a zubi samo cure....probudim se, pogledam taj sanovnik i vidim šta piše...kad dolazi moja mama, plače, rida, ne dolazi sebi i kaže da mi je tata umro....hahahahahahahaha, ma zajebavam se....naravno da mi niko nije umro tada, snovi su samo odraz podsvesti, ništa više  Zvrko
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #28 poslato: 25.12.2007. 12:29 »

Slazem se da su sanovnici glupost. Ali to ne znaci da ne treba tumaciti sebi svoje snove, treba razmisljati o svojim snovima, videti na sta se oni odnose, tj. ti simboli sta predstavljaju. Ja sam tako vise puta dolazio do resenja sta bi mogli znaciti moji snovi. To je zapravo rad na sebi.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Monarch
Kvalitetan korisnik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 25.12.2007. 12:29 »

čitao tu knjigu...a čak sam jednom sanjao da mi svi zubi ispadaju, stojim nad lavaboom i kao oni samo ispadaju, ima ih na desetine (uglavnom više nego što bi trebalo)...krv lipti, ja vrištim, al ne mogu ispustiti glas, pokšavam al ne ide, a zubi samo cure....probudim se, pogledam taj sanovnik i vidim šta piše...kad dolazi moja mama, plače, rida, ne dolazi sebi i kaže da mi je tata umro....hahahahahahahaha,

Hahaha, krele. Ovde sam se primio. Zelenko

Ja sam nekoliko puta sanjao kako mi opada kosa i kako mi ispadaju zubi (uzgred, imam paradentozu). Te dve stvari su meni najveci kosmari.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 13   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: